vr5 17.03.2020 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 ten temat muszę zgłębić... oczywiście, że spada . Grzanie CO z COP 1 to nieporozumienie. Ja grzeję sobie teraz latem CWU grzałką bo uwzględniłem to w instalacji PV i w momencie montażu paneli zamontowałem w zbiornik grzałkę by nie grzać wody użytkowej peleciakiem w lato i to jest przejściowa opcja do czasu, aż nie zamontuję PC . Zgłębiaj. Nie święci garnki lepią. Do PC PW potrzebna: - Opcja budżetowa - tania klima (inwerterowa) oraz wymiennik ciepła oraz drobiazgi opisane przez @Mlynekg na elektrodzie - Opcja droższa - klima "nówka", reszta j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
togaj 29.03.2020 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Hej Jeszcze jedne rozważania proszę ponownie o opinię 2 taryfy Cwu grzane w drugiej grzałkami - 300l powinno być ok (Rozwazalem pompę do cwu ale to chyba bezsens bo chodzę powietrze w domu) C.o. wylewka 8 cm ściany silikat grzane kospelem w 2 taryfie (Tylko skąd kospel ma wiedzieć jak mocno kiedy grzać) Do utrzymania komfortowej temperatury dzień zima lato centrala rekuperacyjna z pompą ciepła mistral Max Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
togaj 31.03.2020 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Hej Nikt nie miał do czynienia z takim reku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts