Vaqumen 07.03.2020 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Witam! Przeglądająć Forum nie natknąłem się na ten projekt Co o nim myślicie?https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-przebisniegach-3-g2-m70a23a32e42a3 To na czym Nam zależy to na pewno własna przestrzeń (mowa o sypialni) oraz spory taras. Dodatkowo w grę wchodzi tylko dom parterowy. Może, ktoś z forumowiczów miał doczynienia z projektem? Bardzo chętnie poznam Wasze zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.03.2020 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 wielka chata, tak pod 700 tyś na wstępie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b4rney 20.10.2021 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Witam wszystkich budowniczych! Jesteśmy z żona na etapie wybierania projektu, oglądamy je już od roku ale w końcu mamy działkę i musimy przyspieszyć działania. Znaleźliśmy wykonawcę który ma wolny termin w przyszłym roku i chcielibyśmy go zaklepać - tylko najpierw musimy wybrać projekt Obydwoje jesteśmy w tym temacie zieloni, żadne z nas nigdy nie mieszkało w domu ale postanowiliśmy spełnić swoje marzenie. Jestem po lekturze kilku książek, kilkunastu blogów i artykułów ale dalej nie zastąpi to praktycznej wiedzy dlatego chciałbym prosić bardziej doświadczone osoby o wyrażenie swojej opini na temat tego projektu - i ew. zasugerowanie przydatnych zmian. https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-przebisniegach-3-g2-m70a23a32e42a3?gclid=CjwKCAjw_L6LBhBbEiwA4c46uvmo9mhJw3ODV6PemRwG7dEm58VGGAECz92J78i6E0Mhlre0BTsCGxoCbSIQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.10.2021 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2021 poszerzyłabym nieco garderobę przy sypialni rodziców.W pokojach dzieci zrobiłabym zwykłe okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b4rney 20.10.2021 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Do napisania postu skłonił mnie właśnie Twój komentarz @elfir, w temacie z innym projektem napisałaś dużo komentarzy (większość negatywnych), które uznałem za trafne. Czuć od Ciebie więdzie i doświadczenie - chętnie usłyszał bym Twoją opinie na temat tego projektu całościowo. Mógłbym się odezwać na priv z pytaniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b4rney 20.10.2021 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2021 @elfir powiedz proszę co myślisz o tym - https://www.extradom.pl/projekt-domu-hiacynt-WAH1953?utm_source=google&utm_medium=cpc&device=c&matchtype=b&adposition=&campaignid=1409221180&gclid=CjwKCAjw_L6LBhBbEiwA4c46utJnOa3IFthOytIsd63YfHFKFz0fI1yAQqC7JL5HXQGaY2UL5IUuhRoCstkQAvD_BwE Sprawdziłem opinie osób budujących dom według tego projektu na forach i facebooku - większość osób wspomina o zaniżonych przez projektanta kosztach budowy - czy to jest 'trudny' projekt? Jak to oceniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.10.2021 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 (edytowane) Jestem w stanie jedynie ocenić funkcjonalność wnętrz. Nie kwestii technicznych.Ten projekt jest całkiem ok, bo to duży dom i łatwo było prawidłowo go zaplanować. Dlatego nie miałam większych uwag. natomiast Hiacynt nie jest parterowy i sypialnie są pod skosami. Jest też dużo większy. Edytowane 22 Października 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts