Misterhajt 16.03.2020 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 niektórzy wolą zbankrutowac niż umrzeć. Chyba odwrotnie. Niektórzy wolą umrzeć, niż stracić większą część majątku.Takich jest wielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 16.03.2020 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Pierwsze testy szczepionek mogą być już niedługo. Ale to nie ma związki ze spiskową teorią "wyprodukowania" wirusa. ja bym się na waszym miejscu wstydził, bo wasi koledzy z zachodu mają więcej jaj - jeśli mogę tak napisać - od was https://www.tysol.pl/a44837-W-Madrycie-glownym-ognisku-koronawirusa-odbyla-sie-120-tysieczna-manifestacja-feministek W Madrycie, głównym ognisku koronawirusa odbyła się 120-tysięczna manifestacja feministek wstyd i hańba, lewa strono mocy. tchórz tchórza pogania. zastanawiam się tylko, co wy zrobicie jak zobaczycie czołg. żal mi was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.03.2020 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 (edytowane) Znaczy jest to dowód na to, że rząd USA, Chiny, Żydzi i Syjoniści, rząd światowy lub inne zło + koncerny pharma "opracowały" tego wirusa i teraz będą zbierać owoce = kasę? A może, jak to napisał których z forumowiczów, genialny projekt na eliminację 60+ lub 70+ ?? Testowane na ochotnikach. Na "płaskiej ziemi" wszystko jest możliwe ja bym się na waszym miejscu wstydził, bo wasi koledzy z zachodu mają więcej jaj - jeśli mogę tak napisać - od was https://www.tysol.pl/a44837-W-Madrycie-glownym-ognisku-koronawirusa-odbyla-sie-120-tysieczna-manifestacja-feministek W Madrycie, głównym ognisku koronawirusa odbyła się 120-tysięczna manifestacja feministek wstyd i hańba, lewa strono mocy. tchórz tchórza pogania. zastanawiam się tylko, co wy zrobicie jak zobaczycie czołg. żal mi was. Trochę się jakby pogubiłeś Koledzy z zachodu = prawicowe feministki (konserwatywni trans ? ) Edytowane 16 Marca 2020 przez Chef Paul łączenie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 16.03.2020 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 (edytowane) ja bym się na waszym miejscu wstydził, bo wasi koledzy z zachodu mają więcej jaj - jeśli mogę tak napisać - od was https://www.tysol.pl/a44837-W-Madrycie-glownym-ognisku-koronawirusa-odbyla-sie-120-tysieczna-manifestacja-feministek W Madrycie, głównym ognisku koronawirusa odbyła się 120-tysięczna manifestacja feministek wstyd i hańba, lewa strono mocy. tchórz tchórza pogania. zastanawiam się tylko, co wy zrobicie jak zobaczycie czołg. żal mi was. Nie masz co im pisać, to w większości ciepli chłopcy. Oni policjantkę z tonfą zobaczą i po temacie, a Ty im o czołgu sadzisz Edytowane 16 Marca 2020 przez donvitobandito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 16.03.2020 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 [quote name=Lukasz11;7920465Ale np w Chinach kwarantanna spoleczenstwa chyba dziala' date=' wiec u nas moze tez. Moze jestem glupi naiwny [...] . Nie jesteś głupi. Naiwny już prędzej, tak jak i ja.Nie wiesz, jak przebiega kwarantanna na granicy? Korki parokilometrowe, wypełnianie kart przyjazdu do Polski nie weryfikowane z dowodem osobistym/paszportem, mierzenie temperatury tylko w pojazdach przewożących więcej osób - MASAKRA!BO KOMU BY SIĘ CHCIAŁO ZACHOWAĆ PODSTAWOWE ŚRODKI BEZPIECZEŃSTWA? Przecież nie tym, co cały dzień stoją w skafandrach i za śmieszne pieniądze mierzą temp. tysziącą kierowców wjeżdżającym do Polski?FIKCJA, FIKCJA I JESZCZE RAZ FIKCJA!!!!!!!!BĘDZIE ARMAGEDON.I nie piszę tego, żeby kogoś straszyć, ale miejcie to na uwadze, bo tak wygląda rzeczywistość. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 16.03.2020 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 ile minęło od mojego wpisu ? https://www.bankier.pl/wiadomosc/NBP-przeprowadzil-pierwsza-od-ponad-dekady-operacje-repo-7840506.html NBP zasili banki kwotą 7,3 mld zł w ramach repo. Pierwsza taka operacja od ponad dekady macie za pół roku inflacje, która: 1. wyczyści oszczędności 2. dobije kredytobiorców dziękuję dowidzenia. A jak ktoś trzyma oszczędności w walucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.03.2020 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 A jak ktoś trzyma oszczędności w walucie? Zależy od wielu czynników. Nie tylko, kto bardziej rozwadnia swoją walutę. Zależy też od wiary, która gospodarka bardziej dostanie po rzyci czy którą walutą łatwiej manipulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 16.03.2020 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 A jak ktoś trzyma oszczędności w walucie? bardzo słusznie. oby tylko nie w systemie, tzn. papierek przy uchu a nie zapis na monitorze. oczywiście jest jeszcze kwestia jaka. dolar upada na naszych oczach, euro się sypie, jena już nie ma, juan... dla mnie obecnie chf i tylko chf natomiast jeśli coś upadnie ostatni to dolar. w dolarze i pływa ropa i po dolarze pływa lotniskowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 16.03.2020 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 zastanawiam się tylko, co wy zrobicie jak zobaczycie czołg. żal mi was. Ty co bys zrobil? Walczyc nie bedziesz, bo to bez sensu, bo i tak nie damy rady (podobnie jak z wirusem). Za to podobnie jak teraz marudzilbys, ze ci nie dadza zarabiac i ze gieldy w dol leca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 16.03.2020 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Ty co bys zrobil? Walczyc nie bedziesz, bo to bez sensu, bo i tak nie damy rady (podobnie jak z wirusem). Za to podobnie jak teraz marudzilbys, ze ci nie dadza zarabiac i ze gieldy w dol leca. słuchaj jak będę miał umrzeć to umrę z godnością ciepłe kluchy wyjdą jak już będzie po wszystkim i będą się prężyć na tęczowych paradach jakie to nie są asy wszystko w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 16.03.2020 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 No wlasnie nie wszystko. Walka zeby byla skuteczna musi byc adekwatna do przeciwnika.Z wirusem walcza naukowcy w laboratoriach, my mozemy tylko unikac zakazenia dopoki nie bedzie lekow lub szczepien. Do walki z czolgiem musisz miec tez odpowiednie argumenty (odpowiednia bron). Np gole piesci nie wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 16.03.2020 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 No wlasnie nie wszystko. Walka zeby byla skuteczna musi byc adekwatna do przeciwnika. Z wirusem walcza naukowcy w laboratoriach, my mozemy tylko unikac zakazenia dopoki nie bedzie lekow lub szczepien. Do walki z czolgiem musisz miec tez odpowiednie argumenty (odpowiednia bron). Np gole piesci nie wystarcza. dlatego mówię, że nikt nie ma mocy, aby powstrzymać pandemie. ona się musi na świat rozlać i ustąpić. szczepionka będzie za 2 -3 lata. nasz rząd nie ma mocy powstrzymania pandemi, europa nie ma mocy i świat nie ma mocy. więc nie zamierzam kryć się w domu do 2022 roku jak szczur. koniec kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 16.03.2020 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 bardzo słusznie. oby tylko nie w systemie, tzn. papierek przy uchu a nie zapis na monitorze. oczywiście jest jeszcze kwestia jaka. dolar upada na naszych oczach, euro się sypie, jena już nie ma, juan... dla mnie obecnie chf i tylko chf natomiast jeśli coś upadnie ostatni to dolar. w dolarze i pływa ropa i po dolarze pływa lotniskowiec. To lepiej za euro kupić chf??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 16.03.2020 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 To lepiej za euro kupić chf??? jak masz euro to bym zostawił euro byle od złotówki z dala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 16.03.2020 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Zależy od wielu czynników. Nie tylko, kto bardziej rozwadnia swoją walutę. Zależy też od wiary, która gospodarka bardziej dostanie po rzyci czy którą walutą łatwiej manipulować. Pytam o euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 16.03.2020 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 jak masz euro to bym zostawił euro byle od złotówki z dala No to załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 16.03.2020 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 No wlasnie nie wszystko. Walka zeby byla skuteczna musi byc adekwatna do przeciwnika. Z wirusem walcza naukowcy w laboratoriach, my mozemy tylko unikac zakazenia dopoki nie bedzie lekow lub szczepien. Do walki z czolgiem musisz miec tez odpowiednie argumenty (odpowiednia bron). Np gole piesci nie wystarcza. Potrzeba znać słaby punkt przeciwnika. To tak jak z "plemnikiem". To jest wirus lekarstwa nie będzie, będzie można złagodzić skutki, szczepionki nie dadzą 100% ochrony. Na pandemii można zyskać ( nie kosztem innych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.03.2020 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 To lepiej za euro kupić chf??? Złoto. Jak trwoga - to złoto. Ale nie wiem, czy już nie za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 16.03.2020 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Złoto. Jak trwoga - to złoto. Ale nie wiem, czy już nie za późno. zgoda ale idz na miasto i kup teraz fizyka. nie kupisz. a certyfikaty na złoto są tyle samo warte ile system 0-1 w komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 16.03.2020 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Złoto. Jak trwoga - to złoto. Ale nie wiem, czy już nie za późno. Zostanę przy euro. i tak nie jestem milionerem więc to niewiele zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts