Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szalone ceny budowy domu cz2. ostatnia

zyhu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 448
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pierwsze testy szczepionek mogą być już niedługo. Ale to nie ma związki ze spiskową teorią "wyprodukowania" wirusa.

ja bym się na waszym miejscu wstydził, bo wasi koledzy z zachodu mają więcej jaj - jeśli mogę tak napisać - od was

https://www.tysol.pl/a44837-W-Madrycie-glownym-ognisku-koronawirusa-odbyla-sie-120-tysieczna-manifestacja-feministek

W Madrycie, głównym ognisku koronawirusa odbyła się 120-tysięczna manifestacja feministek

wstyd i hańba, lewa strono mocy. tchórz tchórza pogania.

zastanawiam się tylko, co wy zrobicie jak zobaczycie czołg. żal mi was.

Znaczy jest to dowód na to, że rząd USA, Chiny, Żydzi i Syjoniści, rząd światowy lub inne zło + koncerny pharma "opracowały" tego wirusa i teraz będą zbierać owoce = kasę? ;)

A może, jak to napisał których z forumowiczów, genialny projekt na eliminację 60+ lub 70+ ??

Testowane na ochotnikach.

Na "płaskiej ziemi" wszystko jest możliwe :) ;)

ja bym się na waszym miejscu wstydził, bo wasi koledzy z zachodu mają więcej jaj - jeśli mogę tak napisać - od was

https://www.tysol.pl/a44837-W-Madrycie-glownym-ognisku-koronawirusa-odbyla-sie-120-tysieczna-manifestacja-feministek

W Madrycie, głównym ognisku koronawirusa odbyła się 120-tysięczna manifestacja feministek

Trochę się jakby pogubiłeś :)

Koledzy z zachodu = prawicowe feministki (konserwatywni trans ? ) :) ;)

Edytowane przez Chef Paul
łączenie postów

Nie masz co im pisać, to w większości ciepli chłopcy.

Oni policjantkę z tonfą zobaczą i po temacie, a Ty im o czołgu sadzisz ;)

Edytowane przez donvitobandito

[quote name=Lukasz11;7920465

Ale np w Chinach kwarantanna spoleczenstwa chyba dziala' date=' wiec u nas moze tez.

Moze jestem glupi naiwny [...] .

Nie jesteś głupi. Naiwny już prędzej, tak jak i ja.

Nie wiesz, jak przebiega kwarantanna na granicy? Korki parokilometrowe, wypełnianie kart przyjazdu do Polski nie weryfikowane z dowodem osobistym/paszportem, mierzenie temperatury tylko w pojazdach przewożących więcej osób - MASAKRA!

BO KOMU BY SIĘ CHCIAŁO ZACHOWAĆ PODSTAWOWE ŚRODKI BEZPIECZEŃSTWA? Przecież nie tym, co cały dzień stoją w skafandrach i za śmieszne pieniądze mierzą temp. tysziącą kierowców wjeżdżającym do Polski?

FIKCJA, FIKCJA I JESZCZE RAZ FIKCJA!!!!!!!!

BĘDZIE ARMAGEDON.

I nie piszę tego, żeby kogoś straszyć, ale miejcie to na uwadze, bo tak wygląda rzeczywistość. Niestety.

ile minęło od mojego wpisu ?

https://www.bankier.pl/wiadomosc/NBP-przeprowadzil-pierwsza-od-ponad-dekady-operacje-repo-7840506.html

NBP zasili banki kwotą 7,3 mld zł w ramach repo. Pierwsza taka operacja od ponad dekady

macie za pół roku inflacje, która:

1. wyczyści oszczędności

2. dobije kredytobiorców

dziękuję dowidzenia.

A jak ktoś trzyma oszczędności w walucie?

A jak ktoś trzyma oszczędności w walucie?

bardzo słusznie. oby tylko nie w systemie, tzn. papierek przy uchu a nie zapis na monitorze.

oczywiście jest jeszcze kwestia jaka. dolar upada na naszych oczach, euro się sypie, jena już nie ma, juan...

dla mnie obecnie chf i tylko chf

natomiast jeśli coś upadnie ostatni to dolar. w dolarze i pływa ropa i po dolarze pływa lotniskowiec.

Ty co bys zrobil? Walczyc nie bedziesz, bo to bez sensu, bo i tak nie damy rady (podobnie jak z wirusem). Za to podobnie jak teraz marudzilbys, ze ci nie dadza zarabiac i ze gieldy w dol leca.

słuchaj jak będę miał umrzeć to umrę z godnością

ciepłe kluchy wyjdą jak już będzie po wszystkim i będą się prężyć na tęczowych paradach jakie to nie są asy

wszystko w temacie

No wlasnie nie wszystko. Walka zeby byla skuteczna musi byc adekwatna do przeciwnika.

Z wirusem walcza naukowcy w laboratoriach, my mozemy tylko unikac zakazenia dopoki nie bedzie lekow lub szczepien.

Do walki z czolgiem musisz miec tez odpowiednie argumenty (odpowiednia bron). Np gole piesci nie wystarcza.

No wlasnie nie wszystko. Walka zeby byla skuteczna musi byc adekwatna do przeciwnika.

Z wirusem walcza naukowcy w laboratoriach, my mozemy tylko unikac zakazenia dopoki nie bedzie lekow lub szczepien.

Do walki z czolgiem musisz miec tez odpowiednie argumenty (odpowiednia bron). Np gole piesci nie wystarcza.

dlatego mówię, że nikt nie ma mocy, aby powstrzymać pandemie. ona się musi na świat rozlać i ustąpić.

szczepionka będzie za 2 -3 lata. nasz rząd nie ma mocy powstrzymania pandemi, europa nie ma mocy i świat nie ma mocy.

więc nie zamierzam kryć się w domu do 2022 roku jak szczur. koniec kropka

bardzo słusznie. oby tylko nie w systemie, tzn. papierek przy uchu a nie zapis na monitorze.

oczywiście jest jeszcze kwestia jaka. dolar upada na naszych oczach, euro się sypie, jena już nie ma, juan...

dla mnie obecnie chf i tylko chf

natomiast jeśli coś upadnie ostatni to dolar. w dolarze i pływa ropa i po dolarze pływa lotniskowiec.

To lepiej za euro kupić chf???

Potrzeba znać słaby punkt przeciwnika. To tak jak z "plemnikiem". To jest wirus lekarstwa nie będzie, będzie można złagodzić skutki, szczepionki nie dadzą 100% ochrony. Na pandemii można zyskać ( nie kosztem innych)