gawel 19.03.2020 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Nie ma co spekulowac... lepiej poczekac na opinie "experta" .... pewnie pozniej tez poda ostatni kurs CHF, i troszke z ludzi zaszydzi... Ktos tak naprawde wie co bedzie? Ja będzie hujowo:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.03.2020 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jezeli tak, to "expert" bedzie zadowolony... bardzo usatysfakcjonowany mozna by powiedziec. no w sumie konkretny penis nie jest zły :lol2: i uniwersalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antyspam 19.03.2020 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Wirus powoduje nieodwracalne zwłóknienie płuc, czyli ograniczona zostaje powierzchnia wymiany O2-CO2. Tak tak, oczywiście Sarkoidoza płuc też może wywołać niewydolność oddechową i też powoduje zwłóknienie, a większość chorych tego nigdy nie zauważy. Są wydolni jak przed chorobą. Dlaczego? Bo niewydolność oddechowa dotyczy kilku procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.03.2020 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Sarkoidoza płuc też może wywołać niewydolność oddechową i też powoduje zwłóknienie, a większość chorych tego nigdy nie zauważy. Są wydolni jak przed chorobą. Dlaczego? Bo niewydolność oddechowa dotyczy kilku procent. "dotyczy kilku procent" ... czego? Ludzi czy powierzchni płuc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 19.03.2020 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Chyba w Twoich snach tak będzie Jak sytuacja się nadal utrzyma to polecą ceny na łeb na szyję choćby z powodu tego , że będzie o wiele mniej inwestycji. "Wiele mniej inwestycji" wyeliminuje z rynku partaczy. Zostaną fachowcy, którzy się cenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 19.03.2020 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Tak tak, oczywiście Sarkoidoza płuc też może wywołać niewydolność oddechową i też powoduje zwłóknienie, a większość chorych tego nigdy nie zauważy. Są wydolni jak przed chorobą. Dlaczego? Bo niewydolność oddechowa dotyczy kilku procent. Ale my nie rozmawiamy o sarkidozie tylko o innym przypadku, który dotknie znacznie większą część populacji i może spowodować uszkodzenie płuc o większym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 19.03.2020 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 "Wiele mniej inwestycji" wyeliminuje z rynku partaczy. Zostaną fachowcy, którzy się cenią. Żartujesz... Dla wielu inwestorów liczy się CCC i ci wykonawcy którzy taką zapewnią na pewno będą mieli ci robić. Tym bardziej, że znajdzie się wielu inwestorów, którzy w całym tym zamieszaniu mniej, lub bardziej ucierpią i będą szukali tańszych fachowców (i materiałów) aby jakoś dokończyć inwestycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 19.03.2020 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Żartujesz... Dla wielu inwestorów liczy się CCC i ci wykonawcy którzy taką zapewnią na pewno będą mieli ci robić. Tym bardziej, że znajdzie się wielu inwestorów, którzy w całym tym zamieszaniu mniej, lub bardziej ucierpią i będą szukali tańszych fachowców (i materiałów) aby jakoś dokończyć inwestycję Zapominasz, że Polska to nie Zachód. Ludzie w PL robią pałace a nie domy. Z jakości jeszcze długo nie zejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 19.03.2020 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Z literatury forum wynika coś zupełnie odwrotnego. Cena przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 19.03.2020 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Dlatego potem płaczą, że im fachowcy wszystko spier... i trzeba robić samemu?Widocznie miałem innych klientów. Zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 19.03.2020 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Zapominasz, że Polska to nie Zachód. Ludzie w PL robią pałace a nie domy. Z jakości jeszcze długo nie zejdą. Chyba nie wiem gdzie. Jak tak patrze naokoło to większość domów powstaje po taniości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 19.03.2020 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Te wszystkie PC, reku, alarmy, IB, pv to ta taniość? To tu gdzie jestem muszą same biedaki mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.03.2020 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Te wszystkie PC, reku, alarmy, IB, pv to ta taniość? To tu gdzie jestem muszą same biedaki mieszkać W tym przypadku może nie biedaki ale łosie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipo 19.03.2020 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Sporo jeżdżę po Polsce. Rozsądku w nowo budowanych domach nie widać. Większość spełnia marzenia:3 sypialnie, gabinet, garderoba, podwójny garaż.A że na kredyt, no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 20.03.2020 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Zapominasz, że Polska to nie Zachód. Ludzie w PL robią pałace a nie domy. Z jakości jeszcze długo nie zejdą. Jakiś jesteś odderwany od rzeczywistości. Po pierwsze -owszem, duże domy się buduje,ale małych jednak więcej, po drugie, jak komuś kryzys przetrzepie kieszenie, to właśnie z uwagi na koszt wykończenia dużego domu będzie musiał zejść z półkę niżej z materiałami i fachowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 20.03.2020 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Już się zaczyna. Dzwoniłem dziś do faceta co mi robił wod-kan i podłogówkę bo oczywiście gdzieś mi zaginęły protokoły z prób szczelności , które potrzebuje do odbioru. I tak jak przez ostatnie 3 lata nie miał w co rąk włożyć tak teraz mówi , że nagle ludzie całkowicie przestali dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 20.03.2020 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Już się zaczyna. Dzwoniłem dziś do faceta co mi robił wod-kan i podłogówkę bo oczywiście gdzieś mi zaginęły protokoły z prób szczelności , które potrzebuje do odbioru. I tak jak przez ostatnie 3 lata nie miał w co rąk włożyć tak teraz mówi , że nagle ludzie całkowicie przestali dzwonić. Teraz mamy narodowa kwarantanne. Normalne, ze ludzie unikaja kontaktow miedzyludzkich, totez majster chwilowo jest bezrobotny. Zobaczymy, jak to sie bedzie krecilo po tym calym wirusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.03.2020 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytanie: kiedy będzie po tym całym wirusie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.03.2020 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytanie: kiedy będzie po tym całym wirusie ? 30 kwietnia 2020. A potem dogrywka od 15 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.03.2020 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Przeniesie się w zaświaty czy na inna planetę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts