Chef Paul 21.03.2020 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 jak masz problem to nie czytaj. Nikt inny nie ma Nie, ja nie mam problemu ... problem z ortografią masz Ty ( pozwoliłem sobie tylko na zasadzie wzajemnej uprzejmości, na udzielenie Tobie porady) ... korzystaj ze słownika ps - skąd wiesz, że "nikt inny nie ma" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.03.2020 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Nie, ja nie mam problemu ... problem z ortografią masz Ty ( pozwoliłem sobie tylko na zasadzie wzajemnej uprzejmości, na udzielenie Tobie porady) ... korzystaj ze słownika ps - skąd wiesz, że "nikt inny nie ma" ? antycypuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipo 21.03.2020 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Nie, ja nie mam problemu ... problem z ortografią masz Ty ( pozwoliłem sobie tylko na zasadzie wzajemnej uprzejmości, na udzielenie Tobie porady) ... korzystaj ze słownika ps - skąd wiesz, że "nikt inny nie ma" ? Szach mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.03.2020 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Zdawkowo ... Antycypujesz, że "nikt inny nie ma" ? ... czy może odnosisz się do "mojego" "problemu z czytaniem" ? ps - być może "problemu" nie widzą osoby również nie przestrzegający zasad pisowni (czy to z braku znajomości zasad ortografi czy z innych powodów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasziolkowski 22.03.2020 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 A ja chętnie pojadę, lubię włoskie klimaty - w tym roku na przełomie lipca/sierpnia miała być Toskania, ale byc może trzeba będzie przełożyć na przyszły rok... Ja tak samo. Mam rezerwację na połowę lipca i tak się jeszcze łudzę że coś z tego wyjdzie, ale chyba nic z tego. Wątpię żeby do czerwca ten syf wyczyścili. Zresztą kto wie co będzie u nas. Bardzo możliwe, że wakacje 2020 spędzimy na ogrodzie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.03.2020 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Nic takiego złego się nie stanie jak zostaniesz w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.03.2020 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Posiadacze pojadą na Rodos.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Rodzinne Ogrody Działkowe Ogrodzone Siatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 22.03.2020 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Jak się odważą wyjść z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 30.03.2020 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Po takiej kompromitacji jechać do tych syfiarzy , nigdy w życiu :sick::sick::sick::sick: Każdy robi jak uważa, nie chcesz nie jedziesz. Mi się podoba lubię zwiedzać. Jeden wyjazd świąteczny mam już z głowy, miejmy nadzieję że szybko wróci do" prawie do normalności". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts