Anna Broc 03.07.2016 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Dziekuję Elfir.Myślałam o otoczakach bo często też tam chodza domownicy w delikatniejszych butkach damskich ( niekoniecznie szpilki) Drogę dojazdową miasto wysypało jakims kamieniem (nie wiem, czy to tłuczeń ale takie ostre kamienie ) Dobrze się jedzie ale nie daj Bóg przejśc w sandałkach po tym. Wezmę jednak pod uwagę twoja opinię. Otoczaki mam na kawałku ogródka i przyjemnie na tym stanąć np. w klapkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2016 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 na otoczakach będzie ciężko chodzić, bo się kulają pod nogami. Tłuczeń idzie ubić "na twardo". Można z wierzchu wysypać go drobniejszymi okruchami, by wypełniły wszelkie nierówności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 03.07.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 (edytowane) Jeszcze raz baaaardzo dziękuje za cenne uwagi. http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif Edytowane 3 Lipca 2016 przez Anna Broc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts