Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdzie zabierają ta wolność bo ja tego nie widzę ani nie czuje

Ty to nawet jakbyś siedział w komórce to byś nie poczuł ważne że masz komputer internet xDjak to każdy troll internetowy

Szczęść Boże wyjaśniło sprawę

Z całego materiału wpadło ci tylko szczęść boże ? XD

Eh jednak osiągnęli co chcieli takim prostym społeczeństwem lepiej się steruje

Ty to nawet jakbyś siedział w komórce to byś nie poczuł ważne że masz komputer internet xDjak to każdy troll internetowy

Ważne że mam przelew od firm z niewolnikami, że mam dopłaty i RHD.Gdzie tą wolność zabierają? Jest lepiej jak było tylko inflacja duża ale to główny problem dla niewolnika. Ja problemu nie widzę tylko z foljarzami niech zrobią porządek bo przeszkadzają a nikomu nie są potrzebni

Edytowane przez kulibob
Z całego materiału wpadło ci tylko szczęść boże ? XD

Eh jednak osiągnęli co chcieli takim prostym społeczeństwem lepiej się steruje

Obejrząłm cały materiał ale Szczęść Boże zdyskredytowało tego człowieka jako wyznawcy bożka Brałna

Z serii "ciekawe"

Dr Zbigniew Hałat ostrzega – Traktują nas jak zwierzęta laboratoryjne

https://pl1.tv/title/dr-zbigniew-halat-ostrzega-traktuja-nas-jak-zwierzeta-laboratoryjne/

Ekspert Konfederacji od szczepień, dr Zbigniew Hałat, określa się mianem virginologa. Ma kilkanaście stron na których zamieszcza zdjęcia i nagrania kobiet z komentarzami i uwagami o ich dziewictwie. Wątek - ostrzegam przed zawartością

https://twitter.com/gromotapl/status/1480957417684930562

Pewnie ktoś się włamał na konto....

Kiedy oceniasz kogoś innego, nie definiujesz jego osoby, definiujesz siebie.

Percepcja nie jest rzeczywistością.

To, co wydaje się być wadą u innych, może być odbiciem naszych własnych emocjonalnych udręk.

Nie mam problemu z nastawieniem - Ty masz problem z percepcją.

Pamiętaj, że to jak ludzie traktują nas, jest ich karmą. Sposób, w jaki reagujemy, naszą własną.

~ Trulshik Rinpocze

Segregacja jest dobra ponieważ piętnuje ludzi o niskim IQ

A osiołek nie widzi liczby zgonów?

Jaka liczba zgonów jest faktyczna ?

Bo obecnie nie ma opieki zdrowotnej i ludzie umierają jeden za drugim !

Ostatnio podawano że na covid zmarło 22 osoby z czego 18 miało choroby współistniejące xD

Gdzie zabierają ta wolność bo ja tego nie widzę ani nie czuje

To widocznie jesteś czujny jak świnia przy korycie , wolność od dwóch lat zabierana jest nam garściami ale nie że to jakiś PIS to dzieje się w całej Europie i tak zwanym świecie łacińskiej kultury .

Kiedy oceniasz kogoś innego, nie definiujesz jego osoby, definiujesz siebie.

Percepcja nie jest rzeczywistością.

To, co wydaje się być wadą u innych, może być odbiciem naszych własnych emocjonalnych udręk.

Nie mam problemu z nastawieniem - Ty masz problem z percepcją.

Pamiętaj, że to jak ludzie traktują nas, jest ich karmą. Sposób, w jaki reagujemy, naszą własną.

~ Trulshik Rinpocze

Oceniam co widzę i tyle . Tak naprawde w życiu sa cele i problemy . Problemem są w tym przypadku ci nieszczepieni