Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

No, nie mam boga w sercu. Jak to odkryłeś?

Zdecydował byś się raz a dobrze - co uważasz na jakiś temat.

Bo co post - to odwrotne zdanie masz.

Brak wiedzy rodzi strach i zabobony.

To, że głupcy się czegoś boją - mi nie przeszkadza.

To, że ze strachu chcą wymusić na innych idiotyczne zachowanie - przeszkadza mi bardzo!

Adam M.

Co z tego ,że uważam jak to się nie mieści w Twoich prawdach o drobnoustroju teraz nam panującym.Nie mam odwrotnego tylko Ty wprowadzasz taki dzikie spojrzenie na wirusa.Ma być jak Ty chcesz. Napisałem gdzie i dlaczego nosze maskę (szmata dla Ciebie), kilka przykładów z życia które kwestionujesz bo nie mieszczą się w ramach Twojej nabytej mądrości.Obawiam się co może mnie jeszcze spotkać bo mutacja tego innego drobnoustroju trochę mnie zaskoczyła. Mam się podporządkować Twoim wymyślonym spostrzeżeniom ? Dlaczego ? Mam swoje i to mi wystarcza.Tobie to nie pasuje to nie komentuj tego.

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to kapota!

Wieczna pandemia, bo z tej kasy nie zlezą...

Trzeba do wyborów czekać...

Jak się głupolom do dupy naleje to może wybiorą inaczej jak między dżumą a cholerą.

Obyśmy jak najszybciej po 5 milionów zarabiali!

To bardzo dobrze oczka otwiera jak zapałki 300 000zł kosztują a książka 2 500 000zł.

Wzorce są.

Nawet ładne...

https://ireland.apollo.olxcdn.com/v1/files/ov6moox9uiuw1-PL/image;s=1000x700

Adam M.

Edytowane przez adam_mk

No to kapota!

Wieczna pandemia, bo z tej kasy nie zlezą...

Trzeba do wyborów czekać...

Jak się głupolom do dupy naleje to może wybiorą inaczej jak między dżumą a cholerą.

Obyśmy jak najszybciej po 5 milionów zarabiali!

To bardzo dobrze oczka otwiera jak zapałki 300 000zł kosztują a książka 2 500 000zł.

Wzorce są.

Nawet ładne...

https://ireland.apollo.olxcdn.com/v1/files/ov6moox9uiuw1-PL/image;s=1000x700

Adam M.

vMF38cp.png

Do kupy będzie raźniej w rozmyślaniach. Sieci-owców , mem-owców i przeciwników pandemii ,której według nich nie ma do jednego wora. Uwierzcie ,że zrobi się przestronniej.Jakoś trzeba żyć w tych przeciwstawnych obozach.

Edytowane przez niktspecjalny

Może mi to ktoś przetłumaczyć?

Adam M.

Wiele razy w swej samotni przeczytaj dokładnie post nr #2185 po drobnej analizie i bez wytężania mózgu postaraj się zrozumieć.Jeśli nie rozumiesz to kolejny aż do skutku.Jeśli i to nie przyniesie wymiernego rezultatu to na pewno jest covid 19 czyli drobnoustrój, który atakuje w swej mutacji ludzkość.:p

Zmienił taktykę.

Pisze teraz tak niezrozumiale że nikt nie ma odwagi się z nim zgodzić lub nie zgodzić. :)

Szukasz akceptacji u innych tych którzy przeciwstawiają się ogółowi.To Twoja taktyka.Najpierw schlebiasz mu czyli osobie wyżej postawionej od Ciebie by zyskać u niego względy.To w pandemii nazywają lizusostwem.Są dwa obozy jeden milczy bo nosi maski i jakoś tam ustosunkował się do drobnoustroju , drugi obóz adwersarzy ,którzy nie nie przyjmują żadnego tłumaczenia posługują się siecią i wybranymi z niej autorytetami przez co mylą się i odbiegają od rzeczywistości. :rolleyes:

Oj żeby za takie pisanie Ciebie nie wypieprzyli z FM. :)

Jak będziesz dalej kłamstwa rozpowszechniał tu na forum to może się tak zdarzyć.

Nikt mnie z FM nigdy nie "wypieprzył"

Widzisz ja znam to tylko ze słyszenia już Cie raz przepraszałem,przeproszę Cie drugi .Czyli w tej naszej pandemii nie masz innych wcieleń. To przepraszam pomyłka.Z poważaniem NS.

Może niepotrzebnie zasugerowałem sie tym co napisał Paweł

Ciekawym bardzo tych "knowań Gates'a". Być może "adam_mk", "Berthold" lub wiseman" niebawem je przed nami odkryją :)................Wyżej wymienieni, proszę uchylcie rąbka tajemnicy ;)

i twoją stopką którą od 2019 roku masz niezmienioną.Wyrażasz opinie i poglądy jakbyś był starym forumowiczem.

Nie odpowiadam na wypociny @fotohobby i jego drugiego wcielenia @d7d. Podobnie traktuję wypociny szwedzkiego właściciela pompy ciepła. No i za swoje grubiaństwo @Bertha też się do tej grupy załapał.

Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę.Post w części usunąłem.

Nikt @stos wcześniej nie wywalił,- sam się w poprzednich wcieleniach (@wiseman i @6591, czy tam @6951) "wypieprzał" z FM.

Po prostu w pewnym momencie uznawał, że jednak dość głupot, które nawypisywal, więc zmieniał nick, a stare posty kasował. Można napotkać jeszcze wątki, w których wypowiedzi @wiseman i @6591 są cytowane, ale oryginałów już brak.

Tak, jak np tutaj:

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?164927-Ma-kto%C5%9B-panele-fotowoltaiczne-Prosz%C4%99-o-opinie&p=7621218&viewfull=1#post7621218

Tu drugi w kolejności nick:

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?164927-Ma-kto%C5%9B-panele-fotowoltaiczne-Prosz%C4%99-o-opinie&p=7689309&viewfull=1#post7689309

Albo ma inny powód, nie wiem - może tak kluczy, bo NWO go ściga... :)

Edytowane przez fotohobby

Polecam poniższy artykuł.

https://www.ft.com/content/5cc92d45-fbdb-43b7-9c66-26501693a371

His dislike of national lockdowns is obvious. “It’s really using a hammer to kill a fly,” he insists

So he looks at schools not just as a place where the virus might spread but also the most important part of health for a young person. “If you succeed there, your life will be good. If you fail, your life is going to be much worse. You’re going to live shorter. You’re going to be poorer. That, of course, is in the back of your head when you start talking about closing schools,” he adds

Our conversation ends with Tegnell again swimming against the tide, and warning that a vaccine — if and when it comes — will not be the “silver bullet”. He adds: “Once again, I’m not very fond of easy solutions to complex problems and to believe that once the vaccine is here, we can go back and live as we always have done. I think that’s a dangerous message to send because it’s not going to be that easy.”