vvvv 17.09.2020 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Linkuję konkretny film i konkretne tematy w nim poruszone. Nie wcześniejsze ani późniejsze. Chcesz dokonać ataku personalnego? Ja chcę podyskutować merytorycznie. Oczywiście, że merytorycznie tylko musi być fundament. Facet wcześniej na pytanie o leczenie covid jojczał, że kasy nie dali i inne rzeczy, a wiem jak wygląda sprawa z kasą na covid w szpitalach. Nie dostał do łapki podwyżki to mu żal dupsko ściskało. Ot taki autorytet. Gdzie odbyły się me demonstracje w Polsce tych antycovidowców co nie wierzą, że wirus istnie? Tak na marginesie to ja nie znam takie osoby, która myśli, że go nie ma. Tutaj chyba też nie ma. WHO podało ilość tam zachorowało w niedziele na całym świecie. Poczytaj co Twój idol Simon mówił o tym wirusie, bo już mi się nie chce kolejny raz cytować. W Polsce na covid zmarło 300 osób które nie miały chorób współistniejących. O czym tu dyskutować. Budżet był 0 teraz deficyt ponad 100 mld zł. No i jak zmieniłeś ten sklep na bezpieczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.09.2020 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Ot taki autorytet. Do podszkolenia: Gdzie odbyły się me demonstracje w Polsce tych antycovidowców co nie wierzą, że wirus istnie? Można nie włączać TV, portali i schować głowę w piasek. Ale przed zadaniem pytania warto odpalić google. No i jak zmieniłeś ten sklep na bezpieczny? Odpowiesz, do którego postu się odnosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 17.09.2020 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Do podszkolenia: Jak zawsze. Brak argumentu to film. Co ten film, który już rzucasz po raz n-ty ma do tego co gościu peplał. ss Podobno znasz się na liczbach. 300 osób. Skomentujesz? Można nie włączać TV, portali i schować głowę w piasek. Ale przed zadaniem pytania warto odpalić google. Dość dyktatury, reżimu i niszczenia gospodarki. Koniec z odbieraniem wolności przez rozporządzenia, które są niezgodne z prawem i łamią konstytucję. Szumowski podał się dymisji ale to nie wszystko. Szumowski musi zostać rozliczony i odpowiedzieć za swoje czyny. Wszyscy razem pokażmy, że potrafimy się zjednoczyć w wspólnej sprawie. Staniemy ramię w ramię ponad podziałami - pisali organizatorzy. Ja tam takie hasła czytałem w necie. Nie widziałem, że ktoś tam pisze, że nie ma wirusa, ale ok. Zawsze się ktoś znajdzie. Deficyt ponad 100 mld zł. Coś jeszcze? Odpowiesz, do którego postu się odnosisz? Nie chce mi się szukać i grzebać w postach. Powinieneś wiedzieć co piszesz. Robisz zakupy w bezpiecznym Makro. Nie zmieniłeś. Trudno. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 17.09.2020 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 (edytowane) Jak zawsze. Brak argumentu to film. Co ten film, który już rzucasz po raz n-ty ma do tego co gościu peplał. Tyle. Zaraz będą pretensję że za szybko odpowiedziałeś i tego bestselera nie obejrzałeś Zamiast skorzystać z porad specjalisty to się youtuberów ogląda. Wpływ pandemii COVID-19 na zdrowie psychiczne Edytowane 17 Września 2020 przez _Grisza_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.09.2020 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Jak zawsze. Brak argumentu to film. Co ten film, który już rzucasz po raz n-ty ma do tego co gościu peplał. 18:30 w tej konkretnej sytuacji. Ja przynajmniej braku argumentu nie przykrywam atakiem ad personum. Podobno znasz się na liczbach. 300 osób. Skomentujesz? Skomentuję 3 0 0 Czyta się trzysta. Jakiego komentarza spodziewasz się zadając tak abstrakcyjne pytanie? Znalazłeś taką liczbę w filmie, że pod nim zadajesz to pytanie? Ja nie. Nie widziałem, że ktoś tam pisze, że nie ma wirusa Czyżby coś na tej fotce odwróciło Twoją uwagę od liter? Deficyt ponad 100 mld zł. Coś jeszcze? Znowu odleciałeś? Do czego się odnosisz? Cytat z czego dokleiłeś? Wypadałoby podać autora, źródło i co to ma do rzeczy? Nie chce mi się szukać i grzebać w postach. Powinieneś wiedzieć co piszesz. No właśnie mam podejrzenie, że odnosisz się do postu, w którym jest odpowiedź na pytanie. Co dowodzi braku umiejętności czytania ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2020 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Złap go jeszcze pod nogi i ucałuj w stopy. O Boże!! Partykularyzm można podzielić na dwie kategorie. Na tą której nie rozumiesz i na tą której nigdy nie ogarnie Twój umysł .Dlaczego ,ponieważ wywodzisz się z bliżej nieokreślonej grupy społecznej ,która w tych trudnych czasach nie wie czego chce a tym bardziej nie rozumie właśnie spraw ogółu. Nie z Toba prowadziłem dialog tylko z tą Panią od dziwnych refleksji ,więc uważam ,że nie dość ,że nie zrozumiałeś co oznacza to co zacytowałeś, to jeszcze niepotrzebnie go po swojemu interpretujesz zresztą baaardzo błędnie. Jak domniemam zaczepka personalna może tylko tłumaczyć ,że mutacja Twojego drobnoustroju jest nie do opisania przy tym nie mieszcząc się w żadnych normach przyzwoitości medycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nayri 18.09.2020 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Partykularyzm można podzielić na dwie kategorie. Na tą której nie rozumiesz i na tą której nigdy nie ogarnie Twój umysł .Dlaczego ,ponieważ wywodzisz się z bliżej nieokreślonej grupy społecznej ,która w tych trudnych czasach nie wie czego chce a tym bardziej nie rozumie właśnie spraw ogółu. Nie z Toba prowadziłem dialog tylko z tą Panią od dziwnych refleksji ,więc uważam ,że nie dość ,że nie zrozumiałeś co oznacza to co zacytowałeś, to jeszcze niepotrzebnie go po swojemu interpretujesz zresztą baaardzo błędnie. Jak domniemam zaczepka personalna może tylko tłumaczyć ,że mutacja Twojego drobnoustroju jest nie do opisania przy tym nie mieszcząc się w żadnych normach przyzwoitości medycznej. Tak tylko gwoli uściślenia - ja Ci przestałam odpisywać, bo to się mija z celem. Widzisz znowu udowadniasz swoją rację ,a ja przecież z Tobą nie polemizuje na temat przedszkoli w tej pandemii. Wrzucasz wszystkich do jednego wora.Porwałaś się na Pawła z tymi swoimi osądami. Z nim się nie wygrywa potyczek słownych. Jego majestat jest nie do podważenia.Musisz się tego nauczyć tu na FM.Noszę maskę tam gdzie nosić się powinno. Wystrzegam się spotkań w wielkich skupiskach. Poddaje pod rozwagę jak ktoś z moich bliskich czy znajomych jest zahaczony tym drobnoustrojem. Jestem daleki od zamykania żłobków ,przedszkoli ale jeśli coś dzieje się niepokojącego skłonny jestem temu przeciwdziałać.Zamykanie szkół tylko w skrajnych przypadkach bo i z pustego Salomon nie naleje.Małe i duże zdalnie sterowane profesorami nie zostaną ale jeśli to konieczne wybieram zdrowie choćby było z domieszką strachu.Jest to dla mnie mniejsze zło. Ten luz jaki reprezentujesz i podobni Tobie jest dla mnie nie do przyjęcia.W mojej subiektywnej ocenie bardziej ufam tym co są w maskach jak tym bez. Powietrza mi wystarcza i nie przeszkadza mi to ,że w sklepie ją zakładam po toby ja zdjąć i nie chowam jej do kieszeni jak to wyżej sugerowano.Wymieniam ja poddaje chemicznej obróbce dbając by jej "nie przechodzić" jeśli wiesz co to za zjawisko i co może oznaczać. Z taką mentalnością i sposobem myślenia dyskutować nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 18.09.2020 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 18:30 w tej konkretnej sytuacji. Ja przynajmniej braku argumentu nie przykrywam atakiem ad personum. Ty nie przykrywasz, ale pomijam tą kwestię. Dobrze jeszcze raz. Lekarz, który jojczy w czasach pandemii i to publicznie, że nie dostał kasy, a inny sobie dają, to nie jest żaden autorytet. Do tego kilka ciekawych porównań covida do innych chorób. Polecam. Nie widziałem protestów, tych którzy uważają, że nie ma covida. Cel był zupełnie inny. Cytowałem jaki. Dziennikarka oczywiście podłapała temat znalazła sobie dobrego odpowiedniego komentatora. No i mamy to co mamy. Dalej naciąganie faktów. Przykład niżej. Skomentuję 3 0 0 Czyta się trzysta. Jakiego komentarza spodziewasz się zadając tak abstrakcyjne pytanie? Znalazłeś taką liczbę w filmie, że pod nim zadajesz to pytanie? Ja nie. Jakie abstrakcyjny pytanie? Widziałeś wcześniej post. Serio trzeba Ci za każdym razem wszystko powtarzać. Dobrze wiesz o co chodzi z tą liczbą. Przynajmniej mam taka nadzieję. Jeszcze raz. Nie o to chodziło, ale skoro tak to zrozumiałeś. Brawo. Na taki poziomie to na pewno jesteś mistrz liczb, jak to sam o sobie pisałeś. No właśnie mam podejrzenie, że odnosisz się do postu, w którym jest odpowiedź na pytanie. Co dowodzi braku umiejętności czytania ze zrozumieniem. Do tego. Wchodzę do sklepu w maseczce. Mam rękawiczki (założyłem zanim dotknąłem wózka). Wszyscy w sklepie mają maseczki i rękawiczki. Jak poszedłem do taśmy i zacząłem wykładać swój koszyk na taśmę zanim pani przede mną odebrała potwierdzenie płatności karty to kasjerka mnie przegoniła. To praktyka - Makro, Warszawa Aleje Jerozolimskie. Od początku epidemii mój ulubiony sklep. Mnie jedna niedawno opieprzyła, jak zacząłem wykładać rzeczy na taśmę jak klient jeszcze nie zapłacił (miałem ponad 2m do niej a jeszcze dalej do płacącego klienta). Ale był napisane, że "w strefie kasy może przebywać tylko jeden klient) i strefa była zaznaczona. Oczywiście kasjer w przyłbicy. Resztę masz w wątku ten z pierwszego cytatu. O co chodziło. Oczywiście uprzedzając tam masz rację nie umiem czytać ze zrozumieniem. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 18.09.2020 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Coś o kosztach społecznych i ekonomicznych bo ktoś pisał, że powinny być ja najmniejsze. Fundusze się kończą, Francuzi boją się o pracę Każdego dnia Covid-19 zaraża się we Francji nawet 10 tys. osób. Ale mimo pandemii władze zgodziły się w czwartek na przeprowadzenie manifestacji w całym kraju. Chcą rozładować coraz większą frustrację z powodu perspektywy szybkiego wzrostu bezrobocia. 17 września mija pół roku od zamrożenia gospodarki, pieniądze osłonowe dla przedsiębiorstw się kończą, a dług państwa dochodzi do 120 proc. PKB. W tej sytuacji na zaniechanie najważniejszej z reform Emmanuela Macrona – emerytur – naciskają nawet przedsiębiorcy. Obawiają się strajku generalnego. To we Francji. Oczywiście takie kraje jak Włochy, Grecja, Hiszpania są w dużo gorszej sytuacji. Jeszcze chwila i pewnie się zacznie jak ludzie nie będą mieli co do gara włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2020 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Fanatycy zawsze znajdą winnego swoich problemów emocjonalnych. Jesteś dobrym tego przykładem. Czy ja, biedaku, z Tobą dyskutowalem kiey to napisałeś? Hipokryzja? Nie wyzywaj mnie od biedaków ja tego nie czynię. Przepraszałem Cię niepotrzebnie w tym trudnym dla wszystkich temacie - okresie. Powiedziano mi ,że niepotrzebnie, tłumacząc Twoja postawę na FM. Atakując z kilku źródeł to jest coś niebywałego. Nawet nie wiesz jak odróżnić dialog od monologu. Gdybyś nie wiedział to mój do Ciebie był właśnie tym drugim i to jeszcze w formie zdania retorycznego. Swoim postepowaniem nie dajesz ,nie rokujesz szans na kompromis czyli pomyślny wynik. W tej głupkowatej stopce masz jeszcze dużo miejsca. Swój nick napisz dużymi literami z !!!! i częściej rozmawiaj ze soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2020 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Tak tylko gwoli uściślenia - ja Ci przestałam odpisywać, bo to się mija z celem. Z taką mentalnością i sposobem myślenia dyskutować nie ma sensu. W temacie o covidzie nie jesteś autorytetem i od 2018 roku dość mocno zaakcentowałaś swoje wejście na FM. Najeżdżasz epistołami na forumowiczów dla poklasku ? Zadajesz dużo niedorzecznych pytań gdzie sama na postawione nie odpowiadasz. Umoralniasz znamienitszych od siebie nie rozumiejąc sarkazmu który Ci podesłałem. Temat jaki założył d7d był słuszny na początku jego powstania. Teraz wycieczki personalne, brak obiektywizmy , stronniczość , wulgaryzm, strefa roszczeniowa ,partykularyzm czyli preferowanie spraw własnych z pominięciem ogółu (to już pisałem) ,niepotrzebne wylewanie frustracji miast konkretnie odpowiedzieć jak to się widzi ze swojego podwórka ,krnąbrność w rozumieniu buntowniczość. Dużo tego w mojej subiektywnej ocenie. Wracając do Pawła z którym próbujesz nawiązać kontakt słowny. Mówiłem abyś zaprzestała bo to nie ma sensu. To taka podpowiedź. Odpowiadać nie musisz. Nie dbam oto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2020 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Zacznij rozmawiać przed lustrem w zamkniętym pomieszczeniu. Będziesz wtedy rozmawiał z kimś na swoim poziomie a inni nie będą narażeni na słuchanie/czytanie Twoich wypowiedzi. Kolejna wycieczka bezpodstawna. Temat publiczny -społeczny o drobnoustroju o którym nawet nie teoretyzujesz bo to najpierw jest sens teoretyczny w odcięciu od praktyki. I tego nie przejawiasz w swoich postach. W przeciwieństwie do Ciebie opisałem moje spojrzenie i jaka uskuteczniam praktykę. Ty niestety z poziomu kilku pięter nic. Sarkazm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2020 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Ty nawet nie zauważasz że kogoś obrażasz bo nos masz tak wysoko że zahaczasz nim o sufit. Kurde wyzywasz mnie od różnych biedaków i tego nie zauważasz. Zwracam Ci tylko uwagę byś powstrzymał te zapędy personalne. Twój nos z wielu pozycji już dał się we znaki tym co to wykryli. Będąc dwulicowym nie trzeba sięgać do tak nienormatywnych określeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nayri 18.09.2020 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 W temacie o covidzie nie jesteś autorytetem i od 2018 roku dość mocno zaakcentowałaś swoje wejście na FM. Najeżdżasz epistołami na forumowiczów dla poklasku ? Zadajesz dużo niedorzecznych pytań gdzie sama na postawione nie odpowiadasz. Umoralniasz znamienitszych od siebie nie rozumiejąc sarkazmu który Ci podesłałem. Temat jaki założył d7d był słuszny na początku jego powstania. Teraz wycieczki personalne, brak obiektywizmy , stronniczość , wulgaryzm, strefa roszczeniowa ,partykularyzm czyli preferowanie spraw własnych z pominięciem ogółu (to już pisałem) ,niepotrzebne wylewanie frustracji miast konkretnie odpowiedzieć jak to się widzi ze swojego podwórka ,krnąbrność w rozumieniu buntowniczość. Dużo tego w mojej subiektywnej ocenie. Wracając do Pawła z którym próbujesz nawiązać kontakt słowny. Mówiłem abyś zaprzestała bo to nie ma sensu. To taka podpowiedź. Odpowiadać nie musisz. Nie dbam oto. Muszę przyznać, że Twoja zdolność do zmieszczenia tylu przekłamań i bezsensów w jednym akapicie (!!!) jest naprawdę fascynująca. Zamierzałam Cię ignorować, ale tymi przekłamaniami zmuszasz mnie do odpowiedzenia. Żeby to zrobić, cytując poszczególne fragmenty, musiałabym dosłownie poszatkować - a to stworzyłoby pole do manipulacji Twoimi słowami. Odpiszę więc w - moim zdaniem - lepszy sposób. 1. Nigdy nie twierdziłam, że jestem autorytetem w temacie Covida - więc mi tego nie zarzucaj. 2. Jakie znaczenie ma to, czy dom zaczęłam budować w 2018, 2010 czy 2020 roku? 3. Już pomijając określenie normalnej wymiany poglądów “najeżdżaniem” - dla jakiego poklasku? Przecież moje zdanie w tym temacie jest w sprzeczności z przekonaniami zdecydowanej większości! 4. Twierdzisz, że zadaję niedorzeczne pytania. Ja twierdzę, że moje pytania są “dorzeczne” - co najwyżej mogą być niewygodne i trudne do udzielenia odpowiedzi przez Ciebie i Tobie podobnych. 5. Twierdzisz, że nie odpowiadam na pytania - na jakie pytania nie odpowiedziałam? 6. Nikogo nie umoralniam, chyba że umoralnianiem nazywasz zadawanie niewygodnych pytań? O “znamienitszych” nie będę się nawet wypowiadać 7. Ten punkt muszę zacytować, bo inaczej odpowiedź nie miałaby sensu: Teraz wycieczki personalne, brak obiektywizmy , stronniczość , wulgaryzm, strefa roszczeniowa ,partykularyzm czyli preferowanie spraw własnych z pominięciem ogółu (to już pisałem) ,niepotrzebne wylewanie frustracji miast konkretnie odpowiedzieć jak to się widzi ze swojego podwórka ,krnąbrność w rozumieniu buntowniczość. 8. Naprawdę nie zdajesz sobie sprawy, że pogrubiony fragment opisuje Twoje wypowiedzi? Do tego Ty masz do mnie pretensje o to, że śmiałam podważyć (za pomocą logiki!) wypowiedzi Tych, których sam sobie wybrałeś na “autorytety”? Nie wiedziałam, że aż tak można to przeżywać. 9. Niejednokrotnie konkretnie odpowiedziałam, jak ja “to widzę ze swojego podwórka”. 10. Co do “krnąbrności w rozumieniu buntowniczości” - Ty naprawdę jesteś z tych, co to uważają, że ludzie nie mają prawa do samodzielnego myślenia, do posiadania i wyrażania własnych opinii? Może od czasu do czasu spróbuj przeczytać swoją wypowiedź, zanim ja zatwierdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2020 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 (edytowane) Muszę przyznać, że Twoja zdolność do zmieszczenia tylu przekłamań i bezsensów w jednym akapicie (!!!) jest naprawdę fascynująca. Zamierzałam Cię ignorować, ale tymi przekłamaniami zmuszasz mnie do odpowiedzenia. Żeby to zrobić, cytując poszczególne fragmenty, musiałabym dosłownie poszatkować - a to stworzyłoby pole do manipulacji Twoimi słowami. Odpiszę więc w - moim zdaniem - lepszy sposób. 1. Nigdy nie twierdziłam, że jestem autorytetem w temacie Covida - więc mi tego nie zarzucaj. 2. Jakie znaczenie ma to, czy dom zaczęłam budować w 2018, 2010 czy 2020 roku? 3. Już pomijając określenie normalnej wymiany poglądów “najeżdżaniem” - dla jakiego poklasku? Przecież moje zdanie w tym temacie jest w sprzeczności z przekonaniami zdecydowanej większości! 4. Twierdzisz, że zadaję niedorzeczne pytania. Ja twierdzę, że moje pytania są “dorzeczne” - co najwyżej mogą być niewygodne i trudne do udzielenia odpowiedzi przez Ciebie i Tobie podobnych. 5. Twierdzisz, że nie odpowiadam na pytania - na jakie pytania nie odpowiedziałam? 6. Nikogo nie umoralniam, chyba że umoralnianiem nazywasz zadawanie niewygodnych pytań? O “znamienitszych” nie będę się nawet wypowiadać 7. Ten punkt muszę zacytować, bo inaczej odpowiedź nie miałaby sensu: 8. Naprawdę nie zdajesz sobie sprawy, że pogrubiony fragment opisuje Twoje wypowiedzi? Do tego Ty masz do mnie pretensje o to, że śmiałam podważyć (za pomocą logiki!) wypowiedzi Tych, których sam sobie wybrałeś na “autorytety”? Nie wiedziałam, że aż tak można to przeżywać. 9. Niejednokrotnie konkretnie odpowiedziałam, jak ja “to widzę ze swojego podwórka”. 10. Co do “krnąbrności w rozumieniu buntowniczości” - Ty naprawdę jesteś z tych, co to uważają, że ludzie nie mają prawa do samodzielnego myślenia, do posiadania i wyrażania własnych opinii? Może od czasu do czasu spróbuj przeczytać swoją wypowiedź, zanim ja zatwierdzisz? Tylko odciągasz swoje poczucie bezsilności chwilowo od siebie tymi epistołami bez pokrycia. Zauważ ,że ja z Tobą walki nie prowadzę Ty w temacie o drobnoustroju upominasz już prawie wszystkich. Zaczęłaś się budować (nawet nie wiem kiedy) i budowanie pomyliłaś z wylewaniem frustracji. Nawet nie jestem wstanie przeciwstawić się tym zarzutom. p.s 1.Przecież napisałem ,że właśnie nie jesteś nie jesteś autorytetem z zagadnień covida. 2.Napisałem ,że od tego roku 2018 bardzo burzliwie weszłaś w rozmowy na FM nie wspominałem nic o Twoim budowaniu. 3.Celowo użyłem tego określenia ponieważ napastliwość wydała mi się zbyt łagodna. 4.W mojej ocenie zmieniasz tylko formułę ale pytanie ma ten sam klimat powtarzając je w zmienionej formie jak mantrę. 5.Skoro nie widzisz tych pytań to poszukaj je sobie ,nie będę Ich przytaczał bo są niedorzeczne. 6.Pouczasz i to w bardzo niemoralny sposób bardzo się przy tym wybielając. 7.Widzisz tam tylko moje wypowiedzi zapewniam Cię ,że Twoich jest już tu na FM zatrzęsienie od 2018 roku. 8.Twoje także i tym się różnimy. 9.Narzuciłaś styl, a nie jak piszesz pokazałaś pandemie ze swojego podwórka. 10.Skoro nie potrafisz zrozumieć ,że i ja takie prawo mam podpadasz w mojej ocenie “krnąbrności w rozumieniu buntowniczości”. Popatrz czasami jakich argumentów używasz by Twoje było na górze. EOT. póki co. Edytowane 18 Września 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 18.09.2020 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Widzę że tu gadu gadka a liczby "straszą". W Polsce żyje ok. 9 500 000 ludzi w wieku 60+. Z godnie z oficjalnymi danymi od początku marca na COVID-19 zmarło 2054 osoby w wieku 60+ (przeważająca większość z chorobami współistniejącymi).Zatem 1 osoba na prawie 5000 żyjących w wieku 60+. W tym samym czasie z innych przyczyn zmarło ok. 160 000 osób w wieku 60+. Zatem 1 osoba na 60 żyjących w wieku 60+, czyli prawie 80 razy więcej niż na Covid-19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 18.09.2020 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 W tym samym czasie z innych przyczyn zmarło ok. 160 000 osób w wieku 60+. Zatem 1 osoba na 60 żyjących w wieku 60+, czyli prawie 80 razy więcej niż na Covid-19. Covid-19 jest chorobą zakaźną. Porównania od czapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 18.09.2020 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Covid-19 jest chorobą zakaźną. Porównania od czapy. Taaa, wiem, zgon covidowy jest wyjątkowy, najstraszliwszy ze strasznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2020 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Widzę że tu gadu gadka a liczby "straszą". W Polsce żyje ok. 9 500 000 ludzi w wieku 60+. Z godnie z oficjalnymi danymi od początku marca na COVID-19 zmarło 2054 osoby w wieku 60+ (przeważająca większość z chorobami współistniejącymi). Zatem 1 osoba na prawie 5000 żyjących w wieku 60+. W tym samym czasie z innych przyczyn zmarło ok. 160 000 osób w wieku 60+. Zatem 1 osoba na 60 żyjących w wieku 60+, czyli prawie 80 razy więcej niż na Covid-19. Możesz wkleić link skąd pochodzą te wyliczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 18.09.2020 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Możesz wkleić link skąd pochodzą te wyliczenia . Z kalkulatora, dane ogólnodostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts