fotohobby 24.09.2020 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Nie wiem. U nas jest włączone radio, często z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.09.2020 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Nie wiem. U nas jest włączone radio, często z netu. a jakie jeżeli można spytać ja słucham tego różne rodzaje https://www.rmfon.pl/play,7#p-n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 24.09.2020 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Zacytowałeś jasny przekaz Podaj więc liczby na których opierasz swój przekaz i podaj odpowiedzi na swoje pytania: 1. Ile procent nie dostało w wieku niemowlęcym (tych żyjących)? 2. Jaki to ma wpływ na skalę zakażeń? 3. Może nie było sensu badać takiej małej próby? - dlaczego ? Ty twierdzisz więc podaj liczby albo linkuj do tych liczb i statystyk. Przecież nie ja robiłem te badania. Masz autorów zapytaj. Może tam szczepili wcześniej i nie mają na kim badać? Nie do mnie te pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 24.09.2020 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 https://portal.abczdrowie.pl/kolejny-rekord-zakazen-prof-simon-wskazuje-winnych Z linku Tak źle jeszcze nie było. ... 1136 nowych przypadków. No dramat Ludzie zamiast masek zakładają przyłbice, jakby się szykowali na kolejną bitwę pod Grunwaldem @Kaizen i jak tam u Ciebie w sklepie? Wiesz tym bezpiecznym. To cytat z Simona. Kolejnym problemem jest tolerowanie tych wszystkich ruchów antymaseczkowych i antyszczepionkowych. To jest działalność na szkodę państwa. To jest skrajna głupota, działanie antypaństwowe, którego nie jestem w stanie zrozumieć. WOW. To już nawet antyszepionkowców pod pandemię podciąga. Wiadomo, że ok. 40-60 proc. ludzi, którzy się zakazili, choruje lżej, jeśli wcześniej używali masek - tłumaczy ekspert. Hmm. Ma ktoś jakieś potwierdzenie na to czy to bzdura? Jakieś badania czy cuś? Jego zdaniem rozwiązaniem może być obowiązek powszechnego noszenia maseczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 24.09.2020 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Jeszcze obrazek dla tych co myślą, że szmatki "wielokrotnego używania" . Zresztą już to pisałem, ale wiadomo obraz to obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 24.09.2020 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Jeszcze obrazek dla tych co myślą, że szmatki "wielokrotnego używania" . Zresztą już to pisałem, ale wiadomo obraz to obraz. [ATTACH=CONFIG]448449[/ATTACH] Na tym znaczku pocztowym, co załączyłeś, niczego nie da się odczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.09.2020 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 To może jeszcze wkleję obraz sytuacji ze znienawidzonej przez wielu Szwecji za swój szarlatański stosunek do EPIDEMI. Jasne, Ty o EPIDEMI a inni piszą o EPIDEMII. Dlatego nie można sie porozumieć. A serio to Ty piszesz o "znienawidzonej przez wielu Szwecji". Nie sądzę aby któryś z przeciwników szwedzkiego modelu walki z pandemią albo tylko z COVIDEM-19 myślał o Szwecji jako o znienawidzonym kraju. To pokazuje jakie Ty masz pojęcie o problemie. Nie masz żadnego pojęcia. Nie siej paniki. Nie ma ludzi którzy nienawidzą Szwecji za ich podejście do COVIDA-19. Są tylko w twojej wyobraźni. Może też w w źródłach w których szukasz poparcia na swoje błędne tezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.09.2020 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Spokojnie. I to jest dowód na to że można nosić maseczki vel szmatki wielokrotnego użytku i wyciągać je z kieszeni. Takie używanie nie powoduje ani niedotlenienia ani grzybicy płuc. Spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.09.2020 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Na tym znaczku pocztowym, co załączyłeś, niczego nie da się odczytać. Bo nie chodzi o to aby coś sensownego pokazać. Chodzi tylko o aktywność antycovidową i antysystemową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.09.2020 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Jasne, Ty o EPIDEMI a inni piszą o EPIDEMII. Dlatego nie można sie porozumieć. A serio to Ty piszesz o "znienawidzonej przez wielu Szwecji". Nie sądzę aby któryś z przeciwników szwedzkiego modelu walki z pandemią albo tylko z COVIDEM-19 myślał o Szwecji jako o znienawidzonym kraju. To pokazuje jakie Ty masz pojęcie o problemie. Nie masz żadnego pojęcia. Nie siej paniki. Nie ma ludzi którzy nienawidzą Szwecji za ich podejście do COVIDA-19. Są tylko w twojej wyobraźni. Może też w w źródłach w których szukasz poparcia na swoje błędne tezy. BUAAHAHAHAHAHAAAA. Skomentuj to co widać na wykresie, zamiast bełkotać. hmmm... albo może lepiej nie, bo znając Twoje umiejętności analizy danych znów wyjdzie coś odwrotnego niż jest w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.09.2020 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 25.09.2020 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2020 BUAAHAHAHAHAHAAAA. Skomentuj to co widać na wykresie, zamiast bełkotać. hmmm... albo może lepiej nie, bo znając Twoje umiejętności analizy danych znów wyjdzie coś odwrotnego niż jest w rzeczywistości. Ty jesteś za to 'guru' jeśli chodzi o analizę danych - porównujesz dane roczne do danych za niecałe 5 miesięcy, a tych nawet nikt nie śmie prognozować (do poziomu rocznego), bo nie wiadomo jakiego rodzaju będzie przyrost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 25.09.2020 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2020 (edytowane) Ty jesteś za to 'guru' jeśli chodzi o analizę danych - porównujesz dane roczne do danych za niecałe 5 miesięcy, a tych nawet nikt nie śmie prognozować (do poziomu rocznego), bo nie wiadomo jakiego rodzaju będzie przyrost. Czytanie ze zrozumieniem jak i działanie arytmetyczne polegające na mnożeniu/dzieleniu to chyba jest w programie nauczania szkoły podstawowej. Sytuacja z wczoraj, w Decathlon w Mikołowie, g. 15:00 - na parkingu 4 auta, w środku pustki. Ochroniarz: W sklepie zakładamy maseczkę Ja: Ale o co chodzi? coś się stało ? Ochroniarz: Nie ogląda Pan telewizji? Ja: Nie, nie mam TV Ochroniarz: Premier Polski Ludowej mówił przecież że trzeba w maskach chodzić i w sklepie jest obowiązek Obecnie za ludzi myśli telewizja. Edytowane 25 Września 2020 przez _Grisza_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 25.09.2020 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2020 No właśnie ta nieszczęsna TV , wyłączyć dziadowstwo i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.09.2020 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2020 To może jeszcze wkleję obraz sytuacji ze znienawidzonej przez wielu Szwecji za swój szarlatański stosunek do EPIDEMI. Kto nienawidzi Szwecji ? I z co ? Za potop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.09.2020 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2020 a jakie jeżeli można spytać ja słucham tego różne rodzaje https://www.rmfon.pl/play,7#p-n W zależności na co mam ochotę Teraz Aardvark Blues FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 25.09.2020 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2020 Kto nienawidzi Szwecji ? I z co ? Za potop ? Ile tu chociażby podło inwektyw pod adresem tych co w maskach nie chadzają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.09.2020 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2020 (edytowane) Pod adresem Szwedów ?Myślisz, źe kuliboba bolą Szwedzi bez masek ?Ty lubisz nadinterpretować czyjeś wypowiedzi... Bo ja nie zauważyłem tu żadnego hejtu na Szwecję Edytowane 25 Września 2020 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 25.09.2020 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2020 Pod adresem Szwedów ? Myślisz, źe kuliboba bolą Szwedzi bez masek ? Ty lubisz nadinterpretować czyjeś wypowiedzi... Odszukaj sobie, jak to Szwedzi pod wodzą szarlatana Tegnell-a byli od głupców wyzwani za swój nonszalancki stosunek do zarazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 25.09.2020 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2020 Szwedzi i Białorusini mają jaja nie to my cioty jedne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts