Kaizen 08.10.2020 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.10.2020 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 ONI wiedzą lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.10.2020 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 "Antyciarze " demonizujecie co by niebyło problem. Problem nas wszystkich. Zmniejszcie to choćby do min. Teraz nie macie wyjścia. Nie nosisz = płacisz frycowe. Nie myjesz łapsk = głupota .Nie zachowujesz dystansu = zakażanie. Nie wiem czy ten drobnoustrój może zaatakować myślenie , zdrowy rozsądek czyli tą półkule która odpowiada za te właśnie zjawiska w naszym organizmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 08.10.2020 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Ja uważam, że to bardzo doby pomysł. To noszenie. Wszędzie. Popieram kolegę. Wszędzie powinniśmy nosić maseczki. Zwłaszcza w lasach i parkach! Te cholerne drzewa wszystkie maja koronę! Tylko nie wiem, którą wybrać Ta mi pasuje do powiedzenia, ze jesli każą ci zasłaniać twarz, to nigdy nie chodzi o twoje bezpieczeństwo, a zawsze o twoje posłuszeństwo.... A na wieczorne wyjscie może taka stylóweczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.10.2020 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 (edytowane) Ta mi pasuje do powiedzenia, ze jesli każą ci zasłaniać twarz, to nigdy nie chodzi o twoje bezpieczeństwo, a zawsze o twoje posłuszeństwo.... Jak widac, powiedzenia nie zawsze są mądrością. Tak, "COVID musi odejść" Ale COVID nie ulega panice i nie podporządkuje się jakimś obcym rozkazom i nakazom. COVID ma swoją wolność i swój "rozum". A co założysz na noc? Nocną stylóweczkę? PS Prawo nie działa w obie strony. Władza ma swoje prawo i jest stosuje (zwłaszcza wobec siebie) jak chce. Edytowane 8 Października 2020 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 08.10.2020 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Jak ktoś myśli, że od tego się zmniejszy ilość zachorowań to chyba zwariował. Musieliby na nowo pozamykać szkoły/przedszkola/żłobki , zamknąć granice... tak samo uważam. U mnie w okolicy, już tyle jest w szkołach przypadków, że tydzień, max dwa i tak będą wszystkie szkoły zamknięte. Chyba, że każdy pozytywny nauczyciel nie miał z żadnym innym nauczycielem kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 08.10.2020 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 COVID ma swoją wolność i swój "rozum". Szkoda, że nie wszyscy ludzię maja swój rozum i wolność... A co założysz na noc? Nocną stylóweczkę? No wie pan. Dziwię się bardzo, ze pan tu wyjeżdża z czymś takim! Poza tym nocą wirus najzjadliwszy. Imprezownie zamknięte od 22-ej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 08.10.2020 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 o maskach trochęhttps://themodelhealthshow.com/maskfacts/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 08.10.2020 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 (edytowane) Dodatek w wysokości nawet 75 proc. wartości wynagrodzenia zasadniczego otrzymali pracownicy sanepidu walczący z Covid-19. Kto wiedział łapka w górę. Ten to zapewne ma odpowiednie zaświadczenie. Medical doctor warns that “bacterial pneumonias are on the rise” from mask wearing Edytowane 8 Października 2020 przez vvvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 08.10.2020 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 ja wiedziałęm. Od razu pojawiły się głosy, że siłą rzeczy epidamia nie ma prawa szybko się skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 08.10.2020 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Dodatek w wysokości nawet 75 proc. wartości wynagrodzenia zasadniczego otrzymali pracownicy sanepidu walczący z Covid-19. Kto wiedział łapka w górę. Czy pielęgniarki i lekarze z jednoimiennych którzy są na 1 linii ognia też dostali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 08.10.2020 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Czy pielęgniarki i lekarze z jednoimiennych którzy są na 1 linii ognia też dostali??? Nie wiem. Szpital dostaje dodatek, za każdego z kodem U07. Nieważne czy jest 1 czy 2 po tym kodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 08.10.2020 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 ja wiedziałęm. Od razu pojawiły się głosy, że siłą rzeczy epidamia nie ma prawa szybko się skończyć Ja nie nie widziałem o kasie dla sanepidu. Dwa dni temu się dowiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 08.10.2020 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Coś nowego a zarazem starego. (5 September 2020) Coronavirus: Tests 'could be picking up dead virus' (BBC) The main test used to diagnose coronavirus is so sensitive it could be picking up fragments of dead virus from old infections, scientists say. ... Prof Carl Heneghan, one of the study's authors, said instead of giving a "yes/no" result based on whether any virus is detected, tests should have a cut-off point so that very small amounts of virus do not trigger a positive result. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.10.2020 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Nie wiem. Szpital dostaje dodatek, za każdego z kodem U07. Nieważne czy jest 1 czy 2 po tym kodzie. Sprawdziłeś i wiesz nawet ile dostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.10.2020 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 (edytowane) Coś zza wielkiej wody. FoxNews Tucker Carlson: We were lied to about coronavirus and the mass lockdowns. Here's the proof I stare Adapted from Tucker Carlson's monologue from "Tucker Carlson Tonight" on June 10, 2020. PS USA i Fox News są teraz "GURU" ? Edytowane 8 Października 2020 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 08.10.2020 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Coś nowego a zarazem starego. (5 September 2020) Naprawdę to dla Ciebie nowość, jak działają testy PCR? Mullis dostał za to Nobla w 1993r a metoda z 1983r. Właśnie dowiedziałem się, że grupa przedszkolna mojego dziecka miała pod koniec września kontakt z osobą, która dzisiaj dostała pozytywny test na COVID-19. I decyzją SANEPIDu grupa (nie całe przedszkole) zamknięte... tylko jutro, bo w weekend mija 10 dni od kontaktu. Ja mam sobie funkcjonować normalnie jak SANEPID, który dostał moje dane, nie obejmie mnie kwarantanną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 08.10.2020 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Naprawdę to dla Ciebie nowość, jak działają testy PCR? Ty tego nawet nie przeczytałeś co tam jest. Jak to było: "Do podszkolenia" i to "wężykiem", bo wiesz nie chce mi się już grzebać i cytować. Tak nowość, ale nie o to chodzi. Nie wiem wszystkiego, tak jak Ty. Ty zapewne widziałeś rok czy dwa lata temu jak dział i co to jest ten test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 08.10.2020 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Czy pielęgniarki i lekarze z jednoimiennych którzy są na 1 linii ognia też dostali??? Tak, przynajmniej w szpitalu w Tychach. Sąsiad się żalił że jego żona zarabia teraz więcej niż on ma emerytury górniczej - nie znam kwot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.10.2020 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Tak, przynajmniej w szpitalu w Tychach. Sąsiad się żalił że jego żona zarabia teraz więcej niż on ma emerytury górniczej - nie znam kwot. Emeryt, nawet górniczy, ma dostawać więcej pieniędzy niż pielęgniarka w jednoimiennym szpitalu w Tychach? Żona pewnie nie ma jeszcze 60 lat. Emeryt górniczy ile ma lat i ile otrzymuje emerytury? Ludziom to się w głowach poprzewracało. Co to za porównanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts