Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Adam ktoś to wybrał. Dużo ludzi go popiera. Dziś miałem starcie w rodzinie i argumenty z 4 liter. Nawijają mi regułki , na pytanie skąd to wiesz .....z TVN.

Edytowane przez Tomaszs131
Moderacja cytowanego postu.

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zadziwiająco dużo durni mamy w narodzie...

Do tego - tkniętych amnezją.

Jest jakaś grupa, której PIS się nie naraził?

Tymi mandatami wycelował WE WSZYSTKICH!

Przyzwyczajają ten durmy naród do tego, ze musi udowadniać swą niewinność w kazdej sprawia.

I o wszystko ma poprosić, czekać na zgodę i nie szemrać.

Do tego - udostępnić skarbówce informacje o wszystkich kontach, posiadanych zasobach i cennosciach z wskazaniem - gdzie one są.

Robią co mogą aby zrezygnować z gotówki.

A mimo wszystko są tacy co ten rzad i partię popierają...

Niewiarygodne...

Ale skoro tak im dobrze - to DOBRZE IM TAK!!!

Adam M.

Uznałeś ,żeby w temacie o drobnoustroju zakaźnym poinformować opinie publiczną , że Pisiory wymyśliły tak jak z żołnierzem we wojsku .Najpierw wykonać rozkaz choćby najgłupszy , a dopiero potem się odwoływać . Tak jak z nowelizacja o mandatach.. Czy nas będziesz teraz raczył jak już o covidzie nic nie mówisz. Czy ty wiesz ,że ty podjudzasz - podżegasz podświadomie do przestępstwa . Ludzie sa już zmęczeni ta sytuacja ,chcą i pragną normalności ale ty buntując opinie nie polepszasz sytuacji . Czego znowu się czepisz w temacie o pandemii o szczepionkach , respiratorach ,zgonach , zakażeniach itp.Ty Adaś a ty to

Przyzwyczajają ten durmy naród do tego, ze musi udowadniać swą niewinność w kazdej sprawia.
Jaki ty naród jesteś ? Ten snobistyczny aspekt już znamy , który cały czas podkreślasz . Edytowane przez Tomaszs131
Moderacja cytowanego postu.

jak się nie marwtić, jak sam kiedyś swego czasu - chwaląc się - wkleiłeś zdjęcie z waszego ogniska z nadpaloną/spaloną butelką pet...jestem pewny, że grono ludzi martwiąćych się jest duże...:D Pewnie nie tylko o ciebie ale i o środowisko...

Szukasz zadymy w wątku o covidzie . Troll to chyba dobre określenie prawda ? Martw się o siebie i o swoje środowisko , to z nad Wisły jest jak zawsze syfiaste bo wyrzuca na brzeg przeróżne syfiaste rzeczy . Nie myślałem ,że jesteś podżegaczem jak Adaś .No no brawo. Co jeszcze tu oznajmisz ?:mad::mad::mad:

O!

Dopadł następnego pacjenta do psychoanalizy!!!

Do tego - w watku o kovidzie...

:lol:

Adam M.

Przecież to taki sam prowokator jak ty. Na prowokacje może być tylko jedna odpowiedź. Troll. Nie ma argumentu to tak jak i ty reprezentant snobizmu posługuje się wszczynaniem awantury ................................. Jadąc do pracy podwoziłem na dyżur znajomą pielęgniarkę do PSK - 4 . Opowiadała mi jak szpital jest przepełniony i o ludziach leżących na korytarzach. Jeszcze się nie zaszczepiła ale powiedziała ,że zrobi to .

Przecież to taki sam prowokator jak ty. Na prowokacje może być tylko jedna odpowiedź. Troll. Nie ma argumentu to tak jak i ty reprezentant snobizmu posługuje się wszczynaniem awantury ................................. Jadąc do pracy podwoziłem na dyżur znajomą pielęgniarkę do PSK - 4 . Opowiadała mi jak szpital jest przepełniony i o ludziach leżących na korytarzach. Jeszcze się nie zaszczepiła ale powiedziała ,że zrobi to .

To z pewnością pacjenci gorszego sortu, NIE GODNI wczasów na narodowym.

Panie nie jezdem godzien łożeczka na narodowym . moja wina, moja wina ...

O pardon ! Wina Donalda T..

Tfu jakieś szczepionki z trupów dajecie sobie wstrzykać fuj , przecież to ściema a znając życie to pewnie jakaś witaminka tam jest za srogie pieniądze ,covid to jest tylko środek do osiągnięcia celów innych niż te bzdety co wy tu wypisujecie , poczekajcie miesiąc po światowym forum ekonomicznym co będzie się działo a wojenka swoją drogą to już prawie jak w banku i to jeszcze w tym półroczu . covid dajcie spokój tym bzdetom bo sami to sobie zmajstrowali i jakieś tam antidotu ale cel inny to pewne jak w banku , Tramp się nie zgodził na to co planują to go nawet pobanowali ale komuch Bidon zrobi to co mu każą .

Tfu jakieś szczepionki z trupów dajecie sobie wstrzykać fuj , przecież to ściema a znając życie to pewnie jakaś witaminka tam jest za srogie pieniądze ,covid to jest tylko środek do osiągnięcia celów innych niż te bzdety co wy tu wypisujecie , poczekajcie miesiąc po światowym forum ekonomicznym co będzie się działo a wojenka swoją drogą to już prawie jak w banku i to jeszcze w tym półroczu . covid dajcie spokój tym bzdetom bo sami to sobie zmajstrowali i jakieś tam antidotu ale cel inny to pewne jak w banku , Tramp się nie zgodził na to co planują to go nawet pobanowali ale komuch Bidon zrobi to co mu każą .

Tak naprawdę to o co ci chodzi ? Szczepic czy nie szczepić ?Co się niby ma stać po tym forum ekonomicznym ? Jak wojenka wybuchnie ? Kto to niby ma w tym covidzie największy udział ? Z Trampem to też tak na poważnie czy wymyśliłeś na podorędziu ?:cool::cool::cool:

Cały ten post był (jak zwykle) nie na poważnie...

A sprawdzimy do połowy tego roku ? możemy o skrzynkę piwa się założyć , dziś zmarła moja bratowa obydwoje zachorowali na covid on nie dał się zabrać ona tak i on żyje ona nie , za żadne skarby nie dajcie zamknąć się do szpitala lepiej skonać pod płotem niż ktoś ma mi płuca spalić tlenem .

A sprawdzimy do połowy tego roku ? możemy o skrzynkę piwa się założyć , dziś zmarła moja bratowa obydwoje zachorowali na covid on nie dał się zabrać ona tak i on żyje ona nie , za żadne skarby nie dajcie zamknąć się do szpitala lepiej skonać pod płotem niż ktoś ma mi płuca spalić tlenem .

Weź nie strasz bo się ..... ale patrząc na co się dzieje możesz chodzić ,,pijany"

Jeśli doznasz łaski covid, bedziesz sam w domu jak Kevin i saturacja ci opadnie poniżej 85 (wyższe to pryszcz) , to oczywiście dziarsko sięgniesz po pompkę rowerową od składaka jako ersatz respiratora i będziesz dymał aż patrzałki ci wyskoczą? Dzięki czystemu powietrzu pół na pół z PM 2,5 saturacja wyskoczy ci ponad 92, czyli żyjesz i może jeszcze będziesz świadczył zdalne usługi respiratorowe? Smsem czy przez TikToka?

No dobra, Ty piszesz, ja robię printscreen. Pomiędzy kim dokładnie ta wojna i kiedy ?