woan 09.01.2021 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 (edytowane) No, i już sobie krzywdę robimy! https://wiadomosci.wp.pl/prawo-do-odmowy-mandatu-zostanie-zniesione-poselski-projekt-pis-w-sejmie-6595263852673856a KTO, moderoiwano Adam M. Adam ktoś to wybrał. Dużo ludzi go popiera. Dziś miałem starcie w rodzinie i argumenty z 4 liter. Nawijają mi regułki , na pytanie skąd to wiesz .....z TVN. Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Tomaszs131 Moderacja cytowanego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.01.2021 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Zadziwiająco dużo durni mamy w narodzie...Do tego - tkniętych amnezją.Jest jakaś grupa, której PIS się nie naraził?Tymi mandatami wycelował WE WSZYSTKICH! Przyzwyczajają ten durmy naród do tego, ze musi udowadniać swą niewinność w kazdej sprawia.I o wszystko ma poprosić, czekać na zgodę i nie szemrać.Do tego - udostępnić skarbówce informacje o wszystkich kontach, posiadanych zasobach i cennosciach z wskazaniem - gdzie one są.Robią co mogą aby zrezygnować z gotówki. A mimo wszystko są tacy co ten rzad i partię popierają...Niewiarygodne...Ale skoro tak im dobrze - to DOBRZE IM TAK!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2021 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 (edytowane) No, i już sobie krzywdę robimy! https://wiadomosci.wp.pl/prawo-do-odmowy-mandatu-zostanie-zniesione-poselski-projekt-pis-w-sejmie-6595263852673856a KTO, moderowano Adam M. Uznałeś ,żeby w temacie o drobnoustroju zakaźnym poinformować opinie publiczną , że Pisiory wymyśliły tak jak z żołnierzem we wojsku .Najpierw wykonać rozkaz choćby najgłupszy , a dopiero potem się odwoływać . Tak jak z nowelizacja o mandatach.. Czy nas będziesz teraz raczył jak już o covidzie nic nie mówisz. Czy ty wiesz ,że ty podjudzasz - podżegasz podświadomie do przestępstwa . Ludzie sa już zmęczeni ta sytuacja ,chcą i pragną normalności ale ty buntując opinie nie polepszasz sytuacji . Czego znowu się czepisz w temacie o pandemii o szczepionkach , respiratorach ,zgonach , zakażeniach itp.Ty Adaś a ty to Przyzwyczajają ten durmy naród do tego, ze musi udowadniać swą niewinność w kazdej sprawia. Jaki ty naród jesteś ? Ten snobistyczny aspekt już znamy , który cały czas podkreślasz . Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Tomaszs131 Moderacja cytowanego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 10.01.2021 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 O mój rozum się nie martw jak się nie marwtić, jak sam kiedyś swego czasu - chwaląc się - wkleiłeś zdjęcie z waszego ogniska z nadpaloną/spaloną butelką pet...jestem pewny, że grono ludzi martwiąćych się jest duże... Pewnie nie tylko o ciebie ale i o środowisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2021 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 jak się nie marwtić, jak sam kiedyś swego czasu - chwaląc się - wkleiłeś zdjęcie z waszego ogniska z nadpaloną/spaloną butelką pet...jestem pewny, że grono ludzi martwiąćych się jest duże... Pewnie nie tylko o ciebie ale i o środowisko... Szukasz zadymy w wątku o covidzie . Troll to chyba dobre określenie prawda ? Martw się o siebie i o swoje środowisko , to z nad Wisły jest jak zawsze syfiaste bo wyrzuca na brzeg przeróżne syfiaste rzeczy . Nie myślałem ,że jesteś podżegaczem jak Adaś .No no brawo. Co jeszcze tu oznajmisz ?:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.01.2021 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 O! Dopadł następnego pacjenta do psychoanalizy!!! Do tego - w watku o kovidzie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2021 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 O! Dopadł następnego pacjenta do psychoanalizy!!! Do tego - w watku o kovidzie... Adam M. Przecież to taki sam prowokator jak ty. Na prowokacje może być tylko jedna odpowiedź. Troll. Nie ma argumentu to tak jak i ty reprezentant snobizmu posługuje się wszczynaniem awantury ................................. Jadąc do pracy podwoziłem na dyżur znajomą pielęgniarkę do PSK - 4 . Opowiadała mi jak szpital jest przepełniony i o ludziach leżących na korytarzach. Jeszcze się nie zaszczepiła ale powiedziała ,że zrobi to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.01.2021 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 A na Narodowym pustki... Mówiła, ze to nie kovidowcy? Psychoanaliza bez dyplomu psychicznego to trollowanie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.01.2021 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Przecież to taki sam prowokator jak ty. Na prowokacje może być tylko jedna odpowiedź. Troll. Nie ma argumentu to tak jak i ty reprezentant snobizmu posługuje się wszczynaniem awantury ................................. Jadąc do pracy podwoziłem na dyżur znajomą pielęgniarkę do PSK - 4 . Opowiadała mi jak szpital jest przepełniony i o ludziach leżących na korytarzach. Jeszcze się nie zaszczepiła ale powiedziała ,że zrobi to . To z pewnością pacjenci gorszego sortu, NIE GODNI wczasów na narodowym. Panie nie jezdem godzien łożeczka na narodowym . moja wina, moja wina ... O pardon ! Wina Donalda T.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 10.01.2021 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Tfu jakieś szczepionki z trupów dajecie sobie wstrzykać fuj , przecież to ściema a znając życie to pewnie jakaś witaminka tam jest za srogie pieniądze ,covid to jest tylko środek do osiągnięcia celów innych niż te bzdety co wy tu wypisujecie , poczekajcie miesiąc po światowym forum ekonomicznym co będzie się działo a wojenka swoją drogą to już prawie jak w banku i to jeszcze w tym półroczu . covid dajcie spokój tym bzdetom bo sami to sobie zmajstrowali i jakieś tam antidotu ale cel inny to pewne jak w banku , Tramp się nie zgodził na to co planują to go nawet pobanowali ale komuch Bidon zrobi to co mu każą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2021 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Tfu jakieś szczepionki z trupów dajecie sobie wstrzykać fuj , przecież to ściema a znając życie to pewnie jakaś witaminka tam jest za srogie pieniądze ,covid to jest tylko środek do osiągnięcia celów innych niż te bzdety co wy tu wypisujecie , poczekajcie miesiąc po światowym forum ekonomicznym co będzie się działo a wojenka swoją drogą to już prawie jak w banku i to jeszcze w tym półroczu . covid dajcie spokój tym bzdetom bo sami to sobie zmajstrowali i jakieś tam antidotu ale cel inny to pewne jak w banku , Tramp się nie zgodził na to co planują to go nawet pobanowali ale komuch Bidon zrobi to co mu każą . Tak naprawdę to o co ci chodzi ? Szczepic czy nie szczepić ?Co się niby ma stać po tym forum ekonomicznym ? Jak wojenka wybuchnie ? Kto to niby ma w tym covidzie największy udział ? Z Trampem to też tak na poważnie czy wymyśliłeś na podorędziu ?:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 11.01.2021 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Cały ten post był (jak zwykle) nie na poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.01.2021 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Cały ten post był (jak zwykle) nie na poważnie... To tylko streszczenie snu pijanego dzbana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 11.01.2021 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Cały ten post był (jak zwykle) nie na poważnie... A sprawdzimy do połowy tego roku ? możemy o skrzynkę piwa się założyć , dziś zmarła moja bratowa obydwoje zachorowali na covid on nie dał się zabrać ona tak i on żyje ona nie , za żadne skarby nie dajcie zamknąć się do szpitala lepiej skonać pod płotem niż ktoś ma mi płuca spalić tlenem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 11.01.2021 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 To tylko streszczenie snu pijanego dzbana Ty lemingu daj se spokój ze swoimi komentarzami cieniasie . patrz na tv tam jest jedyna objawiona prawda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 11.01.2021 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 A sprawdzimy do połowy tego roku ? możemy o skrzynkę piwa się założyć , dziś zmarła moja bratowa obydwoje zachorowali na covid on nie dał się zabrać ona tak i on żyje ona nie , za żadne skarby nie dajcie zamknąć się do szpitala lepiej skonać pod płotem niż ktoś ma mi płuca spalić tlenem . Weź nie strasz bo się ..... ale patrząc na co się dzieje możesz chodzić ,,pijany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.01.2021 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 A sprawdzimy do połowy tego roku ? możemy o skrzynkę piwa się założyć , dziś zmarła moja bratowa obydwoje zachorowali na covid on nie dał się zabrać ona tak i on żyje ona nie , za żadne skarby nie dajcie zamknąć się do szpitala lepiej skonać pod płotem niż ktoś ma mi płuca spalić tlenem . Jeśli doznasz łaski covid, bedziesz sam w domu jak Kevin i saturacja ci opadnie poniżej 85 (wyższe to pryszcz) , to oczywiście dziarsko sięgniesz po pompkę rowerową od składaka jako ersatz respiratora i będziesz dymał aż patrzałki ci wyskoczą? Dzięki czystemu powietrzu pół na pół z PM 2,5 saturacja wyskoczy ci ponad 92, czyli żyjesz i może jeszcze będziesz świadczył zdalne usługi respiratorowe? Smsem czy przez TikToka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 12.01.2021 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Tam wiedzą o co protestowachttps://www.bankier.pl/wiadomosc/Na-Ukrainie-fala-protestow-w-zwiazku-z-podniesieniem-cen-gazu-i-pradu-8034974.htmlA tu. macice, stoki i fryzjerzy.......Liczą się podwyżki, podatki i rozdawnictwo a nie niszowe czy łatwo odtwarzalne biznesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.01.2021 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 A sprawdzimy do połowy tego roku ? możemy o skrzynkę piwa się założyć , dziś zmarła moja bratowa obydwoje zachorowali na covid on nie dał się zabrać ona tak i on żyje ona nie , za żadne skarby nie dajcie zamknąć się do szpitala lepiej skonać pod płotem niż ktoś ma mi płuca spalić tlenem . No dobra, Ty piszesz, ja robię printscreen. Pomiędzy kim dokładnie ta wojna i kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 12.01.2021 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Nie wiem między kim ale wszystkie siły zbrojne postawione w stan gotowości i pewnie chodzi o bliski wschód więc jak zawsze rozpoczną Żydzi a dokończą komuchy pod wodzą Bidona czyli USA .jak do połowy roku nic się nie stanie stawiam skrzynię piwa masz to w banku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts