kryzys 18.01.2021 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 No siedzą i co ? nie stać cię to zazdrościsz. Beczą o wolności ? Nikt jej nie zabiera. Beczą o ekonomi e biednieją ? Pierdielenie. To znaczy że łajzy. Jeśli naczelny sknera narodu (ja) kupuje legalnie nietfliksa i stwierdza że bardziej opłaca się kupić samochód na wyprzedaży rocznika niż używany to znaczy że bieda idzie . Biedę ma się w głowie Ci co idą w tych marszach to poprostu niedorajdy życiowe świat się zmienił i niewiedzą co zrobić . Ja wiem jeden kałach i jeden magazynek i byłby spokój. Testy przesiewoe nauczycieli pokazały jaki to poważny problem. 2% zakażonych . Czyli można szacować że obecnie jest ok 750000 zakażonych nie wykrytych. A szmaciarstwo otwiera restauracje i baraki dla turystów. Netfliksa oglądasz ? a fe tam same lewackie i zboczeńskie filmy a fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 18.01.2021 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Anty szczepionkowcy jaki jest odsetek poważnych NOPów i zgonów poszczepiennych. Dawać statystyki a nie pojedynczy przypadki. A po co statystyki ? nie bo nie ci nie wystarczy ? mnie tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 18.01.2021 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Zabawni jesteście, fanatycy szczepionek. Jak ktoś poddaje w wątpliwość niesamowitą śmiertelność covid-19 wymagającą szczepienia wszystkich, zadajecie mu następujące pytanie. "A co jakby ktoś z Twojej najbliższej rodziny zachorował na covid-19 i umarł?" To ja wam, fanatykom szczepionek, zadam podobne pytanie. "A co jakby ktoś z Twojej najbliższej rodziny zmarł w wyniku podania mu szczepionki na covid-19?" I tu trzeba porównać prawdopodobieństwo wystąpienia tych dwóch sytuacji. I raczej wygląda na to, że pierwsza wygrywa dość zmacznie. Ilu to zgonów (PONOĆ poszczepionkowych) doliczono się w USA ? 55 ? Na 11mln zaszczepionych ? Jaki procent z tych 11 mln nie przeszedłby COVID ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 18.01.2021 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 (edytowane) Ale zauważyć z grzeczności trzeba że proces badania szczepionki ma się zakończyć przed końcem 2023 roku czyli ona nie zbadana jest a szczepienie nią to zakrawa na trybunał stanu , w konstytucji jak byk pisze że nie wolno robić experymentów medycznych na obywatelach PL oraz rezydujących w PL ,a skoro szczepionka nie zbadana do końca to jak byk wynika że poddają nas testom medycznym bez naszej zgody , nawet natrętna reklama w TV może być przeciwko zlecającym takowe szczepienia , to nie moje wypociny tylko ekspertów konstytucjonalistów . panowie to nic innego jak EXPREYMENT MEDYCZNY tego trzeba być świadomym i tyle .artykuł 39 konstytucji rp Edytowane 18 Stycznia 2021 przez kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2021 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Adaś i spółka od wszystkiego anty. Opowiem wam pewną historyjkę. Hipotetycznie w waszej rodzinie ktoś zostaje zakażony jakimś dobrodziejstwem podobnym do grypy czy miłościwie nam panującego covida - jakiegoś drobnoustroju zakaźnego. Jedynym wyjściem jest właśnie antidotum w formie szczepionki .Nie korzystacie z tego i nie poddajecie członka rodziny próbie bo to antidotum jest niesprawdzone i może szkodzić ale gdzieś tam macie świadomość bo tak powiedział lekarz z waszych sprawdzonych stron i czytaliście linki np. gnago te :Ja w odmianie od lemingów staram się dary rozwijać stąd DLA DOBRA OGÓŁU WKLEJAM LINKI Z FAKTAMI KTÓRYCH NIE MA W OFICJALNYM SZEROKIM OBIEGU. ,że to jedyne wyjście by uratować życie. Też jesteś bierni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.01.2021 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 (edytowane) Palnij się w tą pustą makówkę, ale mocno!Moze wtedy cos Ci się w niej poukłada...Choroby zwykle się LECZYŁO!Do tego - Z ZAMIAREM WYLECZENIA!!!Ale to było kiedyś...Teraz wmówiono pospólstwu, ze tylko szczepionka moze nas uratować.Kto chce niech się więc szczepi!A kto wie jak działa herbata z miodem i cytrynką - niech ja pija.Jest też sok malinowy, napar z lipy...Jak się jada DOBRE jedzenie i używa ruchu na swieżym powietrzu to się nie choruje. Szczepionki na grypę działaja smętnie. Od lat to wiadomo.Szczepionki na katar NIE MA!!!Czemu?Skuteczne - nie byłyby dobrodziejstwem?Byłyby!Tylko...NIE DA się ich zrobić, bo wiruchole za szybko mutują.Ale tak było od wieków i ludzie jakoś z tym zyli.Katar leczony trwa siedem dni a nieleczony - tydzień! Adam M. Edytowane 18 Stycznia 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 18.01.2021 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Adaś i spółka od wszystkiego anty. Opowiem wam pewną historyjkę. Hipotetycznie w waszej rodzinie ktoś zostaje zakażony jakimś dobrodziejstwem podobnym do grypy czy miłościwie nam panującego covida - jakiegoś drobnoustroju zakaźnego. Jedynym wyjściem jest właśnie antidotum w formie szczepionki .Nie korzystacie z tego i nie poddajecie członka rodziny próbie bo to antidotum jest niesprawdzone i może szkodzić ale gdzieś tam macie świadomość bo tak powiedział lekarz z waszych sprawdzonych stron i czytaliście linki np. gnago te : ,że to jedyne wyjście by uratować życie. Też jesteś bierni ? A amantadyną dlaczego zabronili ???? nie odpowiesz to ja ci odpowiem im nie zależy na wyleczeniu im zależy na zarobieniu i przyjmij to w końcu do swojej łepetynki że świat ma być inny po ichszu więc przy twojej logice szybko to osiągną . artykuł 39 konstytucji rp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 18.01.2021 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Amantadyna ma skuteczność na poziomie palcebo, lecz każdy wierzy w co chce a nauka idzie się pasać. Po wuj wam nauka? Czołem o glebę i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.01.2021 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 http://zaprasza.net/a.php?article_id=36205 Można uwierzyć.Mozna nie uwierzyć.Można sprawdzić...Czyta się ciekawie Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.01.2021 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Amantadyna ma skuteczność na poziomie palcebo, lecz każdy wierzy w co chce a nauka idzie się pasać. Po wuj wam nauka? Czołem o glebę i tyle. A Ty na ilu tysiacach przypadków to PALCEBO sprawdziłeś? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 18.01.2021 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 typowe dla lemingów brak argumentów tylko stwierdzenia "oczywiste" : szczepionka jest skuteczna, mimo że nie przebadana ostatecznie , szczepienie siebie ratuje innych amantadyna mimo że używana od półwiecza jest nieprzebadana i nieskuteczna mimo setek przypadków wyleczenia Ot wykute w papce medialnej, mózg odpoczywa, żadnych wątpliwości. Powodzenia w asymilacji GMO w szczepionce. A symptomatyczne żadnych odniesień do treści, faktów w linkach. Tylko papka przeżuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 18.01.2021 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Adaś i spółka od wszystkiego anty. Opowiem wam pewną historyjkę. Hipotetycznie w waszej rodzinie ktoś zostaje zakażony jakimś dobrodziejstwem podobnym do grypy czy miłościwie nam panującego covida - jakiegoś drobnoustroju zakaźnego. Jedynym wyjściem jest właśnie antidotum w formie szczepionki .Nie korzystacie z tego i nie poddajecie członka rodziny próbie bo to antidotum jest niesprawdzone i może szkodzić ale gdzieś tam macie świadomość bo tak powiedział lekarz z waszych sprawdzonych stron i czytaliście linki np. gnago te : ,że to jedyne wyjście by uratować życie. Też jesteś bierni ? Dwa błędy szczepionka w chorobach przeziębieniowych z definicji jest nieskuteczna w dłuższym czasie najczęściej w jednym sezonie jak odpowiednio dobrana . Co do chorób bakteryjnych owszem jeśli jest wiarygodna tj. bez substancji szkodliwych w składzie. Ale we Wrocławiu mamy fagi czyli wirusy specjalizowane w niszczeniu patogenów bakteryjnych specjalizowane TYLKO NA TEN JEDEN PATOGEN. Po drugie mamy już szereg leków antywirusowych i antybakteryjnych pochodzenia biologicznego i chemicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 18.01.2021 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Prawdziwa "merytoryczna riposta" ... tylko nie napinaj się tak bo gdy "żyłka pęknie", zabraknie twych błyskotliwych wypowiedzi nie tylko w tym temacie Ee a gdzie ten link z decyzją EMA uznającą szczepionki na Covida za przebadane i bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.01.2021 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Ee a gdzie ten link z decyzją EMA uznającą szczepionki na Covida za przebadane i bezpieczne? Jaki link ? Żadnego linka nie wstawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2021 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Palnij się w tą pustą makówkę, ale mocno! Moze wtedy cos Ci się w niej poukłada... Choroby zwykle się LECZYŁO! Do tego - Z ZAMIAREM WYLECZENIA!!! Ale to było kiedyś... Teraz wmówiono pospólstwu, ze tylko szczepionka moze nas uratować. Kto chce niech się więc szczepi! A kto wie jak działa herbata z miodem i cytrynką - niech ja pija. Jest też sok malinowy, napar z lipy... Jak się jada DOBRE jedzenie i używa ruchu na swieżym powietrzu to się nie choruje. Szczepionki na grypę działaja smętnie. Od lat to wiadomo. Szczepionki na katar NIE MA!!! Czemu? Skuteczne - nie byłyby dobrodziejstwem? Byłyby! Tylko... NIE DA się ich zrobić, bo wiruchole za szybko mutują. Ale tak było od wieków i ludzie jakoś z tym zyli. Katar leczony trwa siedem dni a nieleczony - tydzień! Adam M.Cały czas proponujesz palnięcie itp. może przyszedł czas na ciebie ,żebyś wylał na łeb kubeł zimnej wody , a potem . Napisałem hipotetycznie byście oczarowali nas gdyby taki konkretny przypadek w życiu wam się przytrafił. Widzę ,że i to jest za trudne bo argumentów brak za to są knowania w dojściu do celu. Czyli gdy masz na rękach umierającą osobę i tylko odpowiednia szczepionka przeciw choróbsku zakaźnemu (nie na covid) może pomóc to i tak z tego nie skorzystasz bo już teraz przewidujesz ,że po 10 lat. wystąpią powikłania. Osoba umiera. O to chodzi ? Będziesz ja leczył naparem z dżdżownicy ? Kompocikiem z krewetek ? Wywarem z rosołu z dzika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 18.01.2021 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Poczekaj jakie 10 lat! Teraz dopiero eksperyment się odbywa i dane się zbiera. Przy tej technologii na podmiankę DNA trzeba trochę czasu. A potem też trochę czasu na skutki. Adam M. za 10 lat to powstanie ten akumulator z ogórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 18.01.2021 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Zabawni jesteście, fanatycy szczepionek. Jak ktoś poddaje w wątpliwość niesamowitą śmiertelność covid-19 wymagającą szczepienia wszystkich, zadajecie mu następujące pytanie. "A co jakby ktoś z Twojej najbliższej rodziny zachorował na covid-19 i umarł?" To ja wam, fanatykom szczepionek, zadam podobne pytanie. "A co jakby ktoś z Twojej najbliższej rodziny zmarł w wyniku podania mu szczepionki na covid-19?" Ja widzę większe ryzyko śmierci lub powikłań po Co/vidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 18.01.2021 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Nie wierzę , że takie wydatki poczyniłeś/poczynisz Po co ci takie zbytki jak Netflix toż DVB-T darmo!! Za mało śledzisz moje wypowiedzi miałem tańszą wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 18.01.2021 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Netfliksa oglądasz ? a fe tam same lewackie i zboczeńskie filmy a fuj A ty domy kupujesz na zapaści i biedzie ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2021 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 A Ty na ilu tysiacach przypadków to PALCEBO sprawdziłeś? Adam M. To powinno stricte dotyczyć wyłącznie takich person jak ty. Przecież to co pokazujesz , nie dajesz wiary w żaden specyfik nie mający wartości farmakologicznej. Tak jak ty jesteś obojętny dla swojego i innych organizmu .Dla mnie nie okazujesz zainteresowania problemami innych. Placebo właśnie dla ciebie bo psychoterapeutycznie cię zaspokoją , a i tak będziesz stał w miejscu tylko będziesz czekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts