Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

No siedzą i co ? nie stać cię to zazdrościsz.

Beczą o wolności ?

Nikt jej nie zabiera.

Beczą o ekonomi e biednieją ?

Pierdielenie. To znaczy że łajzy. Jeśli naczelny sknera narodu (ja) kupuje legalnie nietfliksa i stwierdza że bardziej opłaca się kupić samochód na wyprzedaży rocznika niż używany to znaczy że bieda idzie .

Biedę ma się w głowie

Ci co idą w tych marszach to poprostu niedorajdy życiowe świat się zmienił i niewiedzą co zrobić .

Ja wiem jeden kałach i jeden magazynek i byłby spokój.

Testy przesiewoe nauczycieli pokazały jaki to poważny problem. 2% zakażonych .

Czyli można szacować że obecnie jest ok 750000 zakażonych nie wykrytych.

A szmaciarstwo otwiera restauracje i baraki dla turystów.

Netfliksa oglądasz ? a fe tam same lewackie i zboczeńskie filmy a fuj :D

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zabawni jesteście, fanatycy szczepionek.

Jak ktoś poddaje w wątpliwość niesamowitą śmiertelność covid-19 wymagającą szczepienia wszystkich, zadajecie mu następujące pytanie.

"A co jakby ktoś z Twojej najbliższej rodziny zachorował na covid-19 i umarł?"

To ja wam, fanatykom szczepionek, zadam podobne pytanie.

"A co jakby ktoś z Twojej najbliższej rodziny zmarł w wyniku podania mu szczepionki na covid-19?"

I tu trzeba porównać prawdopodobieństwo wystąpienia tych dwóch sytuacji.

I raczej wygląda na to, że pierwsza wygrywa dość zmacznie.

Ilu to zgonów (PONOĆ poszczepionkowych) doliczono się w USA ?

55 ? Na 11mln zaszczepionych ?

Jaki procent z tych 11 mln nie przeszedłby COVID ?

Ale zauważyć z grzeczności trzeba że proces badania szczepionki ma się zakończyć przed końcem 2023 roku czyli ona nie zbadana jest a szczepienie nią to zakrawa na trybunał stanu , w konstytucji jak byk pisze że nie wolno robić experymentów medycznych na obywatelach PL oraz rezydujących w PL ,a skoro szczepionka nie zbadana do końca to jak byk wynika że poddają nas testom medycznym bez naszej zgody , nawet natrętna reklama w TV może być przeciwko zlecającym takowe szczepienia , to nie moje wypociny tylko ekspertów konstytucjonalistów . panowie to nic innego jak EXPREYMENT MEDYCZNY tego trzeba być świadomym i tyle .

artykuł 39 konstytucji rp

Edytowane przez kryzys

Adaś i spółka od wszystkiego anty. Opowiem wam pewną historyjkę. Hipotetycznie w waszej rodzinie ktoś zostaje zakażony jakimś dobrodziejstwem podobnym do grypy czy miłościwie nam panującego covida - jakiegoś drobnoustroju zakaźnego. Jedynym wyjściem jest właśnie antidotum w formie szczepionki .Nie korzystacie z tego i nie poddajecie członka rodziny próbie bo to antidotum jest niesprawdzone i może szkodzić ale gdzieś tam macie świadomość bo tak powiedział lekarz z waszych sprawdzonych stron i czytaliście linki np. gnago te :

Ja w odmianie od lemingów staram się dary rozwijać stąd DLA DOBRA OGÓŁU WKLEJAM LINKI Z FAKTAMI KTÓRYCH NIE MA W OFICJALNYM SZEROKIM OBIEGU.

,że to jedyne wyjście by uratować życie. Też jesteś bierni ?

Palnij się w tą pustą makówkę, ale mocno!

Moze wtedy cos Ci się w niej poukłada...

Choroby zwykle się LECZYŁO!

Do tego - Z ZAMIAREM WYLECZENIA!!!

Ale to było kiedyś...

Teraz wmówiono pospólstwu, ze tylko szczepionka moze nas uratować.

Kto chce niech się więc szczepi!

A kto wie jak działa herbata z miodem i cytrynką - niech ja pija.

Jest też sok malinowy, napar z lipy...

Jak się jada DOBRE jedzenie i używa ruchu na swieżym powietrzu to się nie choruje.

Szczepionki na grypę działaja smętnie. Od lat to wiadomo.

Szczepionki na katar NIE MA!!!

Czemu?

Skuteczne - nie byłyby dobrodziejstwem?

Byłyby!

Tylko...

NIE DA się ich zrobić, bo wiruchole za szybko mutują.

Ale tak było od wieków i ludzie jakoś z tym zyli.

Katar leczony trwa siedem dni a nieleczony - tydzień!

Adam M.

Edytowane przez adam_mk

Adaś i spółka od wszystkiego anty. Opowiem wam pewną historyjkę. Hipotetycznie w waszej rodzinie ktoś zostaje zakażony jakimś dobrodziejstwem podobnym do grypy czy miłościwie nam panującego covida - jakiegoś drobnoustroju zakaźnego. Jedynym wyjściem jest właśnie antidotum w formie szczepionki .Nie korzystacie z tego i nie poddajecie członka rodziny próbie bo to antidotum jest niesprawdzone i może szkodzić ale gdzieś tam macie świadomość bo tak powiedział lekarz z waszych sprawdzonych stron i czytaliście linki np. gnago te :

A amantadyną dlaczego zabronili ???? nie odpowiesz to ja ci odpowiem im nie zależy na wyleczeniu im zależy na zarobieniu i przyjmij to w końcu do swojej łepetynki że świat ma być inny po ichszu więc przy twojej logice szybko to osiągną .

artykuł 39 konstytucji rp

Amantadyna ma skuteczność na poziomie palcebo, lecz każdy wierzy w co chce a nauka idzie się pasać. Po wuj wam nauka? Czołem o glebę i tyle.

A Ty na ilu tysiacach przypadków to PALCEBO sprawdziłeś?

Adam M.

typowe dla lemingów brak argumentów tylko stwierdzenia "oczywiste" :

szczepionka jest skuteczna, mimo że nie przebadana ostatecznie ,

szczepienie siebie ratuje innych

amantadyna mimo że używana od półwiecza jest nieprzebadana i nieskuteczna mimo setek przypadków wyleczenia

Ot wykute w papce medialnej, mózg odpoczywa, żadnych wątpliwości. Powodzenia w asymilacji GMO w szczepionce. A symptomatyczne żadnych odniesień do treści, faktów w linkach. Tylko papka przeżuta

Dwa błędy szczepionka w chorobach przeziębieniowych z definicji jest nieskuteczna w dłuższym czasie najczęściej w jednym sezonie jak odpowiednio dobrana

. Co do chorób bakteryjnych owszem jeśli jest wiarygodna tj. bez substancji szkodliwych w składzie. Ale we Wrocławiu mamy fagi czyli wirusy specjalizowane w niszczeniu patogenów bakteryjnych specjalizowane TYLKO NA TEN JEDEN PATOGEN. Po drugie mamy już szereg leków antywirusowych i antybakteryjnych pochodzenia biologicznego i chemicznego

Palnij się w tą pustą makówkę, ale mocno!

Moze wtedy cos Ci się w niej poukłada...

Choroby zwykle się LECZYŁO!

Do tego - Z ZAMIAREM WYLECZENIA!!!

Ale to było kiedyś...

Teraz wmówiono pospólstwu, ze tylko szczepionka moze nas uratować.

Kto chce niech się więc szczepi!

A kto wie jak działa herbata z miodem i cytrynką - niech ja pija.

Jest też sok malinowy, napar z lipy...

Jak się jada DOBRE jedzenie i używa ruchu na swieżym powietrzu to się nie choruje.

Szczepionki na grypę działaja smętnie. Od lat to wiadomo.

Szczepionki na katar NIE MA!!!

Czemu?

Skuteczne - nie byłyby dobrodziejstwem?

Byłyby!

Tylko...

NIE DA się ich zrobić, bo wiruchole za szybko mutują.

Ale tak było od wieków i ludzie jakoś z tym zyli.

Katar leczony trwa siedem dni a nieleczony - tydzień!

Adam M.

Cały czas proponujesz palnięcie itp. może przyszedł czas na ciebie ,żebyś wylał na łeb kubeł zimnej wody , a potem :bash:. Napisałem hipotetycznie byście oczarowali nas gdyby taki konkretny przypadek w życiu wam się przytrafił. Widzę ,że i to jest za trudne bo argumentów brak za to są knowania w dojściu do celu. Czyli gdy masz na rękach umierającą osobę i tylko odpowiednia szczepionka przeciw choróbsku zakaźnemu (nie na covid) może pomóc to i tak z tego nie skorzystasz bo już teraz przewidujesz ,że po 10 lat. wystąpią powikłania. Osoba umiera. O to chodzi ? Będziesz ja leczył naparem z dżdżownicy ? Kompocikiem z krewetek ? Wywarem z rosołu z dzika ?

Zabawni jesteście, fanatycy szczepionek.

Jak ktoś poddaje w wątpliwość niesamowitą śmiertelność covid-19 wymagającą szczepienia wszystkich, zadajecie mu następujące pytanie.

"A co jakby ktoś z Twojej najbliższej rodziny zachorował na covid-19 i umarł?"

To ja wam, fanatykom szczepionek, zadam podobne pytanie.

"A co jakby ktoś z Twojej najbliższej rodziny zmarł w wyniku podania mu szczepionki na covid-19?"

Ja widzę większe ryzyko śmierci lub powikłań po Co/vidzie

A Ty na ilu tysiacach przypadków to PALCEBO sprawdziłeś?

Adam M.

To powinno stricte dotyczyć wyłącznie takich person jak ty. Przecież to co pokazujesz , nie dajesz wiary w żaden specyfik nie mający wartości farmakologicznej. Tak jak ty jesteś obojętny dla swojego i innych organizmu .Dla mnie nie okazujesz zainteresowania problemami innych. Placebo właśnie dla ciebie bo psychoterapeutycznie cię zaspokoją , a i tak będziesz stał w miejscu tylko będziesz czekał.