Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

A ty wiesz że twoją aktywność na FB widzisz tylko ty ? przecież to dziadowstwo tak zmienili że nie dało się na tym dłużej siedzieć , ja zlikwidowałem już konto , powstają nowe Polskie np Polfejs i ostatnio albikla ale nazwać to że mizerne to za mało .

No i tradycyjnie postąpisz tak samo . Z jednego dziadostwa (jak to nazywasz FB ) przesiądziesz się na kolejne dziadostwo np. Polfejs i tak dalej ,i tak dalej i tp .tak jak ze szczepionką. Porażasz yntyelygencjom .

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i tradycyjnie postąpisz tak samo . Z jednego dziadostwa (jak to nazywasz FB ) przesiądziesz się na kolejne dziadostwo np. Polfejs i tak dalej ,i tak dalej i tp .tak jak ze szczepionką. Porażasz yntyelygencjom .

Mnie tam lata kole pióra jakiś fejsbok w większości czasu przeglądałem tylko marketplace więc po kiego mam bogacić jakiegoś Żyda ? bez tego da się żyć a tam tylko sami wielcy politycy i co jeden to większy i ze swoją racjością :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Mnie tam lata kole pióra jakiś fejsbok w większości czasu przeglądałem tylko marketplace więc po kiego mam bogacić jakiegoś Żyda ? bez tego da się żyć a tam tylko sami wielcy politycy i co jeden to większy i ze swoją racjością :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Nie zrozumiałeś tak jak ze szczepionką .Skąd masz taką wiedzę ,że nowo powstające platformy j/w , nie będą we władaniu jak to zwiesz , Żyda .

"racjością " co to za słowo , od racji ? Może chodziło o rączość ?:lol2::lol2::lol2:

Podchodzi to pod plagiat .Przypomnę :

...

Tak nie można. Z takimi adwersarzami mamy właśnie do czynienia do takich nikczemnych czynów się posuwają by wprowadzać pokrętnie w błąd opinie publiczną. Zgroza.

Zgroza to jest że ty człowieku nie rozumiesz co to jest publiczne forum.

Również nie zauważyłeś że moja kopia twojego tekstu miała ci uzmysłowić że wszystko co napisałeś dotyczy również ciebie.

Mój błąd to to że założyłem że ty potrafisz logicznie myśleć.

A podstawa to własna publiczna deklaracja w sygnaturze której stos się nie trzyma:

Nie reaguję na to co piszą fotohobby i jego Minolta d7d, Bertha, Emtebe, kucharz z Florydy, niktspecjalny, ...
:D

O Avatarze by stos już nie wspomnę.

Buahaha, jeden nawiedzony podaje, ile osób zmarło po podaniu szczepionki, drugi donosi, że w szczepionkach znajduje się "woda placebo czy coś tam"

;)

Serio, dzięki Wam nie ma bardziej humorystycznego wątku na tym Forum

Tyś je "hakier"

:lol:

Bertholdowi już dawno "coś tam wstrzykli" :) ;)

Zapewne wynika to z tego, że łatwo mu się z @niktspecjalny dyskutuje.

Trafił swój na swego, można powiedzieć...

:lol:

W takim razie puki co nic tu pomnie .Na kogo Ty trafiłeś pisać mi nie wypada. Znam swoje miejsce w obecnej sytuacji i się z niej nie wymiguje. Co niektórzy przeginają w tym topiku ale co mi tam nie jestem moderatorem by to jakoś hamować. :cool:

Zgroza to jest że ty człowieku nie rozumiesz co to jest publiczne forum.

Również nie zauważyłeś że moja kopia twojego tekstu miała ci uzmysłowić że wszystko co napisałeś dotyczy również ciebie.

Mój błąd to to że założyłem że ty potrafisz logicznie myśleć.

Nie chcem ale muszem .

A kogo ma dotyczyć tylko mnie. Nie jesteś wiarygodny i na dodatek w tej pandemii zabierasz głos jako kto inny. Za chwile wystąpisz jako inne wcielenie i będziesz umoralniał . Skopiowałeś moją wypowiedź w której opisałem co o tym wszystkim sadzę i jeszcze dodajesz swoją ideologię .Skoro tak można i moderator to puszcza to nie dziw się jak twoje wpisy będą kopiowane w podobny sposób w celu uzyskania większej wiarygodności.

Obostrzenia, szczepionki , zachorowania ,zgony , zdalna nauka , zakazy , nakazy ,kontakty rodzinne ,itp .

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8017100&viewfull=1#post8017100

, a ten nie mając swojego zdania perfidnie posługuje się moim tekstem tłumacząc ,że nie potrafię logicznie myśleć. Jak ci to coś uzmysłowi i logicznie przemyślisz swój kardynalny błąd to przyjmij do wiadomości ,że ja jeśli dojdzie do tego zaszczepię się dopiero za jakieś dwa lata i nie będzie to moja opieszałość .

Edytowane przez niktspecjalny

Nie chcem ale muszem.

Według teorii spiskowej Adama jego krnąbrnego zaangażowania z wklejaniem włącznie z sieci artykułów - nowinek dopasowanych do jego skrajnych poglądów , mam czekać 10 lat na ewentualne powikłania po zaszczepieniu ,żyć w obostrzeniach , mieć ograniczony kontakt z rodziną ,żyć w patologii ,którą przedstawia . Nie widzicie ,że Was wkręca byście podporządkowali się jego skąpym ideom. Da się z tym żyć ale nie za taką cenę jaką proponuje pandemiczny inaczej.

Zamykanie w domach,

No było.

nakaz noszenia maseczek,

No było.

przymusowe testy poprzez wkładanie patyka w nos,

Gdzie niby? Chyba, że lokalnie jakieś firmy dla pracowników, ale całościowo, rządowo to raczej nie bardzo.

zakaz przemieszczania się bez dowodu zaszczepienia,

Gdzie to było?

Już się wszystkim wydawało że już bardziej się nie da poniżyć ludzi podczas tej pandemii.

Zamykanie w domach, nakaz noszenia maseczek, przymusowe testy poprzez wkładanie patyka w nos, zakaz przemieszczania się bez dowodu zaszczepienia, a teraz zdejmowanie spodni i pobieranie próbki z odbytnicy.

Miłego testu analnego życzę. :)[ATTACH=CONFIG]452504[/ATTACH]

Ty to masz ale problemy. Nie tylko z testowaniem.

Dzień bez podobnej publikacji jest dla ciebie dniem straconym. :D

Przymusowych testów nie było. Zakazu przemieszczania się bez zaświadczenia tez nie było.

Może będą.

Wszystko przed tobą.

Będziesz znowu mógł użalać się przez kolejne trzecie wcielenie.