fotohobby 03.02.2021 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ale jakie odmłodzenie, jak parę dni temu wieszczyłeś, że szczepionkę podaje się po to, by zredukować dzietność? Gubisz się, współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.02.2021 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Nie lubię fałszu i świństwa a to jest to się dzieje ,jakąś tv czy jakie radio byś nie puścił wszystko na jedną modłę i to jest normalne ? nie to nie jest normalne i prawie rok temu mówiłem że to jest zmowa wielkich i zaczyna to się powoli ujawniać , za chwilę wymyślą 3,6,10 falę potem koty ,norki, świnie itd itp aż dopną swego czyli osiągną cele jakie sobie założyli ale dla nas będzie już za późno duuużo za późno , wspomnisz moje słowa a prorokiem nie jestem ,mam tylko oczy szerzej otwarte . covid to tylko narzędzie ,co to narzędzie to mniemam że wiesz . Wymyślą jeszcze inne spadające gromy na nas ale w mordę to się dzieje i nie zatrzymasz tego. Tkwisz w tym gównie jak i ja .Pragnę mojej normalności bez narzucania jej takim jak ty. Jak była różnica w życiu codziennym gdy nie było tej zakaźnej paniki ? Wiesz czy klepiesz w cyferki i literki by mi udowadniać swoje racje bez żadnego pokrycia? Mówiłeś mówiłeś i co z tego jak nie chcesz zrozumieć ,że wszyscy bez wyjątku jesteśmy w czarnej du.pie. To powiedz tu publicznie czy grypa to narzędzie j/w określasz , czy jest to naturalny syndrom .Bez żadnych ideologii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.02.2021 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Kuxwa mam czekać 15 lat aż proroctwo Adasia się spełni. On kuma co się dzieje i nikt więcej .Przepraszam ale ty zamiast tych dużych uszu musisz mieć jeszcze rogi. Jaką tacy jak ty mogą mieć nade moną władzę. Człowieku to już nie snobizm ale .............nie mogę. Co mi zrobisz jak przeszkodzisz gdzie wetkniesz te swoje cztery litery by mnie pogrążać jak będę normalny ,będę zdrowy ,będę miał pieniądze .Moja rodzina będzie niezależna finansowo i niezależna od takich charakterków jak ty, będę starał się ,żyć miedzy takimi jak ty spokojnie cieszyć się teraźniejszością tworzoną przez siebie i nie o przepych tu chodzi. To mam czuć na plecach twój oddech z tymi grubiańskimi zapędami. Żyj w tym swoim świecie czekając na to co może nie nastąpić jak to określasz w każdym swoim wejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.02.2021 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Sam jesteś durniem. Uważasz, ze osoby z wiedzą i doswiadczeniem nie miały problemów ze zrobieniem takiego wirusa? No, miały, i to spore! Ale problemy pokonano i wirusa dało się OPATENTOWAĆ ! Nie da się opatentować tego, co powstało naturalnie. I teraz korzystamy wszyscy, cały swaiat, z tego wyrobu - chcemy czy nie. Adam M. Kolejne epitety pomijam bo to jest już stan twojego umysłu który już tak musi w swojej nieograniczonej mądrości Taki imperatyw wewnętrzny. Pewnie jesteś Bardzo Ważną Personą skoro twoja wiedza i pozycja pozwala nieustannie obrażać i wyzywać. Piszesz głupoty zaczerpnięte z internetu 1. raz piszesz że koronawirus istnieje z nami od setek lat a teraz piszesz, że ludzie z wiedzą i doświadczeniem stworzyło tego koronawirusa. Masz problem z pamięcią wersji spiskowych które tworzysz 2. wirus nie został opatentowany - wykazujesz kolejne niezrozumienie czytanych(?) w internecie treści. Nie potrafisz oddzieli ziarna od plewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.02.2021 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ten Horban to oszust i kłamca , sam zaprzeczał że nie ma żadnych badań nad amantadyną a już mu udowodniono że w co najmniej 4 krajach takie badania się odbyły i to dosyć dawno temu , ale jak on brał kasę od pfizera to co oszust ma powiedzieć że to działa ? Nie ma poważnych i zakończonych badań nad wpływem amantadyny na proces leczenia covid-19. W kilku krajach zastosowano amantadynę na kilkunastu osobach. To nie były badania. Szczepionkę testuje się na penie na stu tysiącach pacjentów i jest źle (bo za mało) a amantadyna zastosowana może na 100-200 pacjentach i to już jest dowód na skuteczność ?? https://www.cefarm24.pl/czytelnia/zdrowie/choroby-i-terapie/amantadyna-czym-jest-i-czy-pomaga-w-leczeniu-covid-19 Horban ma być kłamcą i oszustem bo był płatnym konsultantem Pfizer w innych zagadnieniach? Łatwo tobie przychodzą pomówienia. Typowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.02.2021 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 (edytowane) Kolejne epitety pomijam bo to jest już stan twojego umysłu który już tak musi w swojej nieograniczonej mądrości Taki imperatyw wewnętrzny. Pewnie jesteś Bardzo Ważną Personą skoro twoja wiedza i pozycja pozwala nieustannie obrażać i wyzywać. Piszesz głupoty zaczerpnięte z internetu 1. raz piszesz że koronawirus istnieje z nami od setek lat a teraz piszesz, że ludzie z wiedzą i doświadczeniem stworzyło tego koronawirusa. Masz problem z pamięcią wersji spiskowych które tworzysz 2. wirus nie został opatentowany - wykazujesz kolejne niezrozumienie czytanych(?) w internecie treści. Nie potrafisz oddzieli ziarna od plewy. Akurat to TY nawydurniałeś się pisemnie na sporą część narodu. Jesteś objęty jakimś immunitetem? LEPSZY jesteś? INNY? Z rasy panów? Bo jak nie - jesteś takim samym durniem jak większość! No, chyba, że z narodu wybranego... Wtedy jesteś durniem wybranym! Durniem jest ta osoba co mówi że covid to taka inna grypa. Durniem jest ta osoba która mówi, że wirusy są od setek lat więc nie ma problemu z tym wirusem Durniem jest ta osoba która powiela kłamstwa antycovidowców negujących chorobę, zaraźliwość i śmiertelność Durniem jest ta osoba która, nie mając żadnej wiedzy, wykształcenia i doświadczenia, podważa kompetencje ludzi wykształconych i doświadczonych, pisząc o prof. Simonie i prof. Horbanie że są "durniami głoszącymi głupoty i kłamstwa". stos - wskaż w którym miejscu prof. Simon i prof. Horban głosi głupoty i kłamstwa !! Pomawianie innych to twoja specjalność skopiowana z poprzednich wcieleń. TY to napisałeś czy ktoś Ci zhakował nicka? Adam M. Edytowane 3 Lutego 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.02.2021 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ale jakie odmłodzenie, jak parę dni temu wieszczyłeś, że szczepionkę podaje się po to, by zredukować dzietność? Gubisz się, współczuję... To dwie różne sprawy. Ten wirus bardzo źle przechorowują osoby starsze, gdzie procent śmiertelnych zejść jest spory. TERAZ ! Uboczne skutki, które MOGĄ WYSTAPIĆ PO LATACH to ten drugi wątek. Nie wiem, czy nie ważniejszy. Pozyjemy - zobaczymy... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.02.2021 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 (edytowane) Kuxwa mam czekać 15 lat aż proroctwo Adasia się spełni. On kuma co się dzieje i nikt więcej .Przepraszam ale ty zamiast tych dużych uszu musisz mieć jeszcze rogi. Jaką tacy jak ty mogą mieć nade moną władzę. Człowieku to już nie snobizm ale .............nie mogę. Co mi zrobisz jak przeszkodzisz gdzie wetkniesz te swoje cztery litery by mnie pogrążać jak będę normalny ,będę zdrowy ,będę miał pieniądze .Moja rodzina będzie niezależna finansowo i niezależna od takich charakterków jak ty, będę starał się ,żyć miedzy takimi jak ty spokojnie cieszyć się teraźniejszością tworzoną przez siebie i nie o przepych tu chodzi. To mam czuć na plecach twój oddech z tymi grubiańskimi zapędami. Żyj w tym swoim świecie czekając na to co może nie nastąpić jak to określasz w każdym swoim wejściu. Bełkot, jak zwykle... Bądź sobie kim chcesz, gdzie chcesz i jak chcesz. Mnie to lotto. Adam M. Edytowane 3 Lutego 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.02.2021 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Nie ma poważnych i zakończonych badań nad wpływem amantadyny na proces leczenia covid-19. W kilku krajach zastosowano amantadynę na kilkunastu osobach. To nie były badania. Szczepionkę testuje się na penie na stu tysiącach pacjentów i jest źle (bo za mało) a amantadyna zastosowana może na 100-200 pacjentach i to już jest dowód na skuteczność ?? https://www.cefarm24.pl/czytelnia/zdrowie/choroby-i-terapie/amantadyna-czym-jest-i-czy-pomaga-w-leczeniu-covid-19 Horban ma być kłamcą i oszustem bo był płatnym konsultantem Pfizer w innych zagadnieniach? Łatwo tobie przychodzą pomówienia. Typowe. Kłamiesz celowo, za kasę, czy z niewiedzy? https://www.biznesistyl.pl/ludzie/wywiady/10145_.html Większość w tym kraju WIE o tym od dawna. Znakomita większość lekarzy MA w domu juz amantatynę (dla siebie i rodziny). (mam znajomych lekarzy) Komuś ZALEŻY na tym, zeby nie leczyć, i skutecznie wyleczać - a szczepić! Tobie też na tym zależy? CZEMU? Piszesz "Szczepionkę testuje się na penie na stu tysiącach pacjentów i jest źle (bo za mało) a amantadyna zastosowana może na 100-200 pacjentach i to już jest dowód na skuteczność ??" Świadomie szerzysz nieprawdy czy z niewiedzy? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 03.02.2021 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Sam nie wiem, co o tym wszystkim myśleć, kto ma w tej sytuacji czyste intencje, kto nie. Staram się nikomu na starcie nie przypisywać złych intencji, ale czasami trudno. Chociażby wspomiana przez Ciebie amantadyna. Z jednej strony wieszają na niej psy, krytykują (np. Simon), z drugiej strony mój brat lekarz skombinował rodzicom 3 opakowania "na czarną godzinę". Przecież nie zrobi własnym rodzicom krzywdy, co nie? Ale pacjenowi przypisać nie można... Sprawdzona skuteczność leczenia na próbce reprezentatywnej czy szeptanka , bo ktoś, gdzieś kiedyś się wyleczył? Może nie był ciężko chory i wyleczyłby się spirytusem lub woda święconą? Przecież nawet placebo leczy - w połowie przypadków. Każdy chciałby walczyć o bliskich i stanie na głowie aby coś zrobić. Jaki będzie efekt, to się okaże gdy przyjdzie chwila użycia"lekarstwa". Oby pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.02.2021 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Akurat to TY nawydurniałeś się pisemnie na sporą część narodu. Jesteś objęty jakimś immunitetem? LEPSZY jesteś? INNY? Z rasy panów? Bo jak nie - jesteś takim samym durniem jak większość! Adam M. adasiowe "perły przed wieprze" ... oto jedna z nich : ... ps - pytanie: kto tutaj na tym forum ma immunitet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.02.2021 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Koronawirus i sanepid... Ciekawe... Zaczęło się. Kula sniegowa zaczyna się toczyć! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal02 03.02.2021 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 sanepid to chyba głownie teraz od wlepiania kar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 04.02.2021 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Po 1. dawce szczepionki mamy 50% ochrony - są już pierwsze zachorowania po przyjęciu 1. dawki szczepionki.Ciekawe czy będą zachorowania po przyjęciu dwóch dawek... A AstraZeneca szykowana dla młodszych (z 60% skutecznością) dałaby efekt tylko gdyby większość społeczeństwa się zaszczepiła. Zatem - wirus będzie dalej. Kto z obecnych tu przechorował już? Ciężko, lekko? Jakie były objawy?Mi się do tej pory udało ochronić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 04.02.2021 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Nie ma poważnych i zakończonych badań nad wpływem amantadyny na proces leczenia covid-19. W kilku krajach zastosowano amantadynę na kilkunastu osobach. To nie były badania. Szczepionkę testuje się na penie na stu tysiącach pacjentów i jest źle (bo za mało) a amantadyna zastosowana może na 100-200 pacjentach i to już jest dowód na skuteczność ?? https://www.cefarm24.pl/czytelnia/zdrowie/choroby-i-terapie/amantadyna-czym-jest-i-czy-pomaga-w-leczeniu-covid-19 Horban ma być kłamcą i oszustem bo był płatnym konsultantem Pfizer w innych zagadnieniach? Łatwo tobie przychodzą pomówienia. Typowe. A są dokończone badania nad tak zwaną szczepionką ? odpowiem nie nie ma to ma się zakończyć dopiero za 3 lata więc co próbujesz powiedzieć ? kogo bronić ?? to nie jest szczepionka tylko protoszczepionka i wbij to sobie do tej głowy bo ciężko ci wiedza wchodzi i jakaś taka jednostronna lepiej , a szczepienie w tej chwili tym gównem to podchodzi pod eksperyment medyczny artykuł 39 konstytucji za którą tak mordy dreliście niedawno , widać niektórym głowa potrzebna tylko do czepiania się drugiego nic poza tym . za kilka lat jak dojdzie do władzy inny normalny rząd to obecny do ciupy pójdzie na bank . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 04.02.2021 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Akurat to TY nawydurniałeś się pisemnie na sporą część narodu. Jesteś objęty jakimś immunitetem? LEPSZY jesteś? INNY? Z rasy panów? Bo jak nie - jesteś takim samym durniem jak większość! No, chyba, że z narodu wybranego... Wtedy jesteś durniem wybranym! TY to napisałeś czy ktoś Ci zhakował nicka? Adam M. Chyba w sedno trafiłeś tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris Zielonka 04.02.2021 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 W polsce NORMALNEGO rządu nie ma, nigdy nie było i raczej na pewno w perspektywie kilkudziesięciu lat nie bedzie. Do ciupy się zamykają od 20 tu lat i jakoś nikt nie siedzi, więc porzućcie nadzieję którzy tu żyjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.02.2021 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Słowa Redakcji są bardzo wymowne i mogą posłużyć jako motto w których apeluje o kulturę dyskusji. Pytek u góry pyta o immunitet .Ale on jest bezkarny . Paweł wyżej przedstawił jak bogate jest wypowiadanie w tym konkretnym baaaaardzo kontrowersyjnym topiku tego adam_mk . Powtórzę i będę powtarzał jak mantrę. Snobistyczne podejście do wypowiadania się tu jest karygodne. ten człek nie liczy się z nikim. Banany są rozdawane niesprawiedliwie o ostrzeżeniach ubranych w punkty nie śmiem wspominać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 04.02.2021 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Słowa Redakcji są bardzo wymowne i mogą posłużyć jako motto w których apeluje o kulturę dyskusji. Pytek u góry pyta o immunitet .Ale on jest bezkarny . Paweł wyżej przedstawił jak bogate jest wypowiadanie w tym konkretnym baaaaardzo kontrowersyjnym topiku tego adam_mk . Powtórzę i będę powtarzał jak mantrę. Snobistyczne podejście do wypowiadania się tu jest karygodne. ten człek nie liczy się z nikim. Banany są rozdawane niesprawiedliwie o ostrzeżeniach ubranych w punkty nie śmiem wspominać . Jak zwykle... Niespecjalnie ciekawe wynurzenia. A na zasadniczy temat - nic. Też jak zwykle... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.02.2021 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Akurat to TY nawydurniałeś się pisemnie na sporą część narodu. Jesteś objęty jakimś immunitetem? LEPSZY jesteś? INNY? Z rasy panów? Bo jak nie - jesteś takim samym durniem jak większość! No, chyba, że z narodu wybranego... Wtedy jesteś durniem wybranym! TY to napisałeś czy ktoś Ci zhakował nicka? Adam M. Charakterystyczną cechą ludzi z niedostatkiem wiedzy jest negacja wiedzy ludzi lepiej wykształconych. Znowu masz coś do jakiego "narodu wybranego"? (o którym narodzie piszesz? chyba o polski narodzie bo który inny naród może być narodem wybranym) Coś wiesz o "rasie panów"? Wielbisz ich przywódcę? Durnie oceniają wiedzę ludzi wykształconych i piszą że mądrzy się wydurniają. Pijąc herbatę z miodem i cytryną wchłaniasz znaczne ilości aluminium (i glinu też jak to powiedziała pewna znana doktorka przeciwniczka szczepień). Wiesz co aluminium (i glin) robią z ludzkim umysłem? Już nie wspomną o toksyczności miodu. Ale ty o tym wszystkim już wiesz (bo ty wszystko wiesz i na wszystkim się znasz). Jesteś najlepszy I najpożyteczniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts