Chef Paul 05.02.2021 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 ... Nie odpowiadaj od razu, przeczytaj dwukrotnie, przemyśl i napisz choć raz coś logicznego. Obawiam się, iż wymagasz zbyt wiele ... choć, być może po konsultacjach z "fizykiem akademickim", wisemanem oraz gnago, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 05.02.2021 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 kryzys, mistyfikacja, mówisz... Chorowałeś? Znasz ludzi, którzy chorowali? Jak przeszli? Bo na części tych, których ja znam, odcisnęło to piętno - łącznie z włóknieniem płuc na RTG. Zgony też fikcją? Ok. 40 tys. osób, razy 2 powiedzmy (ukryte), daje to ok. 80000 zgonów. Tak znam , syn ,synowa ,ja w tym czasie byłem na komuni u nich i pewnie też miałem , trochę smaku i węchu brakowało to wszystko , ja się nie badałem ale synowi i synowej stwierdzono , brat z bratowa zachorowali tuż przed wigilią brat kategorycznie odmówił zabrania do szpitala a bratowa się zgodziła efekt taki że brat chodzi a synowa pochowana została , mamy swoją opinię o tym ale za dużo obelg by poszło więc po co . ps ,brata powiadomili po ponad dobie że mu żona zmarła . ja wiedziałbym co z tymi szubrawcami zrobić ,tymi to długi i wstrętny temat ale komu to pokazywać ? aby zostać posądzony o płaskoziemca czy cyklisty ? ,są dowody kto kiedy i za czyje pieniądze majstrował z covid ale cisza , kto ma monopol na prasę ,media i polityków ??? na prawie całymświecie ? to nie tajemnica toż to kilka osób tylko a mocni są bo nawet urzędującego prezia USA mogą wyłączyć , hydra urosła i za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 05.02.2021 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 jeszcze raz, bo nie dotarło. Wyjaśnij, dlaczego "syjoniści", którzy są rzekomo odpowiedzialni za ten "cyrk" szczepią wyjątkowo szybko populację Izraela "protoszczepionką", która ponoć jest narzędziem depopulacji. Nie odpowiadaj od razu, przeczytaj dwukrotnie, przemyśl i napisz choć raz coś logicznego. Nożesz qrwa ta protoszczepionka ani nie pomoże ani nie zaszkodzi zrozum to w końcu , to ma trwać bo cel jest inny niż ten durny covid . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.02.2021 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) No to pogadaj z adamem, bo on nie chce się szczepić, bo się boi że go zdepopulują Co nawiedzony, to inna teoria Oczywiście wynika badań zaszczepionej grupy Izraelczyków do Ciebie nie docierają. Typowe.... Edytowane 5 Lutego 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 05.02.2021 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tak znam , syn ,synowa ,ja w tym czasie byłem na komuni u nich i pewnie też miałem , trochę smaku i węchu brakowało to wszystko , ja się nie badałem ale synowi i synowej stwierdzono , brat z bratowa zachorowali tuż przed wigilią brat kategorycznie odmówił zabrania do szpitala a bratowa się zgodziła efekt taki że brat chodzi a synowa pochowana została , mamy swoją opinię o tym ale za dużo obelg by poszło więc po co . (...). To wyrazy współczucia, miała jakieś specyfikczne choroby współistniejące? U mnie już kilku znajomych i z rodziny przechorowało - u wszystkich jedynymi objawami była dwu-trzydniowa gorączka i kilkudniowych kaszel (jedna z tych osób choruje na stwardnienie rozsiane więc nie były to tylko młode, zdrowe jednostki). Ciekawe ile tych zgonów z poprzedniego roku można było uniknąć, gdyby szpitale nie zamknęły się na chorych na inne schorzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.02.2021 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tak znam , syn ,synowa ,ja w tym czasie byłem na komuni u nich i pewnie też miałem , trochę smaku i węchu brakowało to wszystko , ja się nie badałem ale synowi i synowej stwierdzono , brat z bratowa zachorowali tuż przed wigilią brat kategorycznie odmówił zabrania do szpitala a bratowa się zgodziła efekt taki że brat chodzi a synowa pochowana została , mamy swoją opinię o tym ale za dużo obelg by poszło więc po co . ps ,brata powiadomili po ponad dobie że mu żona zmarła . ja wiedziałbym co z tymi szubrawcami zrobić ,tymi to długi i wstrętny temat ale komu to pokazywać ? Czy całym szacunku do zmarłych osób: kto zmarł - bratowa (żona brata) czy synowa (żona syna) ? Twierdzisz, że to szpital spowodował śmierć chorej osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 05.02.2021 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Czy całym szacunku do zmarłych osób: kto zmarł - bratowa (żona brata) czy synowa (żona syna) ? Twierdzisz, że to szpital spowodował śmierć chorej osoby? Miało być bratowa pochowana , z rozpędu poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.02.2021 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Obawiam się, iż wymagasz zbyt wiele ... choć, być może po konsultacjach z "fizykiem akademickim", wisemanem oraz gnago, ? Szacun! Gratuluję Ci. W jednym równoważniku zdania wymieniłeś niemal całą katedrę miejscowych tytanów intelektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.02.2021 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Szacun! Gratuluję Ci. W jednym równoważniku zdania wymieniłeś niemal całą katedrę miejscowych tytanów intelektu. Tych których nie wymieniłem, serdecznie przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 05.02.2021 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Tych których nie wymieniłem, serdecznie przepraszam A coś poza tym potrafisz ??? jakoś nie zauważyłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 05.02.2021 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Proponuję tez zamknąć to dziadowstwo bo ta paplanina i nalatywanie jeden na drugiego nic nie wnosi , ZAMKNĄĆ :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 05.02.2021 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Proponuję tez zamknąć to dziadowstwo bo ta paplanina i nalatywanie jeden na drugiego nic nie wnosi , ZAMKNĄĆ :yes: Rozumiem, że pistoletem przystawionym do głowy, jesteś przymuszany do udzielania się w tym wątku? Jeśli debata o paleniu węglem w kotłach nie interesuje mnie/przeszkadza mi, to tam nie wchodzę. Proste i logiczne. Szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.02.2021 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Proponuję tez zamknąć to dziadowstwo bo ta paplanina i nalatywanie jeden na drugiego nic nie wnosi , ZAMKNĄĆ :yes: Załóż sobie autobolkadę na ten temat. Będzie większy spokój, nie będzie paplaniny i nalatywania na drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 05.02.2021 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 A propos zamykania. Czy mi się wydaje czy cały temat o wyjściu na ulicę zniknął? uzupelnienie:chyba już załapałem związek przyczynowo-skutkowy adam_mkBanned Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 05.02.2021 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) A propos zamykania. Czy mi się wydaje czy cały temat o wyjściu na ulicę zniknął? Zniknął, nie był zbyt wygodnym dla "władzy" i jedynie słusznej linii partii... Wniosek niech sobie każdy z tego wyciągnię...u kogo piszemy... PRL-bis wita i tutaj,nie tylko na codzień Edytowane 5 Lutego 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 05.02.2021 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Założyciel "Muratora" w grobie się przewraca. Jeśli widzi co tu mody wyrabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 05.02.2021 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Czytałem temat jeszcze tuż po 20.Domyślam się jakie wpisy przeważyły o decyzji, ale nie rozumiem dlaczego wywalono cały temat zamiast pojedyncze posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.02.2021 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Rozumiem, że pistoletem przystawionym do głowy, jesteś przymuszany do udzielania się w tym wątku? Jeśli debata o paleniu węglem w kotłach nie interesuje mnie/przeszkadza mi, to tam nie wchodzę. Proste i logiczne. Szerokiej drogi! Nie wziąłeś tylko pod uwagę, że niektórzy bardzo silnie odczuwają imperatyw kategoryczny, niepozwalający im wręcz pominąć wewontek ich drażniący. To nie jedyny tutaj forumowicz, który musi zaakcentować swój sprzeciw, gromko nawołując do zamknięcia tematu, gdy coś jest nie po jego myśli. Prędzej zmieni nick a nie odpuści. Masochizm intelektualny ( przymiotnik tu użyty w tym przypadku pewnie zbyt na wyrost) zawsze bierze górę nad rozsądkiem i połączony jest z nachalnym wylewaniem fobii, frustracji oraz zamęczaniem innych swoją zafiksowaną ideą. Jak dodasz do tego uporczywe lansowanie własnej postawy, choćby do nieszczepienia się, prześladowania go przez inne nacje, orientacje czy światopogląd, to otrzymasz wzorzec dosyć popularnej, chociaż nużącej już grupy społecznej. Nie licz zatem na to "szerokiej drogi":yes: PS wybacz za zmianę Twojej " samczości" z usuniętego wątku. Nie wpadłem, że noc można potraktować męskoosobowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.02.2021 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Założyciel "Muratora" w grobie się przewraca. Jeśli widzi co tu mody wyrabiają. Nie przesadzaj, to tylko jeden wątek ... pozostało przecież jeszcze bardzo wiele niezmiernie interesujących, np redukcja kosztów wydruku, buty do profilaktyki ortopedycznej, dobór metody osuszania, Historie z sąsiedztwa, poprawa jakości pracy, liczba czujników, Sztukateria zewnętrzna, tęsknię za koncertami, system zwijania, co zamiast rusztowań, Gra, po co pompony (ten wymieniony na końcu, może być doskonałą platformą dla rozwijania przeróżnych teorii o płaskiej ziemi, leczeniu chorób kuracjami w piecach chlebowych, itd, itp) ... wymienione wątki to tylko ułamek ostatnio powstających tylko w jednym temacie "Nie tylko budowa" ... bo wicie, rozumicie, łatwiej tak jest a później łepek do piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2021 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Proponuję tez zamknąć to dziadowstwo bo ta paplanina i nalatywanie jeden na drugiego nic nie wnosi , ZAMKNĄĆ :yes: Myślę ,że nie masz racji j/z .Zamknęli ci prowodyra to z żalu nie myśląc o ogóle będziesz zamykał wszystko .Powiedziałbym żebyś zamknął ...........ale nie wypada .O pandemii trzeba mówić ale tylko tym co chcą być świadomi co może ich jeszcze spotkać. Takim kryzysom i kolegom Adasiom stanowcze "NIE!!!".Informacje z życia wzięte .Mi to nie przeszkadza. Także topik ci nie przypasował więc wyglądasz jak "idź stąd" i doświadczaj się gdzie indziej. Fajna masz ta pierwszą ksywkę - nick . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts