kulibob 15.04.2021 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) Dwa rekiny biznesu się odezwały Emeryt księgowy i małorolny Rekin z timsowego szkolenia z kredytem na dupie Edit : "Małorolny" niema problemu a buda z goframi ma wiec... Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.04.2021 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) No, gdybym w życiu nakradł tyle, co Ty, to faktycznie mógłbym ten kredyt już spłacić Natomiast w przeciwieństwie do was, posiadających dość wąski światopogląd potrafię sobie wyobrazić co dzieje się z kimś, kto wziął kredyt na start/rozbudowę biznesu, zainwestował, a teraz (z uwagi na okoliczności, a nie własną nieudolność) nie potrafi zarobić na jego spłate. Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 15.04.2021 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 No, gdybym w życiu nakradł tyle, co Ty, to faktycznie mógłbym ten kredyt już spłacić Natomiast w przeciwieństwie do was, posiadających dość wąski światopogląd potrafię sobie wyobrazić co dzieje się z kimś, kto wziął kredyt na start/rozbudowę biznesu, zainwestował, a teraz (z uwagi na okoliczności, a nie własną nieudolność) nie potrafi zarobić na jego spłate. Mogę Ci zrobić szkolenie jak się nachapać oczywiście płatne Też mogę sobie wyobrazić ale czasami trzeba uciąć stratę a jeśli to kogoś pokonuje to znaczy że przeholował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.04.2021 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Mogę Ci zrobić szkolenie jak się nachapać oczywiście płatne Też mogę sobie wyobrazić ale czasami trzeba uciąć stratę a jeśli to kogoś pokonuje to znaczy że przeholował. jak ktoś przecholował z braku wiedzy i umiejętności, to mi go nie żal. Ale jest mnóstwo ludzi, którzy mieli dobry biznes-plan, tylko pokonała ich sytuacją na którą nie mieli wpływu. I serdecznie gardzę "polaczkami" co teraz siedzą, cieszą się z cudzego nieszczęścia, bo dlaczego "ktoś ma mieć lepiej, niż my" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 15.04.2021 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 jak ktoś przecholował z braku wiedzy i umiejętności, to mi go nie żal. Ale jest mnóstwo ludzi, którzy mieli dobry biznes-plan, tylko pokonała ich sytuacją na którą nie mieli wpływu. I serdecznie gardzę "polaczkami" co teraz siedzą, cieszą się z cudzego nieszczęścia, bo dlaczego "ktoś ma mieć lepiej, niż my" OK też wolałbym aby ich biznesy nie upadały jednak w obecnej sytuacji uważam to za mniejsze zło dla mnie. Pozytywnym aspektem jest to że w większości upadną słabi. Zresztą jak mówiłem wcześniej upada mało istotny biznes. Jednak wypada mieć trochę bardziej zdywersyfikowany dochód zwłaszcza jeśli się jest już trochę starszym wiek. A młodzi niema co żałować takie życie podniosą się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 15.04.2021 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Jeden 50 latek a drugi 40 latek i obaj styranie okropnie pracą:lol2:i obaj już nie muszą pracować. żal dupę ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.04.2021 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 OK też wolałbym aby ich biznesy nie upadały jednak w obecnej sytuacji uważam to za mniejsze zło dla mnie. Niech na całym świecie wojna, byle polska wieś zaciszna, byle polska wieś spokojna Właśnie to dowodzi waszych ograniczonych horyzontów i ciasnego berecika na głowie. Bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 15.04.2021 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Właśnie to dowodzi waszych ograniczonych horyzontów i ciasnego berecika na głowie. Bez odbioru Ważniejszy własny tyłek niż buda z gofem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 15.04.2021 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Ani trochę z prostego powodu że pracując stać mnie na wszystko i nie muszę kupować produktów tylko w promocji oraz siedzieć w domu i liczyć ile kilowatów prądu zużyłem. Mnie też stać na dom , samochód, i życie a co upoluje na promocji to zostaje moje. Mam voucher do biedy na 15 zł i sa papiery do dupy . Czas na polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 15.04.2021 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Normalnie patrzeć na niego nie mogę ale.. Święte słowa https://www.youtube.com/watch?v=DZ_cEjF5EbQ Jakie święte słowa. Ta wypowiedź to podłość, ujemna empatia i to z ust kogoś kto uczciwie przepracował kilka miesięcy w całym swoim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitrekkk 15.04.2021 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 po pierwsze to proponuje zacząć weryfikować źródła informacji i nie wyciągać wniosków na podstawie wyrwanych z kontekstu wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 15.04.2021 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 po pierwsze to proponuje zacząć weryfikować źródła informacji i nie wyciągać wniosków na podstawie wyrwanych z kontekstu wypowiedzi. Ale ładnie brzmi i pasuje do sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 15.04.2021 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Jakie święte słowa. Ta wypowiedź to podłość, ujemna empatia i to z ust kogoś kto uczciwie przepracował kilka miesięcy w całym swoim życiu. ujemna empatia ja pier.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 15.04.2021 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Tylko mieć a MIEĆ jest wielką różnicą, bo ja mam i nie chwalę się na prawo i lewo jaki ze mnie rekin biznesu. Przyłowie "która krowa dużo ryczy mało mleka daje" jest cały czas na topie i to jest potwierdzone naukowo i nawet tu są dwa przypadki potwierdzające to. Czyli papier tez kupujesz jak promocja a co gdy papieru braknie a promocji nie ma? aż strach pomyśleć czym tyłek podcierasz bo teraz szkoły pozamykane to dzieciaki nie przyniosą papieru z wc szkolnego Nie braknie bo jest buforowany zapas na kilka mc jak wszystkiego o długim terminie ważności. Ja ma ważniejsze mieć nie trzeba mieć dużo aby nie pracować to najgorsza zmora robić 8-12h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 15.04.2021 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 ujemna empatia ja pier.... Wysil się, zrozumiesz kiedy coś się czyta dosłownie a kiedy wyrażenie jest podkreśleniem, uwydatnieniem jakieś cechy. Rozumiem, że dostrzegasz inne poziomy u JK niż opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.04.2021 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Gdyby cała populacja ludzkości podchodziła do pracy jak Ty to byśmy żyli dalej na poziomie technicznym osiemnastego wieku a może i nawet dalej. To praca ludzi doprowadziła do takiego rozwoju po to abyś między innymi mógł z tego korzystać. I co w tym obraźliwego i poniżającego że ktoś pracuje na 8, 10 czy 12 gdz?? Znam kilku gościu co tez twierdza że dużo im nie potrzeba do szczęścia i mają po 50 lat ani dnia uczciwie nie przepracowali, wystarczy im tylko tanie wino aby byli szczęśliwi. Są trzy motory rozwoju chciwość, lenistwo t wojna. Samą cieżką pracą to ciąglę latałbyś z dzida. Zrób sobie rachunek sumienia: -określ swoją wartość netto -określ ile czasu byś przeżył z oszczędności gdybyś stracił wszystkie źródła dochodu. Na tyle godzin pracy szkoda życia trzeba wysiąść z tego pociągu im szybciej ma się możliwość. Czasu nie kupisz ani nie wypracujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.04.2021 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 I do kogo ty to piszesz? \ Po pierwsze to wesołe po drugie może coś zrozumie. Dobra śniadanko , wypościć kurki, zielsko do wolnowaru na obiad, potem książka. miłej pracy honioś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 16.04.2021 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Covidianie muszą w końcu zrozumieć, że większość ludzi, nie żyje tylko po to aby przeżyć. Utrzymanie dobrego stanu zdrowia nie jest celem samym w sobie, dobre zdrowie jest potrzebne aby realizować swoje potrzeby i potrzeby innych.Tak samo jak posiadanie pieniędzy jest jest celem samym w sobie. Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez _Grisza_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.04.2021 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 zaintrygowałeś mnie tym zielskiem i wolno warem co to będzie? Jeszcze będę wścibski czytasz czy spiszesz książkę? Na pałę zielsko jakie mam . Groszek, marchew, pietruszka, ziemniaki, seler,por, trochę kiełbasy. Ja wolę na kiełbasie a kobita na kurczaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.04.2021 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Covidianie muszą w końcu zrozumieć, że większość ludzi, nie żyje tylko po to aby przeżyć. Utrzymanie dobrego stanu zdrowia nie jest celem samym w sobie, dobre zdrowie jest potrzebne aby realizować swoje potrzeby i potrzeby innych. Tak samo jak posiadanie pieniędzy jest jest celem samym w sobie. Dlaczego foliowe czapeczki nie rozumieją że mamy prawo do obrony? Rozumiem że to atak w moją stronę. Zdrowie ćwiczenia, własne produkty i półprodukty w miarę możliwości, i suplementacja. A pieniądze są celem samym w sobie bo pozwalają zdjęcia kajdany pracy. Sam chyba bawisz się krypto i powinieneś wiedzieć jak to działa . Imwiecej masz tym szybciej rośnie rozumiesz chyba procent składany i zyski kapitałowe. Jak na razie to działa Sam widE że więcej mam i mniej dziaduje. Nie rozumiem tego hejty na zakupy w promocji i buforowanie zakupów zyskujesz bezpieczeństwo i oszczędzasz pieniądze i czas. Twoja wypowiedź wogóle domnie nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts