Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byle co jesz, byle co gadasz.

Co do chciwości jako motorem napędowym do rozwoju jeszcze bym podyskutował bo zależy do jaka i do czego ta chciwość ale lenistwo motorem rozwoju??!!! chyba rozwoju nierobów i marzycieli o różowych migdałach, a wojna? wojna jest i była destrukcyjna i do niczego dobrego nie prowadzi. Wiem, zaraz napiszesz że na poczet wojny wynaleziono różne rzeczy ale gdyby wojny nie było to ich by nie wynaleźli? Też by zostały one wynalezione może tylko w późniejszym czasie.

Dlaczego leniwi sa motorem? bo im ciężko i musza ruszyć kopułą aby byo łatwiej. Zapierdalacz czy leń wymyślił koło oto jest pytanie

Być może, ale co to ma to tematu ?

Tyle było i 2019, a ze słów tego ratownika wynikało, że ludzie się zaczęli wieszać na potęgę przez Covid.

Sam podniosłeś temat samobójów.

Masz pewność, że w jego regionie nie zaczęli się wieszać? Ten wywiad jest chyba z końca marca, a prawdziwy kryzys dopiero przed nami.

PS.

Po 2016 spadła skuteczność, więcej prób, a mniej zgonów.

Edytowane przez _Grisza_

Dlaczego leniwi sa motorem? bo im ciężko i musza ruszyć kopułą aby byo łatwiej. Zapierdalacz czy leń wymyślił koło oto jest pytanie

Ten pierwszy. Leniowi koło w ogóle do szczęścia nie jest potrzebne. Z logiki pała, bo myślenie to też praca.

Wywalonemam na wszyskich interesuje mnie mój tyłek

Super, tylko chociaż czasami go myj.

Raczej nie każdy ze "swojego robola " będzie dusił jak najwięcej

Po co ten upór?

Kilka osób napisało ci, że nie masz pojęcia o współczesnych formach zatrudnienia.

Nie musisz wiedzieć, masz inny plan na swoje życie, dochody, itd.

Te wpisy to nie jest jakiś zarzut to informacja, którą warto przyjąć do wiadomości i iść dalej.

Poważnie nie pojmuję skąd ten upór u ciebie, przecież to tylko prosta informacja.

Po co ten upór?

Kilka osób napisało ci, że nie masz pojęcia o współczesnych formach zatrudnienia.

Nie musisz wiedzieć, masz inny plan na swoje życie, dochody, itd.

Te wpisy to nie jest jakiś zarzut to informacja, którą warto przyjąć do wiadomości i iść dalej.

Poważnie nie pojmuję skąd ten upór u ciebie, przecież to tylko prosta informacja.

To forum raczej niejest modelowym społeczeństwem.

Jak byś nie zaówarzył większośc tu jest powyżej średniej

Mickiewicza i nie tylko czytałem. Z gołą d... nie latam.

Zastanowiłem się tylko którą średnią miałeś na myśli. Tą od 'zaówarzył', czy może od 'zauważył'.

odpowiedz sobie sam jeśli masz problem z "Tą od 'zaówarzył', czy może od 'zauważył"

Raczej majątek osob na forum jest wyższy niż przeciętnego plebsu.Więc rodzaj pracy tu obecnych nie trafia w śrendią

Podniosłem, żeby pokazać, że jego subiektywna opinia, czy doświadczenie jest mało istotne w skali kraju.

Większość opinii jest subiektywna, ratownik ewidentnie koloryzuje w ciemnych barwach, bo taka jest narracja tego wywiadu.

Jednak w każdej bajce jest ziarno prawny, w tej zapewne jest sporo więcej niż jedno ziarnko.

Wyrzuciłem to jako ciekawostkę, nie jako prawdę objawioną.

Przydałby się jakiś profesjonalny retest tych testów paskowych.

Edytowane przez _Grisza_

Pokazał chłopak mechanizm siania strachu.

Oczywiście, wielu go nie zobaczyło...

Bo?

Bo żeby zobaczyć to trzeba mieć choć trochę wiedzy ogólnej!

Co wiec z tym zrobić?

- Wrzucić do śmieci!

Będzie jak najbardziej "forumowo"...

Adam M.

A co do tego okienka co wyskakuje po kazdym kliknieciu to...

AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ,

AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ,

AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, .... itd....

Adam M.