kulibob 16.04.2021 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 A może on powinien zostać ministrem pracy i finansów, wtedy nikt by nie musiał pracować i wszyscy opływali by w dobrocie. Wywalonemam na wszyskich interesuje mnie mój tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.04.2021 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Byle co jesz, byle co gadasz. Co do chciwości jako motorem napędowym do rozwoju jeszcze bym podyskutował bo zależy do jaka i do czego ta chciwość ale lenistwo motorem rozwoju??!!! chyba rozwoju nierobów i marzycieli o różowych migdałach, a wojna? wojna jest i była destrukcyjna i do niczego dobrego nie prowadzi. Wiem, zaraz napiszesz że na poczet wojny wynaleziono różne rzeczy ale gdyby wojny nie było to ich by nie wynaleźli? Też by zostały one wynalezione może tylko w późniejszym czasie. Dlaczego leniwi sa motorem? bo im ciężko i musza ruszyć kopułą aby byo łatwiej. Zapierdalacz czy leń wymyślił koło oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.04.2021 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Tego chyba się nie da zwalić na COVID Nie , ale fajnie w tabelce wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 16.04.2021 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Być może, ale co to ma to tematu ? Tyle było i 2019, a ze słów tego ratownika wynikało, że ludzie się zaczęli wieszać na potęgę przez Covid. Sam podniosłeś temat samobójów. Masz pewność, że w jego regionie nie zaczęli się wieszać? Ten wywiad jest chyba z końca marca, a prawdziwy kryzys dopiero przed nami. PS. Po 2016 spadła skuteczność, więcej prób, a mniej zgonów. Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez _Grisza_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.04.2021 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Dlaczego leniwi sa motorem? bo im ciężko i musza ruszyć kopułą aby byo łatwiej. Zapierdalacz czy leń wymyślił koło oto jest pytanie Ten pierwszy. Leniowi koło w ogóle do szczęścia nie jest potrzebne. Z logiki pała, bo myślenie to też praca. Wywalonemam na wszyskich interesuje mnie mój tyłek Super, tylko chociaż czasami go myj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.04.2021 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Sam podniosłeś temat samobójów. Podniosłem, żeby pokazać, że jego subiektywna opinia, czy doświadczenie jest mało istotne w skali kraju. Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 16.04.2021 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Raczej nie każdy ze "swojego robola " będzie dusił jak najwięcej Po co ten upór? Kilka osób napisało ci, że nie masz pojęcia o współczesnych formach zatrudnienia. Nie musisz wiedzieć, masz inny plan na swoje życie, dochody, itd. Te wpisy to nie jest jakiś zarzut to informacja, którą warto przyjąć do wiadomości i iść dalej. Poważnie nie pojmuję skąd ten upór u ciebie, przecież to tylko prosta informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 16.04.2021 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Ciebie, @kulibob ktoś strasznie musiał krzywdzić w pracy. Jeśli byłeś wykorzystywany - zgłoś to. A nie, sorki, przedawniło się, podobnie, jak Twoje kradzieże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 16.04.2021 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Co do motorów rozwoju ludzkości to kulibob ma sporo racji.Może lenistwo to niefortunny dobór słowa i lepsze by było wygodnictwo. Ale fakt faktem to pcha ludzkość, wynalazczość do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.04.2021 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Ciebie, @kulibob ktoś strasznie musiał krzywdzić w pracy. Jeśli byłeś wykorzystywany - zgłoś to. A nie, sorki, przedawniło się, podobnie, jak Twoje kradzieże Tak przez jakiś czas byłem kryzwdzony musiąłem tam chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.04.2021 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Co do motorów rozwoju ludzkości to kulibob ma sporo racji. Może lenistwo to niefortunny dobór słowa i lepsze by było wygodnictwo. Ale fakt faktem to pcha ludzkość, wynalazczość do przodu. Lepszy dobór słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.04.2021 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Po co ten upór? Kilka osób napisało ci, że nie masz pojęcia o współczesnych formach zatrudnienia. Nie musisz wiedzieć, masz inny plan na swoje życie, dochody, itd. Te wpisy to nie jest jakiś zarzut to informacja, którą warto przyjąć do wiadomości i iść dalej. Poważnie nie pojmuję skąd ten upór u ciebie, przecież to tylko prosta informacja. To forum raczej niejest modelowym społeczeństwem. Jak byś nie zaówarzył większośc tu jest powyżej średniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 16.04.2021 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 To forum raczej niejest modelowym społeczeństwem. Jak byś nie zaówarzył większośc tu jest powyżej średniej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 16.04.2021 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 A morzna byuo napisac: załważyu, załwarzył, zauwarzyu, dojżau, sposzczeg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.04.2021 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 ??? Jakbym czytał Mickiewicza to miałbym gołą dupe. Możecie zacytować w gazetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 16.04.2021 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Jakbym czytał Mickiewicza to miałbym gołą dupe. Możecie zacytować w gazetce Mickiewicza i nie tylko czytałem. Z gołą d... nie latam. Zastanowiłem się tylko którą średnią miałeś na myśli. Tą od 'zaówarzył', czy może od 'zauważył'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.04.2021 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Mickiewicza i nie tylko czytałem. Z gołą d... nie latam. Zastanowiłem się tylko którą średnią miałeś na myśli. Tą od 'zaówarzył', czy może od 'zauważył'. odpowiedz sobie sam jeśli masz problem z "Tą od 'zaówarzył', czy może od 'zauważył" Raczej majątek osob na forum jest wyższy niż przeciętnego plebsu.Więc rodzaj pracy tu obecnych nie trafia w śrendią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 16.04.2021 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Podniosłem, żeby pokazać, że jego subiektywna opinia, czy doświadczenie jest mało istotne w skali kraju. Większość opinii jest subiektywna, ratownik ewidentnie koloryzuje w ciemnych barwach, bo taka jest narracja tego wywiadu. Jednak w każdej bajce jest ziarno prawny, w tej zapewne jest sporo więcej niż jedno ziarnko. Wyrzuciłem to jako ciekawostkę, nie jako prawdę objawioną. Przydałby się jakiś profesjonalny retest tych testów paskowych. Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez _Grisza_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.04.2021 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Pokazał chłopak mechanizm siania strachu.Oczywiście, wielu go nie zobaczyło...Bo?Bo żeby zobaczyć to trzeba mieć choć trochę wiedzy ogólnej!Co wiec z tym zrobić?- Wrzucić do śmieci!Będzie jak najbardziej "forumowo"... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.04.2021 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 A co do tego okienka co wyskakuje po kazdym kliknieciu to...AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, AKCEPTUJĘ, .... itd.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts