kryzys 17.04.2021 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Mogę Ci zdać relację po 48 latach będąc za małolata szczepiony na dur, cholerę czy tam bóg wie co jeszcze. Żadnych z tych chorób na jakie byłem szczepiony nie posiadałem. Ale jak uważasz, że Ziemia jest płaska to nic do ciebie nie dotrze... Mogę jedynie polecić naukę w szkole bo myślę, że za dużo klas,nawet podstawówki nie skończyłeś. Tylko że tamte szczepionki były przebadane od A-Z a te niby szczepionki zrobiono na wariata i chyba tylko po to aby solidnie napchać sobie kieszonki które zawsze są bez dna , ktoś nawet mógłby pomyśleć że tylko po to sobie wirusa zrobili aby się nachapać bo jak to rozumieć że ta niby szczepionka działa tylko 6 miesięcy i znów szczepić ? W obecnym świecie media wychowują media uczą itp itd więc zrobienie durni ze społeczeństw to pikuś , nawet wczoraj były dyrektor CNN wyjawił że szefowstwo kazało mu wymyślać byle idiotyzmy na D Trupa no i przegrał a byłego dyrektora CNN oczywiście zbanowano na twiterach i fejsbokach , luzik to normalne przecież to demokracja :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.04.2021 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Tu bardzo ciekawy program i i dziwo on był na TVP1 który został usunięty z jutuba , zachodzi pytanie o co quwa chodzi , sami sobie odpowiedzcie .https://www.youtube.com/watch?v=ylROF3yqQS4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.04.2021 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Tu całość tego programu , warto zobaczyć naprawdę , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.04.2021 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) Niedługo w Gliwicach będzie duża demonstracja,przeciw likwidacji RPO a i za poparciem Juszczyszyna . Oczywiście będę obecny. Właśnie dla takich jak Ty,którzy dupy z kornika nie rusza a liczą na "darmowy ch..." . Jeden wart drugiego czy warto o nich protestować ? mam wątpliwości , to idź też protestować przeciw aresztowaniu byłego ministra Nowaka będzie git. Coś mi się wydaje że murator też odjechał , nie wiem czy moje posty są widoczne dla innych ale jeśli nie to znaczy że trzeba konto likwidować i uciekać jak najdalej od takich .............. Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.04.2021 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Poczekaj do sierpnia, browar będziesz wysyłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 17.04.2021 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Wszystkie wasze posty widzę Problemy z forum ostatnio są a i owszem, ale większy, specyficzny problem jest tylko z tym jednym tematem (uwagi do forum), mnie się on w ogóle nie wyświetla, reszta działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.04.2021 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Widzę,że przemawia przez Ciebie agresja a to oznacza brak argumentów.Wymienione szczepionki są obecnie sprawdzone, a te podawane na cccc są dopiero wyprodukowane. To tak jakby porównać mercedesa 124 i obecną s -klasę. 124 przelatała i lata nadal,a s-ka nie wiadomo co z nią będzie za np 10 lat,ale ogólnie jest modna na dzień dzisiejszy.Samochód można eksperymentalnie zakupić po później albo go się sprzeda lub zezłomuje. Dużo zdrówka dla Ciebie i rodzinki Mając do wyboru MB W124 lub MB W223 wybierasz MB W124? bo jest dłużej na rynku? Gratulacje z powodu powyższego "logicznego" wywodu i wyboru BTW - W124 to E-Class a S-Class to dwie klasy wyżej. Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 19.04.2021 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 BTW - W12 to E-Class a S-Class to dwie klasy wyżej. Jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.04.2021 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Jak dokładnie porównasz najnowszą S-Class W223 z obecną E-Class to są dwie klasy różnicy. Wiem że są kolejno C E i S ale nowa S to inny świat. @woan wspominał E-Class W124 - pamiętasz kiedy ten model był w produkcji? W124 - 1993-1997 - pięć modeli wcześniej niż obecne W213. Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 19.04.2021 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Nie stać mnie na żadną, więc nie zaglądam do środka i nie porównuje, nie wiem co tam jest Ja patrzę na segmenty (utarte oznaczenia klas w Europie dla wszystkich samochodów). Merc klasa E - Segment E Merc klasa S - Segment F Nic pomiędzy segmentami E i F nie ma. Ale ja bym siebie nie słuchał , dla mnie samochód to rzecz wożąca z A do B, bez emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 20.04.2021 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 To samo co tu na foru i jutubie , niewygodne rausTVP w ostatniej chwili zdjęła emisję programu Jana Pospieszalskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 20.04.2021 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 @kulibob, ale tak w święto pracy każą ci się zapisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.04.2021 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 [ATTACH=CONFIG]454976[/ATTACH] @kulibob, ale tak w święto pracy każą ci się zapisywać 83 A zapisany jestem od dawna . Tylko wystawia skierowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.04.2021 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Nie stać mnie na żadną, więc nie zaglądam do środka i nie porównuje, nie wiem co tam jest Ja patrzę na segmenty (utarte oznaczenia klas w Europie dla wszystkich samochodów). Merc klasa E - Segment E Merc klasa S - Segment F Nic pomiędzy segmentami E i F nie ma. Ale ja bym siebie nie słuchał , dla mnie samochód to rzecz wożąca z A do B, bez emocji. Nie znam się na tym ale zakładam że są drodze niż 60k . Czyli jeżdżą za darmo, latają , teleportują sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 20.04.2021 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 83 Źle policzyłem z ostatniej dyskusji, odmłodziłem cie o rok. Czy po szczepieniu będziesz więcej wychodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.04.2021 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Źle policzyłem z ostatniej dyskusji, odmłodziłem cie o rok. Czy po szczepieniu będziesz więcej wychodził? W jakim sensie wychodził. Spotkania z rodziną będą łatwiejsze i raz do roku pójdę do kina bo na torentach za darmo. Wyjście do sklepu nie trzeba będzie optymalizować pod kontem natłoku ludzi. Ale raczej niewiele się zmieni w sensie marnowania zasobów. Kobita powiedziała mi że w cividzie odnalazłem się jak mało kto. Nie lubię ludzi , nie lubię zakupów, nie lubię wyjazdów i wyjść. Dla mnie niewiele się w cividzie zmieniło. Jedyne co jest problematyczne to ryzyko zakażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac_612 20.04.2021 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 W124 - 1993-1997 To dalej uściślając ot, swego czasu maiłem w124 coupe z 1989 - automatyczne pasy, roletka... Miło wspominam. A zaprezentowano w124 na początku lat '80 - 1983 albo 1984r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.04.2021 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 To dalej uściślając ot, swego czasu maiłem w124 coupe z 1989 - automatyczne pasy, roletka... Miło wspominam. A zaprezentowano w124 na początku lat '80 - 1983 albo 1984r. Masz rację W124 - 1984 - 1993 E-Class - 1993 - 1997 Też miło wspominam W123 i W124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 20.04.2021 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Kobita powiedziała mi że w cividzie odnalazłem się jak mało kto. Nie lubię ludzi , nie lubię zakupów, nie lubię wyjazdów i wyjść. A ona jak się odnalazła? Dla mnie niewiele się w cividzie zmieniło. Jedyne co jest problematyczne to ryzyko zakażenia. Aaa no ok, zrozumiałem, że się teraz wyjątkowo zabarykadowałeś i że to odstępstwo a to norma. Rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.04.2021 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 A ona jak się odnalazła? Aaa no ok, zrozumiałem, że się teraz wyjątkowo zabarykadowałeś i że to odstępstwo a to norma. Rozumiem. Kobita gożej to znosi ale też nie tak zle zresztą finał niedaleko. Nie zrozumiałeś. Nie miało to na mnie takiego znaczącego wpływu jak na innych. Wsęnsie że nie odczuwam aż tak ograniczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts