kulibob 20.05.2021 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Kraska-Szczepionka-Pfizera-dla-mlodziezy-od-12-do-15-roku-zycia-byc-moze-juz-w-czerwcu-8116557.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 20.05.2021 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Paszport-szczepionkowy-w-aplikacji-mObywatel-najpozniej-w-lipcushu-8116523.html łoooo, to teraz pojeździsz po świecie... :lol: Dzieciaki wysyłasz na szczepienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.05.2021 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 łoooo, to teraz pojeździsz po świecie... :lol: Dzieciaki wysyłasz na szczepienie ? Po swiecie nie pojeżdże bo to mnie nie bawiw wielkich mękach pojadę do Ustki przynajmniej wkocu samochód z klima. Córka za mała ale obce dzieciaki z chęcią wszystkie zaszczepię nad swoim grubo się bym zastanowił obcych łatwo poświęcić. Szacunek ryzyka raczej mówi nie szczepić swojego ale obce wszystkie kłuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 20.05.2021 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Jeżeli złożyłbyś szanownym Współforumowiczom, Moderatorom i Redakcji wyrazy uszanowania słowami: -Daj Wam Boże odrobinę rozumu!- to w odpowiedzi nie oczekuj wdzięczności. : Składając komuś życzenia w stylu "-Daj Wam Boże odrobinę rozumu! " oznacza to że ten ktoś jest pozbawiony rozumu i jest to bardziej obraźliwe życzenie niż miłe. Więc nie licz że kogoś obrażając on ci za to podziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 20.05.2021 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 a ale obce dzieciaki z chęcią wszystkie zaszczepię nad swoim grubo się bym zastanowił obcych łatwo poświęcić. Szacunek ryzyka raczej mówi nie szczepić swojego ale obce wszystkie kłuć Pisałem już , po jakiego taka pogarda dla innych płynie z Twoich ust?? Jak masz pisać takie głupie teksty to byś to przemilczał, może wtedy zdobył byś większy szacunek wśród forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.05.2021 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Pisałem już , po jakiego taka pogarda dla innych płynie z Twoich ust?? Jak masz pisać takie głupie teksty to byś to przemilczał, może wtedy zdobył byś większy szacunek wśród forumowiczów. Po co mi szacunek forumowiczów? Życie toczy się tu i teraz z uwzględnieniem przyszłości i potencjalnych jej konsekwencji. Raczej pisże z sensem. łatwo zaryzykować czyjeś zdrowie zwłaszcza jeśli pooprawia to twoje bezpieczeństwo. Łatwo podjąć ryzyko jeśli szansa zgonu z powodu szczepienia jest niemal zerowa. Nie można przewidziec przyszłości ale można zrobić wszystko aby się na nią przygotować. Dotyczy to każdego aspektu życia. Jeśli moja spotka w szkole starszego dzisiaj to lepiej żeby był zaszczepiony czy nie? Jeśli będzie nie zaszczepiony sprowadza to dla niej ryzyko jakichś powikłań. Przyniesie to do domu to moja szczepionka daje 94% szans na nie zachorowanie a mojej żony 75% chyba(Astra). W takiej sytuacji ten zaszczepiony dzieciak stanowi nikłe zagrożenie dla mojej córki i praktycznie zerowe dla mnie. Proste szacowanie ryzyka. Zaszczepienie obcego poprawia moje bezpieczeństwo nie stanowiąc ryzyka dlamnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.05.2021 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 [h=1]"Paszport szczepionkowy w aplikacji mObywatel najpóźniej w lipcushu"[/h]Co to jest "lipcushu"? Pomysł tak dobry jak ten tytuł artykułu. Ciekawe czy ci wszyscy krzyczący KONSTYTUCJA, KONSTYTUCJA się zorientują że ich ukochana konstytucja jest łamana? Coś wymyśliłeś Nie ma takiego tekstu jaki podajesz. Jest taki Paszport szczepionkowy w aplikacji mObywatel najpóźniej w lipcu W którym miejscu tego tekstu jest "łamana' konstytucja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.05.2021 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Coś wymyśliłeś Nie ma takiego tekstu jaki podajesz. Jest taki Paszport szczepionkowy w aplikacji mObywatel najpóźniej w lipcu W którym miejscu tego tekstu jest "łamana' konstytucja? Popatrz na datę/godzinę aktualizacji tego tekstu i porównaj z datą/godziną mojego wpisu. Może, po dużym wysiłku umysłowym, odkryjesz co się stało. Konstytucję przeczytaj ze zrozumieniem a nie tylko krzycz konstytucja na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.05.2021 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Popatrz na datę/godzinę aktualizacji tego tekstu i porównaj z datą/godziną mojego wpisu. Może, po dużym wysiłku umysłowym, odkryjesz co się stało. Konstytucję przeczytaj ze zrozumieniem a nie tylko krzycz konstytucja na ulicy. Nie krzyczę. Słyszysz krzyki? Aktualizacja - jasne że tak ale kolejny raz przyczepiasz się do niczego. Normalne w twoim przypadku. Takie masz jednostronnie ukierunkowane skłonności. Wracając do sedna : w którym miejscu jest łamana konstytucja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.05.2021 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Wracając do sedna : w którym miejscu jest łamana konstytucja? Już ci napisałem. Przeczytaj ją chociaż raz ze zrozumieniem to będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 20.05.2021 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Wszystko tu jakieś czarne albo białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 20.05.2021 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Różowe okularki załóż to świat poweseleje... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 20.05.2021 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Różowe okularki załóż to świat poweseleje... Adam M. Nasuwają mi się dwa pytania: 1. ??? 2. Jak zrozumiałeś mój wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.05.2021 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Już ci napisałem. Przeczytaj ją chociaż raz ze zrozumieniem to będziesz wiedział. Twoje wpisy są jak te twoje namolne ***** Też nic nie znaczą i nie mają żadnej wartości. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.05.2021 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Twoje wpisy są jak te twoje namolne ***** Też nic nie znaczą i nie mają żadnej wartości. . Ty natomiast zadajesz ciągle, namolnie, pytania które nic nie znaczą i nigdzie nie prowadzą. Jak ci moje wpisy się nie podobają to reaguj na nie. Jednak ty piszesz głównie żeby kogoś obrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.05.2021 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Ciekawe co ma utytułowany lekarz do powiedzenia na temat leczenia COVID-19Dla znających angielskihttps://www.youtube.com/watch?v=F7cLxs8fNq8 oraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 20.05.2021 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Nasuwają mi się dwa pytania: 1. ??? 2. Jak zrozumiałeś mój wpis. Też widzę tu dwa obozy, które nawalają się kijami zupełnie bez sensu. Dla obu ich prawda jest najprawdziwsza. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.05.2021 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Ciekawe co ma utytułowany lekarz do powiedzenia na temat leczenia COVID-19 Dla znających angielski https://www.youtube.com/watch?v=F7cLxs8fNq8 oraz https://www.youtube.com/watch?v=QAHi3lX3oGM US cardiologist makes false claims about Covid-19 vaccination https://factcheck.afp.com/us-cardiologist-makes-false-claims-about-covid-19-vaccination Dla znających język angielski lub mających dostęp do np. https://translate.google.com/ Trzeba też posiadać dostęp do rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 21.05.2021 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 (..) Wracając do sedna : w którym miejscu jest łamana konstytucja? W środku. To jest takie miejsce między początkiem a końcem. Nie krępuj się z pytaniami, zawsze ktoś Ci odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 21.05.2021 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 Też widzę tu dwa obozy, które nawalają się kijami zupełnie bez sensu. Dla obu ich prawda jest najprawdziwsza. Adam M. Ja widzę jeden obóz. Funkcyjni są zadowoleni z zawartości miski i kija, którym mają okazję ponawalać. Nawalanie to sztuka, czasem któryś przywali sam sobie i lamentuje że w łeb dostał. Wtedy jest zabawnie. Kapo jest zagrożeniem, bo zagląda do mojej miski, a i kijem uderzyć może! Mała pociecha, że niechcący. Przyszło się bronić, choćby i nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts