Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nowość jest...

DEFENESTRACJA...

No, w ABW...

https://pl.wikipedia.org/wiki/Defenestracja_(czynno%C5%9B%C4%87)

Wyleciało sie chłopinie przez okno...

Cholera! CZWARTE pietro było!!!

Niech ten kowid szlag trafi!!!!!!!

Adam M.

jak ja wam zazdroszczę tej wiedzy pozwalającej na kategoryczne formułowanie sądów na temat wirusów i szczepionek . Swoją drogą nie spodziewalem sie na forum budowlanym aż tylu lekarzy i epidemiologów. Szacun. Ja tylko prosty inż jestem więc się nie wypowiadam.

On cieszy się z każdych bzdetow pozytywnych napisanych o pandemii.

Szacunki goldman sahsa można brać raczej poważnie. A nie z portalu fsiu bzdiu folia na patyku i dwa priony już w bydliku.

Spora część bydła się szczepi folia w mniejszości a jak jest w mniejszości to trzeba zrobić porządek ze szkodliwym elementem .

Czy te priony mogą u zaszczepionych powodować taką reakcję?

no nie wiadomo , ale takie ozdoby:https://www.google.com/search?q=Kółko+nosowe+dla+bydła&client=opera&hs=7Zu&sxsrf=ALeKk02j7dJaFJjqIqzt_jGJr_TaUWdJQA%3A1621628270828&ei=bhWoYJbqMebirgSQ0JKoBQ&oq=bycze+kółko+do+prowadzenia&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYADIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwAzIHCAAQRxCwA1AAWABg7S1oAXACeACAAZUBiAGVAZIBAzAuMZgBAKoBB2d3cy13aXrIAQjAAQE&sclient=gws-wiz

Spowodują pewien komfort psychiczny u dotkniętych przypadłością strzyknięcia, może nawet ochronią przed tym NOP-em. Podobnie jak dziś maseczka chroni przed covidem;).

No i co za ulga przy koniecznej opiece nad agresywnym pacjentem z demencją

Edytowane przez gnago
dopis

Znaczy się - zabija... powoli...

Spoko!

Zostanie wiecej miejsca i dóbr dla niezaszczepionych.

A kuliboby do piachu, i nikt sie tym nie przejmie.

Adam M.

Co znaczy to zrozumiałem ale nie wiedziąłem jaki ma związek ze szczepieniem. Ale masz racje głupota zabija powoli jak nie zemrą na covida to durne czyny itak ich wykończą jednak niestety takie jednostki się rozmnażają.

[quote=kulibob;8054994

Spora część bydła się szczepi folia w mniejszości a jak jest w mniejszości to trzeba zrobić porządek ze szkodliwym elementem .

Między innymi utożsamiasz się z tym bydłem bo robisz tak jak całe stado, jak przodownik stada bydła idzie w prawo to całe stado idzie za nim nie patrząc na boki, brniesz ślepo w tą utopię. Porównując siebie do bydła powiedziałeś prawdę kim jesteś.

I nie ma co się dziwić ludziom po takiej lekturze że są przeciwni szczepieniu na covida.

Ale kiedy przytomnie zauwazyłem że ta rzekoma szczepionka jest zbyt krystalicznie przejrzysta niczym sól fizjologiczna to mnie w tym wątku zlinczowali , dobrze że w necie . A dziś wielu się szczepiło o barwie tego czegoś w strzykawce milczą. Pewnie resztki uczciwości się kołaczą po pustkowiach rozumów