adam_mk 22.05.2021 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 Z kazdym postem jego NOP sie coraz bardziej uwidocznia...Odbija mu... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 22.05.2021 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 Ja tam się już pogubiłem w jego wyliczeniach, niech liczy jak chce,może niech jakoś przeliczy,że osoba parzysta roznosi, a nie parzysta nie roznosi to prawdopodobieństwo natrafienia na c19 zmniejszy się o połowę tak więc zyska prawie 95,5% A jak to żeś policzył. Założyłe 90% skuteczności chociaż jest wyższe.94,1 dla moderny Również brak możliwości określenia czy osoba miała kontakt z kimś zakażonym przez ostatnie dwa tygonie. Ale jeśli spotkam się z człowiekieem zaszczepionym to jest 1% prawdopodobieństwo że może coś na mnie przenieść 90% z 90%. Jesli moja szczepionka nie zadział to dużo gorzej ale to znacząco poprawia moje szanse jeli reszta będzie zaszczepiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 22.05.2021 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 Z kazdym postem jego NOP sie coraz bardziej uwidocznia... Odbija mu... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 22.05.2021 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 Póki jest jeszcze konstytucja to możesz pomarzyć o zaszczepieniu innych,nawet jakby gdzieś w pracy komuś przyszło coś takiego do głowy to każdy adwokat zajmie się taką sprawą i może jeszcze ktoś zapłacić odszkodowanie (są paragrafy na to ). A niby kto ustalił niekonstytucyjność ustawy w zakresie: Art. 17. 1. Osoby, określone na podstawie ust. 10 pkt 2, są obowiązane do poddawania się szczepieniom ochronnym przeciw chorobom zakaźnym określonym na podstawie ust. 10 pkt 1, zwanym dalej „obowiązkowymi szczepieniami ochronnymi”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 22.05.2021 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 To co dla Ciebie jest logiczne dla mnie jest abstrakcją, ja akurat tych szczepień nie kupuję i nie kupię. Jeżeli ja biorę lek na ból głowy to nie wymagam aby sąsiada głowa przestała boleć. Ale jesli masz w dupie sąsiada a możesz natym poprawi swoje bezpieczeństwo to czmu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 22.05.2021 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 A jak to żeś policzył. Założyłe 90% skuteczności chociaż jest wyższe.94,1 dla moderny Również brak możliwości określenia czy osoba miała kontakt z kimś zakażonym przez ostatnie dwa tygonie. Ale jeśli spotkam się z człowiekieem zaszczepionym to jest 1% prawdopodobieństwo że może coś na mnie przenieść 90% z 90%. Jesli moja szczepionka nie zadział to dużo gorzej ale to znacząco poprawia moje szanse jeli reszta będzie zaszczepiona. tak samo policzyłem to jak ci eksperci ...czyli z czapki tak aby jakoś to logicznie dla mniej logicznych wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 22.05.2021 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 Dobra czas spać . Ubierać chłopaki foliowe czapeczki i ładowac enerią kosmiczną kopuły. Bedziecie chcieli wejśc , do sklepu, dziecko posłać do szkoły, gdzieś pojechać to się zaszczepicie. Jesli nadejdzie 4 fala to obwinią was i będą mieli racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 22.05.2021 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 A niby kto ustalił niekonstytucyjność ustawy w zakresie: Art. 17. 1. Osoby, określone na podstawie ust. 10 pkt 2, są obowiązane do poddawania się szczepieniom ochronnym przeciw chorobom zakaźnym określonym na podstawie ust. 10 pkt 1, zwanym dalej „obowiązkowymi szczepieniami ochronnymi”. Polskie przepisy są tak pogmatwane ,że zawsze znajdzie się jakaś luka. Jak nie luka to zawsze można powiedzieć,że ma się katar,tu coś boli i tak ciągnąć ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 22.05.2021 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 Dobra czas spać . Ubierać chłopaki foliowe czapeczki i ładowac enerią kosmiczną kopuły. Bedziecie chcieli wejśc , do sklepu, dziecko posłać do szkoły, gdzieś pojechać to się zaszczepicie. Jesli nadejdzie 4 fala to obwinią was i będą mieli racje. Haha takie osobniki jak Ty przyniosą Nam to co będziemy chcieli z tego sklepu. Kto ma kasę ten tańczy pamiętaj . Co do 4 fali to jednak do końca nie wiesz co przyjąłeś w tym strzale w ramię skoro obsmarkany chodzisz i się boisz Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 22.05.2021 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2021 "Padła martwa" czy może przeszła wstrząs? A jak się miewa pielęgniarka z USA, co też niby była "dead" po szczepionce o czym nie omieszkałeś powiadomić ? ? A widział ktoś tą pielęgniarkę później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 23.05.2021 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Haha takie osobniki jak Ty przyniosą Nam to co będziemy chcieli z tego sklepu. Kto ma kasę ten tańczy pamiętaj . Co do 4 fali to jednak do końca nie wiesz co przyjąłeś w tym strzale w ramię skoro obsmarkany chodzisz i się boisz Dobrej nocki Kto ma kasę ten tańczy Często ci co myślą że mają to nie wiedza że nie maja . Jak już udowodnili hotelarze i restauratorzy. Idą ciekawe czasy i życie powie sprawdzam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 23.05.2021 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Kto ma kasę ten tańczy Często ci co myślą że mają to nie wiedza że nie maja . Jak już udowodnili hotelarze i restauratorzy. Idą ciekawe czasy i życie powie sprawdzam . A słyszałeś powiedzenie "Która krowa dużo ryczy mało mleka daje" Ty na okrągło chwalisz się jaki to masz zasobny portfel, reszty już nie będę dopisywał bo puenta nasuwa się sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 23.05.2021 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 A widział ktoś tą pielęgniarkę później? Podobno została gwiazdą filmów dla dorosłych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.05.2021 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 To już bardzo ciężki NOP... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 23.05.2021 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 A słyszałeś powiedzenie "Która krowa dużo ryczy mało mleka daje" Ty na okrągło chwalisz się jaki to masz zasobny portfel, reszty już nie będę dopisywał bo puenta nasuwa się sama. W którym miejscu się chwalę? Cały czas mówię o odpowiednim zarządzaniu majątkiem i dążeniu do jego powiększania a właściwie do uzyskanie pozytywnego cach flowu i maksymalizacji ROE przy zachowaniu wysokiego bezpieczeństwa,. Nigdy nie twierdziłem że jestem nadziany mam tyle na ile zasługuje. Miałbym dużo więcej gdybym niebyła leniwy do prac. Gdybym miał moc aby zmusić się do dwóch lat pracy i wszystko reinwestować ale mocy brak. Większość ludzi ma większy potencjał odemknie ale w klepkach mają gorzej . Bo jak powiedział poprzednik kto ma kasę ten tańczy, Ato że wyśmiałem totomaniaków przecież to życiowe przegrywy. Jak zaczną tka skończą ani kroku do przodu zawsze w biedzie. Jeśli ktoś przy kowidzie nie pomyślał o swoich pieniądzach to juz dno mentalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 23.05.2021 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 To już bardzo ciężki NOP... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.05.2021 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Czujesz już czasem potrzebę wyskoczenia z ciuchów? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 23.05.2021 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Czujesz już czasem potrzebę wyskoczenia z ciuchów? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 23.05.2021 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 W którym miejscu się chwalę? Cały czas mówię o odpowiednim zarządzaniu majątkiem i dążeniu do jego powiększania a właściwie do uzyskanie pozytywnego cach flowu i maksymalizacji ROE przy zachowaniu wysokiego bezpieczeństwa,. Nigdy nie twierdziłem że jestem nadziany mam tyle na ile zasługuje. Miałbym dużo więcej gdybym niebyła leniwy do prac. Gdybym miał moc aby zmusić się do dwóch lat pracy i wszystko reinwestować ale mocy brak. Większość ludzi ma większy potencjał odemknie ale w klepkach mają gorzej . Bo jak powiedział poprzednik kto ma kasę ten tańczy, Ato że wyśmiałem totomaniaków przecież to życiowe przegrywy. Jak zaczną tka skończą ani kroku do przodu zawsze w biedzie. Jeśli ktoś przy kowidzie nie pomyślał o swoich pieniądzach to juz dno mentalne Czy mam tu zacytować twoje posty? Masz 40 lat i nie pracujesz bo jak twierdzisz masz tyle kasy że nie musisz a wszelakie twoje "dziadowanie" aby było taniej to już komentować się nie chce. Trzeba mieć dobrze beret zryty aby wyrządzać sobie i rodzinę taka krzywdę. Natomiast co do tych totolotko maniaków czy papierośników czy nie wiem kto Cię jeszcze ubodzie swoim postępowaniem, robią to za swoje pieniądze jak już pisałem a to że tobie tyłek pęka z zazdrości to nie moja brocha, Ty nawet 0,50 zł na rolkę papieru toaletowego nie wydałeś bo dzieciakom kazałeś załatwiać się w szkole a totolotka puścisz?? W tym roku jadę za granice z całą rodzina do Hiszpanii a potem do słonecznej Italii tak z trzy tygodnie zabawię, ale cóż wg twojego chytrego życia to strata czasu i pieniędzy ale jak się je ma to się je wydaje, do grobu pieniędzy się nie zabierze, choć analizując twoja chytrość to chyba będziesz pierwszym który tej teorii zaprzeczy. Acha, no i jeszcze lecę puścić totka bo jakieś kieszonkowe na te wczasy trzeba zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 23.05.2021 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Czy mam tu zacytować twoje posty? Masz 40 lat i nie pracujesz bo jak twierdzisz masz tyle kasy że nie musisz a wszelakie twoje "dziadowanie" aby było taniej to już komentować się nie chce. Trzeba mieć dobrze beret zryty aby wyrządzać sobie i rodzinę taka krzywdę. Natomiast co do tych totolotko maniaków czy papierośników czy nie wiem kto Cię jeszcze ubodzie swoim postępowaniem, robią to za swoje pieniądze jak już pisałem a to że tobie tyłek pęka z zazdrości to nie moja brocha, Ty nawet 0,50 zł na rolkę papieru toaletowego nie wydałeś bo dzieciakom kazałeś załatwiać się w szkole a totolotka puścisz?? W tym roku jadę za granice z całą rodzina do Hiszpanii a potem do słonecznej Italii tak z trzy tygodnie zabawię, ale cóż wg twojego chytrego życia to strata czasu i pieniędzy ale jak się je ma to się je wydaje, do grobu pieniędzy się nie zabierze, choć analizując twoja chytrość to chyba będziesz pierwszym który tej teorii zaprzeczy. Acha, no i jeszcze lecę puścić totka bo jakieś kieszonkowe na te wczasy trzeba zabrać. Morał z tej historii jest taki nic nie zrozumiałeś z moich wszystkich wypowiedzi. PS. Ja do WŁOCH CZY Hiszpanibym za darmo nawet nie pojechał 1, Nie lubię jeździć musieli by mi sporo zapłacić za taką wyprawę 2, Zjebany klimat już u nas jest za gorąco jak kurs to tylko na północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts