Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już Ci pisałem, chwalisz się kasa ileż to jej masz a dla mnie to masz wielkie NIC, bo ja jadę z rodzina na wakacje nie po to aby się zamartwiać ile złotówek wydam tylko odpocząć. Nie po to pracuję aby każda złotówkę odkładać, do grobu jej nie zabiorę i nie jara mnie chwalenie się ileż to mam na koncie w banku.

I trzeba mieć nieźle narąbane pod sufitem aby jadąc na wczasy robić sobie samemu żarcie:cool:

Rozbawiłeś mnie :) Mamy różne pojecia NIC. Wczasy to nie miernik mieć

Jeżdżę po całym kraju na roboty.

Śpię w hotelach a jadam w restauracjach.

Z przyzwoitości wobec pracodawcy - nie w tych bardzo wielogwiazdkowych.

Ale też - nie byle gdzie.

Nie narzekam.

A faktycznie...

"Tymi recami" muszę sobie zrobić to, czego nigdzie kupć się nie da.

Adam M.

Gdy ruszały szczepienia w grupach seniorów przekaz propagandowy był następujący: szczepienie babć i dziadków pozwoli im znowu spotykać się z wnukami. Gdy babcie i dziadkowie zaszczepili się, Gut opowiada im, że umrą, jeśli nie zaszczepią się ich wnuki. To po co było szczepienie seniorów, jeśli preparaty, które im podano, nie chronią przed zgonem po kontakcie z niezaszczepionym wnukiem? Wnuk musi się zaszczepić, żeby zadziałała szczepionka podana dziadkowi? To jest absurd. Ale właśnie w taki sposób robi się ludziom wodę z mózgu, żeby ich szantażować emocjonalnie i wymusić zgodę na udział dzieci w eksperymencie medycznym.

Gdy ruszały szczepienia w grupach seniorów przekaz propagandowy był następujący: szczepienie babć i dziadków pozwoli im znowu spotykać się z wnukami. Gdy babcie i dziadkowie zaszczepili się, Gut opowiada im, że umrą, jeśli nie zaszczepią się ich wnuki. To po co było szczepienie seniorów, jeśli preparaty, które im podano, nie chronią przed zgonem po kontakcie z niezaszczepionym wnukiem? Wnuk musi się zaszczepić, żeby zadziałała szczepionka podana dziadkowi? To jest absurd. Ale właśnie w taki sposób robi się ludziom wodę z mózgu, żeby ich szantażować emocjonalnie i wymusić zgodę na udział dzieci w eksperymencie medycznym.

To cytat? Skąd?

Kolejny szur z tytułem?

„Myśleliśmy, że białko wypustek jest świetnym antygenem docelowym, nigdy nie wiedzieliśmy, że samo białko wypustek jest toksyną i jest białkiem patogennym. Więc szczepiąc ludzi, nieumyślnie zaszczepiamy ich toksyną” – powiedział Bridle w programie, który nie jest łatwy do znalezienia w wyszukiwarce Google, gdyż w ten weekend stał się wirusowy w Internecie.

"Popełniliśmy duży błąd. Do tej pory nie zdawaliśmy sobie z tego sprawy” – powiedział Byram Bridle, immunolog wirusowy i profesor nadzwyczajny na Uniwersytecie Guelph w Ontario, w wywiadzie udzielonym Alexowi Piersonowi w zeszły czwartek, w którym ostrzegł słuchaczy, że jego wiadomości są przerażające"

https://forumdlazycia.wordpress.com/2021/06/03/szczepionki-to-wielki-blad-bialko-kolczaste-jest-niebezpieczna-toksyna/

kulibob!

KONIECZNIE zaszczep dzieciaki!!!

Bo?

" Wpływ na płodność i ciążę?

Wysokie stężenie białka kolczastego występujące w jądrach i jajnikach w tajnych danych Pfizera opublikowanych przez japońską agencję również budzi pytanie. „Czy sprawimy, że młodzi ludzie będą bezpłodni?” — zapytał Uzda.

Istnieją tysiące doniesień o zaburzeniach miesiączkowania u kobiet, które zaszczepiły się na COVID-19 i setki doniesień o poronieniu u zaszczepionych kobiet w ciąży, a także o zaburzeniach narządów rozrodczych u mężczyzn."

Będziemy mieli z głowy takie społeczne postawy jak Twoja, co nam dobrze zrobi...

(Ten cytat to z linkowanego artykułu powyzej)

Adam M.

To cytat? Skąd?

Nie ma w zwyczaju podawać :)

Sporo "złotych myśli" z zakresu medycyny tego geniusza "mądrzejszego od Kopernika" ( jak był uprzejmy siebie określić na tym forum), specjalisty od "buraczanych testów" znajdziesz tutaj:

https://forum.muratordom.pl/archive/index.php/t-159001-p-6.html

:D

Kolejny szur z tytułem?

„Myśleliśmy, że białko wypustek jest świetnym antygenem docelowym, nigdy nie wiedzieliśmy, że samo białko wypustek jest toksyną i jest białkiem patogennym. Więc szczepiąc ludzi, nieumyślnie zaszczepiamy ich toksyną” – powiedział Bridle w programie, który nie jest łatwy do znalezienia w wyszukiwarce Google, gdyż w ten weekend stał się wirusowy w Internecie.

"Popełniliśmy duży błąd. Do tej pory nie zdawaliśmy sobie z tego sprawy” – powiedział Byram Bridle, immunolog wirusowy i profesor nadzwyczajny na Uniwersytecie Guelph w Ontario, w wywiadzie udzielonym Alexowi Piersonowi w zeszły czwartek, w którym ostrzegł słuchaczy, że jego wiadomości są przerażające"

https://forumdlazycia.wordpress.com/2021/06/03/szczepionki-to-wielki-blad-bialko-kolczaste-jest-niebezpieczna-toksyna/

Raczej nie szur...

Takie obawy były już duzo wcześniej zgłaszane.

Oczywiście - BEZ ODZEWU!!!

Zepsuć taki dil dla jakiejś błachnostki?!!!

A ze depopoulacja?

No...

WIELU kombinowało jak ją zrobić!

A tu?

SAMO się zrobiło i na koszt zaszczepionych!!!

Adam M.

Podobno w Izraelu wyszczepiono prawie wszystkich...

I teraz mam mieszane uczucia...

Ale jakby miała się wojna z Palestyńczykami skończyć - to czemu - nie?!

Czyżby przygotowywane POLIN tez nie wyszło?

Nie mam nic przeciwko!

Adam M.

Edytowane przez adam_mk