kulibob 13.06.2021 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Dr witamina C ogarnie zakrzepice dwie polopiryn S za 420,99 i jak nówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.06.2021 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 To jest wg Ciebie "podjudzanie do nienawiści" ? i z tego powodu "należy ich zamykać w pokojach bez klamek" ? Długo będziesz ciągnął ten wątek? Bo widzę że to lubisz pomimo moich wyjaśnień. Jeżeli psuję Tobie zabawę komentarzem na fobie niektórych "dyskutantów" to bardzo przepraszam ... prawdopodobnie nie potrafię "prowadzić dyskusji" (wg Twojej opinii) choć jakiejkolwiek dyskusji tutaj nie widzę Świat forumowych misjonarzy-foliarzy jest niewątpliwie niezmiernie zabawny (co nie ulega namniejszej wątpliwości - jak mniemam) a wypowiedzi z nutką ksenofobii dodają tylko smaczku temu zabawnemu wątkowi Fobię to ma tu największa kulibob na punkcie swojej rodziny i cudownej szczepionki która uratuje jemu życie i chyba Ty bo nie możecie zrozumieć jednego, wolnego wyboru każdego człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 13.06.2021 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 "Jakiego mojego linku, brednie. To twój link (#8686) ja tylko chcę się założyć i wygrać, bo w bzdury nie wierzę. I skąd ci się wziął temat rdzennych mieszkańców to chyba tylko ty ogarniasz" EWIDENTNIE NIE OGARNIASZ " o to - Remember the Deagel.com projections...only 99 million Americans will be alive by January 2025 ...that's just 3 and 3/4 years from now." Słodyczy ... chyba cię pokłuło amnezją że własnych wpisów nie pamiętasz!! Rozumiem, przerasta skomplikowaniem znaczeń i pojęć . Znaczenie słowa Amerykanin w liczbie mnogiej ma więcej znaczeń niż przypuszczasz na przykład tu https://pl.wikipedia.org/wiki/Tubylczy_Amerykanie MAM nadzieję przycyzniłem się do rozjaśnienia meandrów niezrozumiałego świata wow, ty na poważnie nie panujesz nad tym co tu piszesz. Rozpocznij od twojego posta nr #8686 A następnie 5 kolejnych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.06.2021 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Długo będziesz ciągnął ten wątek? Bo widzę że to lubisz pomimo moich wyjaśnień. ... "wdepnąłeś" z tą religją i pogrążasz się w swych ksenofobicznych "wyjaśnieniach" coraz bardziej Wybacz ale mnie takie postawy wbrew pozorom zbyt nie bawią. Jestem trochę na rasizm uczulony. ... Fobię to ma tu największa kulibob na punkcie swojej rodziny i cudownej szczepionki która uratuje jemu życie i chyba Ty bo nie możecie zrozumieć jednego, wolnego wyboru każdego człowieka. Z kulibobem "dyskutować" nie widzę sensu (ale to tylko moja opinia), wskaż natomiast proszę gdzie ja bronię Tobie "wolnego wyboru" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 14.06.2021 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 https://4a1b9d73-4c47-4f3b-bb08-e515be8958ca.filesusr.com/ugd/3db409_3c4b29f97a7b4e2fb1d8d178ab138b91.pdf I dalej tak będzie pozdrowienia z Izraela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.06.2021 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 [quote=henrykow;8060458 Fobię to ma tu największa kulibob na punkcie swojej rodziny i cudownej szczepionki która uratuje jemu życie i chyba Ty bo nie możecie zrozumieć jednego, wolnego wyboru każdego człowieka. Ja to potrafię zrozumieć ale Ty nie rozumiesz że mam do w odpowiednim miejscu bo nie est to w moim interesie. Rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.06.2021 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Szkoda 2h masz w dziesięciu podpunktach co tam pierdzielili Edit 1h30 dobre zaszczepieni zakażają to już powinno być 100000 w szpitalach Poskakałem po łebkach ale to jacyś szarlatani ale podkreślam skakałem po łebkach Edit2: Żółtki niech płaca odszkodowanie!! Pierdzielili, bo niczego nie zrozumiałeś, mutancie? To taki NOP modyfikowanych genetycznie - nie rozumieć? Mutanty powinni być izolowani od spoóeczeństwa! Już w wielu miejscach ich nie obsługują... I słusznie! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 14.06.2021 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Już w wielu miejscach ich nie obsługują... Ooo to już jest więcej niż jedno miejsce, ktoś dołaczył do tego salonu piekności co sie internet o nim rozpisywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.06.2021 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Pierdzielili, bo niczego nie zrozumiałeś, mutancie? To taki NOP modyfikowanych genetycznie - nie rozumieć? Mutanty powinni być izolowani od spoóeczeństwa! Już w wielu miejscach ich nie obsługują... I słusznie! Adam M. Weź sobie zapodaj prawoskrętną witaminę C na Autyzm wsteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.06.2021 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Jestem trochę na rasizm uczulony. o rany, rozczuliłem się. co za szlachetny gość. oto próbki jego forumowych wypowiedzi. w sumie nie ma w nich rasizmu Ucisk foliowej czapeczki wzmaga bicie bełkotliwej piany Nie pozostaje więc tobie nic innego jak czytać te linkowane fantazje misjonarzy-foliarzy Ciekawe wiadomości od zafoliowanych Odpowiedź na pozostałe dręczące cię pytania być może znajdziesz w gabinecie psychiatry. demonstrowanie niedorozwoju umysłowego (w większości twoich wypowiedzi) taki pusty jesteś ... Cóż oznacza "stek mniemań" ? ... to jakaś nowa forma określająca bełkot twych wypowiedzi ? "bezrefleksyjnie i instynkstownie" wybrzmiewa tutaj bulgot szamba w twych wypowiedziach "namawiam" ... poluzuj gumkę w takim oto tonie pisze uczulony na rasizm obrońca ciemiężonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.06.2021 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Do tych realiów mamy coraz blizej... https://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81owca_android%C3%B3w Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.06.2021 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Do tych realiów mamy coraz blizej... https://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81owca_android%C3%B3w Adam M. łowcy foliuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 14.06.2021 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Pierdzielili, bo niczego nie zrozumiałeś, mutancie? To taki NOP modyfikowanych genetycznie - nie rozumieć? Mutanty powinni być izolowani od spoóeczeństwa! Już w wielu miejscach ich nie obsługują... I słusznie! Adam M. Są już linie lotnicze które rozważają zakaz lotów dla zaszczepionych, bo boją się przypadków zawałów serca i innych wydarzeń medycznych spowodowanych zakrzepicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.06.2021 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 https://www.gov.pl/web/szczepimysie/dementujemy-nieprawdziwe-informacjeTutaj zgłaszać foljuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.06.2021 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Są już linie lotnicze które rozważają zakaz lotów dla zaszczepionych, bo boją się przypadków zawałów serca i innych wydarzeń medycznych spowodowanych zakrzepicą. Dawaj link. Ilość zaszczepionych rośnie i będzie rosła bo osioły nie będą miały wyboru . Chleba od ryja sobie nie odejmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 14.06.2021 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 https://www.gov.pl/web/szczepimysie/dementujemy-nieprawdziwe-informacje Tutaj zgłaszać foljuchów Podaj swoje dane to cię zgłoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 14.06.2021 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Dawaj link. Ilość zaszczepionych rośnie i będzie rosła bo osioły nie będą miały wyboru . Chleba od ryja sobie nie odejmą Poczekaj trochę to usłyszysz o tym nawet w TVN. Kto jak kto ale ty powinieneś docenić aspekt ekonomiczny tego problemu dla linii lotniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.06.2021 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Są już linie lotnicze które rozważają zakaz lotów dla zaszczepionych, bo boją się przypadków zawałów serca i innych wydarzeń medycznych spowodowanych zakrzepicą. Zapomniałeś dodać słowa-klucza. Zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 14.06.2021 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Sam poszukaj. Chyba potrafisz. Co dokładnie by ci się stało gdybyś podawał informacje pełniejsze, niosące realną wartość, użyteczność i dołożył te 4-5 znaków z odsetkiem dla kogo tak się dzieje. Z rodzaju wpisu wnoszę, ze chciałeś o czymś poinformować. Chyba, ze jednak nie chciałeś? Nie będę cię uczył jak szukać informacji Faktycznie nie ma potrzeby. Wysil te kilka szarych komórek które masz między uszami, bo mam nadzieję że masz. Szkoda, ze jesteś złym człowiekiem. Takie podejście niszczy od środka. Więcej dobra życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 14.06.2021 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Co dokładnie by ci się stało gdybyś podawał informacje pełniejsze, niosące realną wartość, użyteczność i dołożył te 4-5 znaków z odsetkiem dla kogo tak się dzieje. Z rodzaju wpisu wnoszę, ze chciałeś o czymś poinformować. Chyba, ze jednak nie chciałeś? Faktycznie nie ma potrzeby. Szkoda, ze jesteś złym człowiekiem. Takie podejście niszczy od środka. Więcej dobra życzę. Dlaczego tylko ci których uważacie za "foliarzy" muszą linkami udowadniać swoje teksty a ci którzy zapadli na "lemingozę" swoich tekstów nie muszą. Wystarczy że powtarzają brednie "oficjalnych" ekspertów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts