Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie chwaliłem się tylko dałem przykład jak się korzystać z życia. Siedzenie w domu na czterech literach bo gofry za drogie nie jest oszczędnością tylko skąpstwem.

Mam odmienne zadanie. Tylko że dom zapewnia odpowiedni komfort i odpowiednia dozę rozrywek. Wg mnie wyjazd to wyrzucenie pieniędzy, pojedziesz, wydasz wrócisz i nie pamiętasz. Pieniądze w błoto, lepiej wydać na coś trwałego co posłuży i będzie bawić lub zarabiać przez lata.

https://www.youtube.com/watch?v=2iBz8kZolnA

Warto posłuchać . Mądry zrozumie o co chodzi w tym całym cyrku.

Wróciłaś po sześciu latach na forum by nam te rewelacje przekazać ? :)

Wspomagasz ?

Wspomóż telewizję wpłacając dobrowolną kwotę nr konta (PKO BP): 81 1020 4900 0000 8502 3142 0193 tytułem: darowizna na wRealu24

Wróciłaś po sześciu latach na forum by nam te rewelacje przekazać ? :)

Wspomagasz ?

Wspomóż telewizję wpłacając dobrowolną kwotę nr konta (PKO BP): 81 1020 4900 0000 8502 3142 0193 tytułem: darowizna na wRealu24

Wysłuchałeś te rewelacje ?? czy napisałeś ten post żeby mnie obrazić ? Ten kanał można oglądać za darmo nie trzeba nic wpłacać , nie wspomagam ale lubię posłuchać wykształconych ludzi więc chciałam się podzielić ciekawym materiałem ,a tu taki atak na mnie . Nie pojmuje czemu ludzie są do siebie tacy niemili

Wysłuchałeś te rewelacje ?? czy napisałeś ten post żeby mnie obrazić ? Ten kanał można oglądać za darmo nie trzeba nic wpłacać , nie wspomagam ale lubię posłuchać wykształconych ludzi więc chciałam się podzielić ciekawym materiałem ,a tu taki atak na mnie . Nie pojmuje czemu ludzie są do siebie tacy niemili

Przepraszam ale gdzie Ty w moim poście widzisz jakąś próbę obrażania ?

Pytaniem wyraziłem zdziwienie, iż forumowicz(ka) po sześciu latach zdecydowała się napisać post z tego typu informacją.

Słuchaj, oglądaj i pisz sobie co tam lubisz ale po tak długim okresie absencji link informujący o "całej prawdzie" wzbudził moje zdziwienie.

Jak to? Tylko 80%? Słyszałem, że pod przymusem będzie 100. Znajoma pielęgniarka powiedziała mi, że musiała się zaszczepić bo nie przedłużyli by jej umowy. Taką oto demokracja.

Pracodawca może stawiać pewne wymagania które musi spełniać pracownik.

Np. kierowca musi posiadać ważne prawo jazdy odpowiedniej kategorii.

Pracownik musi posiadać aktualne badana medycyny pracy.

Ale szczepienie to nie badania. Oczywiście że w każdej pracy są badania lekarskie ale takie sprawy jak szczepienie nie ma prawa nikt pytać bo to dyskryminacja człowieka. W tym przypadku pracodawca, podejrzewam ze dyrektor szpitala może wymagać od pielęgniarki wynik testu że jest negatywny tak jak np osoby pracujące z żywnością muszą posiadać odpowiednie badania i zaświadczenie z SANEPID-u.

Na czym ma polegać ta dyskryminacja?

Ten wynik to pielęgniarka ma okazywać codziennie z aktualnego badania?

I sama ma za to badanie płacić?

Ty, jako ewentualny pacjent, nie chciałbyś mieć pewności że pielęgniarka która Ciebie bada, jest zdrowa i nie stanowi zagrożenia ewentualnym zarażeniem COVID-19?