Chef Paul 14.06.2021 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) o rany, rozczuliłem się. co za szlachetny gość. oto próbki jego forumowych wypowiedzi. w sumie nie ma w nich rasizmu ... w takim oto tonie pisze uczulony na rasizm obrońca ciemiężonych. Piękny zbiór cytatów, tyle tylko, że nie mających wspólnego z rasizmem ani rasistowskich podtekstów (nie pisz na tematy których nie rozumiesz, geniuszu "mądrzejszy od Kopernika") Przytoczone przez Ciebie cytaty, to tylko i wyłącznie moje odpowiedzi na głupotę i próby obrażania mnie (i innych) przez "forumowych pustaków" (określenie adekwatne do tematyki forum) Są już linie lotnicze które rozważają zakaz lotów dla zaszczepionych, bo boją się przypadków zawałów serca i innych wydarzeń medycznych spowodowanych zakrzepicą. Te linie lotnicze mają jakąś nazwę ? Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Chef Paul łączenie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.06.2021 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Dlaczego tylko ci których uważacie za "foliarzy" muszą linkami udowadniać swoje teksty a ci którzy zapadli na "lemingozę" swoich tekstów nie muszą. Wystarczy że powtarzają brednie "oficjalnych" ekspertów. Bo to foliarz musi udowodnić swoją prawdę która odstaje od ogólnej normy ale również od logiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.06.2021 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Te linie lotnicze mają jakąś nazwę ? Kolejka wąsko torowa za Uralem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.06.2021 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Piękny zbiór cytatów, tyle tylko, że nie mających wspólnego z rasizmem ani rasistowskich podtekstów pasja z jaką atakujesz innych oraz sposób poniżania stawia cię na równi z rasistami. jednych niby bronisz a drugich wgniótłbyś w ziemię. bardzo nie lubię tego typu obłudy. kiedyś jeden taki (twojego pokroju) wypisywał tu przeróżne rzeczy na innych. używał przy tym najprzeróżniejszych porównań. no świnia pierwszej wody. ale jak tematy zeszły na poglądy wyznaniowe to stwierdził, że to bardzo delikatna sprawa. hipokryta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 14.06.2021 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Dlaczego tylko ci których uważacie za "foliarzy" muszą linkami udowadniać swoje teksty a ci którzy zapadli na "lemingozę" swoich tekstów nie muszą. Wystarczy że powtarzają brednie "oficjalnych" ekspertów. Piszesz do mnie w liczbie mnogiej? Rozmawiasz ze mną jak z jakąs zbiorowością i oceniasz mnie przez pryzmat twojej opinii o innych użytkownikach, których ja osobiście nie znam. Faktycznie nie ma sensu kontynuować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.06.2021 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 . bardzo nie lubię tego typu obłudy. Ja jestem szczery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.06.2021 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 pasja z jaką atakujesz innych oraz sposób poniżania stawia cię na równi z rasistami. jednych niby bronisz a drugich wgniótłbyś w ziemię. bardzo nie lubię tego typu obłudy. kiedyś jeden taki (twojego pokroju) wypisywał tu przeróżne rzeczy na innych. używał przy tym najprzeróżniejszych porównań. no świnia pierwszej wody. ale jak tematy zeszły na poglądy wyznaniowe to stwierdził, że to bardzo delikatna sprawa. hipokryta. Widzę, że moja "pasja" bardzo cię boli (ma boleć odpowiednio do sytuacji) nie ma to jednak w dalszym ciągu nic wspólnego z rasizmem. Kto to jest "jeden taki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.06.2021 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Widzę, że moja "pasja" bardzo cię boli Kto to jest "jeden taki" ? nic mnie nie boli. raczej denerwuje. ale różne kreatury się tu spotyka przecież co do kolegi hipokryty to ma skasowane konto więc się nie pouzewnętrznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.06.2021 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 nic mnie nie boli. raczej denerwuje. ale różne kreatury się tu spotyka przecież co do kolegi hipokryty to ma skasowane konto więc się nie pouzewnętrznia Więc się tak nie denerwuj, zanim będziesz czytał jakieś moje wypowiedzi (a tym bardziej gdy zechcesz na nie odpowiadać), bierz coś na uspokojenie To "skasowane konto" nie miało żadnej nazwy użytkownika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.06.2021 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 "wdepnąłeś" z tą religją i pogrążasz się w swych ksenofobicznych "wyjaśnieniach" coraz bardziej Wybacz ale mnie takie postawy wbrew pozorom zbyt nie bawią. Jestem trochę na rasizm uczulony. Z kulibobem "dyskutować" nie widzę sensu (ale to tylko moja opinia), wskaż natomiast proszę gdzie ja bronię Tobie "wolnego wyboru" ? Widzę że jesteś świadkiem Jehowy bo zabolało ale ja tez nie popieram rozpisywania się na temat religii i wyznania bo to każdego indywidualne życie. Ale w jednym się nie mylę, lubisz roztrząsacz temat o niczym. Gdzie bronisz wolnego wyboru? w durnym pisaninie o szczepionkach i tych antyszczepionkowcach, tak jak kulibob więc nie dziwię się że z nim nie masz zamiaru dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.06.2021 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Widzę że jesteś świadkiem Jehowy bo zabolało ale ja tez nie popieram rozpisywania się na temat religii i wyznania bo to każdego indywidualne życie. Ale w jednym się nie mylę, lubisz roztrząsacz temat o niczym. Gdzie bronisz wolnego wyboru? w durnym pisaninie o szczepionkach i tych antyszczepionkowcach, tak jak kulibob więc nie dziwię się że z nim nie masz zamiaru dyskutować. Masz coś ze wzrokiem ? Skąd wiesz, że jestem czyimś "świadkiem" ? Jeżeli nie lubisz "rozpisywania się na temat religii i wyznania" to z jakiego powodu to robisz ? Moje opinie na temat misjonarzy-foliarzy i ich bełkot mają jakiś wpływ na Twój "wolny wybór" ? ps - poszukaj zbieżności zachowań i wypowiedzi w piramidzie Gordona Allporta. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.06.2021 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 pasja z jaką atakujesz innych oraz sposób poniżania stawia cię na równi z rasistami. jednych niby bronisz a drugich wgniótłbyś w ziemię. bardzo nie lubię tego typu obłudy. kiedyś jeden taki (twojego pokroju) wypisywał tu przeróżne rzeczy na innych. używał przy tym najprzeróżniejszych porównań. no świnia pierwszej wody. ale jak tematy zeszły na poglądy wyznaniowe to stwierdził, że to bardzo delikatna sprawa. hipokryta. A jaki to związek z hipokryzją mają czyjeś poglądy wyznaniowe i użyte analogie porównawcze ? Ale masz rację. Przy takiej logice i niewątpliwej wrażliwości to musiała być trauma. A po takiej uwadze, tej "świni pierwszej wody", Twoje życie już nigdy nie będzie takie samo i stało się nieludzko nieznośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.06.2021 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 o rany, rozczuliłem się. co za szlachetny gość. oto próbki jego forumowych wypowiedzi. w sumie nie ma w nich rasizmu w takim oto tonie pisze uczulony na rasizm obrońca ciemiężonych. Ale rasistowska pisanina kuliboba mu nie przeszkadza. Nie ma jak to być hipokrytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.06.2021 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Masz coś ze wzrokiem ? Skąd wiesz, że jestem czyimś "świadkiem" ? Jeżeli nie lubisz "rozpisywania się na temat religii i wyznania" to z jakiego powodu to robisz ? Moje opinie na temat misjonarzy-foliarzy i ich bełkot mają jakiś wpływ na Twój "wolny wybór" ? ps - poszukaj zbieżności zachowań i wypowiedzi w piramidzie Gordona Allporta. Chłopie, bez urazy ale jesteś ograniczony w czytaniu ze zrozumieniem?? Wspomniałem tylko dla porównania Takich jak Ty powinno zamykać w pokojach bez klamek aby nie czynili więcej zamierzania wśród ludzi i podjudzania do nienawiści, jesteś gorzej niż fanatyk pewnej wiary. wiesz co to jest porównanie i co oznacza słowo "gorzej"? a ty z uporem maniaka walisz głupa dalej. Widzisz w tych powyższych moich słowach że napisałem o tych fanatykach pewnej wiary że nawołują do nienawiści i podjudzania ludzi??!! Wyjaśnieniem o jaką wiarę chodzi ale to tylko i wyłącznie na twoją prośbę, więc sam przestań robić dalej ten medialny bełkot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.06.2021 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Ale rasistowska pisanina kuliboba mu nie przeszkadza. Nie ma jak to być hipokrytą Czy ja wiem czy to rasizm. Nieszczepieni sa niebezpieczni w swojej ignorancji tego nie pojmują więc to rozsądek . Tak samo religia głównie jedno wyznanie lubi wysadzać się w powietrze. Więc to wszystko jest uzasadnione to nie jest niechęć do kogoś bo jest zielony czy ma jakieś przekonania tylko dlatego że jest niebezpieczny. ja uważam że liderzy foliarstwa to mordercy a wyznawcy no cóż IQi trzeba ich uświadomić ze są w błędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.06.2021 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Czy ja wiem czy to rasizm. Nazywanie innych ludzi świniami czy złodziejami a przeciwnych szczepieniu wieloma obraźliwymi epitetami to nie, to wcale nie jest rasizm. Czym ci ludzie są gorsi od Ciebie i od twojej rodziny? To że ktoś kto sprzedaje gofry i chce zarobić na utrzymanie siebie i swojej rodziny to ty go nazywasz świnią i złodziejem?? Weź ogarnij swój rasistowski język wobec innych ludzi bo jak do tej pory to tylko ty tu wywyższasz siebie i swoją rodzinę a inni to gorszy sort wg twojego rasistowskiego, durnego myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.06.2021 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Chłopie, bez urazy ale jesteś ograniczony w czytaniu ze zrozumieniem?? Wspomniałem tylko dla porównania wiesz co to jest porównanie i co oznacza słowo "gorzej"? a ty z uporem maniaka walisz głupa dalej. Widzisz w tych powyższych moich słowach że napisałem o tych fanatykach pewnej wiary że nawołują do nienawiści i podjudzania ludzi??!! Wyjaśnieniem o jaką wiarę chodzi ale to tylko i wyłącznie na twoją prośbę, więc sam przestań robić dalej ten medialny bełkot Odnośnie "ograniczeń w czytaniu ze zrozumieniem" taki drobny przykład z ostatnich dni: 199 zł za wniesienie i montaż. Uzyskałem zapewnienie sklepu, że zapłacę tylko 49 zł za wniesienie gdyby montaż nie udał się. Wybrałem płatność kartą na miejscu by później ewentualnie nie dopytywać się o rozliczenia finansowe. Ok, ale nie łapię napisałeś że montaż został wykonany a teraz że się nie udał, czy to jakiś trick? "trick" tkwi w słowie "gdyby" Przestań już się miotać na temat tych "świadków Jehowy" i Twoich kłamliwych "wyjaśnień", iż "nawołują do nienawiści i podjudzania ludzi" gdyż nic takiego nie ma i nie miało miejsca. Temat ksenofobii został już w miarę dokładnie opisany. i na koniec ... pozwól, że to ja będę wybierał komu odpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.06.2021 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Nazywanie innych ludzi świniami czy złodziejami a przeciwnych szczepieniu wieloma obraźliwymi epitetami to nie, to wcale nie jest rasizm. Czym ci ludzie są gorsi od Ciebie i od twojej rodziny? To że ktoś kto sprzedaje gofry i chce zarobić na utrzymanie siebie i swojej rodziny to ty go nazywasz świnią i złodziejem?? Weź ogarnij swój rasistowski język wobec innych ludzi bo jak do tej pory to tylko ty tu wywyższasz siebie i swoją rodzinę a inni to gorszy sort wg twojego rasistowskiego, durnego myślenia. Nieszczepieni z wybrou są niebezpieczni wiec niam zmiłuj. A ci od gofra mają złodziejskie marże to jak to nazywać?P imieniu.. Gofr za 2-2,5 to uczciwa cena.Albo żarci w restauracji materiał wart 7-10 zł a za żarcie wołają powiedzmy 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 14.06.2021 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Nieszczepieni z wybrou są niebezpieczni wiec niam zmiłuj. Dla nieszczepionych ci szczepieni są niebezpieczni więc nie ma zmiłuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.06.2021 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2021 Dla nieszczepionych ci szczepieni są niebezpieczni więc nie ma zmiłuj. Z jakiego powodu szczepieni są niebezpieczni dla nieszczepionych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts