Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

No jak się przeznaczy 1500 złociszy to nie jest ,u nas takie stawki są ,nie wiem jak w innych rejonach ? Chętnych nie brakuje ,a z pośród tych których znam żaden nie jest głupkiem czy płasko ziemcem.

Zależy od pielęgniarki a nie rejonu. 300 czy 500 bywa. Ale to raczej szybko spadnie wraz z zmniejszeniem popytu. Certyfikat to i tak jako papier można użyć.

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No jak się przeznaczy 1500 złociszy to nie jest ,u nas takie stawki są ,nie wiem jak w innych rejonach ? Chętnych nie brakuje ,a z pośród tych których znam żaden nie jest głupkiem czy płasko ziemcem.

Gratuluję towarzystwa ... być może żaden nie jest "płasko ziemcem" "z pośród" tych co znasz, to tylko zwykli mali oszuści :)

ps - swego czasu jeden z geniuszy tego forum, "kombinowaniem" nazywał pospolitą kradzież "państwowego mienia".

Ciekawym czy prokurator i sąd zgodzi się z Twoim "zdaniem" :)

Nie, Ciebie nie traktuję jako "geniusza" :)

A gdzie jest sąd i prokurator jak niszczy się miliony ludzi ,na masową skale zabija prywatne biznesy ? Oderwany coś jesteś ,pewnie na Trumpa nie zagłosowałeś? W Stanach za handel kwiatkami na lodowisku też po 70 tys dolarów kary ładowali ?

A gdzie jest sąd i prokurator jak niszczy się miliony ludzi ,na masową skale zabija prywatne biznesy ? Oderwany coś jesteś ,pewnie na Trumpa nie zagłosowałeś? W Stanach za handel kwiatkami na lodowisku też po 70 tys dolarów kary ładowali ?

Nie denerwuj się tak :)

... "oni kradną" nie upoważnia Ciebie do kradzieży :)

... "oni oszukują" nie oznacza, że Tobie wolno :)

Ty se po prostu jaja robisz i tyle. Wszyscy myślą, że ty tak naprawdę.

Ja nie robię sobie jaj . Takie podejście do własnego bezpieczeństwa i pieniędzy jest niedopuszczalne. Jaja to sobie można psa czy tesciowej porobić.

Edit: Teściowa jako jedyna w rodzinie miała syfa. BHP miała w dupie tzn jej się wdawało że niema .Postępowanie jak plebs. I jako jedyna miała syfa dobrze że teść i prateściowa byli po szczepiniu. I do dzisiaj kondycji nie odzyskałą w pełni . Głupio robisz głupio masz Generalnie mam ja za upośledzoną kobietę ona nie rozumie jak można nie pracować a ja nie rozumiem jak może pracować 8h. Głupia baba od początku jej nie toleruje

Edytowane przez kulibob

Mam wątpliwości czy ty i oni potrafią myśleć.

Co im szkodzi jakaś "delta" skoro tam wszyscy zaczepieni.

No chyba że już do nich dotarło, w przeciwieństwie do ciebie, że to właśnie ludzie zaszczepieni częściej umierają od tego wariantu.

Edytowane przez stos

Raczej niemożliwe jak dwa mc temu ok 60% miało co najmniej jedna dawkę

Edit:

Teraz 59% (pełne szczepienie)

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL

Jak zwykle bzdury Panie stos

Edytowane przez kulibob

Raczej niemożliwe jak dwa mc temu ok 60% miało co najmniej jedna dawkę

Edit:

Teraz 63%

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL

Z artykułu do którego link podałem.

Minister zdrowia Yuli Edelstein z kolei poinformował, że dotychczas szczepionkę otrzymało 70 proc. osób powyżej 60 roku życia, od soboty będzie im podawana druga dawka.

artykuł z 18 stycznia.

Z tego portalu który podałeś więcej już tam nie zaszczepią.

Edytowane przez stos