Gik 23.06.2021 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 No jak się przeznaczy 1500 złociszy to nie jest ,u nas takie stawki są ,nie wiem jak w innych rejonach ? Chętnych nie brakuje ,a z pośród tych których znam żaden nie jest głupkiem czy płasko ziemcem. Zależy od pielęgniarki a nie rejonu. 300 czy 500 bywa. Ale to raczej szybko spadnie wraz z zmniejszeniem popytu. Certyfikat to i tak jako papier można użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.06.2021 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 No jak się przeznaczy 1500 złociszy to nie jest ,u nas takie stawki są ,nie wiem jak w innych rejonach ? Chętnych nie brakuje ,a z pośród tych których znam żaden nie jest głupkiem czy płasko ziemcem. Gratuluję towarzystwa ... być może żaden nie jest "płasko ziemcem" "z pośród" tych co znasz, to tylko zwykli mali oszuści ps - swego czasu jeden z geniuszy tego forum, "kombinowaniem" nazywał pospolitą kradzież "państwowego mienia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszP66 23.06.2021 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 To tanio ,najmniej ile wiem u nas to 900 ,bojazliwe albo zachłanne te piguły ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszP66 23.06.2021 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Oszustwo to jest to co z nami robią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.06.2021 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Oszustwo to jest to co z nami robią . ... i to uprawnia do fałszowania dokumentów i łapówek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszP66 23.06.2021 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Moim zdaniem tak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 23.06.2021 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 [quote=Chef Paul;806290Gratuluję towarzystwa ... być może żaden nie jest "płasko ziemcem" "z pośród" tych co znasz, to tylko zwykli mali oszuści ps - swego czasu jeden z geniuszy tego forum, "kombinowaniem" nazywał pospolitą kradzież "państwowego mienia". To do mnie?? O co chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.06.2021 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Moim zdaniem tak !!! Ciekawym czy prokurator i sąd zgodzi się z Twoim "zdaniem" To do mnie?? O co chodziło? Nie, Ciebie nie traktuję jako "geniusza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszP66 23.06.2021 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 Ciekawym czy prokurator i sąd zgodzi się z Twoim "zdaniem" Nie, Ciebie nie traktuję jako "geniusza" A gdzie jest sąd i prokurator jak niszczy się miliony ludzi ,na masową skale zabija prywatne biznesy ? Oderwany coś jesteś ,pewnie na Trumpa nie zagłosowałeś? W Stanach za handel kwiatkami na lodowisku też po 70 tys dolarów kary ładowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.06.2021 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 A gdzie jest sąd i prokurator jak niszczy się miliony ludzi ,na masową skale zabija prywatne biznesy ? Oderwany coś jesteś ,pewnie na Trumpa nie zagłosowałeś? W Stanach za handel kwiatkami na lodowisku też po 70 tys dolarów kary ładowali ? Nie denerwuj się tak ... "oni kradną" nie upoważnia Ciebie do kradzieży ... "oni oszukują" nie oznacza, że Tobie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.06.2021 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 [quote=Chef Paul;8062929 Nie, Ciebie nie traktuję jako "geniusza" Myślałem ze w te klocki jestem dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 24.06.2021 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Myślałem ze w te klocki jestem dobry Ty se po prostu jaja robisz i tyle. Wszyscy myślą, że ty tak naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.06.2021 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 (edytowane) Ty se po prostu jaja robisz i tyle. Wszyscy myślą, że ty tak naprawdę. Ja nie robię sobie jaj . Takie podejście do własnego bezpieczeństwa i pieniędzy jest niedopuszczalne. Jaja to sobie można psa czy tesciowej porobić. Edit: Teściowa jako jedyna w rodzinie miała syfa. BHP miała w dupie tzn jej się wdawało że niema .Postępowanie jak plebs. I jako jedyna miała syfa dobrze że teść i prateściowa byli po szczepiniu. I do dzisiaj kondycji nie odzyskałą w pełni . Głupio robisz głupio masz Generalnie mam ja za upośledzoną kobietę ona nie rozumie jak można nie pracować a ja nie rozumiem jak może pracować 8h. Głupia baba od początku jej nie toleruje Edytowane 24 Czerwca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 24.06.2021 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Ora et labora. Oczywiście w pocie czoła. Taki to produkt tradycji & Wiary Łojców Naszych. To cytat z tzw. polskiej rozgłośni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.06.2021 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Wjazd-do-Izraela-dla-zagranicznych-turystow-dopiero-od-sierpnia-Winny-wariant-delta-8140074.html Tam potrafią myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.06.2021 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 (edytowane) https://www.bankier.pl/wiadomosc/Wjazd-do-Izraela-dla-zagranicznych-turystow-dopiero-od-sierpnia-Winny-wariant-delta-8140074.html Tam potrafią myśleć Mam wątpliwości czy ty i oni potrafią myśleć. Co im szkodzi jakaś "delta" skoro tam wszyscy zaczepieni. No chyba że już do nich dotarło, w przeciwieństwie do ciebie, że to właśnie ludzie zaszczepieni częściej umierają od tego wariantu. Edytowane 24 Czerwca 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.06.2021 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 A skąd te statystki że wszyscy?Pozatym mutant trochę lepiej radzi sobie ze szczepionkami Pozatym taki obostrzenia nie maja zbytnio znaczenia dla ludzi więc można zamykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.06.2021 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 A skąd te statystki że wszyscy? Pozatym mutant trochę lepiej radzi sobie ze szczepionkami Pozatym taki obostrzenia nie maja zbytnio znaczenia dla ludzi więc można zamykać https://www.rp.pl/Covid-19/210109597-Wszyscy-obywatele-Izraela-zostana-zaszczepieni-do-konca-marca.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.06.2021 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 (edytowane) https://www.rp.pl/Covid-19/210109597-Wszyscy-obywatele-Izraela-zostana-zaszczepieni-do-konca-marca.html Raczej niemożliwe jak dwa mc temu ok 60% miało co najmniej jedna dawkę Edit: Teraz 59% (pełne szczepienie) https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL Jak zwykle bzdury Panie stos Edytowane 24 Czerwca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.06.2021 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 (edytowane) Raczej niemożliwe jak dwa mc temu ok 60% miało co najmniej jedna dawkę Edit: Teraz 63% https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL Z artykułu do którego link podałem. Minister zdrowia Yuli Edelstein z kolei poinformował, że dotychczas szczepionkę otrzymało 70 proc. osób powyżej 60 roku życia, od soboty będzie im podawana druga dawka. artykuł z 18 stycznia. Z tego portalu który podałeś więcej już tam nie zaszczepią. Edytowane 24 Czerwca 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts