Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty se po prostu jaja robisz i tyle. Wszyscy myślą, że ty tak naprawdę.

Dokładnie, kto o zdrowych zmysłach chwali się o sowim WIELKIM dobrobycie. Jak to mówią "która krowa głośno ryczy mało mleka daje" i to jest nadal aktualne i prawdziwe przysłowie.

Ale kto mu zabroni dowartościowywać się w ten sposób:)

Dokładnie, kto o zdrowych zmysłach chwali się o sowim WIELKIM dobrobycie. Jak to mówią "która krowa głośno ryczy mało mleka daje" i to jest nadal aktualne i prawdziwe przysłowie.

Ale kto mu zabroni dowartościowywać się w ten sposób:)

A kto się chwali zagranicznym wyjazdem i umiłowaniem podróży jak to głupota.

Nigdy nie mówiłem o wielkim dobrobycie tylko o tyum że wystarcza aby nie pracować i pomału iść do przodu. Na rozrzutne życie jak twoje mnie nie stać ale nie ponoszę straszliwej ceny takiej jak Ty. za twój dobrobyt :)

Edytowane przez kulibob

...

Co im szkodzi jakaś "delta" skoro tam wszyscy zaczepieni.

No chyba że już do nich dotarło, w przeciwieństwie do ciebie, że to właśnie ludzie zaszczepieni częściej umierają od tego wariantu.

Następna rewelacja "ludzie zaszczepieni częściej umierają od tego wariantu" :)

Od jakiego wariantu ?

Przecież jeszcze nie tak całkiem dawno, była to tylko "plandemia świrusa" :) obecnie z wariantami ?

To już szczepionki same w sobie przestały zabijać i wspomagać się muszą "wariantem" ? :D

Taka fajna wypowiedź.

Oczywiście, dla wielu niezrozumiała, bo LOGICZNA.

https://www.youtube.com/watch?v=tAk2WNH1q1E

Zwróćcie uwagę na wypowiedź, ze znakomita większość LEKARZY nie szczepi się na grypę (i inne).

Ciekawe czemu?

Idioci, niedouczeni, niedorozwoje?

No, przecież - LEKARZE!

Podobno ZNAJĄ SIĘ NA ZDROWIU...

- A i tak się nie szczepią!

I to w około 90%.

Adam M.

A przeciwko COVID jaki procent lekarzy się zaszczepił ?

Mam wątpliwości czy ty i oni potrafią myśleć.

Co im szkodzi jakaś "delta" skoro tam wszyscy zaczepieni.

No chyba że już do nich dotarło, w przeciwieństwie do ciebie, że to właśnie ludzie zaszczepieni częściej umierają od tego wariantu.

Częściej ?

Jakieś nowe dane?

Przecież sam przytoczyłeś artykuł z którego wynikało, że na deltę zachorowało i zmarło sporo mniej osób zaszczepionych, niż niezaszczepionych

Nie chwaliłem się tylko dałem przykład jak się korzystać z życia. Siedzenie w domu na czterech literach bo gofry za drogie nie jest oszczędnością tylko skąpstwem.

Mam odmienne zadanie. Tylko że dom zapewnia odpowiedni komfort i odpowiednia dozę rozrywek. Wg mnie wyjazd to wyrzucenie pieniędzy, pojedziesz, wydasz wrócisz i nie pamiętasz. Pieniądze w błoto, lepiej wydać na coś trwałego co posłuży i będzie bawić lub zarabiać przez lata.

https://www.youtube.com/watch?v=2iBz8kZolnA

Warto posłuchać . Mądry zrozumie o co chodzi w tym całym cyrku.

Wróciłaś po sześciu latach na forum by nam te rewelacje przekazać ? :)

Wspomagasz ?

Wspomóż telewizję wpłacając dobrowolną kwotę nr konta (PKO BP): 81 1020 4900 0000 8502 3142 0193 tytułem: darowizna na wRealu24

Wróciłaś po sześciu latach na forum by nam te rewelacje przekazać ? :)

Wspomagasz ?

Wspomóż telewizję wpłacając dobrowolną kwotę nr konta (PKO BP): 81 1020 4900 0000 8502 3142 0193 tytułem: darowizna na wRealu24

Wysłuchałeś te rewelacje ?? czy napisałeś ten post żeby mnie obrazić ? Ten kanał można oglądać za darmo nie trzeba nic wpłacać , nie wspomagam ale lubię posłuchać wykształconych ludzi więc chciałam się podzielić ciekawym materiałem ,a tu taki atak na mnie . Nie pojmuje czemu ludzie są do siebie tacy niemili

Wysłuchałeś te rewelacje ?? czy napisałeś ten post żeby mnie obrazić ? Ten kanał można oglądać za darmo nie trzeba nic wpłacać , nie wspomagam ale lubię posłuchać wykształconych ludzi więc chciałam się podzielić ciekawym materiałem ,a tu taki atak na mnie . Nie pojmuje czemu ludzie są do siebie tacy niemili

Przepraszam ale gdzie Ty w moim poście widzisz jakąś próbę obrażania ?

Pytaniem wyraziłem zdziwienie, iż forumowicz(ka) po sześciu latach zdecydowała się napisać post z tego typu informacją.

Słuchaj, oglądaj i pisz sobie co tam lubisz ale po tak długim okresie absencji link informujący o "całej prawdzie" wzbudził moje zdziwienie.