kulibob 24.06.2021 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Czyżbyś sugerował że izraelski minister zdrowia kłamał? Toż to czysty antysemityzm jest Coma to do rzeczy co mówił podaje statystyki 59% pełne szczepienie Tak jestem rasistą tęczowym i islamskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 24.06.2021 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Ty se po prostu jaja robisz i tyle. Wszyscy myślą, że ty tak naprawdę. Dokładnie, kto o zdrowych zmysłach chwali się o sowim WIELKIM dobrobycie. Jak to mówią "która krowa głośno ryczy mało mleka daje" i to jest nadal aktualne i prawdziwe przysłowie. Ale kto mu zabroni dowartościowywać się w ten sposób:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.06.2021 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 (edytowane) Dokładnie, kto o zdrowych zmysłach chwali się o sowim WIELKIM dobrobycie. Jak to mówią "która krowa głośno ryczy mało mleka daje" i to jest nadal aktualne i prawdziwe przysłowie. Ale kto mu zabroni dowartościowywać się w ten sposób:) A kto się chwali zagranicznym wyjazdem i umiłowaniem podróży jak to głupota. Nigdy nie mówiłem o wielkim dobrobycie tylko o tyum że wystarcza aby nie pracować i pomału iść do przodu. Na rozrzutne życie jak twoje mnie nie stać ale nie ponoszę straszliwej ceny takiej jak Ty. za twój dobrobyt Edytowane 24 Czerwca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 24.06.2021 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 sugeruję oleum popić węgrzynem czy małmazją aby dowcip w górę szedł przy lekturze i po niej przy analizie rzeczywistości covidowejhttp://www.specops.pl/CSiPS/artykuly_CSiPS/Justyna_Michalak/Wojna_Biologiczna/wojna_biologiczna.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2021 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 ... Co im szkodzi jakaś "delta" skoro tam wszyscy zaczepieni. No chyba że już do nich dotarło, w przeciwieństwie do ciebie, że to właśnie ludzie zaszczepieni częściej umierają od tego wariantu. Następna rewelacja "ludzie zaszczepieni częściej umierają od tego wariantu" Od jakiego wariantu ? Przecież jeszcze nie tak całkiem dawno, była to tylko "plandemia świrusa" obecnie z wariantami ? To już szczepionki same w sobie przestały zabijać i wspomagać się muszą "wariantem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 24.06.2021 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 A kto się chwali zagranicznym wyjazdem i umiłowaniem podróży jak to głupota. Nie chwaliłem się tylko dałem przykład jak się korzystać z życia. Siedzenie w domu na czterech literach bo gofry za drogie nie jest oszczędnością tylko skąpstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.06.2021 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Taka fajna wypowiedź. Oczywiście, dla wielu niezrozumiała, bo LOGICZNA. https://www.youtube.com/watch?v=tAk2WNH1q1E Zwróćcie uwagę na wypowiedź, ze znakomita większość LEKARZY nie szczepi się na grypę (i inne). Ciekawe czemu? Idioci, niedouczeni, niedorozwoje? No, przecież - LEKARZE! Podobno ZNAJĄ SIĘ NA ZDROWIU... - A i tak się nie szczepią! I to w około 90%. Adam M. A przeciwko COVID jaki procent lekarzy się zaszczepił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.06.2021 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Mam wątpliwości czy ty i oni potrafią myśleć. Co im szkodzi jakaś "delta" skoro tam wszyscy zaczepieni. No chyba że już do nich dotarło, w przeciwieństwie do ciebie, że to właśnie ludzie zaszczepieni częściej umierają od tego wariantu. Częściej ? Jakieś nowe dane? Przecież sam przytoczyłeś artykuł z którego wynikało, że na deltę zachorowało i zmarło sporo mniej osób zaszczepionych, niż niezaszczepionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1966 24.06.2021 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 https://www.youtube.com/watch?v=2iBz8kZolnA Warto posłuchać . Mądry zrozumie o co chodzi w tym całym cyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.06.2021 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Nie chwaliłem się tylko dałem przykład jak się korzystać z życia. Siedzenie w domu na czterech literach bo gofry za drogie nie jest oszczędnością tylko skąpstwem. Mam odmienne zadanie. Tylko że dom zapewnia odpowiedni komfort i odpowiednia dozę rozrywek. Wg mnie wyjazd to wyrzucenie pieniędzy, pojedziesz, wydasz wrócisz i nie pamiętasz. Pieniądze w błoto, lepiej wydać na coś trwałego co posłuży i będzie bawić lub zarabiać przez lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.06.2021 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 https://www.youtube.com/watch?v=2iBz8kZolnA Warto posłuchać . Mądry zrozumie o co chodzi w tym całym cyrku. Najpierw nr konta jak u Rydzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2021 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 https://www.youtube.com/watch?v=2iBz8kZolnA Warto posłuchać . Mądry zrozumie o co chodzi w tym całym cyrku. Wróciłaś po sześciu latach na forum by nam te rewelacje przekazać ? Wspomagasz ? Wspomóż telewizję wpłacając dobrowolną kwotę nr konta (PKO BP): 81 1020 4900 0000 8502 3142 0193 tytułem: darowizna na wRealu24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1966 24.06.2021 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Wróciłaś po sześciu latach na forum by nam te rewelacje przekazać ? Wspomagasz ? Wspomóż telewizję wpłacając dobrowolną kwotę nr konta (PKO BP): 81 1020 4900 0000 8502 3142 0193 tytułem: darowizna na wRealu24 Wysłuchałeś te rewelacje ?? czy napisałeś ten post żeby mnie obrazić ? Ten kanał można oglądać za darmo nie trzeba nic wpłacać , nie wspomagam ale lubię posłuchać wykształconych ludzi więc chciałam się podzielić ciekawym materiałem ,a tu taki atak na mnie . Nie pojmuje czemu ludzie są do siebie tacy niemili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2021 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 Wysłuchałeś te rewelacje ?? czy napisałeś ten post żeby mnie obrazić ? Ten kanał można oglądać za darmo nie trzeba nic wpłacać , nie wspomagam ale lubię posłuchać wykształconych ludzi więc chciałam się podzielić ciekawym materiałem ,a tu taki atak na mnie . Nie pojmuje czemu ludzie są do siebie tacy niemili Przepraszam ale gdzie Ty w moim poście widzisz jakąś próbę obrażania ? Pytaniem wyraziłem zdziwienie, iż forumowicz(ka) po sześciu latach zdecydowała się napisać post z tego typu informacją. Słuchaj, oglądaj i pisz sobie co tam lubisz ale po tak długim okresie absencji link informujący o "całej prawdzie" wzbudził moje zdziwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.06.2021 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 https://www.youtube.com/watch?v=2iBz8kZolnA Warto posłuchać . Mądry zrozumie o co chodzi w tym całym cyrku. O co chodzi w tym całym cyrku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.06.2021 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 A przeciwko COVID jaki procent lekarzy się zaszczepił ? Nie wiem. Zapytaj jak wiesz gdzie i kogo i nam tu napisz... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.06.2021 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2021 O co chodzi w tym całym cyrku? Pomyśl, poszukaj informacji i nam tu napisz o co chodzi! Jesteśmy ciekawi. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.06.2021 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Nie wiem. Zapytaj jak wiesz gdzie i kogo i nam tu napisz... Adam M. Przecież podawałem już ja, podawał @Kaizen Ponad 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 25.06.2021 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Przecież podawałem już ja, podawał @Kaizen Ponad 80% Jak to? Tylko 80%? Słyszałem, że pod przymusem będzie 100. Znajoma pielęgniarka powiedziała mi, że musiała się zaszczepić bo nie przedłużyli by jej umowy. Taką oto demokracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.06.2021 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 To źle słyszałeś.Ale to mnie nie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts