fotohobby 29.06.2021 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Rozumiem - odpowiedź na temat ciebie przerasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 29.06.2021 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Powyższe powielane teksty to są bzdury. Brak ci wykształcenia i ogłady żeby te teksty oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 29.06.2021 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Przykłady ? Fajnie, że się odezwałeś, może porozmawiamy na temat danych, jakie nam ostatnio zaserwowałeś ? Myślisz że ja nie mam nic lepszego do roboty i będą z tobą dyskutował. Jeszcze na głowę nie upadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.06.2021 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 No ale nawet w pesymistycznym scenariuszu zakładają obłożenie miejsc w szpitalach na 75% i piszą, że raczej recesji czy lockdownu nie będzie. Więc czego się obawiasz? jedno i drugie mi na ręke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.06.2021 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Myślisz że ja nie mam nic lepszego do roboty i będą z tobą dyskutował. Jeszcze na głowę nie upadłem. Wiem, argumentów brak to "zarobiony jestem" Wolisz wpaść, obrzucić g.wnem i uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 29.06.2021 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Wiem, argumentów brak to "zarobiony jestem" Wolisz wpaść, obrzucić g.wnem i uciec G,,nem bez argumentów to ty obrzucasz innych, No ale to twoja metoda, oskarżać innych o to co sam robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 29.06.2021 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Historia kołem się toczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.06.2021 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Historia kołem się toczy. Powinny być oznakowane tatuażem na czole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.06.2021 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 kulibob do pierdla domowego!!! No i moze se pisać co zechce... cierpiąc... Moze jaka plakietke na czółko? - ZASZCZEPIONY! Znaczy - niebezpieczny.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.06.2021 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 No troll się odezwał w swoim stylu. Wymyśl coś oryginalnego, bo nawet pyskówka z tobą polega na tym, że powtarzasz słowa oponenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 29.06.2021 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Powinny być oznakowane tatuażem na czole Rozumiem twoje rozgoryczenie, miałeś poczuć się bezpiecznie, a tu taki psikus - covidzisko po update zaatakuje ciebie tak samo jakbyś nie przyjął substancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 29.06.2021 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 W świetle ostatnich doniesień dot. skuteczności szczepionek na nowe warianty z logicznego puntu widzenia takie żądania są absurdalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.06.2021 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 W świetle ostatnich doniesień dot. skuteczności szczepionek na nowe warianty z logicznego puntu widzenia takie żądania są absurdalne. "Nikt nam nie wmówi że białe jest białe, a czarne jest czarne" koniec cytata Skuteczność w zapobieganiu zachorowaniom na objawową chorobę COVID-19 wywołaną wariantem Delta była następująca: * 87,9% (95% CI: 78,2–93,2) dla szczepionki Comirnaty (ocena ≥14 dni po podaniu 2. dawki i była podobna do skuteczności wobec zachorowań wywołanych wariantem brytyjskim wynoszącej 93,4% (95% CI: 90,4-95,5) * 59,8% (95% CI: 28,9-77,3) dla szczepionki Vaxzevria (ocena ≥14 dni po podaniu 2. dawki i była podobna do skuteczności wobec zachorowań wywołanych wariantem brytyjskim wynoszącej 66,1% (95% CI: 54-75) * 33,2% (95% CI: 8,3-51,4) dla szczepionki Comirnaty oraz 32,9% (95% CI: 19,3-44.3) dla szczepionki Vaxzevria (ocena ≥21 dni po podaniu 1. dawki); skuteczność wobec wariantu brytyjskiego była nieco wyższa i wynosiła 49,2% (95% CI: 42,6-55) dla szczepionki Comirnaty oraz 51,4% (95% CI: 47,3-55,2) dla szczepionki Vaxzevria. https://szczepienia.pzh.gov.pl/jaka-jest-skutecznosc-szczepionek-przeciw-covid-19-wobec-wariantu-delta-wirusa-sars-cov-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.06.2021 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) Rozumiem twoje rozgoryczenie, miałeś poczuć się bezpiecznie, a tu taki psikus - covidzisko po update zaatakuje ciebie tak samo jakbyś nie przyjął substancji "substancja" znaczaco chroni przed obecnymi wariantami. Ale maksymalne bezpieczeństwo uzyskam gdy nieszczepieni zosana zaszczepieni lub odizolowani od całej reszty. Staniecie się mniejszością wkocu przymusza większość nieszczepionych a potem łatwo będzie dopaść fundamentalistów bo juz nikt ich nie poprze/ ŚP Pazdzioch "za jaja i na latarnie" Edytowane 29 Czerwca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.06.2021 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 W świetle ostatnich doniesień dot. skuteczności szczepionek na nowe warianty z logicznego puntu widzenia takie żądania są absurdalne. Brawo brawo nieszczepini na bruk . I wtedy kredyciarze będą się bić aby przyjąć dawkę . Dzieci będa sie z takich śmiać na ulicach powstanie nowa forma nieudacznika życiowego "nieszczepiony menel z wyboru" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 29.06.2021 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 "substancja" znaczaco chroni przed obecnymi wariantami. Ale maksymalne bezpieczeństwo uzyskam gdy nieszczepieni zosana zaszczepieni lub odizolowani od całej reszty. Staniecie się mniejszością wkocu przymusza większość nieszczepionych a potem łatwo będzie dopaść fundamentalistów bo juz nikt ich nie poprze/ ŚP Pazdzioch "za jaja i na latarnie" Ludzie z takimi podejściem do życia jak ty powinni być izolowani niezależnie od szczepienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 29.06.2021 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Brawo brawo nieszczepini na bruk . I wtedy kredyciarze będą się bić aby przyjąć dawkę . Dzieci będa sie z takich śmiać na ulicach powstanie nowa forma nieudacznika życiowego "nieszczepiony menel z wyboru" "nieudacznik" dobre słowo - pasuje idealnie do postawy którą prezentujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 29.06.2021 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 "Nikt nam nie wmówi że białe jest białe, a czarne jest czarne" koniec cytata https://szczepienia.pzh.gov.pl/jaka-jest-skutecznosc-szczepionek-przeciw-covid-19-wobec-wariantu-delta-wirusa-sars-cov-2/ Porażające te liczny, kulibob już zmienił pieluchę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.06.2021 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) "substancja" znaczaco chroni przed obecnymi wariantami. Ale maksymalne bezpieczeństwo uzyskam gdy nieszczepieni zosana zaszczepieni lub odizolowani od całej reszty. Staniecie się mniejszością wkocu przymusza większość nieszczepionych a potem łatwo będzie dopaść fundamentalistów bo juz nikt ich nie poprze/ ŚP Pazdzioch "za jaja i na latarnie" Większość to idioci... Do roboty są chamy i traktor - z czym się zgadzasz przecież. Kulibob do pierdla domowego - jako zaszczepiony a reszta do swoich spraw. Nie wiesz, ze bydło się batem pogania? Bydło się szczepi.... Kastruje... Zwykle robią to POSIADACZE stada. No, chyba, ze kogoś sobie wynajmą... Ciebie juz sobie zaszczepili... Adam M. Edytowane 29 Czerwca 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.06.2021 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Ludzie z takimi podejściem do życia jak ty powinni być izolowani niezależnie od szczepienia. Już mówiłem co jest w moim interse a co nie . W interesie jest zaszczepić wszystkich. Nieważne jak. Natym moge tylko zyskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts