Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Widzisz, każdy może mieć swoje zdanie i każdy będzie go bronił w jakiś sposób argumentując swoje racje ale kulibob to ma poglądy jak typowy nazista i to co tu wypisuje woła o pomstę do nieba. On nie rozumie że mamy demokracje i wolność wyboru, to gwarantuje nam Konstytucja. Jego trza by było wyeksportować do Korei Północnej, tam czułby się jak w niebie.

Tylko Wy v nie dajecie żadnych argumentów

Ja logicznie opisuję to co widzę wy nawet tego nie robicie

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reprezentuje swoj interes. A w moim interesie jest wyszczerbienie populacji Pl. Dobrowolnie lub pod przymusem.

Zaprzeczysz że większosć ludzi nie grzeszy życiową inteligencją?

Zaprzeczysz że ludzie sami sobie kajdany ubieraja? Żyjąc ponad stan i zadłużając się ile wlezie. A poźniej płacz bo jakiś lockdown dla ich dobra.

Czy ja gdzieś kłamię w sowich wypowiedziach?

obyś Kulibobie nie był dentystą.

a tak poza tym, prawdę mówisz ale "ton masz nazistowski"

obyś Kulibobie nie był dentystą.

a tak poza tym, prawdę mówisz ale "ton masz nazistowski"

A przyokazji dentysty to moja dentystka była zaczepiona jako grupa zero mąż miał syfa i się nie zakaziła.

Widzisz @henryś ktoś potrafi rację przyznać. Czy to co pisze jest moralne dla mnie bez znaczenia ale jest racjonalne.

Widzisz, każdy może mieć swoje zdanie i każdy będzie go bronił w jakiś sposób argumentując swoje racje ale kulibob to ma poglądy jak typowy nazista i to co tu wypisuje woła o pomstę do nieba. On nie rozumie że mamy demokracje i wolność wyboru, to gwarantuje nam Konstytucja. Jego trza by było wyeksportować do Korei Północnej, tam czułby się jak w niebie.

Jaki - nazista?

Normalne żydowskie podejście do życia.

Czerpie garściami z dobrych wzorców.

Przecież żydowi wolno poświęcić innego żyda dla ratowania własnej dupy!

Nawet takie prawo sobie uchwalili.

(Żaden kolaborant czy kapo obozowy w Izraelu nie poniósł zadnej kary! Nie wierzysz to sprawdź.)

Adam M.

Jaki - nazista?

Normalne żydowskie podejście do życia.

Czerpie garściami z dobrych wzorców.

Przecież żydowi wolno poświęcić innego żyda dla ratowania własnej dupy!

Nawet takie prawo sobie uchwalili.

(Żaden kolaborant czy kapo obozowy w Izraelu nie poniósł zadnej kary! Nie wierzysz to sprawdź.)

Adam M.

Jesteś gorszym rasista odemnie . A to ja dostaje bany za homofobo

@kulibob

AD 1,Szczepionka nie daje 100% skuteczności więc nieszczepiony + szczepiony większe ryzyko szczepiony+ szczepiony

Bzdura.

Szczepiony czy nieszczepiony wirusa roznosi tak samo.

Szczepiony ma tylko podobno szanse na łagodniejsze przechorowanie.

AD 2, Nie szczepiony to wylęgarnia syfa większe ryzyko mutacji i zagrożenia dla szczepionego.

Bzdura.

To szczepiony jest wylęgarnią syfa nazywającego się "białko spike". Jest to toksyna odpowiedzialna za wiele chorób.

Organizm zaszczepionego pozbywa się tej toksyny rozsiewając ją do otoczenia wszystkimi możliwymi sposobami, szkodząc w ten sposób osobom niezaszczepionym.

Mutacje wirusa powstają właśnie u szczepionych.

Jesteś gorszym rasista odemnie . A to ja dostaje bany za homofobo

Jaki rasista?

Taki co prawdę sprawdzalną opisał?

Za to Ty te żydowskie koncepcje i kalkulacje po prostu realizujesz w imię obrony własnej dupy.

Proste jak kij i logiczne.

Obejrzyj i wysłuchaj z uwagą.

To przecież TWOJE słowa, Twoje poglady i Twoja argumentacja!

Rzeczywiście - logiczna, ale...

I o to "ale" tu chodzi.

Adam M.

Edytowane przez adam_mk

Najnowsze rewelacyjne odkrycia:

...

To szczepiony jest wylęgarnią syfa nazywającego się "białko spike". Jest to toksyna odpowiedzialna za wiele chorób.

Organizm zaszczepionego pozbywa się tej toksyny rozsiewając ją do otoczenia wszystkimi możliwymi sposobami, szkodząc w ten sposób osobom niezaszczepionym.

Zaszczepieni depopulują nieszczepionych :D

Takie wpisy przywołują na myśl powiedzenie

Jak Pan Bóg chce kogo ukarać, to mu najpierw rozum odbiera

Fiodor Dostojewski, Idiota

gosia1966 jak byś nie wiedziała (co jest prawie niemożliwe)

https://pl.wikipedia.org/wiki/Kapo_(ob%C3%B3z_koncentracyjny)

Dokładnie wiem kim był KAPO w obozie , ale super że podałeś definicję można porównać poglądy kolegi kuliboba . Wszystko co robi jest w jego interesie . Sprzedał by matkę ojca i całą rodzinę jeżeli miałby w tym swój interes. Ale coś Ci powiem młody człowieku kulibobie takie zachowanie ma krótkie nogi i może się odwrócić przeciwko tobie . Ale z takim myśleniem nawet tego nie zaważysz. Żal mi takich ludzi , bardzo Ci współczuje .

@kulibob

AD 1,Szczepionka nie daje 100% skuteczności więc nieszczepiony + szczepiony większe ryzyko szczepiony+ szczepiony

Bzdura.

Szczepiony czy nieszczepiony wirusa roznosi tak samo.

Szczepiony ma tylko podobno szanse na łagodniejsze przechorowanie.

AD 2, Nie szczepiony to wylęgarnia syfa większe ryzyko mutacji i zagrożenia dla szczepionego.

Bzdura.

1,Zwykłe szacowanie ryzyka. Zaszczepiony może zachorować kwestia skuteczności szczepienia ryzyko kilka kilka naście procent. A wchodzac głebiej to jeszcze kwestia ilości przeciwciał i ekspozycji na wirusa. Jednak jeśli już chwycisz syfa to faktycznie ryzko poważniejszej choroby jest małe.

2,Bredzisz i pierdoły gadasz.

A niezaszczepieni niemają znaczenia jeśli sa nieszczepini z wyboru to dlamnie mogą nie istnieć bo zwiększają ryzyko dla zaszczepionego który ma pecha

Dokładnie wiem kim był KAPO w obozie , ale super że podałeś definicję można porównać poglądy kolegi kuliboba . Wszystko co robi jest w jego interesie . Sprzedał by matkę ojca i całą rodzinę jeżeli miałby w tym swój interes. Ale coś Ci powiem młody człowieku kulibobie takie zachowanie ma krótkie nogi i może się odwrócić przeciwko tobie . Ale z takim myśleniem nawet tego nie zaważysz. Żal mi takich ludzi , bardzo Ci współczuje .

Rozwiń scenariusz dla mojej osoby. Bardzo proszę.

Nie mam podów dbać o innych nie należących do rodziny zwłaszcza jeśli stanowią zagrożenie. Ja sobie nie współczuje pandemia znacżaco poprawiła wiele założeń życiowych pokazała błędy w zaopatrzeniu i dystrybucji rezerw. Ja się wiele nauczyłem a95% ludności pewnie nie wyciągneło nic z tej lekcji