Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

"I co ja mam z tym zrobić? To zestawienie kilku ciekawych informacji z ostatnich kilku miesięcy z których co bystrzejsi już wyciągnęli wnioski."

Chwałą ci Ryni. ale ja celuję w grupę tych frajerskich twardogłowych. W nadziei że czyniąc podobnie jak media i rządy tylko wklejając krańcowo przeciwstawne informacje pobudzę obumarłe zmysły i rozumy z letargu. Czyli powtarzając bez końca

Na razie szczytowe osiągniecie to ignorowanie/przemilczanie tego co w łeb huknęło prawdziwością jak to o testach PCR

Nie musze wiedzieć jak i poco działa PCR. Jest zaraza , i dużo trupów przez ostanie 1,5 roku. Obserwacje lokalne potwierdzają zaraze i skuteczność szczepionki. Więc oczym gadać ? Jesli szczepionka działa a niezaszczepiony jest niebezpieczny to niebchodzą mnie jakieś tam jego prawa mi nie zaszkodzi jego ukłucie a może tylko pomóc.

Zadałem pytanie pogadajmy o zyskach i stratach nie to tylko grafen w dupie :)

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wy wszyscy ci antypisowce plujecie na nich ale po kasę łapy wyciągacie. Jak jesteś takim ideologiem i miałbyś honor to dla tej idei którą wyznajesz zrezygnowałbyś z tych 500+ ale ty dla złotówki dałbyś się na łyso ogolić więc o czym tu piszesz. Do tych parchów o których piszesz sam też należysz bo uważasz się za kogoś lepszego a jesteś gorszym darmozjadem i wrzodem dla społeczeństwa niż ci ludzie którymi tak bardzo gardzisz.

A tekst że z chęci zrezygnujesz z 500+ ale niech je zlikwidują całkowicie dobitnie pokazuje jakim jesteś darmozjadztwem. Tobie chytrość na to nie pozwoli aby zrezygnować!!!!

Nie zrezygnuje bo to strata . Jeli ja sam zrezygnuje to nie skorzystam jak zabiorom wszystkim to również zyskam. I odziwo zyska ogół a jak bbogatszy plebs to i mi lepiej.

To że nie umiesz liczyc i płaćić mniej podatków tylko tyrasz opodatkowany na ile tam 50% na etacieto twój problem to jestem darmozjadem czy ty frajerem?

Edytowane przez kulibob

Jaki mój idol?? Ten "idol" jak każdy który byłby na jego miejscu tak samo by gadał, przecież prawdy nie powiedzą, no chyba że się przez pomyłkę pomylą:D

Posłowie są tacy biedni że domagają się podwyżki o 40-50% bo w tamtym roku jej nie było:lol2: naprawdę głodem przymierają biedacy.

Twoi idole jakoś nie chcą podnieść stóp procentowych bo i m się taczka wywróci :) Ale słaba złotówka mi na rękę chociaż inflacja nie koniecznie

Tak, miliony ludzi są frajerami bo pracują na etacie, tylko gdyby tych frajerów brakło to taki jak ty poszedłby z torbami.

Nazywasz mnie darmozjadem a to moja wina że można nie płacić podatków lub płacić mało? To moja wina że zdroworna, emerytalna, rentowa.... to 100 pare zł/mc.

Że max płace do 19% od dochodu i i częściowo mogę go odraczać latami gdzie nie zapłacony podatek pracuje jako procent skłądany.

To moja wina?

Że przy minimum wysiłku mogę do 40k/rok(teraz chyba więcej) nie płacić za sprzedaż jaj

Że dotacja z ARIMR jest nieopodatkowana.

Moja wina?

Edytowane przez kulibob

Nie musze wiedzieć jak i poco działa PCR. Jest zaraza , i dużo trupów przez ostanie 1,5 roku. Obserwacje lokalne potwierdzają zaraze i skuteczność szczepionki. Więc oczym gadać ? Jesli szczepionka działa a niezaszczepiony jest niebezpieczny to niebchodzą mnie jakieś tam jego prawa mi nie zaszkodzi jego ukłucie a może tylko pomóc.

Zadałem pytanie pogadajmy o zyskach i stratach nie to tylko grafen w dupie :)

.

1 hemoroidy są bolesne zatem nie radzę masaży nawet magnesem.

Ale dokonajmy rozbioru postu

2. Nie musze wiedzieć jak i poco działa PCR. Ale wskazana jest wiedza że nie nadaje się do stwierdzenia infekcji i choroby SARS II. A tak media i rządy twierdziły przez ostatnie półtora roku. A teraz lemingom amnezja się włącza

3 Jest zaraza , i dużo trupów przez ostanie 1,5 roku. TA jest wg testów PCR , weryfikacja kłamliwości kosztowała wielu życie w tym i badacza bananów co to zmarł na ołowicę nagłą

4 Obserwacje lokalne potwierdzają zaraze i skuteczność szczepionki No, obserwacje lokalne potwierdzają płaskość Ziemi

5 Więc oczym gadać ? O braku własnej myśli tylko stek propagandy rządowo medialnej

5 Jesli szczepionka działa a niezaszczepiony jest niebezpieczny to nie bchodzą mnie jakieś tam jego prawa mi nie zaszkodzi jego ukłucie a może tylko pomóc

I znów dogmaty:

szczepionka działa nie działa, nie chroni przed chorobą i jej nowymi odmianami- patrz doniesienia producentów

niezaszczepiony jest niebezpieczny kolejna bzdura jest bezpieczny jeśli szczepionka jest skuteczna

[/i] bchodzą mnie jakieś tam jego prawa mi nie zaszkodzi jego ukłucie a może tylko pomóc[/i] A tu żałosny pokaz moralności kalego

Summa sumarum pokaz mentalnego niewolnictwa

.

1 hemoroidy są bolesne zatem nie radzę masaży nawet magnesem.

Ale dokonajmy rozbioru postu

2. Nie musze wiedzieć jak i poco działa PCR. Ale wskazana jest wiedza że nie nadaje się do stwierdzenia infekcji i choroby SARS II. A tak media i rządy twierdziły przez ostatnie półtora roku. A teraz lemingom amnezja się włącza

3 Jest zaraza , i dużo trupów przez ostanie 1,5 roku. TA jest wg testów PCR , weryfikacja kłamliwości kosztowała wielu życie w tym i badacza bananów co to zmarł na ołowicę nagłą

4 Obserwacje lokalne potwierdzają zaraze i skuteczność szczepionki No, obserwacje lokalne potwierdzają płaskość Ziemi

5 Więc oczym gadać ? O braku własnej myśli tylko stek propagandy rządowo medialnej

5 Jesli szczepionka działa a niezaszczepiony jest niebezpieczny to nie bchodzą mnie jakieś tam jego prawa mi nie zaszkodzi jego ukłucie a może tylko pomóc

I znów dogmaty:

szczepionka działa nie działa, nie chroni przed chorobą i jej nowymi odmianami- patrz doniesienia producentów

niezaszczepiony jest niebezpieczny kolejna bzdura jest bezpieczny jeśli szczepionka jest skuteczna

[/i] bchodzą mnie jakieś tam jego prawa mi nie zaszkodzi jego ukłucie a może tylko pomóc[/i] A tu żałosny pokaz moralności kalego

Summa sumarum pokaz mentalnego niewolnictwa

Popierwszym zdaniu powinienm skończyć czytanie.

Obserwacje lokalne potwierdzaja syf i dziąłnie szczepionki

Obserwacje lokalne potwierdzają śmiertelność covid i brak NOPów(jednodniowe gorsze samopoczucie to nie NOP)

Dane globalne również potwierdzają powyższe

Kilku szurów nie spowoduje że ziemia jest płaska i reptilianie wypełzną.

Z chęcią porozmawiam o mentalności niewolnika , raczej nalezę do tych co do nich nie należą a przynajmniej mają mniej panów. Bo ludzi wolnych niema

Koniec tematu

brawo ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

proiszę!!!!

Człowieku, z Tobą jest coś nie tak...

Nie rozumiesz tekstu pisanego, cały czas masz wrażenie, że ktoś chce Ciebie ośmieszyć, te przytyki do literówek, które sam popełniasz, a których nawet nie wyłapujesz i nie poprawiasz...

Histeryzujesz, ktoś już to trafnie ocenił.

Co do przekręcania nicków bo zapewne do mnie ta mowa to to, że popełniłem literówkę przy odmianie nicka kiliboba pisząc kilibota zamiast kiliboba (czyniąc to raz może dwa razy).

Ale Ty to teraz robisz umyślnie, czy to jakieś schorzenie ?

Przecież trzy razy napisałeś jego nick i za każdym razem z błędem !

:lol:

A wcześniej około 5x "@kulibot", nie "raz, może dwa razy"

Edytowane przez fotohobby

... Po raz chyba setny powtórzę że ja nikogo się nie czepiam o literówki jako pierwszy, ty ty wraz z kumplami m i wytykacie pierwsi, takie wytykanie jest żałosne i świadczy o waszym braku argumentów wobec moich tez.

...

Twoje kłamstwo na ten temat zostało już pokazane kilka stron wstecz. Dlaczego je powtarzasz ? :)

ps - O jakich "tezach" piszesz ? O tych konfabulacjach na temat zgonnów wśród Twych znajomych na poszczepienną zakrzepicę ?

Edytowane przez Chef Paul
ps

Nie, to ty histeryzujesz. Po raz chyba setny powtórzę że ja nikogo się nie czepiam o literówki jako pierwszy, ty ty wraz z kumplami m i wytykacie pierwsi, takie wytykanie jest żałosne i świadczy o waszym braku argumentów wobec moich tez.

Ty poprawiasz i oczywiście nie popełniasz literówek, ot hipokryta z bożej łaski. w jednym jesteś dobry, w rozpętywaniu wojenek na forum.

Słuchaj - kto pierwszy wyboldował, zwiększył wielkość liter i zaznaczył na czerwono - bo napisałem "sie" zamiast "się" ?

Zamiast odnieść się merytorycznie do tematu ?

Ty, który notorycznie przekręcasz nicki, który tworzysz nowomowę typu "spityrus movies" zaznaczasz brak ogonka w "ę" ??

:lol:

Brakowałko mi @niktspecjalny, na szczęście pojawiłeś się Ty i wypełniłeś pustkę :)

O i to jest przykład twojego prymitywnego dogryzania, gdybyś był taki błyskotliwy za jakiego się uważasz to byś zrozumiał .

Nie rozumiem, dlatego pytam - umyślnie, czy to jakieś schorzenie, typu dysgrafia, bo w młodości rodzice ma mało książek podsunęli ?

A ty za młodu musiałeś mieć niezłą traumę w domu bo do dzisiaj się jąkasz:D no i jak już to podsuwali bo to czas przeszły a nie teraźniejszy panie polonisto.

"Podsunęli" to nie jest czas przeszły?

Uważasz, że teraźniejszy ?

:)

OMG...

Odrobina wiedzy dla Ciebie

http://aztekium.pl/odmiana.py?tekst=podsun%C4%85%C4%87

Edytowane przez fotohobby