Emtebe 27.07.2021 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Trochę optymizmu wg doniesień kłucie nie chroni przed chorobą zakażeniem tylko przed intubacją i uśmierceniem tlenem. Zatem IQ spadnie. Ale za to poziom frajerstwa w populacji zmaleje Nie znam takich doniesień. Natomiast są badania, które potwierdzają, że szczepienia chronią przed zakażeniem, ograniczają transmisję i obniżają ryzyko wystąpienia objawów. Czy IQ spadnie? Wśród antyszczepionkowców zapewne tak, jeśli badania się potwierdzą. W populacji jest szansa na zwiększenie, ze względu na naturalne zmniejszenie udziału tych z najniższym IQ. Ludzie, nie macie nic lepszego do roboty tylko roztrząsać kiedy i jak prokurator zleca sekcje zwłok?? Napisałem że w przypadku śmierci i w domu prokurator może zlecić a że nie napisałem w jakim przypadku to już ja @##@#$%%$#@@@ jest powód aby ciągnąc temat. Potrzebne to komuś? MI wcale. I tak jak napisał @stos sekcję zwłok może nawet zlecić rodzina. Pisałeś, że znasz dwa przypadki i w obu odbyła się sekcja. Pisałeś, że sekcję zlecił prokurator. Nie miej pretensji do współforumowiczów, że czerpią ubaw, a w przyszłości, gdy piszesz takie opowieści to staraj się ubierać je w ramy realne, nie będą się z ciebie śmiać. Widzisz, to nie tylko do Ciebie się odnosi ale do wszystkich którzy wierzą ślepo w to co wyczytają w necie a przecież te teksty piszą ludzie mniej lub bardziej nawiedzeni i nakręceni i to zarówno jedni i drudzy (mam na myśli zwolennik jak i przeciwników szczepień)) i tak jeden drugiemu wciska linki aby podważyć jego argumenty. A najlepsze jest to że już nie wiedzą co mają wypisywać aby zabłysnąć więc wypisują brednie:D Chcesz mi przekazać, że opieranie się na badaniach naukowych to wierzenie na ślepo w to co się wyczyta w necie, natomiast ty nie wypisujesz bredni bo czerpiesz swoją wiedzę z "tych właściwych" źródeł? Badania są wciskaniem kitu, a właściwe argumenty to "znam dwa przypadki...", "szczepionki powodują zakrzepicę...", czy inne powtarzane anonimowo, bez najmniejszego potwierdzenia? Paradne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 27.07.2021 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Chcesz mi przekazać, że opieranie się na badaniach naukowych to wierzenie na ślepo w to co się wyczyta w necie, natomiast ty nie wypisujesz bredni bo czerpiesz swoją wiedzę z "tych właściwych" źródeł? Badania są wciskaniem kitu, a właściwe argumenty to "znam dwa przypadki...", "szczepionki powodują zakrzepicę...", czy inne powtarzane anonimowo, bez najmniejszego potwierdzenia? Paradne. W Austrii wstrzymują ale w Polsce nie ma powodu do niepokoju. https://portal.abczdrowie.pl/austria-wstrzymuje-partie-preparatu-astrazeneca-w-polsce-stosuje-sie-te-sama-szczepionke-ale-nie-ma-powodow-do-niepokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 27.07.2021 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 "Nie znam takich doniesień. Natomiast są badania, które potwierdzają, że szczepienia chronią przed zakażeniem, ograniczają transmisję i obniżają ryzyko wystąpienia objawów." "NAUKOFA" postawa nie znam znaczy nie istnieje Tak masz rację wszyscy zgodnie pracują na korzyśc Ludzkości od ust sobie i swoim dzieciom odejmując https://www.youtube.com/watch?v=gS8dvrqPx7k Żyj dalej w świecie złudzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.07.2021 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Ludzie, nie macie nic lepszego do roboty tylko roztrząsać kiedy i jak prokurator zleca sekcje zwłok?? Napisałem że w przypadku śmierci i w domu prokurator może zlecić a że nie napisałem w jakim przypadku to już ja @##@#$%%$#@@@ jest powód aby ciągnąc temat. Potrzebne to komuś? MI wcale. I tak jak napisał @stos sekcję zwłok może nawet zlecić rodzina. Odpowiedz na pytanie ile miałeś tych śmiertelnych przypadków zakrzepicy w najbliższym otoczeniu: 2 czy 4 i ile było tych sekcji potwierdzających twoje teorie .... ? To ty zacząłeś opowieści o sekcjach zwłok. Wygląda na to że zapomniałeś co wcześniej pisałeś. Kłamstwo ma krótki nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 27.07.2021 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 https://www.gospanews.net/en/2021/07/25/breaking-us-cdc-retires-pcr-test-due-to-it-may-cant-distinguished-covid-from-influenza-viruses-pandemic-emergency-distorted/ A ci wredni psychole płąskoziemcy trąbili na tym na forum już od dwóch lat. Ale wiedzący lepiej i ufni w bogobojne światowe rzady ku dobru ludzkości z definicji mają rację. Ciekawe łyso im czy nie może jakaś odrobina niepewności się wkradła w tą niezachwianą pewność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.07.2021 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 (edytowane) w austrii wstrzymują ale w polsce nie ma powodu do niepokoju. https://portal.abczdrowie.pl/austria-wstrzymuje-partie-preparatu-astrazeneca-w-polsce-stosuje-sie-te-sama-szczepionke-ale-nie-ma-powodow-do-niepokoju Nie doczytałeś linkowanego materiału: 1. Śmierć po szczepionce? Austria wszczyna śledztwo Oba przypadki miały miejsce w miejscowości Zwettl w Dolnej Austrii. Obie kobiety były szczepione preparatem AstraZeneca pochodzącym z tej samej partii - ABV 5300. Krótko po szczepieniu 49-letnia kobieta zmarła. Stwierdzono, że przyczyną zgonu było zaburzenie krzepnięcia krwi. U drugiej pacjentki zdiagnozowano zator płucny, spowodowany zakrzepem. Teraz życiu 35-letniej kobiety nic nie zagraża. W związku z tą sytuacją Federalny Urząd ds. Bezpieczeństwa w Opiece Zdrowotnej (BASG) poinformował w niedzielę 7 marca, że tymczasowo zawiesza szczepienia przeciw COVID-19 z partii ABV 5300 preparatu koncernu AstraZeneca. 2. "Dopóki nie ma dowodów, program szczepień w Polsce nie zostanie wstrzymany" Kilka dni temu media również informowały o śmierci 36-letniej nauczycielki z Leszna. Kobieta otrzymała szczepienie preparatem AstraZeneca 22 lutego. Wiadomo, że odczuwała standardowe działania niepożądane - osłabienie oraz ból w ramieniu. Objawy ustąpiły po jednym dniu. 1 marca kobieta nagle zasłabła i zmarła. Sekcja wykazała, że zgon nastąpił z przyczyn naturalnych. Biegły jednak nie podał bezpośredniej przyczyny śmierci. Mają to dopiero potwierdzić badania toksykologiczne i histopatologiczne. Tatiana Kolesnychenko, 5 miesięcy temu Edytowane 27 Lipca 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.07.2021 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Po co trochę optymizmu jak można być pełnym optymizmu. A ja wyczytałem ostatnio takie niusa że w USA podniesiono skuteczność szczepionek w ten sposób że przed zaszczepieniem przez około 10 min smaży się jest na patelni, podobno wysoka temperatura zabija wszelakie skutki uboczne potwierdzone podobno skuteczność na 99%. To z tego samego źródła co informacje o zakrzepicy, prokuratorach i sekcjach zwłok ? "gospanews" organizacja religijna z jasnowidzmi ... można poczytać o różnych “prophetess of the pandemic” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.07.2021 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Pisałeś, że znasz dwa przypadki i w obu odbyła się sekcja. Pisałeś, że sekcję zlecił prokurator. Nie miej pretensji do współforumowiczów, że czerpią ubaw, a w przyszłości, gdy piszesz takie opowieści to staraj się ubierać je w ramy realne, nie będą się z ciebie śmiać. Chyba opisałem w miarę dokładnie i realnie (to nie były przypadki wyssane z palca) ale nie wiedziałem że trzeba tu pisać całą wykładnie wraz z linkami odnoszącymi do przepisów prawa medycyny i kodeksu pracy. To jest temat luźny na zasadzie pogaduchy do poduchy ale cóż jak widzę tu są tacy dręczyciele że drążą temat pytaniami gorzej jak w przedszkolu gdzie dzieci zadawają mnóstwo pytań oczywistych dla dorosłego ale to są dzieci które dopiero poznawają świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.07.2021 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Chcesz mi przekazać, że opieranie się na badaniach naukowych to wierzenie na ślepo w to co się wyczyta w necie, natomiast ty nie wypisujesz bredni bo czerpiesz swoją wiedzę z "tych właściwych" źródeł? Badania są wciskaniem kitu, a właściwe argumenty to "znam dwa przypadki...", "szczepionki powodują zakrzepicę...", czy inne powtarzane anonimowo, bez najmniejszego potwierdzenia? Paradne. Widzę że krótko żyjesz na tym świecie że wierzysz w takie opracowania. kto pisze te opracowania i na czyje zlecenie? Dociekałeś może? Ano piszą te osoby które są sponsorowane w jakiś sposób przez firmy i gdy np firma X zleca opisanie naukowe to taki naukowiec będzie tak pisał aby przedstawić firmę X w jak najlepszym świetle.Nie ma obiektywizmu w takich pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.07.2021 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Odpowiedz na pytanie ile miałeś tych śmiertelnych przypadków zakrzepicy w najbliższym otoczeniu: 2 czy 4 i ile było tych sekcji potwierdzających twoje teorie .... ? To ty zacząłeś opowieści o sekcjach zwłok. Wygląda na to że zapomniałeś co wcześniej pisałeś. Kłamstwo ma krótki nogi. Padło ci na oczy czy na umysł? To że nie umiesz czytac ze zrozumieniem to już wiem ale żeby robić z siebie takiego niedouczonego to wstyd. Jakie kłamstwo o co ci znowu chodzi? Okłamałem cię? Jak tak myslisz to myśl tak dalej, nie mam najmniejszego zamiaru wyprowadzać cię z blędu. I żadnych teorii ja tu nie wciskam, nie znasz znaczenia teoria to nie uzywaj bo tu juz jeden też nie odrózniał deklaracji od podsumowania. Ja stwierdzam fakty jakie były i łącze to w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.07.2021 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 To z tego samego źródła co informacje o zakrzepicy, prokuratorach i sekcjach zwłok ? "gospanews" organizacja religijna z jasnowidzmi ... można poczytać o różnych “prophetess of the pandemic” To były niusy z New TV Florida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.07.2021 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 W Austrii wstrzymują ale w Polsce nie ma powodu do niepokoju. https://portal.abczdrowie.pl/austria-wstrzymuje-partie-preparatu-astrazeneca-w-polsce-stosuje-sie-te-sama-szczepionke-ale-nie-ma-powodow-do-niepokoju News sprzed 5 miesięcy, brawa za refleks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.07.2021 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Chyba opisałem w miarę dokładnie i realnie (to nie były przypadki wyssane z palca) ale nie wiedziałem że trzeba tu pisać całą wykładnie wraz z linkami odnoszącymi do przepisów prawa medycyny i kodeksu pracy. To jest temat luźny na zasadzie pogaduchy do poduchy ale cóż jak widzę tu są tacy dręczyciele że drążą temat pytaniami gorzej jak w przedszkolu gdzie dzieci zadawają mnóstwo pytań oczywistych dla dorosłego ale to są dzieci które dopiero poznawają świat. Ta "zakrzepica" w "akcie zgonu" to też realnie ? I to także u tego, co to jakoby zmarł w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.07.2021 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 To były niusy z New TV Florida. Podziemna organizacja medialna nadająca Twoje wymysły ? Słyszysz głosy, czy to tylko senne objawienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.07.2021 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Padło ci na oczy czy na umysł? To że nie umiesz czytac ze zrozumieniem to już wiem ale żeby robić z siebie takiego niedouczonego to wstyd. Jakie kłamstwo o co ci znowu chodzi? Okłamałem cię? Jak tak myslisz to myśl tak dalej, nie mam najmniejszego zamiaru wyprowadzać cię z blędu. I żadnych teorii ja tu nie wciskam, nie znasz znaczenia teoria to nie uzywaj bo tu juz jeden też nie odrózniał deklaracji od podsumowania. Ja stwierdzam fakty jakie były i łącze to w całość. Tak, kłamiesz i wszystko zmyślasz. Nie znasz żadnego z opisywanych czterech przypadków śmierci w wyniki poszczepiennej zakrzepicy. Nie wiesz która z zakrzepic spowodowała śmierć. Znasz tylko hasło: "zakrzepica" i dorabiasz "fakty" do własnych teorii spiskowych. Poczytaj zakrzepica24.pl i jak przeczytasz to może coś zrozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.07.2021 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Podziemna organizacja medialna nadająca Twoje wymysły ? Słyszysz głosy, czy to tylko senne objawienia ? Nie, dziwne ze nie słyszałeś bo mnie tez trochę to zdziwiło bo było to nadawane w programie kulinarnym pod tytułem jak dobrze pamiętam i nie przekrętce nazwy to chyba "The golden master presents" ale cóż takie cuda tylko w hameryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 27.07.2021 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Ale sobie strzeliłeś w kolano, bo podróżować mogą tylko osoby posiadające certyfikat. Z czym strzeliłem ? Chce jechac musi się dziabnąć . Taki nakłanianie do szczepienia light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.07.2021 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Ta "zakrzepica" w "akcie zgonu" to też realnie ? I to także u tego, co to jakoby zmarł w domu ? Nie to tak dla jaj. lekarz nie miał co robić i tak z nudów napisał bo coś przecież musiał napisać, a prosiłem go aby tego nie robił bo koledzy z forum będą to negować i jednak miałem rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.07.2021 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Tak, kłamiesz i wszystko zmyślasz. Nie znasz żadnego z opisywanych czterech przypadków śmierci w wyniki poszczepiennej zakrzepicy. Nie wiesz która z zakrzepic spowodowała śmierć. Znasz tylko hasło: "zakrzepica" i dorabiasz "fakty" do własnych teorii spiskowych. Poczytaj zakrzepica24.pl i jak przeczytasz to może coś zrozumiesz. Ja pierdzele, ty nawet do trzech nie umiesz liczyć a chcesz ze mną dyskutować na tak poważne tematy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 27.07.2021 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 No ciebie ******* nie musieli przymuszać więc brawo ty. Oczywiście że nie musueli po trzeba być p******** aby się nie szczepić . Nie potrzeba do tego zachęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts