marcin225 13.08.2021 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Nadal kulibob walczysz z foliarzami że też ci się chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 13.08.2021 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 To sa zajęte łóżka - ludzi, którzy ciężko przechodzą chorobę albo nie najgorzej, ale nie ma kto się nimi zająć i w razie pogorszenia stanu wezwać pomoc. Nikt z lekkimi objawami nie pcha sie przecież do szpitala, między innych chorych dobrowolnie. Odwrotnie - niejeden news o tym był, że pacjenci trafiali za późno, bo bali się trafić do szpitala i umierali w karetce. Czystą rację masz tak pisząc, ja poddaję pod rozwagę jednostkę chorobowa na którą byli leczeni i tryb leczenia i osławione procedury wykańczania pacjentów . No a ignorowanie leków antywirusowych zakrawa na zbrodnię przeciw Ludzkości:bash: Czy faktycznie pacjentem z dziurawą tętnicą trzeba się zając dopiero po otrzymaniu wyników testów na covida. Czy na pewno szczepionka podawana w trakcie zaawansowanej infekcji jest właściwym rozwiązaniem. I CZY NA PEWNO DO ŚWIADOMOŚCI P. KAIZENA DOTARŁO INFO O FAŁSZYWOŚCI TESTÓW PCR JAK I LICZNE ORZECZENIA SĄDÓW: PORTUGALII , KANADY o fałszywości testów z powodu braku wirusa covida jako takiego w naturze. No wiem te sądy ci naukowcy to foliarze. Absorbowana propaganda swięta! A jej negacjonistów pod nóż dać trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.08.2021 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Tę alegorie henrykow pojmie czy napisze cóś o chamstwie? https://demotywatory.pl/5063877/Twoja-dziewczyna-zachodzi-w-ciaze-nigdy-z-nia-nie-spales Żałosny jesteś, to że takie i nawet gorsze demotywatory są w sieci to mnie nie rusza ale to że tu się je wkleja to faktycznie, trzeba mieć nie poklei w główce poukładane że takie bzdury czytasz i je wklejasz. I jeszcze że polityka jest jakoś powiązana z koronawirusem to mogę zrozumieć ale to co wkleiłeś to jak to ma się do tematu?? Nie wiem po co to robisz, chyba swoje słabości uwypuklasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.08.2021 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Tak, oczywiście jak zwykle wiesz lepiej co ja zgłaszam. Treść jest zgodna nie z zasadami FM tylko z waszymi zasadami, to tak w expresowym skrócie. Nie wiem co zgłaszasz i nie sugerowałem tego że wiem co zgłaszasz. Wniosek podałem po efektach deklarowanych zgłoszeń. Nie ma moich czy "waszych" zasad. Są ogólnie dostępne zasady FM. LOGIKA. Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.08.2021 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 we francji już wyłapują wszystkich przestępców. ot i wolność w wydaniu zachodnioeuropejskim https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=240561 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.08.2021 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Nadal kulibob walczysz z foliarzami że też ci się chce... /niestety nie mam możliwości aby walczyć. Inaczej już dawno folarze przepraszaliby za swoje IQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 14.08.2021 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 we francji już wyłapują wszystkich przestępców. ot i wolność w wydaniu zachodnioeuropejskim https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=240561 Jednak są cywilizowane kraje. I niech te gówniane restauracje upadaja Żona wczoraj była z córką i kolerzanką w restauracji Dla dwóch osób dwa omlety kawa i sok 65 zł materiał wart może 10% czyjaś usługa niema takiej wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 14.08.2021 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) we francji już wyłapują wszystkich przestępców. ot i wolność w wydaniu zachodnioeuropejskim https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=240561 Prawidłowo. Pijani za kółkiem, zagrażający życiu innych też są karani,dobrze, że są kontrole trzeźwości, ale zbyt rzadkie. Oni też narzekają na brak "wolności"... Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.08.2021 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Nie wiem co zgłaszasz i nie sugerowałem tego że wiem co zgłaszasz. Wniosek podałem po efektach deklarowanych zgłoszeń. Nie ma moich czy "waszych" zasad. Są ogólnie dostępne zasady FM. LOGIKA. Jak nie wiesz to po co dyskutujesz? Jesteś jakiś nienormalny czy coś w ten deseń? Jesteś dobrze odchylony jak widzę. Taki wniosek wyciągnąłem po twoich wpisach jakie tu dokonujesz. Logiczne. A o zasadach jakie są tu dopuszczalne to nie musisz mi mówić bo ja wiem za to ty nie masz zielonego pojęcia jakie tu zasady panują i co jest niedopuszczalne na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.08.2021 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie wiem co zgłaszasz i nie sugerowałem tego że wiem co zgłaszasz. Wniosek podałem po efektach deklarowanych zgłoszeń. Nie ma moich czy "waszych" zasad. Są ogólnie dostępne zasady FM. LOGIKA. Jak nie wiesz to po co dyskutujesz? Jesteś jakiś nienormalny czy coś w ten deseń? Wniosek podałeś po efektach moich zgłoszeń o których wcześniej pisałeś że nie wiesz co zgłaszam i nic nie sugerowałeś? gdzie tu logika chyba tylko w twoim wykonie widzisz logikę. Chcesz się kłócić to po pierwsze doszkol się a po drugie nie ten adres b Jesteś dobrze odchylony jak widzę. Taki wniosek wyciągnąłem po twoich wpisach jakie tu dokonujesz. Logiczne. A o zasadach jakie są tu dopuszczalne to nie musisz mi mówić bo ja wiem za to ty nie masz zielonego pojęcia jakie tu zasady panują i co jest niedopuszczalne na forum. Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez henrykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.08.2021 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Prawidłowo. Pijani za kółkiem, zagrażający życiu innych też są karani,dobrze, że są kontrole trzeźwości, ale zbyt rzadkie. Oni też narzekają na brak "wolności"... Prawidłowo to by było gdyby ci szczepieni nie zarażali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 14.08.2021 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 https://anthony.neon24.pl/post/163092,zaszczepieni-kowidiane-masowe-choruja-na-kowida i ostatnie zdaniaJak jest w Polsce? Tego tak naprawdę nie wiemy, bo Ministerstwo Śmierci nie posiada danych. W państwie z tektury nie prowadzi się żadnych normalnych statystyk – poza kolekcjonowaniem danych o obywatelach, w ramach „Spisu powszechnego”. A Polska przeżywa niespotykaną falę nadmiarowych zgonów, których przyczyn nikt nie próbuje wyjaśnić, a nawet podejmować tematu. Lepiej milczeć i nie mówić, że w wyniku paniki, lockdownów, zniszczenia resztek systemu służby zdrowia, ludzie przez półtora roku potracili możliwość dostępu do leczenia, zrobiono z nich znerwicowane istoty wpatrzone – w niezbędnych maskach – w pasek telewizyjny i gdy pojawiło się wybawienie – stanęli w kolejkach na majówkach do wyszczepiania groźnym, niezbadanym preparatem. Teraz to oni najczęściej cierpią, a tendencja ta będzie tylko zwyżkowała. Więc opatrznościowy rząd rozpowszechni kolejną fikcję o kolejnej „fali koronawirusa”, przed którą można zabezpieczyć się tylko poprzez wstrzyknięcie sobie kolejnej dawki preparatu. I widzowie TVP, TVN i TWTrwam uwierzą! Bo najważniejsza jest silna wiara. W cokolwiek. Oprac. http://www.bibula.com Zdrowia życzę, wykłuci nie zapominajcie o dawce przypominającej i koniecznie konkurencyjnej firmy niż to co daliście sobie wkłuć . Niech zyski mają wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.08.2021 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Prawidłowo. Pijani za kółkiem, zagrażający życiu innych też są karani,dobrze, że są kontrole trzeźwości, ale zbyt rzadkie. Oni też narzekają na brak "wolności"... Kontrole trzeźwości to by się przydały szczególnie Tobie zanim wejdziesz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.08.2021 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 we francji już wyłapują wszystkich przestępców. ot i wolność w wydaniu zachodnioeuropejskim https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=240561 Posługiwanie się tekstem The Nazis have officially returned to Paris! Paris Sanitary Police are literally walking through restaurants and asking people dining at tables for their Vaccine Passports! świadczy o głupocie autorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.08.2021 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Jak nie wiesz to po co dyskutujesz? Jesteś jakiś nienormalny czy coś w ten deseń? Wniosek podałeś po efektach moich zgłoszeń o których wcześniej pisałeś że nie wiesz co zgłaszam i nic nie sugerowałeś? gdzie tu logika chyba tylko w twoim wykonie widzisz logikę. Chcesz się kłócić to po pierwsze doszkol się a po drugie nie ten adres b Jesteś dobrze odchylony jak widzę. Taki wniosek wyciągnąłem po twoich wpisach jakie tu dokonujesz. Logiczne. A o zasadach jakie są tu dopuszczalne to nie musisz mi mówić bo ja wiem za to ty nie masz zielonego pojęcia jakie tu zasady panują i co jest niedopuszczalne na forum. Wiem o czym dyskutuję. To Ty nieustannie twierdzisz, że są tacy którzy mają układy z Redakcją i z Moderatorami i są lepiej traktowani. I że ich zgłoszenia są uznawane a twoje zgłoszenia nie są uznawane. Na FM jest tylko kilku takich z wiecznymi pretensjami które to pretensje zgłaszają i sugerują jakieś układy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 14.08.2021 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Kontrole trzeźwości to by się przydały szczególnie Tobie zanim wejdziesz na forum. Ja jestem wylewny,bo mnie boli...cytując klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.08.2021 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Wiem o czym dyskutuję. To Ty nieustannie twierdzisz, że są tacy którzy mają układy z Redakcją i z Moderatorami i są lepiej traktowani. I że ich zgłoszenia są uznawane a twoje zgłoszenia nie są uznawane. Na FM jest tylko kilku takich z wiecznymi pretensjami które to pretensje zgłaszają i sugerują jakieś układy. Ty tyle wiesz aby na każdy mój post ujadać, ot cała prawda o tym co wiesz. Co bym nie napisał szczeknąć musisz Ty i fotograf i kilku , co najmniej dwóch ujadaczy. jak twój koleś napisze off topic to jest wporzo ale jak ja to już wielkie ujadanie, żałosny jesteś. Zresztą hejt to b powinieneś mieć jako nick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.08.2021 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Posługiwanie się tekstem świadczy o głupocie autorów. No cóż, ja odnoszę się do filmu, który to pokazuje jak wygląda wolność w UE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 14.08.2021 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 (edytowane) No cóż, ja odnoszę się do filmu, który to pokazuje jak wygląda wolność w UE. I po raz kolejny, bardzo prawidłowo. Jak ktoś jest chory lub stwarza zagrożenie to należy go identyfikować i izolować. Takie jest naturalne i logiczne prawo,chyba, że uważasz, że wszystkich ze szpitali zakaźnych trzeba wypuścić na ulicę ? Niech poczują wolność Sorki, ale tylko idiota tak uważa...I za takich ja Was uważam. Od X lat, na wieki przed covidem, moja firma,jedna i druga, zakatarzonych ,kaszlących odsyłała do domu. Zresztą sam tak robiłem jak widziałem, że pracownik jest chory. Ale ja żyje i pracuje w Polsce A. Dlaczego tak się działo wg Ciebie w UE czyli w Polsce A ? Edytowane 14 Sierpnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.08.2021 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 I po raz kolejny, bardzo prawidłowo. Jak ktoś jest chory lub stwarza zagrożenie to należy go identyfikować i izolować. Takie jest naturalne i logiczne prawo,chyba, że uważasz, że wszystkich ze szpitali zakaźnych trzeba wypuścić na ulicę ? Niech poczują wolność Sorki, ale tylko idiota tak uważa...I za takich ja Was uważam. Od X lat, na wieki przed covidem, moja firma,jedna i druga, zakatarzonych ,kaszlących odsyłała do domu. Zresztą sam tak robiłem jak widziałem, że pracownik jest chory. Ale ja żyje i pracuje w Polsce A. Dlaczego tak się działo wg Ciebie w UE czyli w Polsce A ? heh wg. ciebie ten kto nie zaszczepiony, ten chory więc ma być izolowany... brak logiki. w dodatku już pisałem, że zaszczepiony też może zarażać, więc też jest zagrożeniem... znów brak logiki. no ale mam nadzieję, że taki stan umysłu prezentuje tylko część Polski, tej A, reszta trzeźwo ocenia sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts