Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Jaki z tego morał?

1,dać trzecią dawkę najlepiej inną szczepionką niż "macierzysta"

2, całą folię szczepić za mordę i pod igłę

3, Lockdown do spełnienia dwóch pierwszych punktów (przynajmniej do przyjęcia pierwszej dawki przez przez reptilian) po spełnieniu obostrzenia DDM

4,Przywrócić karę śmierci - dla bioterorystów

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja mam brata Arka z autyzmem ,urodził się zdrowy , zaczął chodzić i mówić ,po szczepionce z tiomersalem

Przestał chodzić?

Jaka to konkretnie szczepionka? Tiomersal od dawna jest wycofywany - a przypadków autyzmu zamiast ubywać to przybywa.

Wakefield za badania na śmiesznie małej próbce dostał czapkę pieniędzy za udowodnienie wpływu szczepionek na autyzm. Badanie zostało wielokrotnie obalone.

Przestał chodzić?

Jaka to konkretnie szczepionka? Tiomersal od dawna jest wycofywany - a przypadków autyzmu zamiast ubywać to przybywa.

Wakefield za badania na śmiesznie małej próbce dostał czapkę pieniędzy za udowodnienie wpływu szczepionek na autyzm. Badanie zostało wielokrotnie obalone.

https://pubmedinfo.org/sklad-szczepionek/

kulibob nie przeczyta.

Za długie i zbyt skomplikowane.

A do tego - i tak wie lepiej!

:lol:

Adam M.

Adaś mówiłem kondom a nie liść rumianku

Ile tych dziabągów już w życiu przyjąłem i co i nic . Ilu ludzi już przyjęło wszelakie dziabągi i co i nic.

Ale ty wynalazłeś dysleksje od szczepionki autyzm wsteczny i wiotczenie wacka ale nato najlepszy liść rumianku i babka z piasku oczywiście prawoskrętna

Edytowane przez kulibob

Nie pytałem, jakie są szczepionki, tylko która konkretnie niby spowodowała autyzm.

https://szczepienia.pzh.gov.pl/faq/jakie-szczepionki-dostepne-w-polsce-zawieraja-tiomersal/

https://szczepienia.pzh.gov.pl/faq/w-jakim-celu-tiomersal-jest-stosowany-szczepionkach/

Jak widać MMR obwiniana przez Wakefielda o powodowanie autyzmu nie ma tiomersalu

A ja mam brata Arka z autyzmem ,urodził się zdrowy , zaczął chodzić i mówić ,po szczepionce z tiomersalem szlag go trafił ,żyje w swoim świecie i nie mówi .Kolegi syna też szlag trafił ,jeżdżą na odtruwanie ,kasę ładują ,żadnych efektów .W Miejscowości obok mnie dziewczynka po szczepieniu straciła wzrok .Trzy przypadki ciężkiego nop które znam osobiście .Spytaj się którego lekarza czy szczepi dzieci ?

U mnie w rodzinie od czasu autyzmu brata nikt dzieci nie szczepi ,wszystkie są zdrowe ,chorują w wieku przedszkolnym i się uodparniają.

U mnie sąsiadki syn(już tu kiedyś o tym pisałem) po szczepionce popadł w autyzm. Ale ja to wiem i y to wiesz, do reszty którym tvn zrobił wodę z mózgu to tego nie zrozumieją bo wg nich szczepionki są bezpieczne.

Tak samo jak po szczepionce zmarło w mojej pracy dwóch kolegów na zakrzepicę ale do nich to tez nie dociera bo tvn skutecznie zrobił im pranie mózgu.

Jaki z tego morał?

2, całą folię szczepić za mordę i pod igłę

3, Lockdown do spełnienia dwóch pierwszych punktów (przynajmniej do przyjęcia pierwszej dawki przez przez reptilian) po spełnieniu obostrzenia DDM

4,Przywrócić karę śmierci - dla bioterorystów

Jesteś taki ograniczony że podejrzewam że mózgu już nie masz po powielasz te same hasła nazistowskie od jakieś czasu.

U mnie sąsiadki syn(już tu kiedyś o tym pisałem) po szczepionce popadł w autyzm.

Kiedyś niedouczeni twierdzili, że to

. Teraz, że to szczepionki.

Znam wielu rodziców autików. Wszyscy z perspektywy czasu zauważali, że od urodzenia było coś inaczej. Jak

. Cały filmik warto zobaczyć.

Typowe dla autyzmu są okresy rozwoju i regresu. Dzieci uczą się nowych rzeczy, potem tracą te umiejętności. Pediatrzy i wszyscy dookoła uspokajają rodziców, że "jeszcze ma czas". Nawet jak dwulatek (nie)wiele mówi to niektórzy jeszcze dają się uspokoić, że "dziecko szfagra zaczęło mówić, jak miało pięć lat" - jednak właśnie w tym momencie większość zaczyna szukać potwierdzenia nadziei czy obaw. A tak się składa, że to termin podania MMR - i stąd wielu chce dostrzec związek. Tylko jakoś znam przypadek, gdzie drugie dziecko też jest autystyczne - a po doświadczeniach z pierwszym drugiego nie szczepili do czasu uświadomienia sobie, że też ma autyzm. Na szczęście poszli po rozum do głowy.

Edytowane przez Kaizen

U mnie sąsiadki syn(już tu kiedyś o tym pisałem) po szczepionce popadł w autyzm. Ale ja to wiem i y to wiesz, do reszty którym tvn zrobił wodę z mózgu to tego nie zrozumieją bo wg nich szczepionki są bezpieczne.

Tu chodzi też o to że oni swoje dzieci zaszczepili i nie mogą dopuścić do swojej głowy że szczepionki mogły dzieciom zaszkodzić.

Autyzmu nie dostały ale nie wiadomo jakie miałyby IQ gdyby nie zostały zaszczepione.