fotohobby 29.08.2021 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Masz dane twierdzace, ze to bezpieczne? . Możesz znaleźć post w którym twierdze, że są bezpieczne ? Zamiast krzyczeć, skup się nad tym, co czytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.08.2021 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Możesz znaleźć post w którym twierdze, że są bezpieczne ? Zamiast krzyczeć, skup się nad tym, co czytasz. Ty też! Najlepiej - uruchom ROZUM! Jak ostatni głupol żądasz, aby ci ktoś coś udowadniał... UMIESZ coś komuś udowodnić z tego co głosisz? Skup się na tym CO głosisz i głupot tu nie rozsiewaj. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.08.2021 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) https://www.who.int/bulletin/volumes/96/7/17-205153.pdf To ma być żart? WHO? Kaizen! Poczytaj to ze szczególną uwagą... https://instytutsprawobywatelskich.pl/ernst-wolff-koronawirus-czym-wlasciwie-jest-who/ Zrozumiesz - to dobrze! Nie zrozumiesz - ponownie rozpoczni swą edukacje! No i zacznij od poczatku... od przedszkolnej... Adam M. Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 29.08.2021 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 To ma być żart? WHO? Masz liczby, źródła - możesz weryfikować. Co to zmienia, na czyim serwerze leży dokument? Masz jakieś dowody, ze gacie które masz na rzyci są bezpieczne? Jakoś ludzie wierzą, że są organy, które dbają o to, że na półkach w sklepach leżą bezpieczne produkty. Co jakiś czas jest news, że coś zostaje wycofane bo wykryli szkodliwy składnik czy niebezpieczną konstrukcję zabawki dla dziecka. Badanie produktów medycznych są jeszcze dokładniejsze i na wcześniejszym etapie. Kontrola jakości też jest znacznie dokładniejsza. Są wyspecjalizowane instytucje dopuszczające do stosowania. Sprawdzanie jest na wielu poziomach. Chyba nawet w branży lotniczej i kosmicznej zabezpieczenia nie są skuteczniejsze. A tu wychodzi leszczyk jakiś i twierdzi "a ja wiem, że są niebezpieczne". Bez żadnych dowodów, badań czy podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.08.2021 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Masz liczby, źródła - możesz weryfikować. Co to zmienia, na czyim serwerze leży dokument? Masz jakieś dowody, ze gacie które masz na rzyci są bezpieczne? Jakoś ludzie wierzą, że są organy, które dbają o to, że na półkach w sklepach leżą bezpieczne produkty. Co jakiś czas jest news, że coś zostaje wycofane bo wykryli szkodliwy składnik czy niebezpieczną konstrukcję zabawki dla dziecka. Badanie produktów medycznych są jeszcze dokładniejsze i na wcześniejszym etapie. Kontrola jakości też jest znacznie dokładniejsza. Są wyspecjalizowane instytucje dopuszczające do stosowania. Sprawdzanie jest na wielu poziomach. Chyba nawet w branży lotniczej i kosmicznej zabezpieczenia nie są skuteczniejsze. A tu wychodzi leszczyk jakiś i twierdzi "a ja wiem, że są niebezpieczne". Bez żadnych dowodów, badań czy podstaw. No i o to tu chodzi. W TYM jest KASA! Zacznij od tej przedszokolnej. Ewidentnie brask Ci edukacji... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.08.2021 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Kaizen tak jak wielu innych WIERZY, ze tworzone sa instytucje, organizacje a nawet ministerstwa szczęścia i zdrowia powszechnego.Ot tak - dla głoszonych celów!No, ale...NIKT tam za darmo tej szczęśliwości dla Kaizenów nie zrobi!To kosztuje i to sporo!Biedaczysko...Zapomniał, jak pani w szkole mówiła - myć łapy!Jeść to co mama UGOTUJE a nie to co w torebce (gotowego, zdatnego do spożycia przez najbliższe 100 lat jako ŚWIERZE) ze sklepu się przyniesie.Biegać, skakać, kopać piłkę...WTEDY będziesz zdrowy! Zacznij od tej przedszkolnej... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.08.2021 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Szanowny "chowany w chlewie szambonurku", nikt nie musi Ciebie ośmieszać, robisz to sam bardzo skutecznie Twego przypadku niestety na obecnym poziomie medycyny leczyć się nie da, (pozostał już tylko ortopeda) nieudolny kłamczuchu. Jeżeli lubisz wymianę zdań na prezentowanym przez Ciebie poziomie, (którą ze mną rozpocząłeś), chętnie się z Tobą pobawię ps - czy pisanie "przez pryzmat" jest powodem błędów nie tylko logicznych ale również w pisowni ? Wychrumkał ekspert w wielu dziedzinach spod budki z piwem, zauważając przeciwieństwo do rasistów o przedszkolnym poziomie umysłowym. ps - prócz tych zza oceanu słyszysz również jakieś inne głosy ? Biedaku, widzę że wieloletnia praca na zmywaku w podrzędnej spelunie na Floriiiiidzie dała się we znaki. Ani logicznie nie rozumujesz świata, ani za grosz nie masz inteligencji a dyskusje chamskie to ty pierwszy wprowadzasz tu do wszystkich którzy wg twojego zacofanego myślenia z powodu wieloletniej pracy na zmywaku byleś odseparowany od świata uważasz "źle" piszą. Dla ciebie ważniejsze jest jak ktoś popełni błąd ortograficzny czy literówkę aniżeli napisze coś temacie, no cóż tak mają ludzie oderwani od chlewa którzy dostali się do komputera:) Mam smutną wiadomość, z tego co widzę to twój przypadek jest nieuleczalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.08.2021 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Masz jakieś dowody, ze gacie które masz na rzyci są bezpieczne? :lol: :lol: :lol: NIE! Codziennie ryzykuję życiem... Jak wszyscy... Jem, pracuję, jeżdżę, śpię... Czasem coś wypiję... An razie - zyję i jest mi nieźle. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 29.08.2021 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Zapomniał, jak pani w szkole mówiła - myć łapy! tak mi się skojarzyło Ewangelia wg św. Marka 7,1-8.14-15.21-23. U Jezusa zebrali się faryzeusze i kilku uczonych w Piśmie, którzy przybyli z Jerozolimy. I zauważyli, że niektórzy z Jego uczniów brali posiłek nieczystymi, to znaczy nieobmytymi rękami. Faryzeusze bowiem, i w ogóle Żydzi, trzymając się tradycji starszych, nie jedzą, jeśli sobie rąk nie obmyją, rozluźniając pięść. I gdy wrócą z rynku, nie jedzą, dopóki się nie obmyją. Jest jeszcze wiele innych zwyczajów, które przejęli i których przestrzegają, jak obmywanie kubków, dzbanków, naczyń miedzianych. Zapytali Go więc faryzeusze i uczeni w Piśmie: «Dlaczego Twoi uczniowie nie postępują według tradycji starszych, lecz jedzą nieczystymi rękami?» Odpowiedział im: «Słusznie prorok Izajasz powiedział o was, obłudnikach, jak jest napisane: "Ten lud czci Mnie wargami, lecz sercem swym daleko jest ode Mnie. Ale czci Mnie na próżno, ucząc zasad podanych przez ludzi". Uchyliliście przykazanie Boże, a trzymacie się ludzkiej tradycji, dokonujecie obmywania dzbanków i kubków. I wiele innych podobnych rzeczy czynicie». Potem przywołał znowu tłum do siebie i rzekł do niego: «Słuchajcie Mnie, wszyscy, i zrozumiejcie. Nic nie wchodzi z zewnątrz w człowieka, co mogłoby uczynić go nieczystym; lecz co wychodzi z człowieka, to czyni człowieka nieczystym. Z wnętrza bowiem, z serca ludzkiego pochodzą złe myśli, nierząd, kradzieże, zabójstwa, cudzołóstwa, chciwość, przewrotność, podstęp, wyuzdanie, zazdrość, obelgi, pycha, głupota. Całe to zło z wnętrza pochodzi i czyni człowieka nieczystym». Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.08.2021 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) Ty też! Najlepiej - uruchom ROZUM! Jak ostatni głupol żądasz, aby ci ktoś coś udowadniał... UMIESZ coś komuś udowodnić z tego co głosisz? Skup się na tym CO głosisz i głupot tu nie rozsiewaj. Adam M. A co konkretnie głoszę i jakie rozsiewam głupoty ? Chyba Ci sie literki dwoją, bo widzisz coś, czego nie napisałem. Po prostu zapytałem o porównanie NOP u dzieci ,które zostały i nie zostały zaszczepione w pierwszym roku życia. Bo KTOŚ twierdzi, że to niebezpieczne. No skoro tak twierdzi, to rozumiem, że potrafi to pokazać na danych. Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.08.2021 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) Dla ciebie ważniejsze jest jak ktoś popełni błąd ortograficzny czy literówkę aniżeli napisze coś temacie, . Za to ja uwielbiam, kiedy piszesz "coś temacie" bo wtedy robi się zabawnie - jak wtedy gdy pisałeś, czy ktoś widział by na jednego wirusa "podawano kilka szczepionek' Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.08.2021 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Zapytałeś...A samemu odpowiedzi nie poszukałeś?Nie chciało się?łatwiej kogoś gównem obrzucić? Co to jest NOP, to chyba wiesz...Że bywają - też wiesz.Jak jest z ich ZGŁASZANIEM, pewnie nie wiesz...A wiesz cokolwiek o tym problemie?UJAWNIJ co wiesz!I przestań się czepiać tych co "wiedzą inaczej" bazując na innych, sprawdzonych, źródłach wiedzy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.08.2021 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Ach, rozumiem - mogę rzucić każdą, wyssaną z palca tezę, a zapytany o dane, dowody, argumenty powiem "znajdź sobie" Model dyskusji by "adam_mk" Ale nie dziwię się, bo sam go od dłuższego czasu stosujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.08.2021 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Ach, rozumiem - mogę rzucić każdą, wyssaną z palca tezę, a zapytany o dane, dowody, argumenty powiem "znajdź sobie" Model dyskusji by "adam_mk" Ale nie dziwię się, bo sam go od dłuższego czasu stosujesz. Jak zwykle - głupoty... Jak coś twierdzisz - podaj argumenty. Oczywiście, mozna się z nimi nie zgodzić lub zgodzić. Zaleznie od ich wartości. Rzucanie samej tezy bez śladu argumentacji to Twoja domena. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.08.2021 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Za to ja uwielbiam, kiedy piszesz "coś temacie" bo wtedy robi się zabawnie - jak wtedy gdy pisałeś, czy ktoś widział by na jednego wirusa "podawano kilka szczepionek' Światły i oświecony człowieku tobie trzeba jak dziecku w przedszkolu wszystko powiedzieć po kolei i jeszcze najlepiej zapodać linki. Inne szczepionki nie ważne na co gdy wchodziły na rynek były dopuszczone a zasady były z góry ustalone że trzeba wziąć jedną czy nawet trzy razy czy co roku. W przypadku eksperymentu ze szczepionkami na covida które zostały wynalezione w prześcigach jeden przed drugiego (bo wiadomo kasa ucieka) od samego początku w tym producenci się miotają i nie wiedzą na ile ta szczepionka może pomóc i ile dawek należy dać i co ile powtarzać. I podam dla jasności bo już tez o tym kilka razy tu pisałem, nie jestem przeciwnikiem szczepieniu, podchodzę do zagadnienia tak jak @kemot, poczekam i zobaczę co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.08.2021 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Jak zwykle - głupoty... Jak coś twierdzisz - podaj argumenty. . Brawo, brawo, brawo. Po trudach i znojach - zrozumiałeś @gnago twierdzi, że szczepienie dzieci w pierwszym roku życia jest niebezpieczne. Więc poprosiłem o argumenty. Czegoś jeszcze nie rozumiesz ? Bo za godzinę wychodzę na imprezę i nie będę miał dla Ciebie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.08.2021 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Światły i oświecony człowieku tobie trzeba jak dziecku w przedszkolu wszystko powiedzieć po kolei i jeszcze najlepiej zapodać linki. . Przede wszystkim warto nie wpisać bzdur, co w tym temacie średnio ci wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.08.2021 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Nie bzdur tylko warto nie zadawać głupich i idiotycznych pytań niczym dziecko w przedszkolu, brnie w temat aż do bólu, tylko że dziecku nie ma co się dziwić bo dopiero poznaje świat ale światły człowiek aby tak się dopytywał i jak niewierny Tomasz, jak nie dotknie to nie uwierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 29.08.2021 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) Masz liczby, źródła - możesz weryfikować. Co to zmienia, na czyim serwerze leży dokument? Masz jakieś dowody, ze gacie które masz na rzyci są bezpieczne? Jakoś ludzie wierzą, że są organy, które dbają o to, że na półkach w sklepach leżą bezpieczne produkty. Co jakiś czas jest news, że coś zostaje wycofane bo wykryli szkodliwy składnik czy niebezpieczną konstrukcję zabawki dla dziecka. Badanie produktów medycznych są jeszcze dokładniejsze i na wcześniejszym etapie. Kontrola jakości też jest znacznie dokładniejsza. Są wyspecjalizowane instytucje dopuszczające do stosowania. Sprawdzanie jest na wielu poziomach. Chyba nawet w branży lotniczej i kosmicznej zabezpieczenia nie są skuteczniejsze. A tu wychodzi leszczyk jakiś i twierdzi "a ja wiem, że są niebezpieczne". Bez żadnych dowodów, badań czy podstaw. Skoro te badania leków przed ich wypuszczeniem na niczego nie podejrzewającą publiczność są takie dokładne, to dlaczego BF płaci olbrzymie odszkodowania za utratę zdrowia lub życia? Trzeba być idiotą żeby sobie dać wstrzyknąć produkt np. Pfizera (inni nie są lepsi), za który ta firma nie ponosi żadnej prawnej odpowiedzialności. Pfizer zapłacił prawie 18 miliardów odszkodowań za tylko jeden lek Detrol a ma na sumieniu więcej takich oszustw z innymi lekami. Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.08.2021 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2021 Brawo, brawo, brawo. Po trudach i znojach - zrozumiałeś @gnago twierdzi, że szczepienie dzieci w pierwszym roku życia jest niebezpieczne. Więc poprosiłem o argumenty. Czegoś jeszcze nie rozumiesz ? Bo za godzinę wychodzę na imprezę i nie będę miał dla Ciebie czasu. https://www.youtube.com/watch?v=G7vARpF-z8I Obejrzyj. Potem udowodnij, ze w szczepionkach nie ma, nie było i nie będzie tiomersalu No i ze w pierwszej dobie życia wcale nie szkodzi. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts