d7d 30.08.2021 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Nie trzeba było kłamać / zmyślać.Nie było w Polsce takich przypadków które opisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitrekkk 30.08.2021 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 To była przenośnia i Adam chyba nie przyrównał siebie do Heroda? (albo Heroda do siebie) Tak mi się z "Misiem" skojarzyło, gdy młodzieniec w Jasełkach chciał wcielić się w role Heroda, ale ze ten nigdy nie był młody to i nie dostąpił tego zaszczytu. Starsi i mądrzejsi zawsze wiedzą lepiej - tak parafrazując klasykę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 30.08.2021 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 .. bo uczepiłeś się mnie jakbym ci ojca harmonia zabił. ... bo ujadasz z tym co napisałem o dwóch znajomych od dwóch miesięcy, nie zmęczyła cię jeszcze ta monotonia?? To jest ich specjalizacja w tym temacie, zwróć uwagę że większość goownoburzy to przez tych dwóch amatorów fotografii jest podsycana. Każde miejsce ma swojego trolla, widać ci sobie upodobali forum muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 30.08.2021 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Ciężko to powyższe zweryfikować - fakt. Nie przeszkadza Ci to jednak wrzucać równie "wiarygodnych" informacji i nie traktować ich jak wyssanych z palca, tylko dlatego że są zgodne z tym w co wierzysz(siedzisz w okopię wroga o przeciwnych ideach, ale naboje to już podobnego kalibru, i broń... ). Zastawiasz ze sobą to: "100 osób w zakładzie produkcyjnym brata 50 - zaszczepionych 50 - niezaszczepionych Pozytywni - 16 osób oczywiście tylko niezaszczepieni." z tym poniżej - litości. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.25.21262584v1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.08.2021 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Eric Clapton, brytyjski gitarzysta, kompozytor, legenda muzyki rockowej, zaufał propagandzie kowidowej i w lutym 2021 r. przyjął pierwszą dawkę „szczepionki przeciwko Covid-19” firmy AstraZeneca. Natychmiast po zastrzyku miał silne reakcje poszczepienne, trwające 10 dni. Pomimo tego doświadczenia, za namową medialną, w tym różnych znachorów (zwanych dzisiaj lekarzami i „ekspertami”) zgodził się na drugą dawkę. Po 6 tygodniach od drugiej dawki reakcje były jeszcze straszniejsze i trwają w jakimś stopniu do dzisiaj. „Moje ręce i stopy albo były lodowate, albo paliły mnie, albo ich nie czułem. Przez 2 tygodnie byłem zupełnie wyłączony. … Nigdy już nie zbliżę się do igły … Ale propaganda mówi, że szczepionki są bezpieczne dla każdego.” – mówił Clapton. „Przebudzony” kompozytor w proteście przeciwko kowidowej propagandzie wydał 27 sierpnia br. nowy utwór pt „To musi się skończyć!” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.08.2021 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) 100 osób 50 - zaszczepionych 50 - niezaszczepionych Pozytywni - 16 osób oczywiście tylko niezaszczepieni. Tylko widzowie TVN i ludzie z Rybnika są w stanie temu dać wiarę . . Jeden zakład pracy dwa śmiertelne NOPy, a wśród znajomych trzy przypadki autyzmu po szczepionkach. Tylko wyborcy Konfy, kibole i ludzie z Tychów uwierzą... Każde miejsce ma swojego trolla, widać ci sobie upodobali forum muratora Piszesz o tych, co wklejają tu informacje, że szczepionki zamienią ludzi w sterowane radiowo bioroboty, a szczepionką można się zarazić (nieszczepiony od zaszczepionego) ? No masz rację, trolling pierwsza klasa Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.08.2021 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 A ty prostaku czego nie rozumiesz? tego że zadałem proste pytanie?? . Nie rozumiem tego, jak mogłeś nie zrozumieć prostego tekstu. A umawialiśmy się, żeby nie zadawać idiotycznych pytań Co do "prostaka" to jakbyś nazwał autora tych słów: Ty jesteś psychiczny, ty się człowieku lecz bo srasz po całym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.08.2021 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Zdecyduj się! Bezpieczenstwo własnej dupy czy kasa jest ważniejsza! Adam M. Oj Adaś Adaś widać że móżg robola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.08.2021 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Rozumiem... 500+ to jednak kasa... No, fakt! Byłaby katastrofa ekonomiczna... Trzeba ryzykować zdrowiem! Adam M. Wielokrotnie negatywnie wypowiadałem się o 500+ i rozdawnictwie. A z otrzymanego 500+ złotówka nie została jeszcze wydane. Ale gołodupce tego nie zrozumieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.08.2021 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Zastawiasz ze sobą to: "100 osób w zakładzie produkcyjnym brata 50 - zaszczepionych 50 - niezaszczepionych Pozytywni - 16 osób oczywiście tylko niezaszczepieni." z tym poniżej - litości. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.25.21262584v1 To górne bardziej kupy się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.08.2021 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Nie trzeba było kłamać / zmyślać. Nie było w Polsce takich przypadków które opisałeś. Tobie to nawet młotem 100 kg nie wbije do głowy że to prawda bo sobie ubzdurałeś w pustej główce że wszystko co przeciw szczepionkom to kłamstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.08.2021 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Zdarzają się takie przypadki. Miał ostre reakcje poszczepienne ale żyje i nagrywa. Teraz jest już zdrowy. Info jest z 2021-05-16 Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 30.08.2021 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 To górne bardziej kupy się trzyma ooo "KUPA" dobre słowo - pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.08.2021 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Tobie to nawet młotem 100 kg nie wbije do głowy że to prawda bo sobie ubzdurałeś w pustej główce że wszystko co przeciw szczepionkom to kłamstwo. "Prawda" tylko że nie ma takich przypadków zgłoszonych w Polsce. Gdyby było takie przypadki toby było to nagłośnione w lokalnej i ogólnopolskiej prasie i w mediach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.08.2021 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Wielokrotnie negatywnie wypowiadałem się o 500+ i rozdawnictwie. A z otrzymanego 500+ złotówka nie została jeszcze wydane. Ale gołodupce tego nie zrozumieją Rozumiem... Nie wystrzelać, bo kasa by się nie zgadzała. Czyli... Za mordę gówniarza i do piwnicy!!! Piwnica - szkoła - piwnica... I własna dupa bezpieczna... Ty masz łeb!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 30.08.2021 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 No gość ma łeb, nie od parady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.08.2021 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Nie rozumiem tego, jak mogłeś nie zrozumieć prostego tekstu. A umawialiśmy się, żeby nie zadawać idiotycznych pytań Co do "prostaka" to jakbyś nazwał autora tych słów: Nie każdy jest taki "światły" jak ty, uważasz się za kogoś z wyższych sfer a zachowaniem nie odstajesz od prostaka z pod budki z piwem. Masz jakąś fobię na moim punkcie? chcesz mnie poderwać? Muszę cie rozczarować ja z innego ugrupowania jestem, mam żonę i dzieci i faceci mnie nie podniecają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 30.08.2021 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Eric Clapton, brytyjski gitarzysta, kompozytor, legenda muzyki rockowej, zaufał propagandzie kowidowej i w lutym 2021 r. przyjął pierwszą dawkę „szczepionki przeciwko Covid-19” firmy AstraZeneca. Natychmiast po zastrzyku miał silne reakcje poszczepienne, trwające 10 dni. Pomimo tego doświadczenia, za namową medialną, w tym różnych znachorów (zwanych dzisiaj lekarzami i „ekspertami”) zgodził się na drugą dawkę. Po 6 tygodniach od drugiej dawki reakcje były jeszcze straszniejsze i trwają w jakimś stopniu do dzisiaj. „Moje ręce i stopy albo były lodowate, albo paliły mnie, albo ich nie czułem. Przez 2 tygodnie byłem zupełnie wyłączony. … Nigdy już nie zbliżę się do igły … Ale propaganda mówi, że szczepionki są bezpieczne dla każdego.” – mówił Clapton. „Przebudzony” kompozytor w proteście przeciwko kowidowej propagandzie wydał 27 sierpnia br. nowy utwór pt „To musi się skończyć!” Clapton vs Astra: "Bo dziś, patrząc na 71-letniego statecznego Brytyjczyka w okularach, trudno wyobrazić sobie, że mamy przed sobą klasyczny przypadek "szatana po przejściach". Clapton przez lata przepuścił bowiem przez siebie tyle alkoholu, co mała gorzelnia, nabawiając się wrzodów – jak przyznał – wielkości małych pomarańczy. Z heroiną był za pan brat, a z kobietami obchodził się jak…" Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.08.2021 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 To jest ich specjalizacja w tym temacie, zwróć uwagę że większość goownoburzy to przez tych dwóch amatorów fotografii jest podsycana. Każde miejsce ma swojego trolla, widać ci sobie upodobali forum muratora. Taaaak, bo jak w domu nie ma się nic do powiedzenia to w necie można zgrywać chojraka bo przecież jest takie powiedzie że w chojrak w necie ... w świecie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.08.2021 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 Clapton vs Astra: "Bo dziś, patrząc na 71-letniego statecznego Brytyjczyka w okularach, trudno wyobrazić sobie, że mamy przed sobą klasyczny przypadek "szatana po przejściach". Clapton przez lata przepuścił bowiem przez siebie tyle alkoholu, co mała gorzelnia, nabawiając się wrzodów – jak przyznał – wielkości małych pomarańczy. Z heroiną był za pan brat, a z kobietami obchodził się jak…" Rozumiem. Nie rozumiem natomiast co to ma wspólnego z ciężkim nopem. No chyba, że w przeciwskazaniach producent szczepionki zastrzegł o zwiększonym ryzyku dla narkomanów, wrzodowców czy dziwkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts