Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Jak co rusz strzelasz sobie w kolano, to co się dziwisz ze oponenci to wykorzystują w Waszych potyczkach.

Może tylko ripostujesz, ale nikt nie robi tego aż tak dobitnie i chamsko jak Ty w tym temacie. Jakbym był modem to byś dostał bana w kosmos(na wielu forach siedziałem i jak sarkazm był akceptowalny, tak wyzywanie ludzi od prostaków, chamów już nie). Może warto czasem odetchnąć od internetu, na zdrowie wyjdzie.

Gwoli wyjaśnienia bo widzę że nie łapiesz o co tu chodzi a oceniasz mnie tylko po danym poście. Weź w historię całej dyskusji (wątpię aby ci się chciało) i wtedy oceń bo obrażać można nie tylko poprzez używanie wulgaryzmów, wyśmiewanie popełnionych literówek jest dla tych wichrzycieli super pretekstem do ośmieszania które ciągną już jakbyś nie zauważył od co najmniej miesiąca lub dwóch a najlepsze że sami walą literówki, ot hipokryci się znaleźli. Jest tu kilku ynteligentów co uważają się za światłych ludzi a zachowują się jak prostaki bez wykształcenia. Ja natomiast nie udaje i jakbyś nie zauważyły to z Tobą rozmawiam normalnie bo umiesz normalnie poprowadzić dyskusję a nie jak kilku trolli, tylko wnioski wyciągasz trochę zbyt pochopnie i nie obiektywne.

Natomiast co do zgłaszania to już niejednego obrażającego posta zgłaszałem i niektóre pomimo charakteru obrażającego nikt nie usunął pomimo zgłaszania dwa, trzy razy tego samego posta, jak widać na to przyzwolenie więc nie dziw się ze jest tu jak jest.

Edytowane przez henrykow

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nic foliarskiego się nie sprawdza puki co.

Pomijając ich bzdury o czipach itp. To szczepionki nie powodują zbyt wiele poważnych nopów ani zgonów z tytułu szczepień. Również wszystko wskazuje nato że szczepienia sa skuteczne jednak tu poczekamy na weryfikacje z w Polsce.

Ciekaweco foliarze potem wymyślą:)

Ja osobiście z chęcią przyjmę trzecią dawkę za kilka mc

jak również zaszczepię dziecko jak będzie taka możliwość(oficjalnie szczepionka będzie dopuszczona dla dzieci)

Ja problem dostrzegam nie w tym - czy są te "szczepionki" (bo szczepionkami nie są!) skuteczne na kovida, ale w tym, co moze być skutkiem ubocznym, długoczasowym.

Obejrzałbym jakie zestawienie urodzeń i poronień.

Z rozdziałem na szczepione i nieszczepione.

A takich nie ma...

No, nie spotkałem.

Na to posrani ze strachu kovidioci uwagi nie zwracają...

A łatwiej wpaść pod samochód jak "zginąć na kovida".

Miłosciwie nas niemiłosiernie opodatkowujący już policzyli korzyści wyborcze i planują 1000+

Dużo nie wydadzą, jak ta "szczepionka" działa!

A ile głosów zdobędą?!!!

https://bezprawnik.pl/1000-plus-dla-kogo-kiedy/

Adam M.

Edytowane przez adam_mk

Za długo siedzisz w piwnicy, jesteś niedoinformowany.

Dzieci już można szczepić tak więc leć, może zdążysz jeszcze dzisiaj.

Można szczepić dzieci ?

W każdym wieku ?

Zarzucasz innym niedoinformowanie, ale sam na tym polu nie błyszczysz ;)

Edytowane przez fotohobby

Można szczepić dzieci ?

W każdym wieku ?

To teraz testują.

U nas też.

https://www.rmf24.pl/raporty/raport-program-szczepien-przeciw-covid/news-pfizer-rozpoczyna-testowanie-swojego-preparatu-na-dzieciach,nId,5129319#crp_state=1

Szczepia juz o 6 miesiaca życia.

Natępny etap - szczepienie w pierwszej dobie?

Adam M.

To teraz testują.

U nas też.

https://www.rmf24.pl/raporty/raport-program-szczepien-przeciw-covid/news-pfizer-rozpoczyna-testowanie-swojego-preparatu-na-dzieciach,nId,5129319#crp_state=1

Szczepia juz o 6 miesiaca życia.

Natępny etap - szczepienie w pierwszej dobie?

Adam M.

No to protestują, dopuszczą i zaszczepimy. Jednak obserwacje dorosłych i młodzieży szczepionej raczej świadczą o tym że niema przeciwwskazań.

Ja kilku takich co pod auto wpadli znałem.

Takich co na kovida padli - ani jednego.

Adam M.

Ja dziś z rana zjadłem do syta, brzuch pełny... wniosek; głód na świecie nie istnieje.

Obserwacja świata w oparciu o swoje małe podwórko i wyciąganie z tego wniosków w skali makro używając do tego błednej metodologii(rozumiem że wpadli pod te koła przez ostatnie 1.5 roku?), jest tyle warte co...

Można szczepić dzieci ?

W każdym wieku ?

Światły człowieku inaczej, podawali to akurat wczoraj w ulubionej waszej stacji tvn w wiadomościach o powrotach do szkoły. Więc następnym razem zamknij pyszczek i nie zarzucaj mi że kłamię jak sam jesteś niedoinformowany.

Ja dziś z rana zjadłem do syta, brzuch pełny... wniosek; głód na świecie nie istnieje.

Obserwacja świata w oparciu o swoje małe podwórko i wyciąganie z tego wniosków w skali makro używając do tego błednej metodologii(rozumiem że wpadli pod te koła przez ostatnie 1.5 roku?), jest tyle warte co...

Przecież ja to do kuliboba pisałem a on dalej jak do płota nie wychodzi, a do Birdronki tylko późną nocą!

:lol:

TE doświadczenia odpowiadają temu co widzi i co przez płot mu krzyknęli.

:lol:

Adam M.

„Przebudzony” kompozytor w proteście przeciwko kowidowej propagandzie wydał 27 sierpnia br. nowy utwór pt „To musi się skończyć!”

]

Poziom oszołomienia ideą i chęć jej udowodnienia nawet poprzez głoszenie zwykłych bredni, może być naprawdę niebywały i obrzydliwy.

Proponuję przeanalizować kilka innych pieśni łącznie z Międzynarodówką i przypisać im sens tekstu do efektów poszczepiennych. Od biedy wyjdzie i pewnie w waszym mniemaniu, miłośników teorii spisku, to nie jest przypadek. Żałosne.

Piosenka This Has Gota Stop jest o nieakceptacji autora dla szerzącej się złośliwości i graniu w życiu nie fair, przez coraz większą liczbę ludzi, zwłaszcza tych sobie bardzo bliskich . Stąd nawet padające w niej określenie BG, odnoszące się do zachowań graczy.

Mówił o tym sam Clapton, ale to już zapewne niewygodne jest dla twórców fejku , chociaż bezmyślne baranki powtarzają bzdurę za pasterzem.

Jakim trzeba być nawiedzonym lub podłym, żeby nadać tekstowi wygodny dla siebie sens , zupełnie inny niż autor miał na myśli.

Edytowane przez 2112wojtek

Światły człowieku inaczej, podawali to akurat wczoraj w ulubionej waszej stacji tvn w wiadomościach o powrotach do szkoły. Więc następnym razem zamknij pyszczek i nie zarzucaj mi że kłamię jak sam jesteś niedoinformowany.

Co podawali ? Że moźna już szczepić dzieci poniżej 12 r.ż. ?

Możesz podać linka, czy jak zwykle powiesz, że nie lubisz wyszukiwać informacji w internecie ?

To, że coś "podają" trzeba umieć jeszcze zrozumieć...

Edytowane przez fotohobby

Poziom oszołomienia ideą i chęć jej udowodnienia nawet poprzez głoszenie zwykłych bredni, może być naprawdę niebywały i obrzydliwy.

Proponuję przeanalizować kilka innych pieśni łącznie z Międzynarodówką i przypisać im sens tekstu do efektów poszczepiennych. Od biedy wyjdzie i pewnie w waszym mniemaniu, miłośników teorii spisku, to nie jest przypadek. Żałosne.

Piosenka This Has Gota Stop jest o nieakceptacji autora dla szerzącej się złośliwości i graniu w życiu nie fair, przez coraz większą liczbę ludzi, zwłaszcza tych sobie bardzo bliskich . Stąd nawet padające w niej określenie BG, odnoszące się do zachowań graczy.

Mówił o tym sam Clapton, ale to już zapewne niewygodne jest dla twórców fejku , chociaż bezmyślne baranki powtarzają bzdurę za pasterzem.

Jakim trzeba być nawiedzonym lub podłym, żeby nadać tekstowi wygodny dla siebie sens , zupełnie inny niż autor miał na myśli.

Może okazać się że Twój post kogoś obraża i niestety zostanie zgłoszony do moderacji.

Mówił o tym sam Clapton, ale to już zapewne niewygodne jest dla twórcówfejku , chociaż bezmyślne baranki powtarzają bzdurę za pasterzem.

Twój poziom zaślepienia jest porażający.

Posłuchaj co sam autor mówi o tym utworze i nie wmawiaj nam tutaj swoich "przemyśleń" jako prawdy objawionej.

Możesz nam też wytłumaczyć co to jest "BG" bo w piosence tego nie ma.

...

Natomiast co do zgłaszania to już niejednego obrażającego posta zgłaszałem i niektóre pomimo charakteru obrażającego nikt nie usunął pomimo zgłaszania dwa, trzy razy tego samego posta, jak widać na to przyzwolenie więc nie dziw się ze jest tu jak jest.

Najpierw rozpoczynasz gównoburzę z wycieczkami personalnymi "przez pryzmat" w nadziei, że "coś się przyklei" a gdy ktoś odpowiada w Twoim stylu "wnioskujesz" ? :)