stos 02.09.2021 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Hmmmm..... Post nie ma śladu edycji. PS Bold i kolor RED jest moją edycją. Strasznie się ekscytujesz tym tekstem utworu który tu został przez @2112wojtek wklejony. Nie jest to przecież rękopis Claptona. Wystarczy posłuchać piosenki żeby wiedzieć że nie ma w niej żadnego "BG". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.09.2021 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Czy Ty rozumiesz tekst angielski? W tym utworze nie ma żadnego "BG". Jest za to "BS" i mam nadzieję że wiesz co to znaczy i o czyim "BS" on śpiewa? Strasznie się ekscytujesz tym tekstem utworu który tu został przez @2112wojtek wklejony. Nie jest to przecież rękopis Claptona. Wystarczy posłuchać piosenki żeby wiedzieć że nie ma w niej żadnego "BG". Nie ekscytuje się tekstem ani postawą Erica Claptona. Sam zacytowałeś tekst w którym ewidentnie jest BG i napisałeś poniżej W tym utworze nie ma żadnego "BG". Może w utworze nie ma BG a jest BS. Nie interesuje mnie co Eric Clapton wyśpiewuje na temat covida. To jest jego prawo. Mogę się tylko Jemu dziwić że po pierwszej dawce szczepionki i tak ciężkim odchorowaniu zdecydował się na drugą dawkę tej samej szczepionki. EC ma już swoje lata i może powinien konsultować swoje zdrowie vs. szczepionki ze specjalistami? Przed własnym szczepieniem też był przeciwny szczepieniom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.09.2021 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Covid anti-vaxxers: 'Shut down fake news sites,' begs daughterhttps://www.bbc.com/news/uk-wales-58103604 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.09.2021 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 d7d Przed własnym szczepieniem też był przeciwny szczepieniom? A skąd . Świadomie i z premedytacją przyjął szczepienie AZ, ze względu na planowaną trasę i bezpieczeństwo całego zespołu. Uczestniczy przecież sam w akcji muzyków Safety First. Tekst jest oryginalny a jego interpretacja pochodzi z oficjalnej strony muzyka, udzielona przez niego i Simona Climie na ECA, tuż przed decyzją o wrześniowym tour E.C. jest od lat orędownikiem wolnego wyboru przez człowieka a ten utwór jest sprzeciwem dla wszelkich ograniczeń stawianym innym ludziom ( nawet tym najbliższym) jakichkolwiek nakazów, także i tych rządowych ograniczających wolność jednostki. Nic się więc u Slowhadna nie zmieniło. Sprawa zrobiła się głośna i nośna dla antyszczepionkowców dopiero po rzekomym wpisie Claptona na koncie Telegram u Graziadei, ,że nie będzie grał w miejscach, gdzie są wymagane dowody szczepienia. Zobaczymy 15 września. Nikt tego słynnego wpisu jednak nie znalazł ani nie potwierdził. Za to tekst nabrał nagle nowego znaczenia. Stary numer, jak z taśmami Beatlesów puszczanymi od tyłu i śmierci McCartney'a. Reklama natomiast wyszła przednia. Szkoda prądu, nie ma sensu tego tłumaczyć. I tak nikt, nikomu nie może zburzyć jego specyficznego oglądu świata. BTW w komp.US ( Urban Slang) BG - bad game ( lekceważący i nadużywany zwrotw stosunku do partnera z powodu jego niepowodzenia lub różnicy zdania, odpowiednik np. kiepściacha z ciebie) Zwrot zawarty w oryginale tekstu - źródło podałem. BS - bull shitt - tłumaczyć nie trzeba. Oprócz ostrzejszej formy niż BG, sensu piosenki i tak specjalnie nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.09.2021 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 i masz rację w operze, ognistym lisie , bravo bez problemu otwiera się. Ale update systemu przeglądarki niekiedy okazują się przydatne. No i właściwe ustawienie programów ochronnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 02.09.2021 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 (...) W tym artykule są podane dane tak wybiórczo, że niczego nie udowadniają(...) Dane są nieistotne, ważna jest konkluzja! Przy dobrej konkluzji, można za punkt wyjścia wziąć wyniki ekstraklasy i niczego to nie zmieni. Ta jest zaś taka: 1. "Tylko 0,7 proc. zakażonych Covid-19 to zaszczepieni" 2. "Zaszczepieni mogą zachorować na COVID-19, ale mogą czuć się znacznie bezpieczniej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.09.2021 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 (edytowane) to macie tu foliarskie nie wiadomo skąd wyciągnięte fotki dane etc od bacyhttps://bacologia.wordpress.com/2021/08/31/szczepionkowe-ludobojstwo-dowody-cz-ii/ I urywek w formie zanęty: Naukowcy Japońscy właśnie odkryli cztery różne warianty rzekomej szczepionki Pficera, a ponadto jeden z pracowników tej mengelowskiej firmy ujawnił, że wariantów jest aż dziesięć – i tylko jeden z nich to placebo czyli sól fizjologiczna. Wygląda więc, że wariantów delta, srelta, gamma i kolejnych nie zabraknie w najbliższych latach. Japonia w związku z tym natychmiast przerwała program tak zwanych szczepień przechodząc na prawdziwe lekarstwa: głównie inwermektynę. I z innego kraju https://nczas.com/2021/08/31/toksyczne-skladniki-w-szprycy-naukowiec-ujawnia-szokujace-fakty/ Edytowane 2 Września 2021 przez gnago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.09.2021 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Uwielbiam clickbaitowe, "szokujące" artykuły ze znakami zapytania w tytułach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.09.2021 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 A tu o kodowaniu co nieco https://wojciechdydymusdydymski.wordpress.com/2021/08/24/glebiej-glebiej-glebiej i tradycyjnie smaczek cytatu:CureVac, jako pierwsze firma na świecie z sukcesem „wydrukowała” mRNA, które w pierwotnej formie, było używane tylko w przemyśle zbrojeniowym i jest odpowiedzialne między innymi, za tak zwany syndrom Zatoki Perskiej i zaburzenia psychiczne oraz uszkodzenia kodu dna u amerykańskich i irańskich żołnierzy i cywilów (3). Szczepionka, a właściwie toksyczna substancja genetyczna, potrafi naprawić lub zniszczyć ludzki organizm od środka, działając w sposób niekontrolowany i losowy. W produkcji tych strzałów, starano się wybalansować odpowiedź immunologiczną w zestawieniu z jej toksycznością, która przejawia się zaraz po szczepieniu (oraz jest aktywowana przez czynniki zewnętrzne i wewnętrzne do 20 lat po szczepieniu) i jest powodem tysięcy zgonów i zachorowań, spowodowanych szczepieniami zawierającymi, tą substancję bojową (3). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.09.2021 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Uwielbiam clickbaitowe, "szokujące" artykuły ze znakami zapytania w tytułach Fascynują mnie te zabiegi kiedy argumentów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 02.09.2021 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 A tu o kodowaniu co nieco https://wojciechdydymusdydymski.wordpress.com/2021/08/24/glebiej-glebiej-glebiej i tradycyjnie smaczek cytatu: CureVac, jako pierwsze firma na świecie z sukcesem „wydrukowała” mRNA, które w pierwotnej formie, było używane tylko w przemyśle zbrojeniowym i jest odpowiedzialne między innymi, za tak zwany syndrom Zatoki Perskiej i zaburzenia psychiczne oraz uszkodzenia kodu dna u amerykańskich i irańskich żołnierzy i cywilów (3). Szczepionka, a właściwie toksyczna substancja genetyczna, potrafi naprawić lub zniszczyć ludzki organizm od środka, działając w sposób niekontrolowany i losowy. W produkcji tych strzałów, starano się wybalansować odpowiedź immunologiczną w zestawieniu z jej toksycznością, która przejawia się zaraz po szczepieniu (oraz jest aktywowana przez czynniki zewnętrzne i wewnętrzne do 20 lat po szczepieniu) i jest powodem tysięcy zgonów i zachorowań, spowodowanych szczepieniami zawierającymi, tą substancję bojową (3). Znowu te brednie o tym, że mRNA może uszkodzić DNA. To niemożliwe. Wrzucałem i wypowiedzi mądrych głów, i linka do Było Sobie Życie (powstałe na długo rzed tym, zanim człowiek wymyślił "drukowanie" mRNA). Owszem, jest technologia modyfikowania DNA - ale nie z pomocą RNA. Wrzuć w googla "najdroższy lek na świecie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.09.2021 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 to macie tu foliarskie nie wiadomo skąd wyciągnięte fotki dane etc od bacy https://bacologia.wordpress.com/2021/08/31/szczepionkowe-ludobojstwo-dowody-cz-ii/ I urywek w formie zanęty: Naukowcy Japońscy właśnie odkryli cztery różne warianty rzekomej szczepionki Pficera, a ponadto jeden z pracowników tej mengelowskiej firmy ujawnił, że wariantów jest aż dziesięć – i tylko jeden z nich to placebo czyli sól fizjologiczna. Wygląda więc, że wariantów delta, srelta, gamma i kolejnych nie zabraknie w najbliższych latach. Japonia w związku z tym natychmiast przerwała program tak zwanych szczepień przechodząc na prawdziwe lekarstwa: głównie inwermektynę. I z innego kraju https://nczas.com/2021/08/31/toksyczne-skladniki-w-szprycy-naukowiec-ujawnia-szokujace-fakty/ Nie szczepisz się i nie szprycujesz więc z czym masz problem? Czego się boisz?? nczas publikuje "opracowanie" dr Roberta O. Younga Robert Oldham Young (born March 6, 1952) is an American naturopathic practitioner and author of alternative medicine books promoting an alkaline diet. In November 2018 a San Diego jury awarded $105m in damages to a former cancer patient he persuaded to forgo effective treatment in favor of his alkaline diet, resulting in her disease progressing to an incurable stage 4 Dla niektórych faktycznie może to być naukowiec i autorytet w dziedzinie covid-19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.09.2021 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Fascynują mnie te zabiegi kiedy argumentów brak Ale Ty naprawdę wierzysz w to, co tu wrzucasz ? W Younga i Ziębę ? W bioroboty i rozbitą fiolkę na targu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.09.2021 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Poczytałem i jestem wstrząsnięty, ale nie zmieszany! Wyjaśni mi ktoś co wyczytałem?Bo...Istnieje pierwiastek CARBO - węgiel.łatwo znaleźć w talicy Mendelejewa.Jak wiele pierwiastków posiada też swoje odmiany - nazwijmy je - to samo ale nie tak samo! (alotropowe)Sadza (bezpoztaciowy węgiel)Grafit - usieciowany węgielDiament - postać krystalicznai... GRAFENCzyli?Wegiel dwuwymiarowy, usieciowany. Teraz z potężnym zdumieniem wyczytałem, ze... "Tlenek grafenu zawiera grupy COOH i OH"Tlenek wegla ZAWSZE to było CO - cicha smierć.GAZ!!!Bezbarwny, bezwonny... Tlenek grafenu nie jest tlenikem węgla tylko TLENKIEM STRUKTURY DWUWYMIAROWEJ jak piszą "Tlenek grafenu zawiera grupy COOH i OH"? Totalny idiotyzm...Po jaką cholerę łazimy do szkoły i uczymy się tam pewnych PRAW bielogii, chemii czy fizyki?A potem ktoś.... wymyśla TLENEK GRAFENU!!! Oczekuję nagłego odkrycia tlenku trójkata, czworokata czy wręcz MONALIZY! (wszystkie płaskie)Potrzebuje ktoś lepszego dowodu, ze wiekszość - to idioci? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.09.2021 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 OCZYWIŚCIE spotkałem się też z informacjami o MagGraw, gansach, z generatorem Kasche...Także o (KURWA!!!!) "kondenstorach plazmowych"Ale to zwykle było niszowe...Dla pasjonatów-ignorantów wszelkiej masci...Nieszkodliwe... Uważam, ze bezczelne rabowanie terminów jednoznacznie zdefiniowanych z różnych dziedzin nauki powinno być KARALNE!!!Jak ktoś cos sobie odkrył i zauwazył - niech znajdzie SWOJĄ nazwę na cud jaki zaobserwował! Dla mnie tlenek grafenu to CO czyli tlenek wegla!Gaz co se ulata...Jak wiekszość (wszystkie?) tlenki NIEMETALI (izolatorów, nieprzewodników). Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.09.2021 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Spokojnie....Zobaczmy co nam pokazali.... Wsadzili te "szczepionki" pod mikroskop elektronowy i obejrzeli pod sporym powiększeniem.Znaleźli jakiś "grafen zmodyfikowany".Taże stal i inne cuda(szkiełek podstawowych nie domyli?!!!)Dobra... WIEM, ze nie na szkiełku podtawowym te próbki...Znaleźli coś...No i nazwać tego nie umieją...MUSZĄ KRAŚĆ ?!No, nazwy, terminy dobrze zdefiniowane... A ja i tak nie mam zamiaru się szczepić tym.... huj wie czym! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 02.09.2021 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Adam. Muszę przyznać, że masz problem.Zaśniesz dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.09.2021 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Tak, ale na krótko.Rano (wcześnie) na robotę jadę.Klejna kotłownia z pompą ciepła. Ty akceptujesz TLENEK GRAFENU?A tlenek sześcoboku - też? Czysty horror!Co za czasy... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.09.2021 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Tlenek diamentu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.09.2021 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Wszyscy mamy problem! Napędzają ns do wstrzyknięcia sobie CZEGOŚ, za co NIKT nie bierze odpowiedzialności, ale każdy decydent WYMUSZA taki akt!Ktoś to wsadził pod mikroskop i COŚ zobaczył!Nie wiadomo co, ale bardzo to przypomina..... (wpiszczie sobie cokolwiek)! Podobno mamy w kraju jakąś instytucję co BADA leki i różne dopuszczone substancje...No, jak ich działanie to sprawdzanie PAPIERKÓW, które im dostarczono, to...Dla mnie - ta buda jest DO SPALENIA!!!A "zawartość" budy do wystrzelania.Drugie "Jedwabne"?No, moze... czasem takie "jedwabne" jest potrzebne?Moze obudzi ROZUM? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts