Arturo1972 04.09.2021 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2021 (edytowane) W Albanii też jakieś ograniczenia wprowadzili od września bo widzę coraz więcej gości w maseczkach lub z maseczkami przy boku...Czego pod koniec sierpnia nie było. Spisek światowy.... Edytowane 4 Września 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 04.09.2021 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2021 (edytowane) Nie popijam bimberka tylko inne trunki i od wielu kiedy byłem na L4. Nie wiązałem tego z popijaniem trunków ale może coś w tym jest. Jest to lepsze a z pewnością sympatyczniejsze, tańsze i bardziej bezpieczne niż wlewy dożylne witaminy C zalecane w "terapii" Jerzego Zięby. Jednak: piłeś - nie jedź. Zrobienie dobrego bimbru wymaga poświęcenie dużego nakładu czasu ..... ja robię tylko z owoców , kupa przygotowania wsadu i z 2 do 3-ch litrów max 60% mi wychodzi i na jesień - zimę mi starcza dla mnie i rodziny Co do witaminy c to cytryna z rana jak śmietana P.S dawno nie odwiedzałem tego tematu i Wy dalej walczycie , która prawda jest prawdą. Tak między nami każdy gówno wie o co chodzi. Wszędzie bałagan, ja tam kiełbasę wywaliłem na wszystko, jak słyszę temat szczepień to mnie mdli.....są lepsze tematy do rozmowy niż te, które promuje tv Edytowane 4 Września 2021 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 04.09.2021 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2021 Możesz podać w jaki sposób "... obecnie leczenie Cowid 19 da się skutecznie przeprowadzić w okresie 1-3 dni". (koniec cytatu) ?? Mogę, tylko czy to ma sens? Wiem po prostu jak skrajne reakcje może wywołać taka informacja podana wprost, dlatego uważam, że lepiej poszukać je samodzielnie w sieci przy okazji trafiając na kilka innych ciekawych, choć nie raz kontrowersyjnych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 04.09.2021 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2021 W Albanii też jakieś ograniczenia wprowadzili od września bo widzę coraz więcej gości w maseczkach lub z maseczkami przy boku... Czego pod koniec sierpnia nie było. Spisek światowy.... https://turystyka.wp.pl/albania-wprowadza-obostrzenia-ostatni-wolny-raj-w-europie-upadl-6677809876773696a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.09.2021 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2021 Mogę, tylko czy to ma sens? Wiem po prostu jak skrajne reakcje może wywołać taka informacja podana wprost, dlatego uważam, że lepiej poszukać je samodzielnie w sieci przy okazji trafiając na kilka innych ciekawych, choć nie raz kontrowersyjnych informacji. Nie, nie. Podaj i tyle. Podajesz rewelacyjną informację więc podziel się tą wiedzą. Nie chodzi o "informację w sieci" tylko o wiarygodną i udokumentowaną informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 04.09.2021 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2021 (edytowane) https://turystyka.wp.pl/albania-wprowadza-obostrzenia-ostatni-wolny-raj-w-europie-upadl-6677809876773696a Dzięki, no i wszystko jasne Jestem troszkę w tyle bo głównie Wi-Fi hotelowe i tylko wieczorem Godzina policyjna wygląda tak, że o 23 jest cisza na deptaku w Sarandzie jak i na morzu, co dla mnie,turysty jest wybawieniem bo hotel jest przy plaży zaraz Edytowane 4 Września 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 04.09.2021 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2021 (edytowane) Nie, nie. Podaj i tyle. Podajesz rewelacyjną informację więc podziel się tą wiedzą. Nie chodzi o "informację w sieci" tylko o wiarygodną i udokumentowaną informację. To ja Ci podam. Amantadyna działa bo osobiście od wielu osób słyszałem ,że po wzięciu tej tabletki przeszło im w kilka dni. Nie wiem czy głowa im się uspokoiła ale wiele ludzi potwierdziło,że to im pomogło.Nie mam na piśmie bo te osoby tą tabletkę załatwiła z pod stołu po znajomości. Ja też mam ten specyfik w lodówce bo moja chciała na wszelki wypadek bo jakby co to komuś się poda Edytowane 4 Września 2021 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.09.2021 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2021 Ok, przyjmuję do wiadomości.Tylko czy te wiele osób było chorych na covid-19 i bez tej amantadyny przeszło by covid ciężko czy tak samo w kilka dni czy by ciężko chorowali?.Znam wiele osób które nie brały amantadyny i przeszły covid-19 szybko i lekko.Czy z powyższego można wyciągnąć wniosek że najlepszym lekarstwem na covid-19 jest brak zażywania leków?Nie, nie można takiego wniosku wyciągnąć. Na dzień dzisiejszy nie ma potwierdzonego skutecznego działania amantadyny na leczenie covid-19.Możliwe, że amantadyna pomaga niektórym a niektóry nie pomaga w żaden sposób. https://www.medonet.pl/koronawirus-pytania-i-odpowiedzi/leczenie-koronawirusa,amantadyna-na-covid-19--badania-w-toku--co-juz-wiadomo-,artykul,45566103.htmlhttps://naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news%2C89034%2Ctrwaja-badania-nad-amantadyna-w-leczeniu-covid-19.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 04.09.2021 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2021 (edytowane) Dla mnie jako turysty, przy dwóch wszczepionych czipach jest to jak przejście Egipcjan suchą stopą przez morze Tak to wygląda na teraz: A do tej pory do 2 w nocy na morzu jeden albo dwa "statki pirackie" napierdzielaly muza typowo regionalną albanska a na promenadzie tlum... Dziękuję Ci Covid Edytowane 4 Września 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 05.09.2021 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Zarażać kogoś celowo? Domagasz się celowego zarażania? I co da Ci nazwisko pacjenta od którego pobrano wirusa? Każdy producent i każda agencja dopuszczająca takie deklaracje co do badań wielokrotnie powtarzali. Co zmienia wyizolowanie wirusa w przypadku mRNA? Przecież przy tej technologii wystarczy znajomość charakterystycznego fragmentu kodu. 98% było efektem czołgów i środków przymusu bezpośredniego. A wyszczepienie ognisk wraz ich z izolacją ognisk skończyłoby epidemię w Polsce. A zaszczepienie 98% całej populacji załatwiłoby sprawę i bez innych środków. Bardzo ładnie przywołujesz przykład Wrocławia. Ale zwyczajnie dla akolitów wiary w naukę ignorujesz prawdę że to znajomość zakażonych pozwoliła stłumić we Wrocławiu czarną ospę. Szczepienia jedynie pozwoliła ograniczyć straty w obsłudze ludzi w kwarantannie. Zapewniam że izolacja wszystkich mających kontakt z chorymi skutecznie zakończyłaby zarazę . Kosztem śmierci wszystkich izolowanych. "wystarczy znajomość charakterystycznego fragmentu kodu" I masz rację wystarczy , ale nikt tego specyficznego fragmentu kodu dla Covid 19 NIE ZNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 05.09.2021 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 sorry, pomyliłem z @Gik, który sprzedawał tu rewelacje swojej klientki.. W takim razie mam nadzieję, że Ty kiedyś dowiesz się więcej i zamiast pisać "ktoś", napiszesz konkretnie "kto" rozczaruje Cie, nie mam takich informacji. Może Stefan z pod budki poda Ci kilka nazwisk, adresów i może nawet PESELE. Dziwne masz rozumowanie skoro nie widzisz, żadnego interesu w szczepieniach. https://www.bankier.pl/wiadomosc/Financial-Times-Pfizer-i-Moderna-podnosza-ceny-szczepionek-przeciw-COVID-19-8163112.html jest trochę tego.Poszukaj. W dodatku, były też medialne doniesienia o konkretnych ludziach którzy dorzucili swoje $$ do stworzenia szczepionek. Naprawdę twierdzisz, że dorzucili $$ z troski? Albo, że ich nie było? Tak samo... służba zdrowia. Czy naprawdę twierdzisz, że wszyscy są jak żona Arturo która traci na pandemi? Czy jednak znacznej większości lekarzy jest to na rękę? Urzędnicy miejscy też są bardzo zaniepokojeni dziwnymi zasadami w ich placówkach? Mocno im to nie na rękę? Podsumowująć... cała pandemia bazuje na jakiejś grupie przestraszonych i grupie mających to gdzieś. Gdyby przestraszeni mieli rację, To grupa mających to gdzieś - żałowała by, lub będzie żałować swojej decyzji bo będzie zmuszona korzystać ze służby zdrowia która ... jest ... nie ogarnięta. A jeszcze Kaizen porównuje covid do ospy. Gratuluje wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 05.09.2021 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Głupie. Bardzo głupie. ZERO ROZUMU Widzę stałą tendencję wśród niektórych antyszczepionkowców nawiązywania do czasów nazizmu, hitleryzmu czy faszyzmu. Po pierwsze to nie antyszczepionkowcy tylko zawzięci szczepionkowcy wypisują takie brednie, po drugie to Ci przeszkadza ale górnolotne hasła nazistowskie jakie propaguje tu kulibob to Ci już nie przeszkadzają>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 05.09.2021 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Mogę, tylko czy to ma sens? Wiem po prostu jak skrajne reakcje może wywołać taka informacja podana wprost, dlatego uważam, że lepiej poszukać je samodzielnie w sieci przy okazji trafiając na kilka innych ciekawych, choć nie raz kontrowersyjnych informacji. Nie ma sensu, masz rację. Podasz im linka a i tak Cie wyśmieją. Tak tu działają specjaliści od gooowno burzy. Jak lubisz kopać się z koniem to dyskutuj z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 05.09.2021 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Nie pomogłeś, bo napisałeś coś, o czym nie masz pojęcia. zbyt wielu poważnych ludzi jest w to zaangażowanych" ot, taki banał, pewnie gdzieś usłyszałeś, przeczytałeś i teraz powtarzasz. Pytanie "konkretnie kto" pozostało bez odpowiedzi. Trudno, będziesz musiał z nierozumieniem własnych postów żyć. Mnie nie przeszkadza to, że swoje "tłuste łapki" wiążesz z traumą cudzych klientów, a za własne natręctwo winisz innych. Jednak byłoby lepiej, żebyś się sam w tym nie gubił. No ale zawsze możesz zaczynać zdanie zaklęciem:stirthepot: Rozumiem, (...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 05.09.2021 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 https://www.instagram.com/p/CTbDdguHO8t/?utm_source=ig_embed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 05.09.2021 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Głupie. Bardzo głupie. ZERO ROZUMU Widzę stałą tendencję wśród niektórych antyszczepionkowców nawiązywania do czasów nazizmu, hitleryzmu czy faszyzmu. Ciekawa sprawa....osoby otwarte, myślące, uznające sę za tolerancyjne (!) , które same chętnie się zgłosiły do udziału w eksperymencie medycznym, nie potrafią zrozumieć, że nie wszyscy są tacy chętni na tego typu eksperymenty (nie potrafią zrozumieć, że inni mogą mieć inne poglądy?!?) - stąd takie reakcje - często skierowane w stronę osób, które z ruchem antyszczepionkowym nie miały nigdy nic do czynienia - ale całkiem możliwe, że za jakiś już do tego ruchu dołączą....właśnie z powodu takiej a nie innej reakcji 'tej drugiej strony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 05.09.2021 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 (edytowane) Ok, przyjmuję do wiadomości. Tylko czy te wiele osób było chorych na covid-19 i bez tej amantadyny przeszło by covid ciężko czy tak samo w kilka dni czy by ciężko chorowali?. Znam wiele osób które nie brały amantadyny i przeszły covid-19 szybko i lekko. Czy z powyższego można wyciągnąć wniosek że najlepszym lekarstwem na covid-19 jest brak zażywania leków? Nie, nie można takiego wniosku wyciągnąć. Na dzień dzisiejszy nie ma potwierdzonego skutecznego działania amantadyny na leczenie covid-19. Możliwe, że amantadyna pomaga niektórym a niektóry nie pomaga w żaden sposób. https://www.medonet.pl/koronawirus-pytania-i-odpowiedzi/leczenie-koronawirusa,amantadyna-na-covid-19--badania-w-toku--co-juz-wiadomo-,artykul,45566103.html https://naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news%2C89034%2Ctrwaja-badania-nad-amantadyna-w-leczeniu-covid-19.html Tak jak nie ma udowodnionego skutecznego działania wkłuć , relacje przeprowadzających te badania kliniczne nie udowodniły skuteczności, ba nie wiemy na co są te "szczepionki" A coronawirus jak jego kuzyni to w 99% populacji to tylko lekkie przeziębienie. Problemem sa organizmy osłabione podatne na infekcje To nie mogli amantadyny wprowadzić warunkowo w końcu jest skutki uboczne znane i badane od 50 lat na całej populacji. No rozumiem że zysk byłby krańcowo mniejszy amantadynę może produkowac każda firma farmaceutyczna zatem cena z kilku dolarów po roku stosowania masowego stosowania w czasie tej plandemii zeszłaby do kilkunastu centów. Na to własciciele i otumanieni propagandowym zagrożeniem nie mogą pozwolić Bo w końcu wkłuwają sobie towar wartości dwudziestu kilku dolców ZA DARMO A amantadynę łatwo można kupić w necie dodaje się te 65 zł za obsługe zlecenia i juz w telefonie mamy receptę do realizacji Edytowane 5 Września 2021 przez gnago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.09.2021 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Ciekawa sprawa....osoby otwarte, myślące, uznające sę za tolerancyjne (!) , które same chętnie się zgłosiły do udziału w eksperymencie medycznym, nie potrafią zrozumieć, że nie wszyscy są tacy chętni na tego typu eksperymenty (nie potrafią zrozumieć, że inni mogą mieć inne poglądy?!?) - stąd takie reakcje - często skierowane w stronę osób, które z ruchem antyszczepionkowym nie miały nigdy nic do czynienia - ale całkiem możliwe, że za jakiś już do tego ruchu dołączą....właśnie z powodu takiej a nie innej reakcji 'tej drugiej strony" Nie boli, nie szokuje Ciebie wykorzystywanie wizerunku Hitlera i nawiązywania do komór gazowych? (informacja - publikacja zamieszczona przez JTKirk) W Polsce? Polak to publikuje?? Opublikowałeś debilny Tweet bez komentarza - czy można by sądzić że to akceptujesz i popierasz? Komentarze pod Tweetem są tak samo żenujące (te akceptujące). Antyszczepionkowcy schodzą z rozumem na samo dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 05.09.2021 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 To że coś wkleił nie oznaczać musi że to toleruje tym bardziej że nie dodał to tego żadnego ze swej strony komentarza.Czy Ty co wklejasz, wszystko tolerujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.09.2021 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 (edytowane) Nie boli, nie szokuje Ciebie wykorzystywanie wizerunku Hitlera i nawiązywania do komór gazowych? (informacja - publikacja zamieszczona przez JTKirk) W Polsce? Polak to publikuje?? Opublikowałeś debilny Tweet bez komentarza - czy można by sądzić że to akceptujesz i popierasz? Komentarze pod Tweetem są tak samo żenujące (te akceptujące). Antyszczepionkowcy schodzą z rozumem na samo dno. To że coś wkleił nie oznaczać musi że to toleruje tym bardziej że nie dodał to tego żadnego ze swej strony komentarza. Czy Ty co wklejasz, wszystko tolerujesz? Nie zrozumiałeś co napisałem powyżej? Ciebie nie szokuje posługiwanie się wizerunkiem i przykładem Hitlera i nawiązanie do komór gazowych przez antyszczepionkowców w temacie covid-19? Masz problemy z czytaniem i rozumieniem prostego tekstu. PS Nie udzieliłeś informacji w którym mieście i w którym zakładzie pracy były te dwa przypadki śmiertelnych NOPów. Edytowane 5 Września 2021 przez d7d PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts