fotohobby 05.09.2021 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Uderz stół a nożyce same się odezwą. Co do szczepionek to po raz kolejny łżesz, kłamiesz i przekręcasz moje słowa, z takim szkoda mi tylko czasu na dyskusję. Zacytować ? Albo to,jak wysyłałeś dzieci @kulibob na szczepienie,, bo wydawało ci się, że już można. Jeszcze nazwałeś go "zacofańcem", czy jakoś tak. Kabaret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 05.09.2021 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Nie zrozumiałeś co napisałem powyżej? Ciebie nie szokuje posługiwanie się wizerunkiem i przykładem Hitlera i nawiązanie do komór gazowych przez antyszczepionkowców w temacie covid-19? Masz problemy z czytaniem i rozumieniem prostego tekstu. . Z czytanie z e zrozumieniem to raczej ty posiadasz bo mi to nie grozi. Napisałem chyba wyraźnie i bez żadnych metamorfoz, alegorii czy porównań. akceptujesz nazistowskie hasła wypisywane przez kuliboba a to że gość wkleił fotkę z z jakimś nazistą bo nie widać czy to Adolfik to robisz wielkie oburzenie? Gdyby po wklejeniu dodał jeszcze komentarz zachwalający to sam bym mu napisał co myślę, ale tego nie zrobił więc o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 05.09.2021 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Zacytować ? Albo to,jak wysyłałeś dzieci @kulibob na szczepienie,, bo wydawało ci się, że już można. Jeszcze nazwałeś go "zacofańcem", czy jakoś tak. Kabaret To że posiadasz amnezję i sklerozę to nie moja wina ale przestań po dziadowsku mnie obrażać Panie skrupulatny oświecony człowieku specjalisto od wszelakich linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.09.2021 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Trudno, będziesz musiał z nierozumieniem własnych postów żyć. Mnie nie przeszkadza to, że swoje "tłuste łapki" wiążesz z traumą cudzych klientów, a za własne natręctwo winisz innych. Jednak byłoby lepiej, żebyś się sam w tym nie gubił. No ale zawsze możesz zaczynać zdanie zaklęciem:stirthepot: Ach, czyli klasyka w wykonaniu @irqul - napisać bzdurę, banał bez pokrycia, a potem zarzucić pytającemu brak zrozumienia. No cóż, faktycznie niepotrzebnie pytałem "konkretnie kto ?" Niby człowiek wiedział, a jednak się łudził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.09.2021 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 To że posiadasz amnezję i sklerozę to nie moja wina ale przestań po dziadowsku mnie obrażać Panie skrupulatny oświecony człowieku specjalisto od wszelakich linków. A w którym miejscu Cbie obraziłem? To ty obrazasz, na przykład tu: . Sierota czyta a nie co i kogo czyta Choć tak naprawdę to jakaś parodia wypowiedzi pisanej, bo sensu w tym żadnego. Ale do tego w Twoich postach zdążyłem się już przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.09.2021 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Z czytanie z e zrozumieniem to raczej ty posiadasz bo mi to nie grozi. Napisałem chyba wyraźnie i bez żadnych metamorfoz, alegorii czy porównań. akceptujesz nazistowskie hasła wypisywane przez kuliboba a to że gość wkleił fotkę z z jakimś nazistą bo nie widać czy to Adolfik to robisz wielkie oburzenie? Gdyby po wklejeniu dodał jeszcze komentarz zachwalający to sam bym mu napisał co myślę, ale tego nie zrobił więc o co kaman? Treść wpisu potwierdza to co sam o sobie napisałeś: "Z czytanie z e zrozumieniem to raczej ty posiadasz bo mi to nie grozi." Określenie jakiś "Adolfik" -> może jednak nie tylko nie umiesz czytać. Brawo rozumy antyszczepionkowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 05.09.2021 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Ciekawa sprawa....osoby otwarte, myślące, uznające sę za tolerancyjne (!) , które same chętnie się zgłosiły do udziału w eksperymencie medycznym, nie potrafią zrozumieć, że nie wszyscy są tacy chętni na tego typu eksperymenty (nie potrafią zrozumieć, że inni mogą mieć inne poglądy?!?) - stąd takie reakcje - często skierowane w stronę osób, które z ruchem antyszczepionkowym nie miały nigdy nic do czynienia - ale całkiem możliwe, że za jakiś już do tego ruchu dołączą....właśnie z powodu takiej a nie innej reakcji 'tej drugiej strony" W psychologi to się nazywa efekt zaangażowania tzn dałem się zaszczepić więc jakie mam wyjście ? jedynie bronić tego i w efekcie ci ludzie wymyślą tysiące uzasadnień na swój błąd lub nie błąd ale musi być na ich , dwie grupy i jednej i drugiej grupie dają podłę wstrętne żarcie ale jedna grupa dostaje 1 dolara a druga 20 dolarów i na pytanie czy żarcie było dobre to grupa od 1 dolara twierdziła że żarcie ok natomiast ci od 20 dolarów jak jeden że żarcia nie dało się jest bo wstrętne i ohydne było . tak to mniej więcej działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 05.09.2021 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Nie, nie. Podaj i tyle. Podajesz rewelacyjną informację więc podziel się tą wiedzą. Nie chodzi o "informację w sieci" tylko o wiarygodną i udokumentowaną informację. Wyniki badań zarówno nad lekami jak i szczepionkami, które cały czas trwają są co jakiś czas publikowane i wystarczy do nich dotrzeć przejrzeć i wyciągnąć wnioski. Z lekami jest o tyle łatwiej, że trzeba wyszukać tylko wyniki badań nad trzema lekami: hydrochinonową, inwermektyną i amantydyną. Nie szukaj jednak wyników końcowych bo takich nie ma, ale są dostępne wyniki z poszczególnych etapów badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.09.2021 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 i nigdy nie byłem na l4. Wzór niewolnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 05.09.2021 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Treść wpisu potwierdza to co sam o sobie napisałeś: Określenie jakiś "Adolfik" -> może jednak nie tylko nie umiesz czytać. Brawo rozumy antyszczepionkowców. Ok, nie wiem ale przedtem otworzył mi się tylko połowa dolna obrazka a teraz już widać cały obrazek wraz z Adolfikiem. I skąd ten osąd że to antyszczepionkowcy go zapodali?? Przecież to wypisz wymaluj propaganda kuliboba czyli tym samy zwolenników szczepionek którzy są bardziej oderwani od rzeczywistości (chyba poszczepienne skutki się objawiają) niż antyszczepionkowcy. Widzisz jesteś tak obiektywny jak kolesie którzy robią gooowno burze z powodu błachej literówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.09.2021 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Wyniki badań zarówno nad lekami jak i szczepionkami, które cały czas trwają są co jakiś czas publikowane i wystarczy do nich dotrzeć przejrzeć i wyciągnąć wnioski. Z lekami jest o tyle łatwiej, że trzeba wyszukać tylko wyniki badań nad trzema lekami: hydrochinonową, inwermektyną i amantydyną. Nie szukaj jednak wyników końcowych bo takich nie ma, ale są dostępne wyniki z poszczególnych etapów badań. W skrócie - podaj jakie są wyniki wstępnych badań nad skutecznością leków: " hydrochinonową, inwermektyną i amantydyną" a jakie są wyniki skuteczności szczepionek w zakresie zachorowania i / lub lżejszego przebiegu covid-19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.09.2021 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Ok, nie wiem ale przedtem otworzył mi się tylko połowa dolna obrazka a teraz już widać cały obrazek wraz z Adolfikiem. I skąd ten osąd że to antyszczepionkowcy go zapodali?? Przecież to wypisz wymaluj propaganda kuliboba czyli tym samy zwolenników szczepionek którzy są bardziej oderwani od rzeczywistości (chyba poszczepienne skutki się objawiają) niż antyszczepionkowcy. Widzisz jesteś tak obiektywny jak kolesie którzy robią gooowno burze z powodu błachej literówki. Adolfa Hitlera nazywasz "Adolfikiem" ? Zbrodniarza wojennego, ludobójcę nazywasz "Adolfikiem". Hmmm... Chyba jednak nie rozumiesz jaki jest przekaz. Przeczytaj też komentarze anytyszczepionkowców. Porównujesz "goowno burze" o literówki z debilny przekazem w tym plakacie z Adolfem Hitlerem. Żenada. Samo określenie "goowno burza" określa poziom kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 05.09.2021 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Ach, czyli klasyka w wykonaniu @irqul - napisać bzdurę, banał bez pokrycia, a potem zarzucić pytającemu brak zrozumienia. No cóż, faktycznie niepotrzebnie pytałem "konkretnie kto ?" Niby człowiek wiedział, a jednak się łudził... Postu z Twoim brakiem zrozumienia nie musiałbym daleko szukać. Ciekawi mnie czy potrafiłbyś wskazać chociażby jeden własny post który nie jest bzdurą, banałem, pretensjami, albo zarzutami wobec innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 05.09.2021 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 kolejna bzdura dla rozrywki i ciutkę niezgodnie z tematem https://translate.google.com/translate?hl=&sl=en&tl=pl&u=https%3A%2F%2Fwww.gutenberg.org%2Ffiles%2F1951%2F1951-h%2F1951-h.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 05.09.2021 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 (edytowane) Adolfa Hitlera nazywasz "Adolfikiem" ? Zbrodniarza wojennego, ludobójcę nazywasz "Adolfikiem". Hmmm... Chyba jednak nie rozumiesz jaki jest przekaz. Przeczytaj też komentarze anytyszczepionkowców. Porównujesz "goowno burze" o literówki z debilny przekazem w tym plakacie z Adolfem Hitlerem. Żenada. Samo określenie "goowno burza" określa poziom kultury. Wali mnie ten plakat, ja go nie tworzyłem ani go nie zamieściłem na jakieś tam tablicy ogłoszeń. Natomiast co do przekazu jaki ten plakat niesie to bliżej jemu do nawiedzonych szczepionkowóc niż antyszczepionkowców. mamy tego dobitny przykład jakie hasła tu głoszą nawiedzeni zwolennicy szczepień "nibyszczepionkami".. P.S. Co do określenia 'goowno burzy" to ja go nie używałem jako pierwszy, poszperaj to znajdziesz kto pierwszy użył i kto często używa tego kulturalnego określenia. Edytowane 5 Września 2021 przez henrykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.09.2021 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2021 Ciebie "wali" ten plakat a mnie nie. Tym się różnimy i nie tylko tym. Możesz pisać że plakat jest stworzony przez zwolenników szczepień. Możesz nawet w to wierzyć Tak jak wierzysz w te dwa przypadki zgonów po szczepieniu które podawałeś. Nie podałeś jednak miasta i zakładu pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 06.09.2021 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2021 Postu z Twoim brakiem zrozumienia nie musiałbym daleko szukać. Ciekawi mnie czy potrafiłbyś wskazać chociażby jeden własny post który nie jest bzdurą, banałem, pretensjami, albo zarzutami wobec innych Jeśli masz jakiś problem z moimi "bzdurami, banałami, pretensjami", to odnieś się do nich konkretnie, podyskutujemy. Ja się odniosłem do Twojego konkretnego posta, a w odpowiedzi przeczytałem "a u Was biją Murzynów" No cóż, można i tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 06.09.2021 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2021 Ciebie "wali" ten plakat a mnie nie. Tym się różnimy i nie tylko tym. Możesz pisać że plakat jest stworzony przez zwolenników szczepień. Możesz nawet w to wierzyć Tak jak wierzysz w te dwa przypadki zgonów po szczepieniu które podawałeś. Nie podałeś jednak miasta i zakładu pracy. Mistrzu w miganiu się w odpowiedzi na niewygodne pytania oraz w mijaniu się z prawdą odpowiem Ci tak. Nie oglądam netu a w szczególności tego typu obrazków, natomiast porusza mnie jak ktoś a dokładnie kulibob wypisuje nazistowskie hasła tu na forum. Zadałem Ci już niejednokrotnie pytanie czy to co wypisuje nasz kulibob Tobie nie przeszkadza? a przeszkadza jakiś obrazek? I na dokładkę, kto ludzi niezaszczepionych chce wysłać na bezludną wyspę, do obozów, do komór szczepieniowych? To są słowa które szczepionkowcy wypisują na tych antyszczepionkowców, ale cóż jak jesteś aż tak ślepy w rozumowaniu prostych rzeczy to o czym chcesz tu rozmawiać? Co do owych zgonów napisałem i wyjaśniałem ale Tobie i twoim kolegom to mało i ciągniecie ten wątek jakby wasze życie od tego zależało więc nie będę dalej tego ciągnął bo mi to wisi czy w to uwierzysz czy nie, ja wiem swoje i kto mądry to zrozumiał i przyjął do wiadomości. Co do miejscowości i mojego zakładu nie będę podawał bo to za zbyt poważna firma abyś ją tu pomiatał i szykanował bo tak by się stało gdybym podał nazwę firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 06.09.2021 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2021 W skrócie - podaj jakie są wyniki wstępnych badań nad skutecznością leków: " hydrochinonową, inwermektyną i amantydyną" a jakie są wyniki skuteczności szczepionek w zakresie zachorowania i / lub lżejszego przebiegu covid-19? No cóż napisałem już wystarczająco dużo, by można sobie wygooglać potrzebne informacje w myśl zasady: "jeżeli chcesz mieć dobrze, to zrób to sam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 06.09.2021 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2021 A tu jankeskie wskazówki co do postępowania z kłutymi, tu eufemistycznie zwanymi zombi https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts