henrykow 12.09.2021 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Akurat pechowo się złożyło, że te dwa przypadki to w zakładzie pracy @henrykowa Błaznuj dalej, najlepiej ci to wychodzi Panie Fotograf i jeszcze do kompletu brakuje d7d aby w komplecie pobłaznować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 12.09.2021 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Oczywiście wiesz lepiej nie znając dokumentacji nawet nie mówiąc już o odpowiednim wykształceniu i doświadczeniu... ] A Ty jaką masz wiedze i podstawy aby negować to co napisał SAVAGE7 ? Nie mieć IQ podwyższonego aby wiedzieć że piloci muszą i posiadają zdrowie "jak koń" i zgony w tym zawodzie, szczególnie po szczepionce dają wiele do myślenia, ale do myślenia ludziom obdarowanych w aparat w postaci mózgu a nie tym którzy są pod silnym działaniem NOP-a i nie widza nic poza samymi superlatywami odnoście szczepionek na covida. Nie podałem i nie podam mojej zakładu pracy bo wiedziałem czym to się skończy tak jak w tym przypadku gdzie chodzi o pilotów. Powiem tylko tyle że to kwestia czasu gdy ruszą zbiorowe a i może indywidualne pozwy przeciw firmom produkującym szczepionki na covida za spowodowanie śmierci szczepionką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.09.2021 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 (edytowane) Błaznuj dalej, najlepiej ci to wychodzi Panie Fotograf i jeszcze do kompletu brakuje d7d aby w komplecie pobłaznować. To wytłumacz mi tylko jedna rzecz - skoro w jednym przypadku sekcja odbyła się na wniosek rodziny i wykazała "zakrzepicę", to dlczego nie została odnotowana w bazie NOP ? Dlaczego rodzina nie zażądała tego, żeby mieć podstawy do ew. walki o odszkodowanie ? Przecież to, co piszesz (jak zwykle) nie trzyma się logiki... nie ogłupiajcie innych ludzi. Zastosuj się do tego, co piszesz, bo póki co chcesz tu zaistniec w wyjątkowo naiwny sposób. Takie bajki to kolegom w pracy opowiadaj. Może to łykną... Edytowane 12 Września 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.09.2021 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Powiem tylko tyle że to kwestia czasu gdy ruszą zbiorowe a i może indywidualne pozwy przeciw firmom produkującym szczepionki na covida za spowodowanie śmierci szczepionką. ROTFL To tylko pokazuje, jak słabo orientujesz się w otaczającym Ciebie świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 12.09.2021 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Pisałem o tym ale jak widzę NOP jest okrutny wobec Was. Nie dostaną odszkodowania bo przed zaszczepieniem podpisali zgodę i na własną odpowiedzialność się zaszczepili. Ile razy można klepać jedno i to samo. Wy nie macie nic lepszego do roboty? Może byście się zatrudnili w CBŚ albo w ABW skoro mielicie jedno i to samo od dwóch miesięcy, tak takich potrzebują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.09.2021 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 to kwestia czasu gdy ruszą zbiorowe a i może indywidualne pozwy przeciw firmom produkującym szczepionki na covida za spowodowanie śmierci szczepionką. z satysfakcją będę się temu przyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.09.2021 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 W małym miasteczku zmarł pewien grabarz lokalnego cmentarza. Był zaszczepiony. Na cmentarzu było zatrudnionych dwóch grabarzy. Drugi, niezaszczepiony cieszy się doskonałym zdrowiem. Rzecznik cmentarza wydał oświadczenie w którym stwierdza, iż 100% zaszczepionych grabarzy zmarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.09.2021 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 A Ty jaką masz wiedze i podstawy aby negować to co napisał SAVAGE7 ? Dałem linka do wypowiedzi profesorów. To oni mają wiedzę i podstawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.09.2021 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 z satysfakcją będę się temu przyglądał. A jak ciekaw jestem, jak się skończą procesy, jak rodziny ofiar covida zaczną pozywać tych, co nie mając przeciwwskazań nie zaszczepili się i zarazili. Ale satysfakcji z niczyjej śnierci mieć nie będę. To będzie smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 12.09.2021 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Dałem linka do wypowiedzi profesorów. To oni mają wiedzę i podstawy. Odnoszę wrażenie że tu kilku piszących ma a raczej uważa że ma wiedzę ponad wszystkich profesorów i lekarzy. A tak na marginesie to ci profesorowie piszą to co chcą lub to co im każą ich sponsorzy, tak jak każdy. skąd mamy wiedzieć że ich wypowiedzi są obiektywne i prawdziwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 12.09.2021 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 A jak ciekaw jestem, jak się skończą procesy, jak rodziny ofiar covida zaczną pozywać tych, co nie mając przeciwwskazań nie zaszczepili się i zarazili. Ale satysfakcji z niczyjej śnierci mieć nie będę. To będzie smutne. Czytałem niedawno w necie (i też to było medycznie stwierdzone i wypowiadał się o tym jakiś lekarz czy profesor) że zaszczepieni mogą jeszcze bardziej zarażać niż nieszczepieni. Tylko gdy do tego dojdzie to szczepieni maja kogo konkretnie pozwać a pozostali kogo pozwą, resztę społeczeństwa które się nie zaszczepiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.09.2021 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 skąd mamy wiedzieć że ich wypowiedzi są obiektywne i prawdziwe? Czytałem niedawno w necie (i też to było medycznie stwierdzone i wypowiadał się o tym jakiś lekarz czy profesor) że zaszczepieni mogą jeszcze bardziej zarażać niż nieszczepieni. Wrzuć linka. Na początku pandemii widziałem wywiad z jednym profesorkiem którego dziennikarz zapytał, jak długo żyje wirus poza człowiekiem. Na co profesorek odparł, że wirus nie żyje. Dziennikarz zrobił lekko zdziwioną minę ale przeszedł do następnego pytania... Profesor powiedział prawdę. Ale kto to zrozumiał? To pytanie było bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.09.2021 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 A jak ciekaw jestem, jak się skończą procesy, jak rodziny ofiar covida zaczną pozywać tych, co nie mając przeciwwskazań nie zaszczepili się i zarazili. to ja jestem ciekaw jak to będzie gdy wyszczypani np. 7 razy będą pozywali tych co wyszczypali się tylko 5 razy. izrael myśli o czwartej dawce. coś tam u nich nieciekawie mimo ogromnej % liczby wyszczypanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.09.2021 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 izrael myśli o czwartej dawce. coś tam u nich nieciekawie mimo ogromnej % liczby wyszczypanych. Ciągle ta sama bzdura. Jakieś kompleksy względem Izraela? Wysoki % to mieli przed wyborami. Na wiosnę. W czym niby ten Izrael ma być przodujący? Źródło Jakiej jest źródło Twoich informacji? I tej, że Izrael w czymś przoduje, i ze 95% zarażonych to wyszczepieńcy (cokolwiek to znaczy). Chodzi o nie narażanie czyjegoś życia. Jak ktoś jedzie autem trzeźwy, przepisowo, nie jest zmęczony - ale zasłabnie i wyjedzie na czołówkę... Trudno. Wypadek. Zdarza się. Ale jak wsiada za kółko piany, zmęczony, wie, że ma padaczkę itp. - ponosi winę jak spowoduje wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 12.09.2021 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 A tu coś z naszego krajustarsze ale oficjalne https://informacje.pan.pl/images/2020/opracowanie-covid19-14-09-2020/ZrozumiecCovid19_opracowanie_PAN_interactive.pdfA tu o nowym pomysle zarazyhttps://marucha.wordpress.com/2021/09/08/przychodzi-kolejna-pandemia-i-kolejne-genetyczne-szczepionki-tym-razem-przeciwko-rsv/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 12.09.2021 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Chodzi o nie narażanie czyjegoś życia. Jak ktoś jedzie autem trzeźwy, przepisowo, nie jest zmęczony - ale zasłabnie i wyjedzie na czołówkę... Trudno. Wypadek. Zdarza się. Ale jak wsiada za kółko piany, zmęczony, wie, że ma padaczkę itp. - ponosi winę jak spowoduje wypadek.tu masz info od PE https://www.europarl.europa.eu/news/pl/headlines/society/20190410STO36615/statystyki-smiertelnosci-na-drogach-w-ue-infografika A tu śmiertelność na plandemię : https://pulsmedycyny.pl/smiertelnosc-covid-19-w-polsce-i-na-swiecie-1006754 Jak możesz porównywać nieporównywalne. Oczywiste straty ludzkie w wypadkach z wydumanymi stratami ludzkimi plandemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.09.2021 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Chodzi o nie narażanie czyjegoś życia. Jak ktoś jedzie autem trzeźwy, przepisowo, nie jest zmęczony - ale zasłabnie i wyjedzie na czołówkę... Trudno. Wypadek. Zdarza się. Ale jak wsiada za kółko piany, zmęczony, wie, że ma padaczkę itp. - ponosi winę jak spowoduje wypadek. łokurna, do czego to porównanie, do szczepień? przecież zaszczepiony (np.ty) jest potencjalnym zagrożeniem. w sumie to każdy może zarazić każdego więc o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.09.2021 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Wstyd trochę... Z jakiego powodu i komu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.09.2021 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 przecież zaszczepiony (np.ty) jest potencjalnym zagrożeniem. w sumie to każdy może zarazić każdego więc o co chodzi? Zdrowy nie może zarażać covidem. Owszem, zaszczepiony też może zachorować - ale ma na to o rząd wielkości mniejsze szanse od nieszczepionego. Za to nie da mu się przypisać winy czy nieostrożności. Jak możesz porównywać nieporównywalne. Oczywiste straty ludzkie w wypadkach z wydumanymi stratami ludzkimi plandemii Co ma statystyka do winy w konkretnym przypadku? Simon Mol mówi Ci coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.09.2021 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Akurat pechowo się złożyło, że te dwa przypadki to w zakładzie pracy @henrykowa Tylko płeć się nie zgadza. Bo w zakładzie pracy @henrykow to byli dwaj faceci w sile wieku którzy nigdy nie chorowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts