kulibob 20.09.2021 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 A co, mam się chwalić co drugi post tym że miałem covida tak jak ty się chwalisz wątpliwym majątkiem? Podejrzewam że ten covid jest tak zmyślony jak te dwa poszczepienne trupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.09.2021 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Oooooooooo widzę że teraz dopiero dotarło o czym mówi ten zapis. Nie dziwie się ze masz opóźniony zapłon w czytaniu ze zrozumieniem. ?? Nie nie dotarło tak samo ty nakłaniasz do mordu i co z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.09.2021 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Bardziej powienineś się tym martwić a do tego też łapę przyłożyliściehttps://www.bankier.pl/wiadomosc/Citi-Na-poczatku-2022-r-inflacja-w-Polsce-moze-siegnac-6-4-proc-8190794.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 20.09.2021 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 No cóż, z mądrym bym porozmawiał z miłą chęcią, więc rozmowę muszę zakończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.09.2021 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 No cóż, z mądrym bym porozmawiał z miłą chęcią, więc rozmowę muszę zakończyć. Problem w tym że trafiłeś na dużo mądrzejszego od siebie panie brygadzisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 20.09.2021 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 (edytowane) Problem to masz Ty, bo jak stare przysłowie mówi że mądry głupiemu musi ustąpić, więc ustępuję. Edytowane 20 Września 2021 przez henrykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.09.2021 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Problem to masz Ty, bo jak stare przysłowie mówi że mądry głupiemu musi ustąpić, więc ustępuję. To dobrze że idziesz do punktu szczepień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 20.09.2021 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Coraz mniej rozumiem, jakiego stanowiska bronisz. Że obowiązkowe szczepienia to pogwałcenie praw do samostanowienia jednostki? Tak w ogóle? Czy jednej/kilku konkretnych? Dziwne, żeby w rozporządzeniu była wpisana szczepionka na chorobę, której jeszcze nie było gdy rozporządzenie było opracowywane. Ja to w ramach posady adwokata diabła. Problem w tym, że zasadniczo nie widać wielkich protestów przy zwiększaniu kar za wykroczenia w ruchu drogowym. Szczepienia przeciw COVID-19 wywołują wielkie emocje. I po co jątrzyć, skoro problem się sam rozwiąże? Potrzebujemy tylko czasu, czas leczy rany. Nie potrzebuję wyobraźni. Wystarczy skopiować rozwiązanie z '63. Było już o tym w tym wątku. Piszesz o blokadach, zakazie korzystania z komunikacji czy o czymś innym? Dużo ludzi sobie z tym poradzi. W praktyce zorganizowanie blokady tylko dla osób niezaszczepionych nie będzie skuteczne. Jedyne rozwiązanie to blokada na poziomie kraju, dla wszystkich. Jak to zadziała - widzieliśmy w 2020. Nie wiem jak Ty, ale ja się mogłem poruszać bez przeszkód. Raz zatrzymała mnie policja do kontroli i to wszystko. To miał być lockdown? Wolne żarty. W wybiórczy lockdown tym bardziej nie zadziała. Powtarzam, jak ktoś naprawdę będzie nie chciał się zaszczepić, to tego nie zrobi. Nie wspominając już o wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 20.09.2021 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 ... główka w piasek Oczywiście masz rację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.09.2021 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 I po co jątrzyć, skoro problem się sam rozwiąże? Potrzebujemy tylko czasu, czas leczy rany. Nie rozwiąże się bez zaszczepienia minimum 80% społeczeństwa. Covid będzie zbierał corocznie wielokrotnie więcej duszyczek niż zabierała grypa. Piszesz o blokadach, zakazie korzystania z komunikacji czy o czymś innym? O wszystkim, co doprowadziło do zaszczepienia 98% w dwa miesiące. Np. za brak szczepienia grzywna w wysokości czterokrotności przeciętnego wynagrodzenia albo 3 miesiące aresztu. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8074816&viewfull=1#post8074816 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.09.2021 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Oczywiście masz rację! Raczyłeś beknąć ponownie na pytanie do Ciebie nie adresowane, odpowiem cytatem z klasyka: Święte słowa, nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 20.09.2021 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Nie rozwiąże się bez zaszczepienia minimum 80% społeczeństwa. Covid będzie zbierał corocznie wielokrotnie więcej duszyczek niż zabierała grypa. No będzie. O wszystkim, co doprowadziło do zaszczepienia 98% w dwa miesiące. Np. za brak szczepienia grzywna w wysokości czterokrotności przeciętnego wynagrodzenia albo 3 miesiące aresztu. Teraz to nie przejdzie. Wtedy była prosta sprawa, brak internetu i wszystkich trzymano za mordę. Teraz komornik nie potrafi znaleźć dłużnika, a Ty chcesz całą Polskę zaszczepić? Groźby nie działają, co widać doskonale po karach za jazdę po pijaku. Nieuchronność kary odstrasza, a nie sama kara. A u nas z tą nieuchronnością jest tak, że czasami za rękę złapią i się cwaniak wywinie. Jak lubię nasz kraj, to zwyczajnie nie wierzę, że to się ma szanse udać. A co powiedzieć o ludziach wykluczonych komunikacyjnie? Gdzie bez samochodu nie można się dostać do sąsiedniego miasta do lekarza? Musiałbyś zorganizować lekarzy bez granic, którzy by jeździli od wsi do wsi. Niewykonalne. Ale zawsze można próbować tworzyć kolejne martwe prawo. Tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.09.2021 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Ale bełkot , rządzący zachwyceni takimi durniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 20.09.2021 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Raczyłeś beknąć ponownie na pytanie do Ciebie nie adresowane, odpowiem cytatem z klasyka: A czy raczyłeś też odpowiedzieć na słowa nie adresowane do ciebie więc po pyskujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.09.2021 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 A czy raczyłeś też odpowiedzieć na słowa nie adresowane do ciebie więc po pyskujesz??? Znowu dostałeś rozwolnienia "przez pryzmat" ... czy tylko ... Jesteś po prostu JEBNIĘTY!!! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.09.2021 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 (edytowane) Tak samo jak nie odwzajemniam Twojej głupiej, monotonnej pisaniny że kłamię w tej sprawie. To Cie nie porusza (pisanie kuliboba w stosunku do innych ludzi) a Adolfik Ci przeszkadza???!!! Ogarnij się i swoje chore osądy. Prawda boli. A kłamstwo jest i pozostanie kłamstwem. "Wszyscy" wiedzą że kłamałeś. Jak masz prawdziwy cel pisania swoich kłamstw? Pisałem wcześniej - podaj jakieś informacje (mogą być z internetu) które potwierdzą te dwa przypadki. "W internecie jest wszystko" więc te dwa przypadki też muszą być. Nie ma w internecie to znaczy, że nie było takich zdarzeń. Nie dyskutuję z @kulibob. Dyskutuję z @henrykow. Nie wracaj znowu do "Adolfika" bo to jest żałosne i moje zdanie na ten temat już znasz. Nie porównuj wpisów @kulibob z działalnością "Adolfika" bo to świadczy o twoim poziomie lub o kolejnęj chęci zmiany tematu. To twoje porównanie jest chore. PS Moje osądy nie są chore. Edytowane 20 Września 2021 przez d7d PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 20.09.2021 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Znowu dostałeś rozwolnienia "przez pryzmat" ... czy tylko Lecz się chłopie, lecz i znajdź dobrego specjalistę od bardzo trudnych przypadków psychicznych. Przyłazisz tu od dłuższego czasu tylko w jednym celu, nie aby podyskutować merytorycznie tylko aby dosrać i prowokować., naprawdę ta emerytura jest tak gnębiąca że musisz odreagować hejtem? A po drugie czepiasz się ludzi którzy nie prowadza z tobą dyskusji, masz coś z głową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.09.2021 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Niektóre posty niektórych forumowiczów są niezgodne z zasadami FM i "obrażają godność lub naruszają dobra osobiste innych osób " (cytat z regulaminu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 20.09.2021 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Prawda boli. A kłamstwo jest i pozostanie kłamstwem. "Wszyscy" wiedzą że kłamałeś. Jak masz prawdziwy cel pisania swoich kłamstw? Pisałem wcześniej - podaj jakieś informacje (mogą być z internetu) które potwierdzą te dwa przypadki. "W internecie jest wszystko" więc te dwa przypadki też muszą być. Nie ma w internecie to znaczy, że nie było takich zdarzeń. Nie dyskutuję z @kulibob. Dyskutuję z @henrykow. Nie wracaj znowu do "Adolfika" bo to jest żałosne i moje zdanie na ten temat już znasz. Nie porównuj wpisów @kulibob z działalnością "Adolfika" bo to świadczy o twoim poziomie lub o kolejnęj chęci zmiany tematu. To twoje porównanie jest chore. PS Moje osądy nie są chore. Chory człowiek nie przyzna się ze jest chory, taka jest prawda wiec nie pogrążaj się w swojej monotonii. Ja z tobą tez nie dyskutuję to czepiasz się moich wypowiedzi więc odpowiadam czego nie można rzec o tobie bo na niewygodne pytanie odpowiadasz innym durnym pytanie i zarzutami wyssanymi z palca. Ten co wkleił Adoplfika też z tobą nie rozmawiał a jego się uczepiłeś, szkoda że kuliboba się nie czepiasz bo najwyraźniej popierasz nazizm i jego poglądy bo to kolega szczepionkowiec a kolegów nie wolno ganić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 20.09.2021 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Niektóre posty niektórych forumowiczów są niezgodne z zasadami FM i "obrażają godność lub naruszają dobra osobiste innych osób " (cytat z regulaminu) Wal śmiało które i kogo. Nie zapomnij umieścić siebie na tej liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts