kulibob 12.10.2021 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 J wykształcenia, ......... Masz takie dane? Bo jestem jaki ma to związek z pojemnością kopuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.10.2021 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Nie chce mi przytaczać jakie bzdury i herezje wypisywali i wypisują szczepionkowcy w tym tak przez was uwielbiani autorytety medyczne i naukowe. Może skończmy ta licytację a spoglądnijmy na to obiektywnie? i nie mam na myśli waszego skrzywionego obiektywizmu tylko tego prawdziwego. Nie masz co przytaczać bo w większości są to fakty i potwierdzone wyniki naukowych badań. Faktem jest że w tych wynikach i faktach nie ma tych dwóch, słynnych z FM, przypadków zakrzepicy. Pewnie jakieś niedopatrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 12.10.2021 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Jest metodyka, jest policzone. Nazywa się to IV faza testów klinicznych. Porównywanie wyników zaszczepionych i niezaszczepionych w realnym świecie nie ma sensu, bo te grupy różnią się pod względem zachowań, wieku (wśród zaszczepionych praktycznie nie ma dzieci do 12 r.ż. za to najwyższy odsetek zaszczepionych jest wśród ludzi starszych), zawodów, wykształcenia, miejsca zamieszkania itd. Jak zobaczę, to uwierzę. Jak dotychczas, to widzę "artykuły" i większość niewarta nawet obśmiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.10.2021 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Szczególnie warte są obśmiania przez Ciebie bo nie pasują do twoich wizji świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.10.2021 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Jak zobaczę, to uwierzę. Jak dotychczas, to widzę "artykuły" i większość niewarta nawet obśmiania Dla przykładu: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2034577 https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf Obśmiewanie tego czego ma dowodzić? Zaliczania się do 41%? Masz takie dane? Bo jestem jaki ma to związek z pojemnością kopuły Dr Wojciech Feleszko, pulmunolog, immunolog i pediatra: Myślę, że wynika przede wszystkim z braku wiedzy. Z badań wynika, że aż 41 proc. przeciwników szczepień ma wykształcenie podstawowe bądź zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 12.10.2021 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Nie smuć tak się Siedzę na rybach. ( A co jest celem wyprawy? Jakiś czas temu, oglądałem polowanie na tarpony w słono-słodkich wodach przybrzeżnych, przyznam, że nieco zaintrygował mnie ten gatunek, szybki, silny, dynamiczny, często z walką w powietrzu. Trafiłeś kiedyś, jakieś egzemplarze tego gatunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 12.10.2021 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 (edytowane) Jak zobaczę, to uwierzę. Jak dotychczas, to widzę "artykuły" i większość niewarta nawet obśmiania Zatem patrz i uwierz,nie żadne artykuły zagraniczne tylko wszystko po polsku, dla imbecyli z Konfederacji od imbecyli z Konfederacji: Dzalacz Konfederacji, który przy grobie Dmowskiego ,który mówi o mikroczipach, jest prominentym działaczem Bosaka... Czyli idiotow nie sieją,sami się rodzą.. Już jeden "dyktatorek" straszył swoich fanow z pustymi głowami oglądających TVPis pasożytami i pierwotniakami: Drugi, juz pełny Dyktator czyli Putin,ustami członków Konfederacji,straszył swoich fanów z pustymi głowami oglądających TVRepublika, TRWAM czy TVPis,mikroczipami ,czy genami małpy: https://youtu.be/wTnPa4qrP1Y A te przy_głupy oglądające to i wierzące w to, stają się mimowolnymi trollami, które rozgalszaja te bzdury wśród podobnych przy_głupów. Druga półka to trolle za kasę, powielające te brednie. A to w jednym i drugim przypadki ma spotęgować strach wśród ludzi niezbyt tomnych umysłowo bo takimi ludźmi przez strach łatwiej się rządzi i steruje, nawet jak nie ma czipów i taki jest cel tych bredni... Dobitne tego przykłady mamy w tym temacie no i na wschodzie Polski.... Druga dawka Pfizera przyjęta w czerwcu, mamy październik, żyje... Szczęść boże.. Edytowane 12 Października 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 12.10.2021 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Wow. Więc Wy zaszczepiliście się bo grupa tych"mądrzejszych" tak zrobiła? No gratuluje i nie podziwiam Mnie grupa które się nie zaszczepiła kompletnie nie interesuje. W sumie w tej materii obchodzą mnie tak jak kuliboba. Mam swoje powody i suma zysków kompletnie deklasuje potrzebę tego szczepienia. Brak w moim otoczeniu ochrony którą daje szczepionka. Wszystko jest niby , opiera się na hazardzie i dobrej wierze w system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 12.10.2021 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 (edytowane) Wow. Więc Wy zaszczepiliście się bo grupa tych"mądrzejszych" tak zrobiła? No gratuluje i nie podziwiam Mnie grupa które się nie zaszczepiła kompletnie nie interesuje. W sumie w tej materii obchodzą mnie tak jak kuliboba. Owszem, grupa mądrzejszych się zaszczepiła, a grupa głupszych z Polski B dzisiaj zada respiratorów do oddychania tyko dlatego że są głupsi... Polska powinna być podzielona,na głupich ze wchodu,którzy bez UE są zdolni funkcjonować i na cywilizowana Polskę. Edytowane 12 Października 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 13.10.2021 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Już jeden "dyktatorek" straszył swoich fanow z pustymi głowami oglądających TVPis pasożytami i pierwotniakami: Drugi, juz pełny Dyktator czyli Putin,ustami członków Konfederacji,straszył swoich fanów z pustymi głowami oglądających TVRepublika, TRWAM czy TVPis,mikroczipami ,czy genami małpy: https://youtu.be/wTnPa4qrP1Y A te przy_głupy oglądające to i wierzące w to, stają się mimowolnymi trollami, które rozgalszaja te bzdury wśród podobnych przy_głupów. Druga półka to trolle za kasę, powielające te brednie. A to w jednym i drugim przypadki ma spotęgować strach wśród ludzi niezbyt tomnych umysłowo bo takimi ludźmi przez strach łatwiej się rządzi i steruje, nawet jak nie ma czipów i taki jest cel tych bredni... Dobitne tego przykłady mamy w tym temacie no i na wschodzie Polski.... Druga dawka Pfizera przyjęta w czerwcu, mamy październik, żyje... Widać wyznawcy twojego awatara mają skopane banie , powinni zabrać tę koncesję jednak oczywiście dla zdrowia psychicznego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.10.2021 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Widać wyznawcy twojego awatara mają skopane banie , powinni zabrać tę koncesję jednak oczywiście dla zdrowia psychicznego . Posłuchaj tych na protestach anty szczepionkowych ale nie dowódców tylko tych w tle tam słychać intelekt . Ich status społeczny odzwierciedla to że tam są. Ktoś kto nie potrafi oszacować swojego interesu to gdzie może być? Tam gdzie jest w tej chwili z takimi jak on sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.10.2021 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 W kanale ściekowym nie żyją tarpony ewentualnie tampony:D Od razu widać, że co jak co, ale to środowisko masz dobrze obeznane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.10.2021 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Ba, Floride znam jak własna kieszeń Nie wątpię. Szkoda tylko , że od strony biotopu, w którym egzystujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2021 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 A co jest celem wyprawy? Jakiś czas temu, oglądałem polowanie na tarpony w słono-słodkich wodach przybrzeżnych, przyznam, że nieco zaintrygował mnie ten gatunek, szybki, silny, dynamiczny, często z walką w powietrzu. Trafiłeś kiedyś, jakieś egzemplarze tego gatunku? U mnie to nie są wyprawy Od kiedy jestem na emeryturze, wędkuję w Atlantyku 3 razy w tygodniu (mieszkam 3 mile od linii brzegowej). Tarpon (tutaj nazywają czasami Sabalo) nie jest jadalną rybą (przynajmniej dla mnie). W zeszłym roku złowiłem kilka w ujściu rzeki (niewielkich, około 30 cm). Od około roku łowię z molo we Flagler Beach gdzie mam również bardzo blisko. Obecnie jest sezon na flądrę, red fish, pompano, black drum i sheepshead, trafiły się także hiszpańskie makrele które uwędziłem. Rekiny, sumiki morskie i bluefish wędrują na powrót do wody. Fotografie z morskiego wędkowania, znajdziesz na mojej stronie na FB W kanale ściekowym nie żyją tarpony ewentualnie tampony:D W tej dziedzinie toś ekspert. Wiesz co czyścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2021 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Od razu widać, że co jak co, ale to środowisko masz dobrze obeznane. To "światowiec" jest ... na szczęście mam znajomych w całej Europie ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2021 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 (edytowane) Miałem też kumpla wędkarza co łapał taaaakie ryby, szkoda tylko że nie jego i nie wszystkie były złowione na wędkę bo i przez rybaków też a zdjęcia "pożyczał" od innych kolegów którym rozgłos nie był potrzebny. Co do dziedziny pracy to faktycznie ta praca na zmywaku odcisnęła niezłe piętno na twoim umyśle. To ten kumpel który zmarł na zakrzepicę poszczepienną mitomanie ? Śmieszna ta Twoja nieporadna pisanina "przez pryzmat" "kleptomanie" Zapewne jesteś największym polimatem w całym Henrykowie i słuchają Ciebie "z rozdziawionom gembom" Pisz dalej gdyż bawisz mnie niezmirnie Edytowane 13 Października 2021 przez Chef Paul dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 13.10.2021 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Nie znasz znaczenia troll i trollowanie. Temat w którym się udzielasz to KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami więc to postawy antyszczepionkowe i antyspołeczne są trollowaniem. Rozkmiń słodyczy niewiedzy, znaczenie: walka z mitami i plotkami Przykładem coronawirus padajacy ze zmęczenia po 1,5 metra dystansu Bezpieczeństwo kłucia, brak nop-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 13.10.2021 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Miałem też kumpla wędkarza co łapał taaaakie ryby, szkoda tylko że nie jego i nie wszystkie były złowione na wędkę bo i przez rybaków też a zdjęcia "pożyczał" od innych kolegów którym rozgłos nie był potrzebny. Co do dziedziny pracy to faktycznie ta praca na zmywaku odcisnęła niezłe piętno na twoim umyśle. JA miałem lepszego znajomego, wracał zachlany z nocnego wędkowania z mrożonymi filetami, które sam złowił. Taki tupeciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.10.2021 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Rozkmiń słodyczy niewiedzy, znaczenie: walka z mitami i plotkami Przykładem coronawirus padajacy ze zmęczenia po 1,5 metra dystansu Bezpieczeństwo kłucia, brak nop-ów Rozkmiń słodyczy niewiedzy - masz niewiedzę w temacie słodyczy? Potrzebujesz pomocy? Coronawirus może padać ze zmęcznia tylko w twojej wyobraźni. Taki duży a boi się kłucia Może pozostań przy budowie fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.10.2021 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Izrael-oglosil-ze-pokonal-delte-i-zablokowal-nowe-warianty-SARS-CoV-2-8204955.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts