d7d 27.09.2021 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Tak, obserwując wasze wypowiedzi rzeczywiście dochodzę do wniosku, że nie powinienem pisać iż lekarze powinni mieć płacone za wyleczenie, tak ja wielu innych usługodawców. I w jednym się zgadzam, nie zawsze da się wprowadzić proste rozwiązania by wszyscy byli usatysfakcjonowani. Pisać to mało, nie powinieneś tak uważać. Dotyczy to tez innych zawodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.09.2021 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 (edytowane) Znam tą dobrą pracę ( i nie tylko ja), sprzedaż PCi i stanowisko dyrektora W 1992r jak przed wojem uciekałem ? Nieźle masz głowę spaprana Edytowane 27 Września 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 27.09.2021 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Całe półtora roku pitolą we wszystkich stacjach TV radiowych gazetach o jednym a tym samym a wam jeszcze mało tego bełkotu i sami musicie bełkotać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.09.2021 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Całe półtora roku pitolą we wszystkich stacjach TV radiowych gazetach o jednym a tym samym a wam jeszcze mało tego bełkotu i sami musicie bełkotać dalej Nie wszyscy tak, jak ty są na emeryturce i siedzą przed TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.09.2021 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 (edytowane) Całe półtora roku pitolą we wszystkich stacjach TV radiowych gazetach o jednym a tym samym a wam jeszcze mało tego bełkotu i sami musicie bełkotać dalej A Ty się tym martwisz i dlatego założyłeś nowe konto aby tymi przemyśleniami z nami się podzielić. Co polecasz? "bełkot" to są ci "anty" czy "pro" ? Edytowane 27 Września 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 27.09.2021 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Całe półtora roku pitolą we wszystkich stacjach TV radiowych gazetach o jednym a tym samym a wam jeszcze mało tego bełkotu i sami musicie bełkotać dalej I właśnie pandemia tak długo będzie trwać jak temat będzie poczytny czy chętniej oglądalny. Media grozy i szokujące prawdy ludzi przyciągają. Drugim warunkiem - profity dla medyków jeśli za covid będą wyższe to pandemia się nigdy nie skończy. Tzn. nie spowszednieje. Ale może medycy wywalczą, żeby stawki "covidowe" były już standardem. ps. Sam tu wszedłeś i wiedziałeś z czym tu walczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 27.09.2021 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Pisać to mało, nie powinieneś tak uważać. Dotyczy to tez innych zawodów. Znaczy, chcesz przez to powiedzieć, że nie mam prawa do innego zdania(punktu widzenia), niż ten który Ty uważasz za właściwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.09.2021 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 (edytowane) Znaczy, chcesz przez to powiedzieć, że nie mam prawa do innego zdania(punktu widzenia), niż ten który Ty uważasz za właściwy? Absolutnie tak nie uważam. Moje zdanie to jest moje zdanie. Godne pochwały jest to co napisałeś: "Tak, obserwując wasze wypowiedzi rzeczywiście dochodzę do wniosku, że nie powinienem pisać iż lekarze powinni mieć płacone za wyleczenie, tak ja wielu innych usługodawców." Ale z drugiej strony "nie powinienem pisać iż lekarze powinen mieć płacone za wyleczenie..." - uważasz że masz z rację tylko lepiej jest o tym nie pisać bo nie ma akceptacji dla takiego myślenia? O to Tobie chodziło? Co do płacenia za usługi lekarskie POZ - lekarze rodzinni powinni mieć płacone od przyjętego pacjenta a nie ryczałt od przypisanego pacjenta - co sądzisz o takim rozliczaniu lekarzy POZ? Niezależnie od efektów tego leczenia. PS MASZ PRAWO Nie negowałem twojego prawa do własnego zdania. Jasno napisałem: "nie powinieneś tak uważać" Czujesz różnicę między: "nie masz prawa" a "nie powinieneś" ? Edytowane 27 Września 2021 przez d7d PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 27.09.2021 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 https://strefa44.pl/900-stron-scisle-tajnych-dokumentow-ujawnia-jak-planowano-pandemie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 27.09.2021 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Co do płacenia za usługi lekarskie POZ - lekarze rodzinni powinni mieć płacone od przyjętego pacjenta a nie ryczałt od przypisanego pacjenta - co sądzisz o takim rozliczaniu lekarzy POZ? Niezależnie od efektów tego leczenia. A po co w ogóle ludziom lekarze? Światły człowiek z tej tzw. nowej elity , którą wyhodowała sobie obecna władza, ma przecież cewkę Miszyna i prawoskrętną witaminę C od Ziemby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.09.2021 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 W 1992r jak przed wojem uciekałem ? Nieźle masz głowę spaprana Przecież takiemu to strach jest kapiszonowca dać w rękę a co dopiero broń z ostra amunicją. Przed wojskiem nie było tak sobie "uciec" ale tobie się udało bo przecież do woja nieudaczników nie brali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.09.2021 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Część jest ze starej elity lub nie jest z jakiejkolwiek elity a od dawna uważają, że picie odpowiednich naturalnych soków leczy ze wszystkich chorób lub zapobiega wszystkim chorobom.Przykłady można znaleźć nawet w tym temacie.Dzięki sokom nie mają covida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.09.2021 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Przecież takiemu to strach jest kapiszonowca dać w rękę a co dopiero broń z ostra amunicją. Przed wojskiem nie było tak sobie "uciec" ale tobie się udało bo przecież do woja nieudaczników nie brali. Daj se luz bo kolejny raz atakujesz personalnie. Później będziesz histeryzował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.09.2021 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Przed wojskiem nie było tak sobie "uciec" ale tobie się udało bo przecież do woja nieudaczników nie brali. Dlatego pisałem, że kto szedł do wojska na 2 lata to zwykły sierota, kryminał,nieuk czy gołodupiec Mnie kat.D kosztowała 30mln.zl a zarabiałem 5mln.zl i był to dobry zarobek,dwukrotnie większy niż "na państwowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.09.2021 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 https://strefa44.pl/900-stron-scisle-tajnych-dokumentow-ujawnia-jak-planowano-pandemie/ Doczytałeś KTO to wszystko zaplanował? Jest też INFO KTO stworzył wirusa lub od razu stworzył COVIDA-19 ? (bo: wirusa nikt nie "wyizolował") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 27.09.2021 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Przyjąłem przelew w krypto i zejdę do poziomu foliarza i będę lobbował przeciwko szczepieniu. Ło a łumnie na wiosce to po tej szczypawie to była zatruta fiolka i cała wioska siem posroła. Jednymu na głowie kutas wyrosoł i ta jakeś białko siem mu wydziela stroszne siem boja że wtedy mnie zbiałkuje tym SPIKIEM. Som terz przypadki bezpłodności store kobity 50+ już w ciąża nie zachodzom a suka soomsiada poroniła bo tym biołkiem kuasogłowy jom zaszczpił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.09.2021 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Przyjąłem przelew w krypto i zejdę do poziomu foliarza i będę lobbował przeciwko szczepieniu. Ło a łumnie na wiosce to po tej szczypawie to była zatruta fiolka i cała wioska siem posroła. Jednymu na głowie kutas wyrosoł i ta jakeś białko siem mu wydziela stroszne siem boja że wtedy mnie zbiałkuje tym SPIKIEM. Som terz przypadki bezpłodności store kobity 50+ już w ciąża nie zachodzom a suka soomsiada poroniła bo tym biołkiem kuasogłowy jom zaszczpił I jedynie idiota/antyszczepionkowiec czy lump bez szkoły ze wschodu Polski podatny na propagandę mógłby Ci w to uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.09.2021 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Piszesz "ynteligencji" - to jest twój wyższy czy najwyższy poziom kultury? Nie masz racji to obrażasz. ZOMO to była "służba". Adam pytał czy byłem i stałem tam gdzie stało ZOMO. Adam nawiązał do "klasyka". Pewnie to jest jego GURU tylko nie ma śmiałości aby głośno o tym mówić. NIGDY NIE PODAŁEŚ ŹRÓDŁA INFORMACJI O SWOICH TRAGICZNYCH PRZYPADKACH Daj se na wstrzymanie, jak to mówią co głuchy nie dosłyszy to domyśli i tak jest właśnie z tobą, masz jakąś manie domniemywania jakbyś posiadał kryształową kule i był naczelnym wróżbita kraju. Czyli nie pisał nic o LWP, a słowa A BYŁ wogóle, czy go dopiero planowali? No, moze był... nieplanowany... oznaczają że jeszcze cie nie było na świecie. I to jest właśnie ta twoja ynteligencja, odczytujesz przesłania tak jak tobie pasuje a że masz jak widać trochę skrzywiony osąd świata to tak wychodzi. Natomiast co do ekshibicjonizmu emocjonalnego to ja się nie jaram tu wypisując elaboraty niczym doktorant na studiach medycznych i nie linkuje każdej wypowiedzi linkami i na dokładkę odpowiadając komuś na posta nie cytuję samego siebie. Już większego histeryka tu na forum od ciebie nie ma niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.09.2021 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Dlatego pisałem, że kto szedł do wojska na 2 lata to zwykły sierota, kryminał,nieuk czy gołodupiec Mnie kat.D kosztowała 30mln.zl a zarabiałem 5mln.zl i był to dobry zarobek,dwukrotnie większy niż "na państwowym" Wcale się nie dziwię że dostałeś kategorie D czy do "DUPY" i zapewne był dopisek "w razie wojny zabić" bo kto by wziął takiego nieudacznika życiowego który umie tylko memłać jęzorem na prawo i lewo i to jeszcze byle co i wciąż to samo. Jesteś tak nawiedzony że sam nie wiesz co piszesz. W 1992 roku nie zarabiało się jeszcze w milionach, no chyba że było się dyrektorem firmy sprzedającej PCi:D Ty nawet kłamać nie umiesz a swoje brednie tak ubarwiasz że firm sejenfikszyn mogli by nagrać i puścić w TVN24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.09.2021 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2021 (edytowane) Wcale się nie dziwię że dostałeś kategorie D czy do "DUPY" i zapewne był dopisek "w razie wojny zabić" bo kto by wziął takiego nieudacznika życiowego który umie tylko memłać jęzorem na prawo i lewo i to jeszcze byle co i wciąż to samo. Jesteś tak nawiedzony że sam nie wiesz co piszesz. W 1992 roku nie zarabiało się jeszcze w milionach, no chyba że było się dyrektorem firmy sprzedającej PCi:D Ty nawet kłamać nie umiesz a swoje brednie tak ubarwiasz że firm sejenfikszyn mogli by nagrać i puścić w TVN24. Mało rozgarnięty jesteś. Czepisz się wszystkich którzy mają odmienne zdanie a kolejny raz wychodzisz na "forumowego mędrca" Przeciętne wynagrodzenie w latach 1950-2019 1990 12 355 644 (1 029 637 x 12) 1991 21 240 000 (1 770 000 x 12) 1992 35 220 000 (2 935 000 x 12) 1993 47 940 000 (3 995 000 x 12) 1994 63 936 000 (5 328 000 x 12) https://www.zus.pl/baza-wiedzy/skladki-wskazniki-odsetki/wskazniki/przecietne-wynagrodzenie-w-latach Jeżeli w takim prostym do weryfikacji przypadku kłamiesz, to tym bardziej kłamiesz w trudnych przypadkach. Prawdą jest poniższe stwierdzenie NIGDY NIE PODAŁEŚ ŹRÓDŁA INFORMACJI O SWOICH TRAGICZNYCH PRZYPADKACH Edytowane 27 Września 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts