Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

wszystkie „szczepionki przeciwko Covid-19” rozprowadzane w USA wyprodukowane zostały przy użyciu abortowanych komórek ludzkich (CDC przyznaje, że wszystkie „szczepionki przeciwko Covid-19” zawierają komórki oznaczane jako HEK-293 – human embryonic kidney cells 293);

„szczepionki” powodują – pomijane i cenzurowane przez media – katastrofalne skutki uboczne;

„szczepionki” z uwagi na zastosowane nowatorskie rozwiązania genetyczne, nieuchronnie staną się przyczyną lawiny chorób w przyszłości;

prawdziwa skuteczność „szczepionek” na początku wynosiła 1% (ARR, zamiast deklarowanych przez producenta propagandowych 95% RRR), a po kilku miesiącach spadła do 0,4%, czyli w praktyce przed niczym nie chronią;

nie były nawet testowane jako środek zapobiegawczy przeciwko ciężkim powikłaniom, a producent badał jedynie skuteczność przeciwko lekkim symptomom, jak gorączka, katar czy kaszel;

oznaczanie osób jako zainfekowanych wirusem SARS-CoV-2 mającym rzekomo powodować Covid-19, odbywa się przy użyciu wadliwych, fałszywych badań PCR;

stan chorobowy określany jako „Covid-19” ma śmiertelność mniejszą niż sezonowa grypa i dotyczy głównie osób powyżej 80 roku życia i to mających dodatkowe schorzenia (94% ofiar śmiertelnych to właśnie osoby mające średnio 2,6 schorzeń dodatkowych);

itp….

Za https://www.bibula.com/?p=128100

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Adaś wytłumacz mi poco depopulować uległą , spokojną i posłuszną grupę?

A nie depopulować ułomnej , przygłupiej i buntowniczej nieszczepionej grupy? Zakładam że to mądrzy ludzie chcą władzy .Teraz wypuszczą coś co załatwi nieszczepionych to całkiem logiczne aby łatwo Covidem-22 załatwić buntowników.

Taka teoria spiskowa dla Szurów i całkiem logiczna wytłuc wroga a wróg sam się ujawnił bo głupi

Błąd czynisz w założeniu mądrości autorów plandemii . Mądry nigdy nie pragnie władzy, patrz na naszego premiera dla tego tytułu zrezygnował dla kilkakrotnie mniejszej pensji. Na związaną z znacznym stresem. Tak na oko, debil tak czyni- zamienił stryjek siekierkę na kijek

Ale kumasz dobrze, na tej zasadzie Putin wprowadził sputnika: Teraz wypuszczą coś co załatwi nieszczepionych to całkiem logiczne aby łatwo Covidem-22 załatwić buntowników. tylko ma dotyczyć frajerów już zaczipowanych jedną z dawek przypominających. Druga wymienna teza to drenaż państw, ludzi z forsy na kolejne "konieczne" szczepienia .

Edytowane przez gnago

Szkoda czasu. Widzisz co to daje. Ty jemu plujesz w twarz a on mówi że deszcz pada :D

A nie zauważyłeś, że zacytowałem posta w którym wykazałem, że @stos kłamie ?

i jakoś dziwnie podkulił ogonek

Zrobiłem to, czego ty nie potrafisz - znalazłem cytat, udowodniłem swoją rację.

A ty trzymaj z podobnymi sobie łgarzami :)

Epitet zgłoszony do moderacji.

Ale widzę, że kiedy brak argumentów zaczyna się mataczenie.

Wyraźnie napisałaś napisałeś, że

zaszczepieni rozprowadzają tą szczepionkę przez kontakt z innymi

a teraz wycofujesz się z tych słów pisząc:

mowa o białku które rozprowadzają zaszczepieni a nie szczepionkę

a ja na to - w takim razie jaka dla ciebie różnica, kogo zaszczepi wyimaginowany rząd NWO, skoro zaszczepieni przeniosą na ciebie szczepionkę ?

Oraz na twoją córkę - i będzie bezpłodna ?

Edytowane przez fotohobby

Nie

A jak ty chronisz się przed zarażeniem białkiem przez zaszczepionego ?

Przed bezpłodnością swojej córki ?

Wszak połowa postronnych osób należy do "nosicieli". Ma jakiś szlaban, czy coś ?

Bo foliowa czapeczka chyba nie na to, prawda ?

Ja nie znam metody na to żeby się przed tym białkiem obronić.

Ty chyba znasz jakąś metodę żeby twoja rodzina nie zaraziła się od ciebie skoro napisałeś "Nie".

Chyba że foliowa czapeczka ich ochroniła.

To już wiem, dlaczego jesteś tak rozgoryczony i zgorzkniały, po prostu boisz się czegoś o czym usłyszałeś w necie i nie możesz się przed tym obronić.

Jeszcze gorzej, niż @kulibob - ten przynajmniej może pojechać do biedry na nocne zakupy, potem poddać je kwarantannie, podobnie jak pieniądze skasowane za jajka :), a ty jesteś bezsilny

I wciąż pochłaniasz te fejki i jeszcze bardziej się dołujesz.

Depresja zabije cię szybciej, niż to białko, które podłapiesz od postronnego :)

To już wiem, dlaczego jesteś tak rozgoryczony i zgorzkniały, po prostu boisz się czegoś o czym usłyszałeś w necie i nie możesz się przed tym obronić.

Jeszcze gorzej, niż @kulibob - ten przynajmniej może pojechać do biedry na nocne zakupy, potem poddać je kwarantannie, podobnie jak pieniądze skasowane za jajka :), a ty jesteś bezsilny

I wciąż pochłaniasz te fejki i jeszcze bardziej się dołujesz.

Depresja zabije cię szybciej, niż to białko, które podłapiesz od postronnego :)

Fejki to ty pochłaniasz słuchając tych doradców premiera i wierząc w cogodzinne "doniesienia z frontu walki z pandemią".

Argumentów nie masz żadnych poza właśnie tymi fejkami.

To ile razy się tu dziennie produkujesz dowodzi że nie możesz sobie z tym poradzić.

Zakrzykujesz wszystkich którzy piszą coś co się nie zgadza z twoim wyobrażeniem sytuacji, bo nie możesz pozwolić na to żeby inni uwierzyli w ich argumenty.

Świat by ci się wtedy zwalił.

Ty się o mnie nie martw. Ja sobie radzę.

Jednak co do ciebie mam wątpliwości że podołasz.

Zaczniesz się dopiero dołować jak się dowiesz że dwie igły nie będą uznane za bycie w pełni zaszczepionym (jak w Izraelu), i żeby móc robić to co myślałeś że 2 dawki ci pozwolą, będziesz się musiał szczepić co roku albo co 6 miesięcy.

Tak do końca życia.

Może cię zaskocze, ale o ile ktoś mi ego w ciągu dnia nie powie (np w Antyradio), to nawet nie wiem, ile jest dziennych przypadków , czy zgonów.

Nie wiem nawet kto doradza premierowi

Żyję normalnie i mam na to wywalone (mam tylko nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy zamykać kraju).

A pisze tu tak często, bo tak często pojawiają się bzdurne spiskowe teorie o "przenoszeniu szczepionki" o "biorobotach", czy o tym że "nawet Mengele nie przeprowadzał eksperymentów medycznych na dzieciach" (pamiętasz autora, czy też się wyprzesz ?)

W ich liczbie przoduje @gnago, ale ty dzielnie starasz się dotrzymać kroku.

Jak się do tego doda klasycznego klakiera @henrykow, ktory regularnie tu sam się regularnie potyka ( to nie moja obserwacja) to wątek daje wyjątkową rozrywkę.

Gdzieś w cieniu pojawiają sie próby bardziej racjinalnego podejścia do tematu w wykonaniu @ryni, czy @gik i one są cenne

(...)Żyję normalnie i mam na to wywalone (mam tylko nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy zamykać kraju).(...)

Taak tłumacz to sobie.

Ty i d7d jesteście jak dwóch studentów mieszkających w jednym pokoju których nie stać na dwa komputery i korzystają z jednego.

Jak on pisze to ty znikasz a jak ty piszesz to on znika.

Was dwóch składa się na ponad połowę wpisów w tym temacie.

Macie jakąś obsesję.

Myślisz że dzisiejsi odpowiednicy Mengle poniosą karę za eksperymenty na dzieciach tak jak on?

Rozumiem, że wszyscy "walczymy" o naszą i waszą (pro- i anty- szczepionkowców) przyszłość. Tylko co wtedy, gdy ta druga strona nie chce być uratowana? Może lepiej machnąć ręką, co ma być to będzie, Bóg rozpozna swoich, itp?

Oczywiście zakładając, że (nie)zaszczepienie nie zwiększa szansy na depopulację - a jak widać są dwie teorie. Ech, dobra, tłuczmy się dalej po łbach :lol2:

.

Macie jakąś obsesję.

Myślisz że dzisiejsi odpowiednicy Mengle poniosą karę za eksperymenty na dzieciach tak jak on?

Czlowiieku - czy ja buszuje po necie, po nawiedzonych portalach przytaczając link, za linkiem ?

Spójrz na siebie, spojrz na @gnago, żeby poznać znaczenie słowa "obsesja"....

Ja uważam, że zarówno straszliwość pandemii, jak i straszliwość szczepionek jest sztucznie rozdmuchana.

Po jednej i drugiej stronie znaleźli się eksperci (i pseudoeksperci), którzy zapragnęli zaistnieć i przescigaja się w apokaliptycznych wizjach

A pożyteczni idioci linkują je i przekazują dalej strasząc statystycznych kulibobów i hentykowów.

Co do Mengele -nie dam się sprowokować do dyskusji, czy wprowadzanie szczepionki dla dzieci i prowadzenie badań klinicznych na grupie dzieci (jak w przypadku każdej szczepionki dedykowanej dzieciom) jest eksperymentem medycznym , za który prowadzący powinni ponieść karę.

Po prostu nie mogę zrozumieć, jak Polak może być takim nieukiem, aby napisać zdanie "nawet Mengele nie przeprowadzał eksperymentów medycznych na dzieciach"

Czlowiieku - czy ja buszuje po necie, po nawiedzonych portalach przytaczając link, za linkiem ?

Buszujecie bo po każdym linku który wam się nie podoba pojawia się wynik waszego buszowania w postaci linków do tak zwanych "fakt checkerów".

Ja też nie mogę zrozumieć jak ktoś może uważać że eksperymenty na dzieciach są OK, i zamiast się tym zająć odwraca uwagę od problemu wypominając pomyłkę.

Co my tu mamy :

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8055130&viewfull=1#post8055130

Co za łgarz....

Masz na tyle honoru, by odszczekać "jak zwykle kłamiesz" ?

Czy Twój zasób honoru wygląda tak, jak u @goguś ( czyli 0) ?

Gdybyś, łgarzu, posłuchał tego wywiadu z linku to byś wiedział że nie chodzi o przekazywanie szczepionki tylko białka.

MRna to szczepionka i tej nie da się komuś przekazać, ale białko już tak.

Ja widać mój skrót myślowy był dla cienie za trudny.

Buszujecie bo po każdym linku który wam się nie podoba pojawia się wynik waszego buszowania w postaci linków do tak zwanych "fakt checkerów".

Ja też nie mogę zrozumieć jak ktoś może uważać że eksperymenty na dzieciach są OK, i zamiast się tym zająć odwraca uwagę od problemu wypominając pomyłkę.

Ale ja nie jestem zwolennikiem szczepienia dzieci- dla mnie badania nad szczepionką dla dzieci są zbedne.

Natomiast w odróżnieniu od eksperymentów Mengele te badania są dobrowolne i w przeciwieństwie do eksperymentów Niemca nie przynoszą bólu i okaleczenia (czy śmierci).

Taak tłumacz to sobie.

Ty i d7d jesteście jak dwóch studentów mieszkających w jednym pokoju których nie stać na dwa komputery i korzystają z jednego.

Jak on pisze to ty znikasz a jak ty piszesz to on znika.

Was dwóch składa się na ponad połowę wpisów w tym temacie.

Macie jakąś obsesję.

Ej, masz problem z myśleniem czy z "czytaniem" ekranu.

Co za bzdury znowu wymyślasz?

Jest godz. 18:22 i na FM jest zalogowany @fotohobby i i jednocześnie @d7d.

Kłamiesz i zmyślasz dla przykrycie własnej niewiedzy.

Dłuższy czas był spokój z tobą ale znowu się aktywujesz w złej sprawie.