kulibob 20.11.2021 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 No pewnie i treści faszystowskie i łamanie demokracji i antysemityzm :lol2::lol2: W czasach kryzysu nie może być mowy o demokracji jednosta jest za głupia aby dzziąłac słusznie jest tu wiele przykładów. A z tymi żydami to oco chodzi ? Przecież to nie oni atakują granice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 20.11.2021 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Jestem skrajnym prawicowcem jednak poglądy nie mogą stać ponad interesem. Więc wolnorynkowy liberalizm nie może stać ponad lockdownami i szczepiniami ponieważ szkodzi to mojej osobie. Jest wojna z wirusem i głupą!! Tu brak silnego przywódcy co dawno rozwiązałby problem , przymusowe szczepienia plus twarde , jasne i egzekwowane bez litości zasady pandemiczne i życie było by normalne. Nie myl pojęć. Prawicowcy mają określone zasady, gdzie podstawą jest wolność jednostki i minimalizm władzy. Ty preferujesz silne przywództwo i zamordyzm jako ścieżkę do celu, ponad wolność innych. To są poglądy faszystowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.11.2021 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Nie myl pojęć. Prawicowcy mają określone zasady, gdzie podstawą jest wolność jednostki i minimalizm władzy. Ty preferujesz silne przywództwo i zamordyzm jako ścieżkę do celu, ponad wolność innych. To są poglądy faszystowskie. Dokładnie a faszystowskie poglądy ma w zasadzie lewica i lewactwo bo tylko oni chcą aby świat wg nich się obracał i wykorzystują wszelkie możliwe sposoby aby trzymać za mordę każdego i wszystko pod płaszczykiem klucza-wytrycha demokracja , o wolności to oni nie mają nawet pojęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.11.2021 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Która grupa w tym eksperymencie poświęciła swoje życie dla dobra nauki, dowiemy się po jakimś czasie. Aby nie można było tego eksperymentu doprowadzić do naukwej konkluzji, naciska się na to aby wszyscy zostali zaszczepieni. No jest logiczne, która grupa. Na wschodzie padają jak muchy a tam wierzą w czipy w szczepionkach i się nie szczepią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.11.2021 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 (edytowane) coś ostatnio ta polska a bije rekordy zakażeń. szczególnie najbardziej oświecone woj. śląskie Nie koniecznie, Śląsk to nie tylko Gliwice i miasta inteligencji, Śląsk to również miasta patologi społecznej i ludzi nie wykształconych jak Bytom czy Ruda Śląska, no i tam jest większość ciemnogrodu, który zdycha obecnie. To dalej setki tys.osob do zarażenia. Edytowane 20 Listopada 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.11.2021 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 No jest logiczne, która grupa. Na wschodzie padają jak muchy a tam wierzą w czipy w szczepionkach i się nie szczepią. Wmawiaj to sobie, bo nic innego ci nie pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.11.2021 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 W czasach kryzysu nie może być mowy o demokracji To jak rozumiesz demokrację? Dla mnie to dyktatura większości. Zazwyczaj nie bezpośrednio - przedstawiciele większości uznają, że np. kłucie ma być obowiązkowe i mniejszość musi się dostosować. I tak musi się kłuć od odry, świnki, różyczki... Nie rozumiem, dlaczego nie od Covid. Nie myl pojęć. Prawicowcy mają określone zasady, gdzie podstawą jest wolność jednostki i minimalizm władzy. Nie myl prawicowców z wolnościowcami. I jednym, i drugim jakoś chyba nie leży prawo decyzji jednostki do zaślubienia osoby tej samej płci. Jakoś nie zgadzają się, żeby kobieta mogła sama decydować o zawartości swojej macicy. Więc to ściema o tej wolności - chcą innym narzucić swoje poglądy. Prawica przynajmniej u nas = katolicyzm, który jest skrajnym wyznaczeniem ludziom, jak mają żyć. Zresztą stąd się wzięła jej nazwa - tam zasiadało w Zgromadzeniu Narodowym duchowieństwo. Paradoksalnie to lewica w tych sprawach ma tzw. liberalne podejście, czyli chce, żeby każdy mógł decydować za siebie. Dokładnie a faszystowskie poglądy ma w zasadzie lewica i lewactwo bo tylko oni chcą aby świat wg nich się obracał i wykorzystują wszelkie możliwe sposoby aby trzymać za mordę każdego i wszystko pod płaszczykiem klucza-wytrycha demokracja , o wolności to oni nie mają nawet pojęcia . Czyli to lewactwo zakazało aborcji? To lewactwo zwalcza LGBT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.11.2021 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 (edytowane) Nie myl pojęć. Prawicowcy mają określone zasady, gdzie podstawą jest wolność jednostki i minimalizm władzy. Ty preferujesz silne przywództwo i zamordyzm jako ścieżkę do celu, ponad wolność innych. To są poglądy faszystowskie. Ja propaguję wolność gospodarczą i niskie podatki. Wolność jednostki w pewnych ramach powinna być regulowana a w niektórych stacjach ograniczana. Zaszczepienie wszystkich , egzekwowanie DDM warazie wybuchu jakiegoś większego ogniska lokalny lockdown. Oczywiście śledzenie zachorowań dodatkowo Nie maił obyto zbytniego wpływu na jakość życia i gospodarkę Oczywiście surowe kary dla foljarzy bo z czymś takim nie można się godzić to urąga godności i intelektowi ludzkiemu. Brak w wiedzy ? faszyzm to skrajna prawica. No cóż takie mam poglądy dziwne połączenie autorytaryzmu z liberalizmem Gospodarczy liberalizm reszta faszytowno/ nacjonalistyczna. Edytowane 20 Listopada 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.11.2021 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Wmawiaj to sobie, bo nic innego ci nie pozostało. Ja nie muszę sobie niczego wmawiać, mnie już sterują przez dwa czipy, za chwilę będę miał trzeci czip to wtedy może zmienię się w małpę jak to głosił pewien VIP z Konfederacji, no albo stanę się robotem na 100%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.11.2021 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Ja nie muszę sobie niczego wmawiać, mnie już sterują przez dwa czipy, za chwilę będę miał trzeci czip to wtedy może zmienię się w małpę jak to głosił pewien VIP z Konfederacji, no albo stanę się robotem na 100%... Żeby dać się sterować nie potrzebowałeś żadnego czipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.11.2021 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 To jak rozumiesz demokrację? Dla mnie to dyktatura większości. Zazwyczaj nie bezpośrednio - przedstawiciele większości uznają, że np. kłucie ma być obowiązkowe i mniejszość musi się dostosować. I tak musi się kłuć od odry, świnki, różyczki... Nie rozumiem, dlaczego nie od Covid. W czasie kryzysu władzę powiną przejąć armia i mieć za zadanie opanowanie kryzysu: 1. za mordę i pod igłę 2.Po kłuciu masowym powolny powrót do władzy cywilnej i postępowanie tak jak pisałem w poprzednim poście surowe egzekwowanie DDM , śledzenie zakażeń i lokalne lock downy. Najlepszym połączeni wg mnie jest silna kapitalistyczna dyktatura/autorytaryzm Silna odgórna władza z szeroką autonomią w niższych warstwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.11.2021 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Żeby dać się sterować nie potrzebowałeś żadnego czipa. To teraz podwójna moc sterowania ktoś będzie miał nade mną a za chwilę potrójną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.11.2021 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 (edytowane) Paradoksalnie to lewica w tych sprawach ma tzw. liberalne podejście, czyli chce, żeby każdy mógł decydować za siebie. I to oni sa zagrożeniem karmili by najemników Łukaszenki Przyjąć lekarzy i inżynierów z cyrografem służbie Polsce . Indoktrynować dzieci w wieku do 3-4 lat aby nie pamiętały Hordy. Robotników szukać poza Hordą Edytowane 20 Listopada 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.11.2021 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 W czasie kryzysu władzę powiną przejąć armia i mieć za zadanie opanowanie kryzysu: 1. za mordę i pod igłę 2.Po kłuciu masowym powolny powrót do władzy cywilnej i postępowanie tak jak pisałem w poprzednim poście surowe egzekwowanie DDM , śledzenie zakażeń i lokalne lock downy. Najlepszym połączeni wg mnie jest silna kapitalistyczna dyktatura/autorytaryzm Silna odgórna władza z szeroką autonomią w niższych warstwach A dlaczego to armia miałaby podejmować decyzję? I dlaczego taką, a nie inną? Władza korumpuje, a władza absolutna korumpuje absolutnie Dzisiaj w Polsce mamy co chwila dowody tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.11.2021 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 A dlaczego to armia miałaby podejmować decyzję? I dlaczego taką, a nie inną? Władza korumpuje, a władza absolutna korumpuje absolutnie Dzisiaj w Polsce mamy co chwila dowody tego. W Singapurze masz Autorytaryzm i jakoś źle się tam nie zyje . Kwestia kto rządzi na górze . Wiem nie ten kaliber. Edit: Pytaniem na pytanie a dlaczego daje się w tak ważnej decyzji wolną wolę foljarzom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.11.2021 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 (edytowane) W Singapurze masz Autorytaryzm i jakoś źle się tam nie zyje . Kwestia kto rządzi na górze . Wiem nie ten kaliber. Za PZPR też nie żyło się źle... Mieszkania darmowe, dla dzieci paczki, kolonie darmowe, wczasy w Bułgarii itp. Jak myślisz, dlaczego ludzie tego nie doceniali i chcieli "zachodu",który wg partii PZPR był zły ? Czyż nie wracamy do PRL-u ? Gdzie "zachód" wg partii, tym razem nie PZPR a PIS, jest zły ? Ludzie od partii,tym razem nie PZPR a PIS dostają 500zl za łba ?? Podobnie wczasy ale dzisiaj to nie PZPR przydziela tylko PIS w postaci "bonu turystycznego"... PRL pełną gębą PZPR=PIS.... A mimo to w 1989r POLACY powiedzieli fuck you PZPR I PRL... Zatem kim są obecni głosujący na PZPR=PIS ? Edytowane 20 Listopada 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.11.2021 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Ja nie muszę sobie niczego wmawiać, mnie już sterują przez dwa czipy, za chwilę będę miał trzeci czip to wtedy może zmienię się w małpę jak to głosił pewien VIP z Konfederacji, no albo stanę się robotem na 100%... Najwięcej szkodzi ci to z awatara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.11.2021 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Najwięcej szkodzi ci to z awatara. Mówisz ? https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10225193967623905&id=1462025202&set=pb.1462025202.-2207520000..&source=42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.11.2021 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Za PZPR też nie żyło się źle... Mieszkania darmowe, dla dzieci paczki, kolonie darmowe, wczasy w Bułgarii itp. Jak myślisz, dlaczego ludzie tego nie doceniali i chcieli "zachodu",który wg partii PZPR był zły ? Czyż nie wracamy do PRL-u ? Gdzie "zachód" wg partii, tym razem nie PZPR a PIS, jest zły ? Ludzie od partii,tym razem nie PZPR a PIS dostają 500zl za łba ?? Podobnie wczasy ale dzisiaj to nie PZPR przydziela tylko PIS w postaci "bonu turystycznego"... PRL pełną gębą PZPR=PIS.... A mimo to w 1989r POLACY powiedzieli fuck you PZPR I PRL... Zatem kim są obecni głosujący na PZPR=PIS ? Bo zachód w tamtych latach był jeszcze rajem a teraz lewaki dorwały się do rządzenia i powoli zostanie skansenem patrz czytaj np taką europoseł dr Spurek poza zakazem jedzenia mięsa wymyślała sobie zakaz jazdy na koniach jednym słowem jeździectwo , tacy ludzie teraz kierują zachodem a to normalne nie jest i w dalszej perspektywie doprowadzi to do ruiny a gdzie zdrowe zasady ? gdzie tzw demokracja ? przecież to czysty zamordyzm a nie demokracja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.11.2021 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Za PZPR też nie żyło się źle... Mieszkania darmowe, dla dzieci paczki, kolonie darmowe, wczasy w Bułgarii itp. Jak myślisz, dlaczego ludzie tego nie doceniali i chcieli "zachodu",który wg partii był zły ? Czyż nie wracamy do PRL-u ? Gdzie "zachód" wg partii, tym razem nie PZPR a PIS, jest zły ? Ludzie od partii,tym razem nie PZPR a PIS dostają 500zl za łba ?? Podobnie wczasy ale dzisiaj to nie PZPR przydziela tylko PIS w postaci "bonu turystycznego"... PRL pełną gębą PZPR=PIS.... A czy ja gdziekolwiek popieram socjalizm i rozdawnictwo? Gospodarcza wolność jednak niekoniecznie wolność jednostki w sytuacjach kryzysowych . Mniej podatków większe odpowiedzialność jednostki za siebie z jednoczesnym karnym podporządkowaniem się jednostki państwu. Kar aśmierci za duż eprestepstwa gospodarcze i polityczne, niepodanie się kwarantannie to nie 30000 to bioterroryzm kara jest jedna. za brak maseczki prace społeczne o grzywna za recydywy uciąć łapę. Uczciwe , ostre i jasne prawo. Oczywiście walka z szkodliwymi ideologiami które pewnie Ty popierasz. Iny mi słowy robisz swoje i jesteś grzeczny zarabiasz i bogacisz się , kręcisz wały masz problem, oczywiście nakaz pracy jak niemasz pracy to za 500zł 4h dziennie ulice sprzątać i psie gówna zbierać. Niebyło by problemu z bezrobociem i wykorzystane były by cąłkowite zasoby ludzie na gówno prace ale lepsza gówno praca niż socjal .poza tym po upokorzeniu była by większa motywacja do podęcia normalnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts