goguś1719517740 20.11.2021 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 W czasie kryzysu władzę powiną przejąć armia i mieć za zadanie opanowanie kryzysu: 1. za mordę i pod igłę 2.Po kłuciu masowym powolny powrót do władzy cywilnej i postępowanie tak jak pisałem w poprzednim poście surowe egzekwowanie DDM , śledzenie zakażeń i lokalne lock downy. Najlepszym połączeni wg mnie jest silna kapitalistyczna dyktatura/autorytaryzm Silna odgórna władza z szeroką autonomią w niższych warstwach Dlaczego tych twoich armi nie skierujesz na odnajdywanie winnych majstrowania tego wirusa ona by się sprawdziła i dała odetchnąć społeczeństwom a ty boga winnych ludzi byś karał za zbrodniarzy winnych temu dziadowstwu ps podobno aresztowano Petera Daszaka informacja nie potwierdzona jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.11.2021 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Bo zachód w tamtych latach był jeszcze rajem a teraz lewaki dorwały się do rządzenia i powoli zostanie skansenem patrz czytaj np taką europoseł dr Spurek poza zakazem jedzenia mięsa wymyślała sobie zakaz jazdy na koniach jednym słowem jeździectwo , tacy ludzie teraz kierują zachodem a to normalne nie jest i w dalszej perspektywie doprowadzi to do ruiny a gdzie zdrowe zasady ? gdzie tzw demokracja ? przecież to czysty zamordyzm a nie demokracja . Zamordyzm powiadasz ? Zapewne jesteś małolat zatem dalej lecimy z historią i PRL-em i PZPR =PIS bo zapewne zamiast do szkoły to wolałeś ćpać... W PRL-u były Sądy partyjne PZPR, czyli sędziów do Sądów powoływała partia, PIS, żeby wyjść na przeciw oczekiwaniom dawnej nomenklatury komunistycznej zrobił ten sam myk, powołał swoich sędziów do podstawy czyli do KRS a że im było mało to i do Trybunalu Konstytucujnego.. Sędziowie w Sądach w PRL-u musieli wydawać wyroki zgodne z linia partii PZPR, inaczej była zssylka na Sybir. Podobnie robi PIS i min.zero. Jak wyrok nie będzie zgodny z linią partii PIS to jest zssylka na Sybir... Dalej będziesz brnął w negowanie PZPR=PIS ? Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 20.11.2021 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Największe tragedie ludzkości zawsze odbywały się przy milczącej aprobacie większości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.11.2021 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Zamordyzm powiadasz ? Zapewne jesteś małolat zatem dalej lecimy z historią i PRL-em i PZPR =PIS bo zapewne zamiast do szkoły to wolałeś ćpać... W PRL-u były Sądy partyjne PZPR, czyli sędziów do Sądów powoływała partia, PIS, żeby wyjść na przeciw oczekiwaniom dawnej nomenklatury komunistycznej zrobił ten sam myk, powołał swoich sędziów do podstawy czyli do KRS a że im było mało to i do Trybunalu Konstytucujnego.. Sędziowie w Sądach w PRL-u musieli wydawać wyroki zgodne z linia partii PZPR, inaczej była zssylka na Sybir. Podobnie robi PIS i min.zero. Jak wyrok nie będzie zgodny z linią partii PIS to jest zssylka na Sybir... Dalej będziesz brnął w negowanie PZPR=PIS ? Zapraszam Jestem chyba starszy a wyroki sądów też dalej są partyjne jak były więc nic się nie zmieniło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 20.11.2021 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 ....Największe tragedie ludzkości zawsze odbywały się przy milczącej aprobacie większości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.11.2021 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Jestem chyba starszy a wyroki sądów też dalej są partyjne jak były więc nic się nie zmieniło . No właśnie o tym mówię, Sędzia i Sąd musi być niezależy i ma obowiązek wydawać wyroki zgodnie z wykładnią prawa i adekwatnym przekroczeniem prawa lub nie. tow.Piotrowicz i poseł Pawłowicz nie stanowią niezależnych sędziów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.11.2021 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 No właśnie o tym mówię, Sędzia i Sąd musi być niezależy i ma obowiązek wydawać wyroki zgodnie z wykładnią prawa i adekwatnym przekroczeniem prawa lub nie. tow.Piotrowicz i poseł Pawłowicz nie stanowią niezależnych sędziów... No to powiedz to kaście bo ona o tym nie wie siedzą jedni u drugich czy to jakiś Rzepliński czy obecna prezes pociesz się tym że tak jest w całej Europie ale chyba nie tylko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.11.2021 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 No właśnie o tym mówię, Sędzia i Sąd musi być niezależy i ma obowiązek wydawać wyroki zgodnie z wykładnią prawa i adekwatnym przekroczeniem prawa lub nie. tow.Piotrowicz i poseł Pawłowicz nie stanowią niezależnych sędziów... Tuleja, Juszczyszyn i kilku innych sędziowskich celebrytów też nie stanowią niezależnych sędziów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.11.2021 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 ....Największe tragedie ludzkości zawsze odbywały się przy milczącej aprobacie większości.... A tutaj bym plemizowal, większości Polaków poszła za Lechem na mury no i od 1989r do 2015r Polacy byli WOLNI . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 20.11.2021 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 A tutaj bym plemizowal, większości Polaków poszła za Lechem na mury no i od 1989r do 2015r Polacy byli WOLNI . Wyjątki potwierdzają regułę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.11.2021 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Tuleja, Juszczyszyn i kilku innych sędziowskich celebrytów też nie stanowią niezależnych sędziów. Wiem, wiem, nie są to sędziowie partyjni PZPR=PIS ale o tym pisałem wyżej. Poczytaj powoli i ze zrozumieniem tekstu bo tego widać u Ciebie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 20.11.2021 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Nie myl prawicowców z wolnościowcami. I jednym, i drugim jakoś chyba nie leży prawo decyzji jednostki do zaślubienia osoby tej samej płci. Jakoś nie zgadzają się, żeby kobieta mogła sama decydować o zawartości swojej macicy. Więc to ściema o tej wolności - chcą innym narzucić swoje poglądy. Prawica przynajmniej u nas = katolicyzm, który jest skrajnym wyznaczeniem ludziom, jak mają żyć. Zresztą stąd się wzięła jej nazwa - tam zasiadało w Zgromadzeniu Narodowym duchowieństwo. Paradoksalnie to lewica w tych sprawach ma tzw. liberalne podejście, czyli chce, żeby każdy mógł decydować za siebie. Czyli to lewactwo zakazało aborcji? To lewactwo zwalcza LGBT? Ja niczego nie mylę. To, że u nas kato-narodowi socjaliści (PiS) mieni się być prawicą, nie oznacza że są prawicą. Oni uzurpują sobie to określenie. Różnice względem socjalistów i poglądy w temacie LGBT i aborcji biorą się z prokatolickiego charakteru partii, a nie z prawicowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.11.2021 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 (edytowane) Wyjątki potwierdzają regułę ... Nie, to nie są wyjątki, Jak dzisiaj w imię Wolnej Polski stanie zamiast Lecha, Tusk czy Holownia czy Frasyniuk czy nawet Biedroń idę razem z nimi, ręka w rękę. I jestem pewien,że podobnie uważa ok.80% polskiego społeczeństwa... Edytowane 20 Listopada 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.11.2021 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 A tutaj bym plemizowal, większości Polaków poszła za Lechem na mury no i od 1989r do 2015r Polacy byli WOLNI . Byliśmy dymani i okradani tyle pamiętam a pamięć mam dobrą ni wspomnę o okłamywaniu z nazwiska wymienionego przez ciebie . dla rozwoju nie zrobiono nic zero , co do gospodarki to dużo by szło powiedzieć kto ją lepiej prowadził na podstawie suchych danych i liczb a one sa niekłamane i prawdziwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.11.2021 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Nie, to nie są wyjątki, Jak dzisiaj w imię Wolnej Polski stanie zamiast Lecha, Tusk czy Holownia czy Frasyniuk czy nawet Biedroń idę razem z nimi, ręka w rękę. T będziemy zgubieni potrójnie , nigdy nie wchodzi się drugi raz do tego samego szamba , jak ci zależy na PL to szukaj innej parti tylko nie te wymienione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 20.11.2021 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Brak w wiedzy ? faszyzm to skrajna prawica. . Faszyzm to prawica? Żenujące. Czy Ty wiesz co to było takiego NSDAP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.11.2021 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Można nie lubieć pisu to oczywiste można nie lubieć platformy to też oczywiste dla mnie jest to oczywiste ale liczby nie kłamią i warto posłuchać a gościu był wykładowcą głównie na zachodzie i za pisem nie przepada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 20.11.2021 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Byliśmy dymani i okradani tyle pamiętam a pamięć mam dobrą ni wspomnę o okłamywaniu z nazwiska wymienionego przez ciebie . dla rozwoju nie zrobiono nic zero , co do gospodarki to dużo by szło powiedzieć kto ją lepiej prowadził na podstawie suchych danych i liczb a one sa niekłamane i prawdziwe . Chyba Ty jako nieuk byłeś dymany,ale to norma wśród "tęgich umysłow" z PIS czy Konfederacji Ja pracując w Polsce od 1992r nie czuje się dymany do 2015r,gdzie to PIS zaczął mnie dymać od tego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 20.11.2021 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Nie, to nie są wyjątki, Jak dzisiaj w imię Wolnej Polski stanie zamiast Lecha, Tusk czy Holownia czy Frasyniuk czy nawet Biedroń idę razem z nimi, ręka w rękę. I jestem pewien,że podobnie uważa ok.80% polskiego społeczeństwa... To są wyjątki a ktoś stanie dopiero jak się stanie coś złego a na Tuska nie licz pierwszy ucieknie... Najpierw będą wszyscy klaskać albo umywać ręce bo mnie to nie dotyczy ... Tak jest zawsze ludzie mają coraz mniej empatii są coraz bardziej samolubni ... Coraz bardziej zamknięci a takimi się najłatwiej steruje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 20.11.2021 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Chyba Ty jako nieuk byłeś dymany,ale to norma wśród "tęgich umysłow" z PIS czy Konfederacji Ja pracując w Polsce od 1992r nie czuje się dymany do 2015r,gdzie to PIS zaczął mnie dymać od tego czasu... Zerknij i obejrzyj ten wykład o gospodarce , ty masz skrzywione patrzenie na świat to się rzuca w oczy więc czasem warto oderwać się i pomyśleć na trzeźwo ,trzeźwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts