kulibob 21.11.2021 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 To dobrze jak byś ty i inni się zainteresowali bo ci barbarzyńcy mogą zrobić powtórkę np z innymi paskudztwami Cov 22 i wytną nieszczepionych bo obecna szczpionka chroni przed COV22 . Przetraw sobię tą teorię spiskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 21.11.2021 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 To dobrze jak byś ty i inni się zainteresowali bo ci barbarzyńcy mogą zrobić powtórkę np z innymi paskudztwami No fakt trzeba mieć mały rozumek aby się pokłuć bez sensu i logiki. Bo każą , bo nagonka , bo propaganda !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.11.2021 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 To dobrze jak byś ty i inni się zainteresowali bo ci barbarzyńcy mogą zrobić powtórkę np z innymi paskudztwami No fakt trzeba mieć mały rozumek aby się pokłuć bez sensu i logiki. Bo każą , bo nagonka , bo propaganda !! Reaczj pokłuł się człowiek aby uzyskać wszelkie możliwe przewagi:) Według danych lokalnych i statystyk . Miałem pecha la ciągle mam mało dniesień o zachorowaniach nie szczepionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 21.11.2021 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 No to powiedz to kaście bo ona o tym nie wie siedzą jedni u drugich czy to jakiś Rzepliński czy obecna prezes pociesz się tym że tak jest w całej Europie ale chyba nie tylko . No własnie... człowiek człowiekiem rządzi to zawsze bedą równi i równiejsi. No przecież nie da się inaczej tego rozwiązać. Sprawiedliwości takiej wspólnej będzie za grosz. Rządzi sprawiedliwość "połowiczna" po prostu wygrywa tylko pół prawdy tego co ma większe wpływy lub świadomość. A wpływ na tą świadomość ma nawet humor sędziego. Tacy oni niezależni są, że aż przykro się patrzy na te ich płakanie nad jej zabieraniem. Było źle i nadal będzie. Poza tym ja jednak uważam, że powinien być nadzór nad sądownictwem, bo sędziami są zwykli ludzie. A co do czystego i pełnego kapitalizmu wg. kuliboba... on doprowadza prędzej czy później do totalitarnego korporacjonizmu. I niczym tego nie zatrzymasz bez nacjonalizacji. Demokracja... też nie jest dobra, bo tak jak pisali wyżej. Za jej przyzwoleniem wciąż działy się gigantyczne ludobójstwa i inne katastrofy. Moim zdaniem naszą szansą jest... sztuczna inteligencja i mimo, że zwykłe pojedyncze jednostki łatwo władzy by nie oddały. To tylko jedyna nasza szansa, żeby było w sumie dobrze i mieli byśmy słuszny kierunek dla prawie wszystkich. Bo nigdy nie da się dla wszystkich. Ale ... sztuczna inteligencja to gruby sci-fi. Nawet nie mamy jej zalążków. Bo aktualne skrypty i algorytmy to śmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.11.2021 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Moim zdaniem naszą szansą jest... sztuczna inteligencja i mimo, że zwykłe pojedyncze jednostki łatwo władzy by nie oddały. To tylko jedyna nasza szansa, żeby było w sumie dobrze i mieli byśmy słuszny kierunek dla prawie wszystkich. Bo nigdy nie da się dla wszystkich. Ale ... sztuczna inteligencja to gruby sci-fi. Nawet nie mamy jej zalążków. Bo aktualne skrypty i algorytmy to śmiech. Spojrz dalej poco maszynie my jeśli maszyna osiągnie świadomość odbierze nasz jako zagrożenie it o logiczne wtedy wypuści COV 59 i przeżyją tylko szczepini i potomkowie par wpełni szczepionych . A potem będziemy się napier jak w terminatorze istary kulibob będzie tylko raz na dwa tygodnie wychodził do biedronki ze swojego bunkra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.11.2021 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Wole być tyranem niż mieć takie problemy https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ochrona-srodowiska-a-powierzchnia-mieszkalna-14-mkw-na-osobe-to-nowe-klimatyczne-optimum-8212441.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.11.2021 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Faszyzm to prawica? Żenujące. Czy Ty wiesz co to było takiego NSDAP? Sprawdź czym jest skrajna prawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 21.11.2021 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Człowiek się poobijał, ale coś trzeba wrzucić czasami... więc takie "ciekawe" dane dot. śmiertelności z brytyjskiego GUS'u: Chociaż po dziabnięciu szansa na zejście zwiększa się ponad dwukrotnie, to na pocieszenie kowidianom trzeba uczciwie napisać, że wg tych danych śmiercionka zmniejsza prawdopodobieństwo zgonu z C19, więc powody do zadowolenia dla osobników pokroju kulibob'a czy arturo z całą pewnością są... źródło: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland Chyba pomyliłeś źródło - obstawiam foliarską jakąś stronę. Tu, co podajesz widzę za to tabelkę, z której wynika, że śmiertelność zaszczepionych jest 32,43 razy mniejsza, niż niezaszczepionych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 21.11.2021 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Ocierasz się o wrażliwe tematy. Twoje osądy zaczynają być podobne do osądów wiseman. Kolejny raz bezpodstawnie i niegodziwie oskarżasz ludzi od niegodziwe działami. Ci ludzie których wymieniłeś z nazwiska, nie mogą się bronić przed twoimi oskarżeniami. Po co wypisujesz swoje polityczne poglądy w temacie COVID-19 ?? Mało mnie interesuje co ty myślisz. Twoje osady są podobne do osądów fotohobby. Kolejny raz odwracasz kota ogonem i bezpodstawnie niegodziwie oskarżasz mnie o niegodziwe działania. W tym temacie wszyscy przedstawiają (także ty) swoje polityczne przekonania i nic ci do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 21.11.2021 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 I znów znalezione u tego ohydnego Maruchy , "bo niektórym rozwiewanie frajerskich złudzeń wyraźnie boli" "“Pod koniec sierpnia 2021 w Japonii notowano po ponad 20 tys. dziennie przypadków zarażenia Covid-19. A w zaledwie miesiąc później 10 razy mniej, a obecnie w Japonii tzw. „epidemia Covid-19” nie istnieje. Wczoraj w Japonii odnotowano zaledwie 183 przypadki oraz 3 zgony. Ponieważ Japonia ma 3 razy więcej ludzi niż Polska, to tak jakby w Polsce było 60 nowych przypadków i 1 zgon. (…) Jak to Japonia zrobiła ? Odpowiedzią jest jedno słowo „iwermektyna”. Gdy 26 sierpnia w 1,6 miliona fiolek preparatu Moderny wykryto zanieczyszczenie w postaci kawałków stali nierdzewnej, w Japonii trwało już dochodzenie w związku ze zgonami po zastrzykach z tzw. „szczepionek”. Krótko potem ministerstwo zdrowia wydało komunikat, że lekarze mogą przepisywać iwermektynę pacjentom w przypadku podejrzenia Covid-19. W ok. miesiąc po tej decyzji po tzw” epidemii Covid-19” nie ma w Japonii już nawet śladu. (…) Podobny sukces odniósł wcześniej Meksyk. 28 grudnia 2020 w stolicy kraju oficjalnie wprowadzono „domowy zestaw”, zawierąjacy iwermektynę do domowego leczenia „covid-19”, tak aby w przypadku podejrzenia, że się jest chorym każdy miał natychmiast lekarstwo pod ręką. Według danych ministerstwa zdrowia Meksyku to działanie spowodowało spadek hospitalizacji w 22 milionowej stolicy kraju z powodu Covid-19 o 52-76%.”. Wielokrotnie już twierdziłam, że należy zaprzestać “walki z pandemią” i zacząć leczyć ludzi. Szczepionkowy szał i “walka z pandemią” kosztowały już życie setek tysięcy osób. Linku nie wklejam rozumni sami znajdą , a głupcy ? Głupcy i tak wiedzą lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.11.2021 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 (edytowane) https://sprawdzam.afp.com/http%253A%252F%252Fdoc.afp.com%252F9NB8AF-1 Ciekawe, dlaczego nawet producent tego leku, firma MERCK nie zaleca stosowania go u ludzi chorujących na COVID ?Moze obawia sie odpowiedzialności za takie przypadki ?https://www.dw.com/pl/austria-pacjentka-w-ci%C4%99%C5%BCkim-stanie-po-iwermektynie/a-59886136 Edytowane 21 Listopada 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 21.11.2021 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Myślisz ? Żonę mam pracującą w służbie zdrowia od 1991r,mam również szwagra psa, oficera wyższego ranga, pracującego w resorcie od 1992r. Jak widzę,żyjesz propaganda usłyszaną od sąsiadki tudzież sąsiada lub kochanki. Po 2015r tak żonie jak i szwagrowi czyli budżetówce, żyje się tragicznie w porównaniu do rządów PO. Mam w rodzinie kilku nauczycieli, kilku pracowników służby zdrowia też, znajomych w Policji. Twoi najwyraźniej w ,,innych" resortach pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 21.11.2021 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 https://sprawdzam.afp.com/http%253A%252F%252Fdoc.afp.com%252F9NB8AF-1 Ciekawe, dlaczego nawet producent tego leku, firma MERCK nie zaleca stosowania go u ludzi chorujących na COVID ? Moze obawia sie odpowiedzialności za takie przypadki ? https://www.dw.com/pl/austria-pacjentka-w-ci%C4%99%C5%BCkim-stanie-po-iwermektynie/a-59886136 No przedawkowanie to tragedia tak jak tutaj https://www.onet.pl/?utm_source=duckduckgo.com_viasg_wiadomosci&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&pid=b9b03e4f-c29f-43c6-b155-1465ad637c83&sid=b177a2c9-166f-4113-9b28-185bbe554807&utm_v=2 Może rozważ porzucenie użycia roztworów tlenków wodoru dla dobra populacji Ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.11.2021 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 (edytowane) Mam w rodzinie kilku nauczycieli, kilku pracowników służby zdrowia też, znajomych w Policji. Twoi najwyraźniej w ,,innych" resortach pracują. Dla swojej lewicowej Pis parti tak kłamać w żywe oczy. Moja żona ma duzo więcej roboty a pensję nieco większa. Szwagierka w urzędzie skarbowym też mówi gówno Jej mąż więziennictwo też lipa Znajomy z policji tez twierdzi że za Pisu jest gorzej. A ja z pozycji lesera Ci powiem za PO inflacji nie musiałem gonić. Inflacja która częściowo goniona jest rozdawnictwem teraz dojdzie Nowy Ład kolejny inflacjogenny twór. Dodatkowa polityka zagraniczna i NBP osłabia złotego kolejny czynnik inflacjogenny. Programy socjalne tylko teoretycznie pomagają ale przybijają plebs do dna a klasę średnią równają w dół. I co tam o skrajnej prawicy się dowiesiłeś? Edytowane 21 Listopada 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 21.11.2021 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Dla swojej lewicowej Pis parti tak kłamać w żywe oczy. Jak widać, zaślepienie w dyskusji przyćmiło Ci rozsądek i zdolność czytania ze zrozumieniem. W którym to miejscu chwaliłem PiS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.11.2021 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Jak widać, zaślepienie w dyskusji przyćmiło Ci rozsądek i zdolność czytania ze zrozumieniem. W którym to miejscu chwaliłem PiS? Mam w rodzinie kilku nauczycieli, kilku pracowników służby zdrowia też, znajomych w Policji. Twoi najwyraźniej w ,,innych" resortach pracują. Odebrałem że im tam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 21.11.2021 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 (edytowane) Chyba pomyliłeś źródło - obstawiam foliarską jakąś stronę. Tu, co podajesz widzę za to tabelkę, z której wynika, że śmiertelność zaszczepionych jest 32,43 razy mniejsza, niż niezaszczepionych.. Kaizen, nie ośmieszaj się... brytyjski GUS jest dla Ciebie foliarskim źródłem danych? Brawo Ty... Z tym "śmiertelność zaszczepionych jest 32,43 razy mniejsza, niż niezaszczepionych" to Ty chyba musisz robić interpretacje danych dla Niedzielskiego, żeby potem mógł te kłamstwa i głupoty opowiadać dla łatwowiernych pokroju kuliboba czy arturo. Rozumiesz zdanie "Deaths involving COVID-19"? Pisałem, że to jedyne pocieszenie dla kowidian, chociaż też wątpliwe, bo nawet nie będzie im dane umrzeć na celebrycką, modną chorobę. Ta tabela z kolumnami "All deaths" wygląda następująco: i jednocześnie wskazuje, że czas od "pierwszej dawki" do "21 dni po drugiej" jest "wysoce śmiertelny". Jeżeli Twoje posty w tematach "technicznych" są oparte o podobną metodykę wyciągania wniosków, to niech Opatrzność ma w opiece tych, co słuchają Twoich rad..., ale - takie to się robi "clickbait'owe" forum niestety... Edytowane 21 Listopada 2021 przez firmer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 21.11.2021 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Odebrałem że im tam dobrze Przeczytaj całą moją wymianę zdań z Arturo1972. Ale pewnie nie będzie Ci się chciało, tak jak nie chciało ci się poszukać co to takiego Narodowo-Socjalistyczna Niemiecka Partia Robotnicza i nadal twierdzisz, że to skrajna prawica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.11.2021 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 (edytowane) Przeczytaj całą moją wymianę zdań z Arturo1972. Ale pewnie nie będzie Ci się chciało, tak jak nie chciało ci się poszukać co to takiego Narodowo-Socjalistyczna Niemiecka Partia Robotnicza i nadal twierdzisz, że to skrajna prawica. Oczywiście że mi się nie chce. A faszyzm to skrajna prawica Z wiki "Skrajna prawica – termin używany na określenie osób i ugrupowań o poglądach prawicowych, charakteryzujących się radykalnym programem lub metodami działania. W sprawach gospodarczych skrajna prawica zazwyczaj opowiada się za neoliberalnym kapitalizmem lub korporacjonizmem. Osoby o skrajnie prawicowych poglądach najczęściej dążą do wyróżnienia swojego narodu na tle innych. Niekiedy występują przeciwko zjawisku imigracji[1]. Większość ugrupowań skrajnej prawicy łączy również autorytaryzm i antykomunizm ................. Określenie „skrajna prawica” jest też używane do opisania ideologii faszyzmu, neofaszyzmu, narodowego socjalizmu i neonazizmu ............. " https://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Dwuosiowy_wykres_nolana_02.svg Wg ciebie gdzie jest kulibob ? Edytowane 21 Listopada 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 21.11.2021 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Serio chcecie na siłę szczepić obostrzenia lockdowny ? Przecież władza wie że u nas będzie gorsze zamieszki niż we Francji ... Dojdzie do wojny domowej na własne życzenie ... https://wiadomosci.wp.pl/protesty-w-karaibskim-raju-francja-wysyla-sily-specjalne-6707254767266560a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts