JTKirk 10.12.2021 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 @gawel - a jaki ogólny stan zdrowia? choroby współistniejące? nadwaga? wiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 10.12.2021 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Wczoraj moja żona otrzymała wyniki o 23 -ciej wynik pozytywny a dziś szaleje z wieszaniem firan w oknach masakra , chciała tylko od lekarza coś na katar a on ją z mety na kwarantannę wrzucił i kazał iść na wymaz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 10.12.2021 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Wczoraj moja żona otrzymała wyniki o 23 -ciej wynik pozytywny a dziś szaleje z wieszaniem firan w oknach masakra , chciała tylko od lekarza coś na katar a on ją z mety na kwarantannę wrzucił i kazał iść na wymaz , Wiadomo kasa się musi zgadzać u mnie też masę takich przypadków było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 10.12.2021 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Pełna zgoda ja choruje od 18 listopada . Pierwsze dni lekkie. Potem test pozytywny i leki w domku. 2 tydzień zmiana leków starydy antybiotyki antyzkrzeoiwe zastrzyki w brzuch. I finał sat 50 i od 4 grudnia do teraz szpital i potrwa to nie wiem ile jeszcze z tydzień. A po co Ci antybiotyki na virusa ?xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.12.2021 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 A po co Ci antybiotyki na virusa ?xD Gdyż infekcja wirusowa osłabia organizm i dojść może do równoległej infekcji bakteryjnej (np bakteryjnego zapalenia płuc). A wtedy rokowania są marne. Ale ty widzę mądrzejszy od lekarzy, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 10.12.2021 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Gdyż infekcja wirusowa osłabia organizm i dojść może do równoległej infekcji bakteryjnej (np bakteryjnego zapalenia płuc). A wtedy rokowania są marne. Ale ty widzę mądrzejszy od lekarzy, co ? A wtedy antybiotyki jeszcze bardziej osłabiają organizm xD i o chłopie a wystarczyło wyłączyć TV xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.12.2021 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 A wtedy antybiotyki jeszcze bardziej osłabiają organizm xD i o chłopie a wystarczyło wyłączyć TV xD Tego cię nauczyli w zawodówce, czy w liceum wieczorowym ? Dopisz jeszcze ze 2x xD, nada to większej głębi twoim przemyśleniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.12.2021 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Tak, mało kto się tym interesował - bo na nagłówkach tego nie było. A teraz jest. Koincydencja oczywiście Teraz tematem interesują się tacy jak Ty który poszukują sensacji tam gdzie jej nie ma. W zależności od antyszczepionkowych "potrzeb" to nikt nir umiera na covid tylko na inne choroby a covid dopisywany jest bo szpitalowi to się opłaca i dodatkowo sieje panikę aby zniewolić naród. Z drugiej strony teraz "każda" śmierć rodzi wasze (antyszczepionkowców) podejrzenie że jest to śmierć w wyniku poszczepiennego NOPa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 10.12.2021 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Nie ma COVID...kilkanaście godzin..."Informacja o śmierci Janusza Szostaka przyszła w kilkanaście godzin po tym, jak dziennikarz przekazał w mediach społecznościowych, że wykryto u niego zakażenie koronawirusem. "Covid nie odpuścił także mnie. Bardzo miła Ratowniczka z Błonia nie pozostawiła co do tego złudzeń" - napisał w czwartek na swoim profilu na Facebooku"https://wiadomosci.wp.pl/janusz-szostak-nie-zyje-to-on-opisywal-sprawe-iwony-wieczorek-6713885407947456a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 10.12.2021 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Ciekawe czy był zaszczepiony, bo tej informacji brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 10.12.2021 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Ciekawe czy był zaszczepiony, bo tej informacji brakuje. Gdyby nie był szczepiony, to było by już podane w informacjach. A tak to nie ma się czym chwalić. Nie wolno drażnić szczepionkowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 10.12.2021 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Też tak podejrzewam, ale wolałbym to usłyszeć oficjalnie.Jeśli był i to trzema - jak niektórzy piszą na forach - to reklama szczepionek fatalna, druzgocąca, jeśli nie był, no cóż - o ile jestem sceptyczny do szczpienia wszystkich jak leci to w przypadku seniorów niedużą - ale jednak - skuteczność szczepionki widzę i nie wykluczam, że gdybym był w jego wieku to jest spory szansa, że sam bym się zaszczepił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 10.12.2021 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Też tak podejrzewam, ale wolałbym to usłyszeć oficjalnie. Jeśli był i to trzema - jak niektórzy piszą na forach - to reklama szczepionek fatalna, druzgocąca, jeśli nie był, no cóż - o ile jestem sceptyczny do szczpienia wszystkich jak leci to w przypadku seniorów niedużą - ale jednak - skuteczność szczepionki widzę i nie wykluczam, że gdybym był w jego wieku to jest spory szansa, że sam bym się zaszczepił. ja może tak samo bym zrobił. Rodzicom nie zabraniałem. Ani oni mi tego, że się nie szczepiłem. Ale im więcej czytam o tych paszportach covidowych i tych wszystkich porażkach szczepionek. To niektóre teorie spiskowe nabierają jakiegoś sensu. Te paszporty covidowe są genialnym motywatorem, prekursorem rozwiązań które można oglądnąć w filmach i serialach np. Czarne Lustro. Jako fajne sci-fi. Chiny już dawno pokazały, że ten kierunek jest realny do zrealizowania. Już mamy 50% społeczeństwa która się zgadza na taką kontrolę. Przed covidem to był margines. Zwykle takie rozwiązania są tworzone w jakimś celu.. niby ochrony. A później... jak leci i okaże się, że zostaną na stałe. Ciekaw jestem czy osoby te oświecone antyfoliarskie wciąż są w 100% przekonane, że chiński komunizm na 100% nam nie grozi? Czy w obecnej sytuacji już nie są tacy pewni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 10.12.2021 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Ciekawe czy był zaszczepiony, bo tej informacji brakuje. Na pewno był na 100% bo jakby nie był to by było od razu niezaszczepiony zmarł przeciwnik szczepień gryzie piach ect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 10.12.2021 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Tego cię nauczyli w zawodówce, czy w liceum wieczorowym ? Dopisz jeszcze ze 2x xD, nada to większej głębi twoim przemyśleniom. Widocznie nie wiesz jak działa.antybiotyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.12.2021 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Acha... Lekarze na zakaźnym też nie wiedzą. Ale ty wiesz lepiej. Ale nie wiesz, co może zrobić równoległe zakażenie bakteryjne w trakcie walki z wirusem.Tu nawet nie ma miejsca do dyskusji z dyletantem - to kompletna strata czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom1000k 10.12.2021 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Uzgodnicie wersję? Normalka, dane ci nie pasują to z braku argumentu się przyczepiłeś, do tego niesłusznie. Ja podałem dana VAERS, który jest amerykański a on podawał dane z Anglii. Niczego nie musimy uzgadniać, bo mówimy o innych krajach. To może teraz odniesiesz się do danych zamiast się przypie.....ć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 10.12.2021 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Na pewno był na 100% bo jakby nie był to by było od razu niezaszczepiony zmarł przeciwnik szczepień gryzie piach ect. Ciekawe to. Dzisiaj znowu MZ nie podało ilu zmarło zaszczepionych a ilu niezaszczepionych. Ciekaw co jest powodem takich wybrakowanych statystyk? Ze cyferki nie potwierdzają jakieś z góry założonej tezy. No chyba że źle spojrzałem i jednak gdzieś to można sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 10.12.2021 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Ciekawe to. Dzisiaj znowu MZ nie podało ilu zmarło zaszczepionych a ilu niezaszczepionych. Ciekaw co jest powodem takich wybrakowanych statystyk? Ze cyferki nie potwierdzają jakieś z góry założonej tezy. No chyba że źle spojrzałem i jednak gdzieś to można sprawdzić. To kolejny smaczek który mojej podświadomości mówi, że "coś jest nie tak". Armata przeciw muchom. Ponawiam swoje zapytanie do forumowiczów. Czy d7d, Kaizen, fotohobby i inni forumowicze. Naprawdę są pewni tego, ze kierunek UE w stosunku do tej pandemii jest poprawny. I nie obróci się to przeciwko nam jako "komunizm chiński" i nie awansujemy z poziomem swodoby na poziom chiński? W sumie kiedyś kiedy było u nas to raczej nierealne myślałem, że taki model społeczeństwa kontrolowanego nie jest wcale zły. W stosunku do zwykłego obywatela. Bo teoretycznie jest uczciwszy. Oszustom tzn. kulibobom turniej będzie wykorzystywać luki. Ale sposób w jaki UE chce osiągnąć ten stopień (poprzez paszporty covidowe i preteksty walki z pandemią) jakoś mnie mocno odtrąca i każe zrobić STOP. Miło było by przeczytać Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.12.2021 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Ciekawe czy był zaszczepiony, bo tej informacji brakuje. Co w tym czy był zaszczepiony, kiedy, jakim preparatem i ile raz jest "ciekawego" ? Po co chcesz zaspokoić swoją ciekawość? Czy ten przypadek zmienia (w zależności od otrzymania szczepienia lub braku szczepienia) twój stosunek do covida i do szczepienia? Jeżeli Jego Rodzina uzna za stosowne to poda taką informację. Edytowane 10 Grudnia 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts