stos 29.11.2021 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Źle mówisz..i. Ja piszę o covidzie a nie o eboli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 29.11.2021 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Czy tylko mi się wydaje, że minister wprost powiedział, że u nas jest zawyżana ilość ofiar covid? O tym, że Niemcy raportują inaczej było pisane ponad rok temu. To nie jest kwestia zawyżania i zaniżania. To jest kwestia, że nie ma wspólnej definicji, co wcale nie przeszkadza m.in EU pokazywać pięknych wykresów niby kolerujących ilość zaszczepionych z ilością zgonów. I ludzie to łykają. I nagle polska służba zdrowia nie jest za Zimbabwe według społeczeństwa i nie ma to jakiekolwiek znaczenia. Znaczenie ma tylko to, że są w tym kraju jeszcze ludzie niezaszczepieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 29.11.2021 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Ale co tu liczyć ? Że na 50 mln Brytyjczyków zaszczepionych 1. dawką po trzech tygodniach od szczepienia umarło 18.9tyś (z czego 4,4 tyś na Covid), a co do reszty nie ma danych. Nie ma danych co do ich wieku, stanu zdrowia, chorób współistniejących, czy umarli na zawał, czy na nowotwór, POCHP, czy przejechał ich samochod, czy poraził prąd ? Sprawdź może listę NOP, którą zapewne publikuje NHS, porównamy z polską listą. Cojones to zabrakło Tobie, żeby wkleić cała tabelkę, wraz z ostatnimi kolumnami pokazującymi ilość zgonów na COVID wśród zaszczepionych i niezaszczepionych Jak to leciało? - Dość rozpaczliwa próba @fotohobby... przypomnę Ci pytanie: "ile w polskim rejestrze NOP powinno być wpisów o "NOP'ie definitywnym"? A ile jest?" Będziesz miał cojones i zrobisz szacunkowe obliczenie, to pogadamy o tym, w co chcesz wierzyć, czyli chociażby o Twoim obliczeniu 3.2%. Let's go Brandon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.11.2021 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) Ale ja już napisałem Ci, co masz zrobić: Sprawdź może listę NOP, którą zapewne publikuje NHS, porównamy z polską listą. Tabelka, która przytoczyłeś nie jest brytyjską listą NOP, tylko osób, które z jakiejkolwiek przyczyny (także z uwagi na covid) umarły 3 tygodnie po otrzymaniu 1. dawki Może trochę bardziej obrazowo: Żeby określić "śmiertelność" szczepionki, bierzesz pewną liczbę staruszków, pewną liczbę osób młodszych, pewną ilość grubasów, , sercowców,astmatyków, alergików, wrzodowców i otępiałych i ich szczepisz. A potem bierzesz w miarę możliwości taką samą ilość staruszków, osób młodszych, grubasów, sercowców, astmatyków, alergików, wrzodowców i otępiałych i ich NIE szczepisz. Po trzech tygodniach przeliczasz obydwie grupy i masz wynik. Im więcej osób będą liczyły grupy, im bardziej będą zbliżone wiekiem, stanem zdrowia, tym wiarygodniejszy wynik A Ty porównujesz jabłka z gruszkami... Edytowane 29 Listopada 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.11.2021 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Hipokryto forumowy, to ty masz chyba demencje postępującą wraz z kolesiem @d7d bo o opisywanym przeze mnie przypadku zgonów po szczepionce trzepiecie to od ponad czterech miesięcy jedno i to samo. Ale oczywiście wam wolno a innym nie wolno poruszać starych zagadnień. Sam "trzepiesz" i masz rację - "opisywałeś" ale nie ma to potwierdzenia w żadnych oficjalnych dokumentach. To są tylko i wyłącznie opisy podane przez @henrykow. Żadne inne antyszczepionkowe portale nie potwierdziły twoich przypadków. Aż dziwne że tylko henrykow podał te przypadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.11.2021 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Słuchałeś najnowszego wywiadu Małysza, oczywiście przerwanego przez dziennikarza TVN? – Widzimy, że ten cały system, który jest z koronawirusem, nie do końca funkcjonuje, bo byliśmy zapewniani przed sezonem zimowym, że jeśli się zaszczepimy to nie będzie testów i musimy normalnie funkcjonować. Wszystko wróciło z powrotem. Jesteśmy zaszczepieni i dalej są testy i dalej wychodzą, mimo zaszczepienia, pozytywne – mówił Małysz. I w tym momencie mu zabrali mikrofon. A pamiętasz bilboardy z uśmiechniętym Małyszem zachęcającego do szczepień? Ktoś tu kogoś zrobił w niezłego balona. A pamiętasz jak chciałeś się zaszczepić jako członek rodziny lekarza ? Ktoś Ciebie robił wtedy w niezłego balona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.11.2021 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Sam "trzepiesz" i masz rację - "opisywałeś" ale nie ma to potwierdzenia w żadnych oficjalnych dokumentach. To są tylko i wyłącznie opisy podane przez @henrykow. Żadne inne antyszczepionkowe portale nie potwierdziły twoich przypadków. Aż dziwne że tylko henrykow podał te przypadki. Taaaaaaaaak i w China od kwietnia 2020 https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8097697&viewfull=1#post8097697 były tylko 4 (cztery) zgony na covida ale cóż takie informacje podały jakieś śmieszne portale i to jest prawda wg ciebie i innych ślepo wierzących w to co jakiś nawiedzony propagandzista napisze a jak jeszcze ma przed nazwiskiem kilka tytułów naukowych to już jest on dla was wyrocznią. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 29.11.2021 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) Ale ja już napisałem Ci, co masz zrobić: Tabelka, która przytoczyłeś nie jest brytyjską listą NOP, tylko osób, które z jakiejkolwiek przyczyny (także z uwagi na covid) umarły 3 tygodnie po otrzymaniu 1. dawki Może trochę bardziej obrazowo: Żeby określić "śmiertelność" szczepionki, bierzesz pewną liczbę staruszków, pewną liczbę osób młodszych, pewną ilość grubasów, , sercowców,astmatyków, alergików, wrzodowców i otępiałych i ich szczepisz. A potem bierzesz w miarę możliwości taką samą ilość staruszków, osób młodszych, grubasów, sercowców, astmatyków, alergików, wrzodowców i otępiałych i ich NIE szczepisz. Po trzech tygodniach przeliczasz obydwie grupy i masz wynik. Im więcej osób będą liczyły grupy, im bardziej będą zbliżone wiekiem, stanem zdrowia, tym wiarygodniejszy wynik A Ty porównujesz jabłka z gruszkami... Geniusz... chciałoby się napisać, chociaż z małym zastreżeniem, bo wskazałem dane o ilości zgonów, które nastąpiły w ciągu 21 dni po pierwszej, lub drugiej dawce. To po pierwsze Po drugie - oczywiście, że to nie jest brytyjska lista NOP, niemniej są to oficjalne dane brytyjskiego GUS'u, które pozwalają dość dokładnie oszacować liczbę "definitywnych NOP'ów". Przypomnę Ci "polską" definicję NOP: "Zaburzenie stanu zdrowia, które wystąpiło w okresie czterech tygodni po podaniu szczepionki – to oficjalna definicja niepożądanego odczynu poszczepiennego (NOP)" (https://www.gov.pl/web/szczepimysie/niepozadane-odczyny-poszczepienne). Może teraz będzie Ci łatwiej i odważysz się podać szacunkową wartość zgonów, jak powinna pojawić się w polskim rejestrze NOP'ów. Co do Twojego wywodu nt. "śmiertelności szczepionki" to przyznam Ci rację. Normalnie, to w ten sposób liczy się skuteczność szczepionki, ale w przypadku tego preparatu nie ma co owijać w bawełnę i nazywać rzeczy po imieniu, czyli badanie śmiertelności szczepionki. Powiem Ci, że jak na kowidiańskiego propagandystę to musisz mieć dziś słabszy dzień, nie dość że nie umiesz dodać 2+2 i policzyć prostej proporcji, to jeszcze taka liczba freudowskich pomyłek... Edytowane 29 Listopada 2021 przez firmer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.11.2021 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) Geniusz... chciałoby się napisać, chociaż z małym zastreżeniem, bo wskazałem dane o ilości zgonów, które nastąpiły w ciągu 21 dni po pierwszej, lub drugiej dawce. To po pierwsze Po drugie - oczywiście, że to nie jest brytyjska lista NOP, niemniej są to oficjalne dane brytyjskiego GUS'u, które pozwalają dość dokładnie oszacować liczbę "definitywnych NOP'ów". Nie wiem, jak chcesz szacować liczbę NOP, nie wiedząc nawet, czy ktoś czasem nie zmarł na nowotwór, atak astmy, pochp, czy zawał serca, bo z uwagi na pandemie odłożono mu operację... Już pomijam samobójstwa, wypadki komunikacyjne i tp itd To tak, jakby wziąć listę zgonów GUS i powiedzieć, że wszyscy zmarli zaszczepieni przenieśli się na tamten świat za sprawą szczepionki. Naiwne, ale nośne, a patrząc na komentarze antyszczepów pod tego typu komentarzami pada to na urodzajną ziemię. Zresztą - jak widać po FM, żyje to potem własnym życiem. Jeszcze raz - jabłka do jabłek. Znajdź listę potrwierdzonych przez NHS zgonów, spowodowanych szczepionkami, porównamy z listą śmiertelnych NOP NFZ albo: znajdź wyniki badania przeprowadzonego wg założeń zbliżonych do podanych przeze mnie w poprzednim poście - jeśli będą jednoznaczne przyjmę bez obiekcji o do Twojego wywodu nt. "śmiertelności szczepionki" to przyznam Ci rację. Normalnie, to w ten sposób liczy się skuteczność szczepionki, ale w przypadku tego preparatu nie ma co owijać w bawełnę i nazywać rzeczy po imieniu, czyli badanie śmiertelności szczepionki. Nie, schemat, który podałem tyczy dokładnie badania bezpieczeństwa (czy tez jak napisałem obrazowo ŚMIERTELNOŚCI) szczepionki Jej SKUTECZNOŚC liczy się porównując w tych dwóch grupach zgony spowodowane zakażeniem chorobą, przeciw której była projektowana. A z jaką częstotliwością choroba zabija zaszczepionych i niezaszczepionych masz podane w tych kolumnach tabeli, które pominąłeś przy przeklejaniu Edytowane 29 Listopada 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.11.2021 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) Taaaaaaaaak i w China od kwietnia 2020 https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8097697&viewfull=1#post8097697 były tylko 4 (cztery) zgony na covida ale cóż takie informacje podały jakieś śmieszne portale i to jest prawda wg ciebie i innych ślepo wierzących w to co jakiś nawiedzony propagandzista napisze a jak jeszcze ma przed nazwiskiem kilka tytułów naukowych to już jest on dla was wyrocznią. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to może inaczej - znajdź tekst, który demaskuje te dane i podaje prawdziwe. Chętnie się dowiem, ile zgonów ukryto w tym totalitarnym państwie. https://www.rp.pl/ochrona-zdrowia/art19097131-chiny-rosnie-ognisko-zakazen-koronawirusem-w-jednym-z-miast https://www.rp.pl/ochrona-zdrowia/art19139181-chiny-po-wykryciu-jednego-zakazenia-9-milionowe-miasto-zawiesza-dzialanie-metra https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/swiat/2142282,1,czwarta-fala-chiny-zamienily-sie-w-twierdze-a-swiat-czeka-na-dostawy.read to jest "śmieszny portal" ? Edytowane 29 Listopada 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 29.11.2021 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Nie wiem, jak chcesz szacować liczbę NOP, nie wiedząc nawet, czy ktoś czasem nie zmarł na nowotwór, atak astmy, pochp, czy zawał serca, bo z uwagi na pandemie odłożono mu operację... To tak, jakby wziąć listę zgow GUS i powiedzieć, że wszyscy zmarli zaszczepieni przenieśli się na tamten świat za sprawą szczepionki. Naiwne, ale nośne, a patrząc na komentarze antyszczepów pod tego typu komentarzami pada na urodzajną ziemię. Zresztą - jak widać po FM, żyje to potem własnym życiem. Jeszcze raz - jabłka do jabłek. Znajdź listę potrwierdzonych przez NHS zgonów, spowodowanych szczepionkami, porónamy z listą śmiertelnych NOP NFZ albo: znajdź wyniki badania przeprowadzonego wg założeń zbliżonych do podanych przeze mnie w poprzednim poście - jeśli będą jednoznaczne przyjmę bez obiekcji Nie, schemat, który podałem tyczy dokładnie badania bezpieczeństwa (czy tez jak napisałem obrazowo ŚMIERTELNOŚCI) szczepionki Jej SKUTECZNOŚC liczy się porównując w tych dwóch grupach zgony spowodowane zakażeniem chorobą, przeciw której była projektowana. A z jaką częstotliwością choroba zabija zaszczepionych i niezaszczepionych masz podane w tych kolumnach tabeli, które pominąłeś przy przeklejaniu Podałem Ci definicję NOP'u, a Ty dalej "gruby, astma, nowotwór, etc". Gdzie Ty to widzisz w definicji NOP? Pisałem, że jeden ślepy, ale Ty za to widzisz rzeczy, których nie ma... Zaczniesz odróżniać NOP posczepienny od zgonu spowodowanego szczepieniem, to możemy rozmawiać. Na razie nie ma z kim i nie ma oczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.11.2021 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) Podałem Ci definicję NOP'u, a Ty dalej "gruby, astma, nowotwór, etc". Gdzie Ty to widzisz w definicji NOP? Pisałem, że jeden ślepy, ale Ty za to widzisz rzeczy, których nie ma... Zaczniesz odróżniać NOP posczepienny od zgonu spowodowanego szczepieniem, to możemy rozmawiać. Na razie nie ma z kim i nie ma oczym. No więc cały czas proszę o tą listę brytyjskich śmiertelnych NOPów Uściślę -zgonów wywołanych podaniem, czy działaniem szczepionki - bo przecież cały czas rozmawiamy o zgonach z Twojej tabelki. Naprawdę, przestaniesz się wówczas w tej dyskusji kręcić za własnym ogonem Zgodnie z opracowaną przez ekspertów Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) definicją niepożądanym odczynem poszczepiennym (NOP) jest każdy medyczny objaw, który jest czasowo związany ze szczepieniem. Warto podkreślić, że definicja sama w sobie nie zakłada związku przyczynowego między owym działaniem niepożądanym a szczepieniem ochronnym. Każdy medyczny objaw, jaki wystąpi u pacjenta w określonym czasie po szczepieniu, należy zatem rozpatrywać w kategorii NOP, co nie oznacza, iż objaw ten jest wynikiem podania czy działania szczepionki. https://podyplomie.pl/pediatria/18324,niepozadane-odczyny-poszczepienne Więc teraz, Sherlocku, wyfliltruj z tej tabeli te zgony, które były wynikiem podania szczepionki. Byś może NHS już to zrobił i wystarczy, kiedy podlinkujesz ich listę Ale może znowu spróbuję obrazowo: Jest jasne, że gdyby populację 50mln Brytyjczyków zaszczepić solą fizjologiczną, to w okresie 3 tygodni umrze X z nich Jeśli tę samą populację 50mln Brytyjczyków zaszczepimy szczepionką przeciw Covid, to w okresie 3 tygodni umrze Y z nich Zapewne będzie tak, że Y>X To o ile będzie większe, to właśnie śmiertelne NOPy wywołane przez podanie i działanie szczepionki Tylko z tabeli, która podałeś tej liczby nie da się nawet "oszacować" Edytowane 29 Listopada 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 29.11.2021 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) No więc cały czas proszę o tą listę brytyjskich NOPów Uściślę -zgonów wywołanych podaniem, czy działaniem szczepionki Naprawdę, przestaniesz się wówczas w tej dyskusji kręcić za własnym ogonem https://podyplomie.pl/pediatria/18324,niepozadane-odczyny-poszczepienne Więc teraz, Sherlocku, wyfliltruj z tej tabeli te NOPy, które były wynikiem podania szczepionki. Byś może NHS już to zrobił i wystarczy, kiedy podlinkujesz ich listę To co Ty nazywasz "ogonem" jest sednem sprawy, od którego uciekasz, bo to rujnuje kowidiańską foliową narrację, jak jeszcze parę innych danych z tego raportu. Każdy medyczny objaw, jaki wystąpi u pacjenta w określonym czasie po szczepieniu, należy zatem rozpatrywać w kategorii NOP, co nie oznacza, iż objaw ten jest wynikiem podania czy działania szczepionki. Naprawdę jesteś "geniuszem" - wstawiasz i wytłuszczasz definicję, której nie rozumiesz...Jak napisałem - zaczniesz odróżniać NOP poszczepienny od zgonu spowodowanego szczepieniem, to możemy rozmawiać. Może kto inny Ci wytłumaczy, bo ja nie potrafię ... Edytowane 29 Listopada 2021 przez firmer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.11.2021 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 No to podaj mi liczbę zgonów spowodowanych szczepieniem w UK.Na razie podałeś liczbę ludzi, którzy umarli w 3 tygodnie po szczepieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.11.2021 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Taaaaaaaaak i w China od kwietnia 2020 https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8097697&viewfull=1#post8097697 były tylko 4 (cztery) zgony na covida ale cóż takie informacje podały jakieś śmieszne portale i to jest prawda wg ciebie i innych ślepo wierzących w to co jakiś nawiedzony propagandzista napisze a jak jeszcze ma przed nazwiskiem kilka tytułów naukowych to już jest on dla was wyrocznią. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiny - 4636 Białoruś - 5067 Polska - 83055 Smutne. "Twoich" przypadków nigdzie nie ma. Nawet na tych śmiesznych portalach antyszczepionkowych propagandzistów nawet z tytułami naukowymi lub pseudonaukowymi. Raport PZH https://www.pzh.gov.pl/wp-content/uploads/2021/11/Raport-NOP-do-15.11.2021.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 29.11.2021 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 No to podaj mi liczbę zgonów spowodowanych szczepieniem w UK. Na razie podałeś liczbę ludzi, którzy umarli w 3 tygodnie po szczepieniu Dopóki nie zrozumiesz takiej prostej definicji, którą tu sam podałeś, a którą tu jeszcze dla Ciebie napiszę bardziej "obrazowo": "Każdy medyczny objaw(zgon), jaki wystąpi u pacjenta w określonym czasie po szczepieniu (4 tygodnie wg polskiego prawa), należy zatem rozpatrywać w kategorii NOP, co nie oznacza, iż objaw (zgon) ten jest wynikiem podania czy działania szczepionki." to nie ma o czym gadać, bo nie ruszymy nic do przodu, a do tyłu mi się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.11.2021 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) Rozumiem, że interesują Cię te zgony, które sa wynikiem podania, czy działania szczepionki ? To musisz znaleźć taką tabelką, która zawiera te dane. Twoja ich nie zawiera. Bo , jak już pisałem: Jest jasne, że gdyby populację 50mln Brytyjczyków zaszczepić solą fizjologiczną, to w okresie 3 tygodni umrze X z nich Jeśli tę samą populację 50mln Brytyjczyków zaszczepimy szczepionką przeciw Covid, to w okresie 3 tygodni umrze Y z nich Zapewne będzie tak, że Y>X To o ile będzie większe, to właśnie śmiertelne NOPy wywołane przez podanie i działanie szczepionki Tylko z tabeli, która podałeś tej liczby nie da się nawet "oszacować" Edytowane 29 Listopada 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 29.11.2021 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Rozumiem, że interesują Cię te zgony, które sa wynikiem podania, czy działania szczepionki ? Jak z głuchyn o muzyce - nie, nie rozumiesz. Co innego mnie interesuje. Jak pisałem, kluczem jest zrozumienie definicji NOP, a na razie nie wykazujesz oznak, że ją rozumiesz... Monotonne to już, więc z mojej strony pauza na razie. Miłego rozkminiania definicji...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.11.2021 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) Nie wiem, co chciałeś nam przekazać linkując tę tabelkę i pytając: ile w polskim rejestrze NOP powinno być wpisów o "NOP'ie definitywnym ?", ale od dłuższego czasu nabieram przekonania graniczącego z pewnością, że Ty też już nie wiesz... Ale ok, prześpij się, jutro też jest dzień, a plik ma sporo zakładek, może znajdziesz coś dla siebie "NOP definitywny" Podam pomocną dłoń: https://blog.ons.gov.uk/2021/10/04/how-many-people-have-died-as-a-result-of-a-covid-19-vaccine/ Edytowane 29 Listopada 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 30.11.2021 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 ... Więc teraz, Sherlocku, wyfliltruj z tej tabeli te zgony, które były wynikiem podania szczepionki. Byś może NHS już to zrobił i wystarczy, kiedy podlinkujesz ich listę Ale może znowu spróbuję obrazowo: Jest jasne, że gdyby populację 50mln Brytyjczyków zaszczepić solą fizjologiczną, to w okresie 3 tygodni umrze X z nich Jeśli tę samą populację 50mln Brytyjczyków zaszczepimy szczepionką przeciw Covid, to w okresie 3 tygodni umrze Y z nich Zapewne będzie tak, że Y>X To o ile będzie większe, to właśnie śmiertelne NOPy wywołane przez podanie i działanie szczepionki Tylko z tabeli, która podałeś tej liczby nie da się nawet "oszacować" o jak pięknie. No i mamy wirusa ze śmiertelnością... nosz... jest jaka jest. 1-2%. Z czego skuteczność szczepionki w zapobieganiu śmierci to z 60% ponoć. i weź tu udowodnij cokolwiek. Czy ta szczepionka działa czy nie. A można wszystko, bo wszystko jest w granicy błędu statystycznego. I te zgony dotyczą każdego innego człowiek więc nie da się ich porównać 1 do 1. Nigdy nie będzie się dało. Badanie udowodni obie teorie. W zależności od tego kto je zleci. Wasza wiara w skuteczność szczepionki to jedynie czcze życzenie. Nic ponad to. Cała reszta to propaganda bo przecież po coś ta szczepionkowa machina poszła. Przecież nie można oficjalnie już się z niej wycofać. Machina musi gnać. Gdyby okazało się, że szczepionka daje efekty mizerne to była by katastrofa dla każdego państwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts