woan 03.12.2021 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 A jakiś tam tymczsowych pod namiotami czy na stadionach lub halach wystawowych nie robią ? A jak robią to z jakiego powodu ? W Gliwicach na szpital covidowy zabrali Dom Dziecka... a co oni tam robią to ani ja ani Ty się nie dowiemy. Złodziej jak kroi to też nie potrzebuje wzroku innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 03.12.2021 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 a co oni tam robią to ani ja ani Ty się nie dowiemy. Złodziej jak kroi to też nie potrzebuje wzroku innych No leżą tam zapewne aktorzy i statyści... Solorz za to płaci żeby ludzie się bali i się szczepili... Przyznam Ci szacun, bo nie spotykam dużo ludzi, którzy zamiast mózgu mają gąbkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 03.12.2021 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Fajnie,że małżonka pracuje z tak wybitnymi lekarzami. Jak masz takie dojścia i znajomości to podpytaj się czy były robione badania długo falowe obecnych preparatów na życie i zdrowie człowieka bo wiesz chciałbym jeszcze pobawić się na weselu moich wnuków. Ja nie znam aż takich wybitnych lekarzy , a ci moi to jakieś konowały bo jak się jednego spytałem to zrobił wielkie oczy jakby na kiblu siedział . Szczerze, mam w dupie to,że wierzysz w to,że dziecko bez fotelika nie wyskoczy jak z procy,mieszkając na zadupiu myślę, że masz dużo specjalistów jedzących furmankami, którzy również przyznają Ci rację. Ważne, żeby Cię karali za to,bo narażasz zdrowie i życie innych wioząc dziecko nie w foteliku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 03.12.2021 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Zastraszanie, poniżanie i obrażanie jest w większości domeną antycovidowców i antyszczepionkowców. Wśród "covidowców" i "szczepionkowców" tez niestety pojawiają się takie wypowiedzi "poniżanie, zastraszanie i obrażanie" ale generalnie są to wyjątki. Wystarczy poczytać wypowiedzi w tym temacie. Tak masz rację sytuacja jest napięta:) Treść artykułu w języku polski i w języku angielskim jasno podaje że trwają badania: Problem w tym, że badają czy lek przeciwwirusowy działa na wirusa. Uprzedzając nieco następną odpowiedz: Tak to jest inny wirus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 03.12.2021 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Tak masz rację sytuacja jest napięta:) Oj tam napięta, na Covid padają głównie Ci z ciemnogrodu, tych nie żal. Żal tych, którzy przez tych idiotow umierają na inne choroby z powodu braku miejsca w szpitalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 03.12.2021 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) No leżą tam zapewne aktorzy i statyści... Solorz za to płaci żeby ludzie się bali i się szczepili... Przyznam Ci szacun, bo nie spotykam dużo ludzi, którzy zamiast mózgu mają gąbkę... papke/gąbke w mózgu masz ty , bo póki co wyraźnie napisałem ci ,że nie wiem kto tam leży. I nie wciskaj słów swoich w czyjeś usta Edytowane 3 Grudnia 2021 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.12.2021 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Tak masz rację sytuacja jest napięta:) Problem w tym, że badają czy lek przeciwwirusowy działa na wirusa. Uprzedzając nieco następną odpowiedz: Tak to jest inny wirus:) Badają ale nie przeprowadzili własnych badań na pacjentach. To jednak nie jest takie optymistyczne jak podawał Opublikowano kolejne badanie z pozytywnym wynikami dla amantadyny jako leku na covid: https://www.medonet.pl/koronawirus-pytania-i-odpowiedzi/leczenie-koronawirusa,amantadyna-w-zwalczaniu-covid-19--jest-nowe-badanie-i-nowe-odkrycie,artykul,56851703.html Jasno piszą, że potrzebne są badania na pacjentach. Takie badania prowadzi m.in., prof. Konrad Rejdak. Niestety nadal nie ma wyników badań. "Optymistyczne" jest to że niektórzy anty-covidowcy dopuszczają możliwość że jest wirus powodujący covid-19 i jest covid-19 a nie tylko zwykła a czasami lżejsza odmiana grypy. Edytowane 3 Grudnia 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 03.12.2021 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Szczerze, mam w dupie to,że wierzysz w to,że dziecko bez fotelika nie wyskoczy jak z procy,mieszkając na zadupiu myślę, że masz dużo specjalistów jedzących furmankami, którzy również przyznają Ci rację. Ważne, żeby Cię karali za to,bo narażasz zdrowie i życie innych wioząc dziecko nie w foteliku... zadałem konkretne pytanie a ty jak zwykle paplasz jakbyś w dzieciństwie właśnie z tego fotelika wystrzelił .Z fotelikiem nie potrzeba badań, wystarczy wyobraźnia i tu nie ma z czym dyskutować.. Z preparatem chciałbym się dowiedzieć czy są/były robione badania długo falowe na zdrowie moje co mogę mieć za x lat... Skoro masz wtyki u doktorów najlepszych to podpytaj się dla dobra ogółu.... Edytowane 3 Grudnia 2021 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.12.2021 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 papke w mózgu masz ty , bo póki co wyraźnie napisałem ci ,że nie wiem kto tam leży. I nie wciskaj słów swoich w czyjeś usta A dopuszczasz, że leża tam aktorzy i statyści lub inne podstawione osoby? Kto może leżeć w szpitalu w którym leżą "normalnie" chorzy i chorzy na covid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 03.12.2021 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 A dopuszczasz, że leża tam aktorzy i statyści lub inne podstawione osoby? Kto może leżeć w szpitalu w którym leżą "normalnie" chorzy i chorzy na covid? zazwyczaj w szpitalu leżą chorzy i nie mamy o czym dyskutować bo to nie ma sensu. A czy leżą tam z covidem,grypą , bólem brzucha ucha,skręconym palcem, zapaleniem wątroby...... czy kij wie z czym jeszcze to nikt się nie dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 04.12.2021 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 W Gliwicach na szpital covidowy zabrali Dom Dziecka... hahaha a dopiero co sie chwalił, jaka to enklawa w śląskiem a szczególnie w gliwicach. tam tacy oświeceni, wszyscy zaszczepieni, po prostu polska a. natomiast ciemna polska b choruje i umiera na kowida. tymczasem od paru dni najwspanialsze woj. śląskie przoduje w ilości zakażeń a w gliwicach szpitale takie zapchane, że nowe organizują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 04.12.2021 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Oj tam napięta, na Covid padają głównie Ci z ciemnogrodu, tych nie żal. Żal tych, którzy przez tych idiotow umierają na inne choroby z powodu braku miejsca w szpitalach. Na smog podobno w 2018 roku zmarło 40 000 ludzi bo jeb....ę :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 04.12.2021 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 hahaha a dopiero co sie chwalił, jaka to enklawa w śląskiem a szczególnie w gliwicach. tam tacy oświeceni, wszyscy zaszczepieni, po prostu polska a. natomiast ciemna polska b choruje i umiera na kowida. tymczasem od paru dni najwspanialsze woj. śląskie przoduje w ilości zakażeń a w gliwicach szpitale takie zapchane, że nowe organizują. Dodaj mu jeszcze że obecni Gliwiczanie to głównie przybysze z kresów wschodnich po wypędzeniu Niemców i Żydów , sam na siebie pluje nazywając ich ciemnogrodem dziwne ????:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.12.2021 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Na smog podobno w 2018 roku zmarło 40 000 ludzi bo jeb....ę :lol2::lol2::lol2: Covida nie ma, smogu nie ma, prawda Bercik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 04.12.2021 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Covida nie ma, smogu nie ma, prawda Bercik ? Nie chodzi oto czy jest czy nie ma tylko o te dziwaczne liczby ,brakuje mi jeszcze ile na grypę ile na zawał ile na raka i okaże się że za 10 lat nas nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.12.2021 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Szczerze, mam w dupie to,że wierzysz w to,że dziecko bez fotelika nie wyskoczy jak z procy,mieszkając na zadupiu myślę, że masz dużo specjalistów jedzących furmankami, którzy również przyznają Ci rację. Ważne, żeby Cię karali za to,bo narażasz zdrowie i życie innych wioząc dziecko nie w foteliku... No tak, jak myślałem nic konstruktywnego nie umiesz napisać tylko śmieszne porównania i epitety pod adresem gorszego sortu. To że zona pracuje gdzie pracuje jest tylko przez ciebie nadużywana i wyolbrzymiana w opisach i s a to opisy subiektywne, widać to gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.12.2021 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 hahaha a dopiero co sie chwalił, jaka to enklawa w śląskiem a szczególnie w gliwicach. tam tacy oświeceni, wszyscy zaszczepieni, po prostu polska a. natomiast ciemna polska b choruje i umiera na kowida. tymczasem od paru dni najwspanialsze woj. śląskie przoduje w ilości zakażeń a w gliwicach szpitale takie zapchane, że nowe organizują. Bo zapewne są to przesiedleńcy z Polski B:p i dlatego reputacja Śląska i Gliwic jest tak bardzo w dołku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 04.12.2021 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Dodaj mu jeszcze że obecni Gliwiczanie to głównie przybysze z kresów wschodnich pewnie dziadek mówiąc "zacjongał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitrekkk 04.12.2021 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 Bo zapewne są to przesiedleńcy z Polski B:p i dlatego reputacja Śląska i Gliwic jest tak bardzo w dołku. https://gliwice.eu/aktualnosci/miasto/gliwice-na-szczycie Twoja wiedzą o świecie jest jak ta medyczna. Czyli standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.12.2021 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2021 https://gliwice.eu/aktualnosci/miasto/gliwice-na-szczycie Twoja wiedzą o świecie jest jak ta medyczna. Czyli standard. I proszę, przyszedłszy pan profesor od hejtu i zaczyna swoje zaczepki a czytanie ze zrozumieniem jakie miałeś masz dalej jak widać na załączonym obrazku. Fajnie że ty błyszczysz wiedzą tylko szkoda że z netu a nie z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts