Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No raczej, że będą umierać zaszczepieni, skoro każdy jest zaszczepiony. Tylko dlaczego na covid, przed którym szczepionka miała ich uchronić, a nie na wylew, zawał, niewydolność krążeniową itp.? Sądziłem że w takich krajach jak UK czy Portugalia zgony covidowe przy ich poziomie wyszczepia to będzie jakiś malutki promil prowywalny z innymi chorobami zakaźnymi na które są szczepionki.

Poczytajcie sobie z drugiej strony jak to wygląda ile ludzi zmarło po szczepieniach albo jakie mają powikłania jak ich wypowiedzi są blokowane np. w Australii wszystkich szczepią nawet dzieci przymusowo a politycy się nie szczepią czytajcie coś więcej niż to co wam pod nos podstawiają

Wypowiadasz się o cywilizowanej Polsce a masz logo tvn na swoim awatarze .Antypolska, Żydowsko-Amerykańska telewizja dla polaków ,kto tu jest bezmózgiem? Nie porównuj Pisu do Konfederacji .Konfederacja jest partią wolnościową ,ale tobie pewnie Tvn wmawia że to faszyści .

Arturkowi to go nie próbuj tłumaczyć on nie zaskoczy tak czy siak ktoś kto ogląda TVN nie może nie potrafi i nie umie logicznie myśleć , nie mam zamiaru nikomu ubliżać ale tak to niestety się ma . ta telewizja powinna być ignorowana dla zdrowia publicznego co ja chętnie czynię , czasem zerknę ale więcej jak 10 minut tego bełkotu słuchać się nie da z tvp zresztą podobnie , zdrowy umiar i wypośrodkowanie trzyma tylko Polsat i oby nigdy się nie zmieniał .

ps obecnie jestem na kwarantannie bo żonie wykazało wynik pozytywny covid obydwoje niezaszczepieni i może dlatego żona nawet nie zauważa że to ma i szaleje z porządkami domowymi na całego , jutro muszę wyprosić skierowanie na test bo przynajmniej kwarantanna mi się skróci.

Edytowane przez goguś

Bawi mnie to. Im bliżej końca tym więcej szurów. Jeśli nie pojawi się groźny mutant to ryzyk zgonu po szczepieniu jest już marginalnie małe. Kto miął się szczepił kto głupi nie i prawdopodobnie ciężej to przechoruje. Jednak ciągle popieram przymusowe szczepienia ponieważ jest to dla mnie korzyść

Najbardziej przerażające jest to że w społeczeństwie jest tak wielu mało inteligentnych ludzi, bojących się którzy łatwo łapią hasła o gusłach i czarownicach.

To jest tak skrajnie zabawne bać się szczepionki a nie bac się covida.

Teściowa zna jedną foliarę ona twierdzi ze po przechorowaniu covida lepiej się jej oddycha :)

Edytowane przez kulibob

Arturkowi to go nie próbuj tłumaczyć on nie zaskoczy tak czy siak ktoś kto ogląda TVN nie może nie potrafi i nie umie logicznie myśleć , nie mam zamiaru nikomu ubliżać ale tak to niestety się ma . ta telewizja powinna być ignorowana dla zdrowia publicznego co ja chętnie czynię , czasem zerknę ale więcej jak 10 minut tego bełkotu słuchać się nie da z tvp zresztą podobnie , zdrowy umiar i wypośrodkowanie trzyma tylko Polsat i oby nigdy się nie zmieniał .

ps obecnie jestem na kwarantannie bo żonie wykazało wynik pozytywny covid obydwoje niezaszczepieni i może dlatego żona nawet nie zauważa że to ma i szaleje z porządkami domowymi na całego , jutro muszę wyprosić skierowanie na test bo przynajmniej kwarantanna mi się skróci.

Zgadzam się z tobą całkowicie .Jeden kużwa prucz Adama na form co myśli Logicznie.

Bawi mnie to. Im bliżej końca tym więcej szurów. Jeśli nie pojawi się groźny mutant to ryzyk zgonu po szczepieniu jest już marginalnie małe. Kto miął się szczepił kto głupi nie i prawdopodobnie ciężej to przechoruje. Jednak ciągle popieram przymusowe szczepienia ponieważ jest to dla mnie korzyść

Oj ty biedaku jak ten straszny covid jest taki jak u mojej żony no to nie pogadamy , ona tylko lekkie smarki miała przez kilka dni nic poza tym , ja nawet nie wiem czy mam czy nie pewnie tak ale nic nie zauważam a z żoną w łóżku nie tylko śpimy .

Najbardziej przerażające jest to że w społeczeństwie jest tak wielu mało inteligentnych ludzi, bojących się którzy łatwo łapią hasła o gusłach i czarownicach.

To jest tak skrajnie zabawne bać się szczepionki a nie bac się covida.

Teściowa zna jedną foliarę ona twierdzi ze po przechorowaniu covida lepiej się jej oddycha :)

szczytem foliarstwa, głupoty jest wiedzieć lepiej o czyiś odczuciach niż on sam.

...

bez kitu to już paranoja i powinno się kuliboba zamknąć dla zdrowia publicznego w wariatkowie i dać mu jeden jedyny zastrzyk. Taki amerykański jedno razowy na krzesełku specjalistycznym.

Oj ty biedaku jak ten straszny covid jest taki jak u mojej żony no to nie pogadamy , ona tylko lekkie smarki miała przez kilka dni nic poza tym , ja nawet nie wiem czy mam czy nie pewnie tak ale nic nie zauważam a z żoną w łóżku nie tylko śpimy .

Jak już pisałem robotnikowi przodowemu. Szacowanie ryka przyjęcie szczepionki zmniejsza ryzyko zachorowania i ryzko konsekwencji tego zachorowania przy znikomym ryzyku nopa. Wiec to logiczne i oczywiste że lepiej się zaszczepić. I pisałem to wiele razy wyszczepinie reszty to mój zysk nie moje ryzyko. Jeśl tego nie rozumiesz to znaczy że jest z tobą cos nie tak. Tak jak to poprzednik twój pisał coś o logice ... że w Hogwarcie nie było

szczytem foliarstwa, głupoty jest wiedzieć lepiej o czyiś odczuciach niż on sam.

...

bez kitu to już paranoja i powinno się kuliboba zamknąć dla zdrowia publicznego w wariatkowie i dać mu jeden jedyny zastrzyk. Taki amerykański jedno razowy na krzesełku specjalistycznym.

A co mnie czyjeś odczucia obchodzą? One nie są w moim interesie s wręcz są z nim sprzeczne

O nakłanianie do zabójstwa wychodzi prawda z ust wyznawców amandatyny